Vitor Roque

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.11.11. 19:54:57

Kovbal88 írta:
2024.11.11. 19:19:17
Chino írta:
2024.11.11. 15:16:25
Roque újra gólt szerzett, ezúttal a Celta ellen, ezzel a bajnokságban 3. összességében 5 gólnál tart.

A La Ligában a 90 percre vetített kaput eltaláló lövések tekintetében ő vezet (2,08), megelőzve Mbappét és Lewandovskit (mindketten 2,02). A kapuralövéseket figyelembe véve a második (4,02) Sorloth (3,79) és Lewy (3,62) előtt, csak Mbappé előzi meg (4,71).Akciógólok terén tekintetében veri a franciát, a brazil 202, míg Mbappé 314 percenként talál be.

Mivel nem láttam az összes meccsét, a számok alapján kicsit az jön le, hogy relatíve könnyen kerül helyzetbe, de a kihasználása nem az igazi. Bár a játéka lehet, hogy nem ezt mutatja és a stat kicsit fals
Figyeltem párszor, sajnos még nem áll készen a Barcelonára, én ügyesebbnek gondoltam, az alapján, ahogy be volt harangozva. A lényeg most jó helyen van és teszi a dolgát. Aztán meglátjuk.
Szerintem ez a fő gond - nem volt ő ügyesnek beharangozva soha, de sokan lehet ezt várták. Ő egy vérbeli center, Suarezhez hasonlították, akinek szintén kicsit darabos mozgása volt, és nem volt a legügyesebb ember labdakezelésileg, de ez senkit nem érdekelt, mert egy gyilkológép volt. Ráadásul az emberevő fajtából.

Szerintem Xavinál ezért nem került be a kezdőbe. Lőtt az elején 1-2 szép gólt, ígéretes volt, de valami passzjátékban vagy miben nem volt elég jó (mert közben Lewy ragyogóan művelte a témát, és ontotta a gólokat...). Flick ha megkapná, gondolom arra használná, amire egy centert kell, gólokat rúgni. Még a Celtában is elkezdte lőni a gólokat, pedig volt közben egy sérülése is, gondoljunk bele, mennyivel egyszerűbb dolga lenne itt Yamallal meg Raphinhával a háta mögött, meg Olmó/Pedri...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Kovbal88
Entrenador del Barça

2024.11.11. 19:19:17

Chino írta:
Roque újra gólt szerzett, ezúttal a Celta ellen, ezzel a bajnokságban 3. összességében 5 gólnál tart.

A La Ligában a 90 percre vetített kaput eltaláló lövések tekintetében ő vezet (2,08), megelőzve Mbappét és Lewandovskit (mindketten 2,02). A kapuralövéseket figyelembe véve a második (4,02) Sorloth (3,79) és Lewy (3,62) előtt, csak Mbappé előzi meg (4,71).Akciógólok terén tekintetében veri a franciát, a brazil 202, míg Mbappé 314 percenként talál be.

Mivel nem láttam az összes meccsét, a számok alapján kicsit az jön le, hogy relatíve könnyen kerül helyzetbe, de a kihasználása nem az igazi. Bár a játéka lehet, hogy nem ezt mutatja és a stat kicsit fals
Figyeltem párszor, sajnos még nem áll készen a Barcelonára, én ügyesebbnek gondoltam, az alapján, ahogy be volt harangozva. A lényeg most jó helyen van és teszi a dolgát. Aztán meglátjuk.
Chino
Llegenda del Barça

2024.11.11. 19:13:07

bence0330 írta:
2024.11.11. 16:09:38
Troym írta:
2024.11.11. 15:38:25

Én se sokat láttam, de volt még lesgólja is (nem látszik sehol és nem is számít, de azért csak beverte azt is)
Még ma aláírnám, hogy ő visszajön és FT meg megy Sevillába, vagy bárhova. Nekem meggyőzőbb, mint Victor.
Nálam Guiu-Roque-Victor lenne a sorrend az elmúlt év fiatal centereit nézve, de amúgy nem lenne gondom csereként Victorral, sem szerintem ha lenne lehetősége, lőne gólokat, érzi a kaput. Szerintem Torréval egyetemben kicsit igazságtalanok a percei. De egy Roque-Ferrán csere óriásit dobna a játékunkon. Flick rendszerében meg még balszélsőnek is lehetne csere, mert a balszélső igazából egy 10/second striker, nemigen lenne kényszerposzt, vagy alig. Szerintem jelenleg egy kisebb probléma, hogy Raphinha az egyetlen induló ember üres területbe. Lewy ezt ritkán csinálja, nem erőssége. Roque szerintem eléggé élne ilyen szitukban. De nyilván alapvetően Lewy cseréje lenne, és abból egy minőségibb, ráadásul egy teljesen más stílus, ami taktikai előnyt jelenthet.

