Szerintem ez a fő gond - nem volt ő ügyesnek beharangozva soha, de sokan lehet ezt várták. Ő egy vérbeli center, Suarezhez hasonlították, akinek szintén kicsit darabos mozgása volt, és nem volt a legügyesebb ember labdakezelésileg, de ez senkit nem érdekelt, mert egy gyilkológép volt. Ráadásul az emberevő fajtából.Kovbal88 írta: ↑2024.11.11. 19:19:17Figyeltem párszor, sajnos még nem áll készen a Barcelonára, én ügyesebbnek gondoltam, az alapján, ahogy be volt harangozva. A lényeg most jó helyen van és teszi a dolgát. Aztán meglátjuk.Chino írta: ↑2024.11.11. 15:16:25Roque újra gólt szerzett, ezúttal a Celta ellen, ezzel a bajnokságban 3. összességében 5 gólnál tart.
A La Ligában a 90 percre vetített kaput eltaláló lövések tekintetében ő vezet (2,08), megelőzve Mbappét és Lewandovskit (mindketten 2,02). A kapuralövéseket figyelembe véve a második (4,02) Sorloth (3,79) és Lewy (3,62) előtt, csak Mbappé előzi meg (4,71).Akciógólok terén tekintetében veri a franciát, a brazil 202, míg Mbappé 314 percenként talál be.
Mivel nem láttam az összes meccsét, a számok alapján kicsit az jön le, hogy relatíve könnyen kerül helyzetbe, de a kihasználása nem az igazi. Bár a játéka lehet, hogy nem ezt mutatja és a stat kicsit fals
Szerintem Xavinál ezért nem került be a kezdőbe. Lőtt az elején 1-2 szép gólt, ígéretes volt, de valami passzjátékban vagy miben nem volt elég jó (mert közben Lewy ragyogóan művelte a témát, és ontotta a gólokat...). Flick ha megkapná, gondolom arra használná, amire egy centert kell, gólokat rúgni. Még a Celtában is elkezdte lőni a gólokat, pedig volt közben egy sérülése is, gondoljunk bele, mennyivel egyszerűbb dolga lenne itt Yamallal meg Raphinhával a háta mögött, meg Olmó/Pedri...