Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.09.19. 21:42:49
Bármi is lesz az eredmény Yamalt a 60. perc körül lekapnám, még csak az kellene az egyik fekete oda rakjon neki egyet aztán ő is lesérül. Amúgy lazán meccsben vagyunk, hatalmas kár Eric baromsága miatt. Legutóbb FT, most ő, keret 2 legnagyobb vízhordója.
Yamal is fekete

amúgy szerintem nálam senki nem szidta többet Ericet, de most bárki lett volna a helyén,kb ugyanez történt volna. Az a passz vérlázító volt. Értem,hogy ez a figura,de hogy lehet a támadó szorításában ilyen hanyagul kivárni majd gyengén előre gurítani? Ilyen nincs! Ha fájt volna oldalra adni,akkor miért nem lehet ilyen helyzetben előre rúgni? Ja,hogy akkor romlana 98 százalékról a passzpontosság és oda a tippmix,vagy mi? Nagyon szeretem Stegent,de nagyon amatőrként viselkedik most,az egész meccsen.
Arról meg könnyű beszélni,hogy miért állíttatja ki magát Eric, de nem hiszem,hogy bárki megjutalmazta volna,ha nem csinál semmit. Mellesleg sokat nem csinált. Nem néztem az ismétlést,de nekem elsőre úgy tűnt,hogy alig volt szabálytalanság. Mezőnyben ilyet be nem fújnak. Én az életben nem láttam olyat,hogy a védő egy lépést se tesz a kapura törő támadó felé,nehogy megbotoljon egy fűszálban és szabálytalanságot szimuláljanak..