Nagy kár volt őt leépíteni. De pacsi ha fel is tudja hozni magát, azért ezt nem mindenki tudta megoldani, miután mi lenulláztuk, lásd Cou. Mingueza mellett őt még ha idehoznánk télen, azt mondanám, hogy erősödtünk, mélyültünk.
Az az igazság, hogy nem biztos, hogy jól járt volna, ha marad. Legjobb esetben is néhányszor beszállt volna balszélsőként valószínű, hogy csak percekre. Lewyt nem tudom hányszor helyettesítette volna és még akkor ott van PV, plusz azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy inkább Ferran lett volna középen (esetleg Raphinha húzott volna be ss-be)
Sevillában pedig folyamatosan játszhat a posztján.

Guiu a legkevésbé sem hiányzik, jó eséllyel már ő is megbánta, hogy a pénzt választotta. a bajnokságban kapott 11 meccsen egyszer 20 percet, kétszer ült a padon, azon kívül a keretbe sem került. (ráadásul nála csak a center pozíció jöhet szóba)
A konferencia liga 28-29. helyzettjei ellen kapott három meccsen 80 percet. Szerintem már télen megy kölcsönbe, már ha ott egyáltalán tekintettel lesznek a jövőjére. PV helyett itt valószínűleg most ő lenne, csak nem annyiért mint amit most keres, hanem annyit amennyit Fort vagy Casádó kap, ami kb. az ötöde.

Ha fut egy jó szezont szerintem Roquénak lehet még itt keresnivalója. Főleg ha nem tudunk egy nagyobb centerigazolást tető alá hozni. Lewy azért csak 37 éves lesz már jövőre, még ha a sérülések el is kerülik, ki tudja mennyit bír, főleg magas szinten.
Forca Barca!!!!
bence0330

2024.11.11. 16:09:38

Troym írta:
Chino írta:

Én se sokat láttam, de volt még lesgólja is (nem látszik sehol és nem is számít, de azért csak beverte azt is)
Még ma aláírnám, hogy ő visszajön és FT meg megy Sevillába, vagy bárhova. Nekem meggyőzőbb, mint Victor.
Nálam Guiu-Roque-Victor lenne a sorrend az elmúlt év fiatal centereit nézve, de amúgy nem lenne gondom csereként Victorral, sem szerintem ha lenne lehetősége, lőne gólokat, érzi a kaput. Szerintem Torréval egyetemben kicsit igazságtalanok a percei. De egy Roque-Ferrán csere óriásit dobna a játékunkon. Flick rendszerében meg még balszélsőnek is lehetne csere, mert a balszélső igazából egy 10/second striker, nemigen lenne kényszerposzt, vagy alig. Szerintem jelenleg egy kisebb probléma, hogy Raphinha az egyetlen induló ember üres területbe. Lewy ezt ritkán csinálja, nem erőssége. Roque szerintem eléggé élne ilyen szitukban. De nyilván alapvetően Lewy cseréje lenne, és abból egy minőségibb, ráadásul egy teljesen más stílus, ami taktikai előnyt jelenthet.

Nagy kár volt őt leépíteni. De pacsi ha fel is tudja hozni magát, azért ezt nem mindenki tudta megoldani, miután mi lenulláztuk, lásd Cou. Mingueza mellett őt még ha idehoznánk télen, azt mondanám, hogy erősödtünk, mélyültünk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

Chino írta:

Chino
Llegenda del Barça

Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2024.09.15. 15:05:49

A Flick-projektben idén is benne lett volna, ha rajtuk múlik. A klub nem számolt vele. Én itt sem láttam rossznak, fél év alatt, játéklehetőséghez alig jutva szerzett két gólt a bajnokságban. Állandó csereként, rendszeresen lehetőséghez jutva egy teljesen korrekt, kb nyolc gólos szezon benne lett volna. Nem kellett.
Troym
Director del Fútbol

2024.09.15. 14:44:21

Abban én is biztos vagyok, hogy mi már nem látjuk itt játszani, ekkora hercehurca után végleg elkapálod magad valaki szemében.
Az, hogy mennyire lesz jó, majd az idő eldönti, de szerintem van és lesz benne annyi sértettség, hogy megy a PL-be és akár simán kiköthet pár érintéssel akár Madridban is, ha lesz annyira jó és megkörnyékezik.
bence0330

2024.09.15. 12:24:10

gránit írta:
2024.09.15. 12:13:16
Flick már ebben a szezonban is számított volna rá. A klubvezetés száműzte, már tavasszal is ezt akarták. Teljesen egyetértek Flick-kel abban, hogy "minél több támadód van, annál jobb". Most egy száz éves Lewandowskiban és egy nyeretlen Pau Victorban bízunk. Egyelőre nagyon jól állunk, csak maradjon is ez így tavasszal is...

https://www.eurobarca.hu/hirek/labdarug ... roque-tol/

Én azt gondolom, hogy ha lő kb 15 gólt a bajnokságban, és kapja majd az ajánlatokat nagy kluboktól, inkább lelép. Amit vele műveltünk, az egészen elképesztő. Neki nem adtunk esélyt, másokat meg 4-5 éve itt eszi a fene, és sosem mentünk velük semmire (és az egyikről még mindig magyarázzuk, hogy hát sosem a posztján játszottuk, csak tudnám, mi az ő posztja...).
Ferrán jobbszélső, ráadásul baloson a leggyengébb, centerként szerintem megüt egy csereszintet.
De amúgy egyetértek, csak megint az a kérdés, mit ért Roque az alatt, hogy mi hogy bántunk vele. Xavi elég rosszul, de lehet hogy egy Flick projektbe szívesen beszállna. Majd kiderül év végén.
Meg hát ő hajlandó volt elmenni, Ferrán nem, nem örömünkben tartjuk itt őt sem, az 100%.
gránit
Director del Fútbol

2024.09.15. 12:13:16

Flick már ebben a szezonban is számított volna rá. A klubvezetés száműzte, már tavasszal is ezt akarták. Teljesen egyetértek Flick-kel abban, hogy "minél több támadód van, annál jobb". Most egy száz éves Lewandowskiban és egy nyeretlen Pau Victorban bízunk. Egyelőre nagyon jól állunk, csak maradjon is ez így tavasszal is...

https://www.eurobarca.hu/hirek/labdarug ... roque-tol/

Én azt gondolom, hogy ha lő kb 15 gólt a bajnokságban, és kapja majd az ajánlatokat nagy kluboktól, inkább lelép. Amit vele műveltünk, az egészen elképesztő. Neki nem adtunk esélyt, másokat meg 4-5 éve itt eszi a fene, és sosem mentünk velük semmire (és az egyikről még mindig magyarázzuk, hogy hát sosem a posztján játszottuk, csak tudnám, mi az ő posztja...).
bence0330

2024.09.15. 12:03:52

gránit írta:
2024.09.15. 11:52:23
Én ezekben a visszatérésekben nem hiszek. Akikben nem bízunk, azokban nem bízunk, nem is nagyon volt rá eddig példa. Torre is mekkora sláger volt (perememberként elvan, nem változott a helyzete, ugyanott tart, mint két éve), meg Julian Araujo (sosem értettem, miért), a szurkolók jegyezték őket, a klubvezetés nem. A száműzetések nálunk nem szoktak nagy visszatérésekkel kecsegtetni.

Ráadásul el is idegenítjük magunktól ezeket a játékosokat, lásd Destet is. Szerintem ha kap majd egy jó ajánlatot máshonnan, Roque is inkább le fog lépni. Azzal a stratégiával nem értek egyet, hogy kölcsönadogatjuk a játékosainkat, mert hát nekünk olyan jól megy és úgy el van eresztve a keretünk játékosokkal, hogy ezt megengedhetjük magunknak, ahelyett, hogy fokozatosan beépítenénk a játékosainkat.
Szerintem ez helyzetfüggő. Általánosságban igaz, amit írsz, hisz néhány tévedésen kívül azok kerülnek el, akik nem elegek. De közben meg nem lehet ennyire egybevonni, függ ez sokmindentől, lehet, hogy Flick pl. hajlamosabb erre. De legfőképp ha hoz Roque egy tényleg nagyon komoly szezont (és nem egy olyat, ami jó-jó, de nem biztos, hogy nem érné meg továbbadni, ha veszteség nélkül megoldható), akkor nem látom, miért ne kerülhetne vissza, és ragadhatna meg, főleg egy kiöregedőben lévő Lewy mellett. Ha nem most nyáron, majd a következőn. De ehhez nagyot kell szólnia. Vágjon 25 gólt és ne legyen kérdés. :)

Az elidegenítésnél meg sok múlik azon, hogy olyan-e az edző, hogy elküldi a sarokba a játékost és hozzá sem szól. Az előző két edzőnk az interjúk szerint ilyenek voltak. Flickről nem hiszem (nyilván nem tudhatjuk, meg az előzőeknél sem az igazságot), a Fortos jelenetsor pl. nekem ezt mutatja.
gránit
Director del Fútbol

2024.09.15. 11:52:23

Én ezekben a visszatérésekben nem hiszek. Akikben nem bízunk, azokban nem bízunk, nem is nagyon volt rá eddig példa. Torre is mekkora sláger volt (perememberként elvan, nem változott a helyzete, ugyanott tart, mint két éve), meg Julian Araujo (sosem értettem, miért), a szurkolók jegyezték őket, a klubvezetés nem. A száműzetések nálunk nem szoktak nagy visszatérésekkel kecsegtetni.

Ráadásul el is idegenítjük magunktól ezeket a játékosokat, lásd Destet is. Szerintem ha kap majd egy jó ajánlatot máshonnan, Roque is inkább le fog lépni. Azzal a stratégiával nem értek egyet, hogy kölcsönadogatjuk a játékosainkat, mert hát nekünk olyan jól megy és úgy el van eresztve a keretünk játékosokkal, hogy ezt megengedhetjük magunknak, ahelyett, hogy fokozatosan beépítenénk a játékosainkat.
bence0330

2024.09.13. 23:42:01

Troym írta:
2024.09.13. 23:25:05
2 meccs / 1 gól a Betisben. Akár most mernék fogadni, hogy több góllal zárja a szezont cápánknál.
Az hagyján, de a Betis 1-2 éve már olyan lerakatunk, hogy ma Abde rúgta az elsőt, akinek Bellerin adta a gólpasszt, Roquénak pedig a "gólpasszt" Abde adta. :D Szóval mind a 4 gólpontjuk játszott már itt, azért ez kemény. Legalább Riad nincs már ott, tuti betalált volna.

Amúgy fusson csak nagy szezont. Szerintem is jobb lett volna Ferránnal, viszont nem tudta volna felépíteni magát, nem kapott volna elég percet. Ha teli önbizalommal és sok góllal visszatér nyáron (akár télen???), akkor szerintem alapvetően mindenki nyert, főleg hosszútávon nézve.
Troym
Director del Fútbol

2024.09.13. 23:25:05

2 meccs / 1 gól a Betisben. Akár most mernék fogadni, hogy több góllal zárja a szezont cápánknál.
Zoldbela
Jugador del Barça

2024.08.28. 00:08:45

Troym írta:
2024.08.27. 23:53:21
Zoldbela írta:
2024.08.27. 23:43:24
Amúgy a 2. és utolsó kérdésre ellentétes a válasz, tudod ugye? Tehát egyrészt hinni kell a szakvezetésnek élén Decoval, hogy jól ítélik meg a játékost, másrészt elfogadni, hogy fél éve hibásan mérték fel és vásárolták meg aranyáron a srácot egy nehézségekkel küzdő klubban elég nagy ellentmondás.
Azért nem tartom nagy ellentmondásnak, mert egy másik földrészről többnyire video összeállításokkal alátámasztott ajánlások alapján (esetleg egy mérkőzésen élőben megnézik) vásárolnak játékost.

Most nem jött be! :)
Komolyan nem gondolhatod, hogy kifizetünk 60 milliót videókért, ez nem a 80as évek.

Konkrétan játékosfigyelők vizsgálnak mindent, de még adatelemzők is dolgoznak a legtöbb nagy csapatnál. Szerintem minimum 10-15 meccsen tuti megnézte valaki élőben és kb megvizsgálták minden mozdulatát.

Vagyis inkább azt mondom szeretném ezt hinni, mert más topcsapatok ez csinálják.
Ha nem ezt csinálják, akkor meg nincs hozzáértés.
A játékos megfigyelők az ajánlók, és nekik is valakik (pl. az ügynökök) felhívják a figyelmüket, hogy "kiket lenne érdemes" megnézni.

Egy - egy átigazolásban nem csak négyen érdekeltek anyagilag!

A többit elfogadom!
Peter
Director del Fútbol

2024.08.27. 23:57:20

Zoldbela írta:
Azért nem tartom nagy ellentmondásnak, mert egy másik földrészről többnyire video összeállításokkal alátámasztott ajánlások alapján (esetleg egy mérkőzésen élőben megnézik) vásárolnak játékost.

De, sajnos nagyon bejött neki.
Amúgy véletlenül sem áll szándékomban beleszólni a párbeszédetekbe, de ha valaki videók alapján vásárol, akkor az max az emagról vagy főzőműsorból rendeljen varázsfakanalat otthoni játékhoz.
Az talán, némi szerencsével még akár be is jöhet.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.27. 23:53:21

Zoldbela írta:
Amúgy a 2. és utolsó kérdésre ellentétes a válasz, tudod ugye? Tehát egyrészt hinni kell a szakvezetésnek élén Decoval, hogy jól ítélik meg a játékost, másrészt elfogadni, hogy fél éve hibásan mérték fel és vásárolták meg aranyáron a srácot egy nehézségekkel küzdő klubban elég nagy ellentmondás.

Komolyan nem gondolhatod, hogy kifizetünk 60 milliót videókért, ez nem a 80as évek.

Konkrétan játékosfigyelők vizsgálnak mindent, de még adatelemzők is dolgoznak a legtöbb nagy csapatnál. Szerintem minimum 10-15 meccsen tuti megnézte valaki élőben és kb megvizsgálták minden mozdulatát.

Vagyis inkább azt mondom szeretném ezt hinni, mert más topcsapatok ez csinálják.
Ha nem ezt csinálják, akkor meg nincs hozzáértés.
Zoldbela
Jugador del Barça

Peter
Director del Fútbol

2024.08.27. 23:06:00

gránit írta:
2024.08.27. 19:40:30
Na, végre valaki kimondta. Bár az látszik, hogy nem sokat jelent, mert világos, hogy nem Flick hozza a döntéseket, ez a vkp-kérdésben is kiderült. Két rendes csatárral is mókás nekiindulni a szezonnak.
Bizony igazad volt, amikor én még reménykedtem, de Te már akkor mondtad, hogy Flick teljesen beállt a sorba és amit kap, abból főz, ahhoz alkalmazkodik.
sansz
Entrenador del Barça

2024.08.27. 22:36:47

gránit írta:

Na, végre valaki kimondta. Bár az látszik, hogy nem sokat jelent, mert világos, hogy nem Flick hozza a döntéseket, ez a vkp-kérdésben is kiderült. Két rendes csatárral is mókás nekiindulni a szezonnak.

Flick viszont Lewát akkor se cseréli le 20 percre se,ha van kire. Oké,hogy a maga részéről szívesen tartotta volna a padon,aztán,ha lesérül Lewa,akkor jöhet, de ez minden csak nem a fiatal érdeke.
Zoldbela
Jugador del Barça

2024.08.27. 20:40:43

gránit írta:
Troym írta:
2024.08.27. 19:09:30

Flick főoldalon nyilatkozott róla:
„minél több támadód van, annál jobb.”

Akik idehozták, pontosan azok küldték el. Szakmaiságot ebbe nem lehet belemagyarázni. Ugyanazok a nem fotelből magyarázó, mindent jobban tudó agytrösztök igazolták le, mint akiknek most mindenben is igazuk van az elküldésével kapcsolatban.

Olmo regisztrálásához jó pár embert elküldtek. Christensen regisztrációját töröltük, így felszabadult sok hely, ami egyben azt is bizonyítja, hogy a nem regisztrált emberek nem számítanak bele az FFP-be. Tehát elég lenne csak de Jong regisztrációját töröltetni, nem pedig játékosok sorát elküldeni egyetlen ember regisztrációjáért.

Roque tavaly nagyon ígéretes volt Brazíliában. Egy dolog böki a csőrömet, hogy miért egy top szinten még semmit sem bizonyító emberért tettük le a nagy pénzt, miközben számos remek csatár váltott klubot ez idő alatt.
A nyilatkozat így kerek!
„Az nem igaz, hogy ne számítottam volna rá. Azt tudom mondani, amit ő is elmondott nekem. Nehéz szituációban volt, Brazíliából érkezett egy új környezetbe. Ez egy jó lehetőség lesz neki, hogy több játékperchez jusson és fejlődhessen. Nagyon sok jó dolgot láttam tőle, remek srác. Nagyon szurkolok neki, hogy szintet léphessen. A játékos érdekét is nézni kell, és nem mondhatjuk, hogy ne számítottam volna rá, ugyanis minél több támadód van, annál jobb.”
---------------------------------------------
Ennek a résznek súlya van:
A játékos érdekét is nézni kell, és nem mondhatjuk, hogy ne számítottam volna rá
gránit
Director del Fútbol

Troym írta:

Flick főoldalon nyilatkozott róla:
„minél több támadód van, annál jobb.”

Akik idehozták, pontosan azok küldték el. Szakmaiságot ebbe nem lehet belemagyarázni. Ugyanazok a nem fotelből magyarázó, mindent jobban tudó agytrösztök igazolták le, mint akiknek most mindenben is igazuk van az elküldésével kapcsolatban.

Olmo regisztrálásához jó pár embert elküldtek. Christensen regisztrációját töröltük, így felszabadult sok hely, ami egyben azt is bizonyítja, hogy a nem regisztrált emberek nem számítanak bele az FFP-be. Tehát elég lenne csak de Jong regisztrációját töröltetni, nem pedig játékosok sorát elküldeni egyetlen ember regisztrációjáért.

Roque tavaly nagyon ígéretes volt Brazíliában. Egy dolog böki a csőrömet, hogy miért egy top szinten még semmit sem bizonyító emberért tettük le a nagy pénzt, miközben számos remek csatár váltott klubot ez idő alatt.
Troym
Director del Fútbol

Zoldbela írta:
2024.08.27. 18:25:41
Keresem azt a magas lovat, amelyikről le kellene szállnom, és nincsenek fantom elenségeim sem, de azért kérdeznék!
  • Ha egy játékos tartósan képtelen nyújtani a csapatba kerüléshez szükséges szintet, akkor miért keresünk kifogásokat?
  • Miért állítjuk be, hogy a Barca szakemberei (akik minden nap figyelik minden edzésen végzett mozdulatát) mind kevésbé képesek megítélni egy játékos tudását, mint az itt fórumozók?
  • Miért tekintjük elfogadhatónak, hogy egy játékos a Barca első csapatában akarja megtanulni a csapatjátékot?
  • Miért nem lehet elfogadni, hogy Roque-nél jobb játékosok is csak a kispadig vagy a második csapatig jutnak el?
  • Miért nehéz elfogadni, hogy Roque esetében nem a csapatból való kihagyása, hanem a megvásárlása volt a hiba?
Gündogan távozása óta kicsit kétkedve fogadom, hogy bármelyik játékoseladás mögött szakmai érvek sorakoznak.

Flick főoldalon nyilatkozott róla: Vitor Roquéről kérdeznék. Mire lett volna szükség ahhoz, hogy szerepeljen az ön terveiben?
„Az nem igaz, hogy ne számítottam volna rá. Azt tudom mondani, amit ő is elmondott nekem....A játékos érdekét is nézni kell, és nem mondhatjuk, hogy ne számítottam volna rá, ugyanis minél több támadód van, annál jobb.”
Nekem nem az jön le, hogy Flick döntött az eladásról.

Zoldbela
Jugador del Barça

2024.08.27. 18:25:41

Keresem azt a magas lovat, amelyikről le kellene szállnom, és nincsenek fantom elenségeim sem, de azért kérdeznék!
  • Ha egy játékos tartósan képtelen nyújtani a csapatba kerüléshez szükséges szintet, akkor miért keresünk kifogásokat?
  • Miért állítjuk be, hogy a Barca szakemberei (akik minden nap figyelik minden edzésen végzett mozdulatát) mind kevésbé képesek megítélni egy játékos tudását, mint az itt fórumozók?
  • Miért tekintjük elfogadhatónak, hogy egy játékos a Barca első csapatában akarja megtanulni a csapatjátékot?
  • Miért nem lehet elfogadni, hogy Roque-nél jobb játékosok is csak a kispadig vagy a második csapatig jutnak el?
  • Miért nehéz elfogadni, hogy Roque esetében nem a csapatból való kihagyása, hanem a megvásárlása volt a hiba?
bence0330

2024.08.26. 11:25:21

Hivatalos a Betis kölcsön. Hát, meglesem majd az ottani összefoglalókat legalább, érdekel, mi az igazság vele kapcsolatban, legkésőbb télre össze kéne szednie magát.
Válasz küldése