Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre majd térjünk vissza legkorábban télen szerintem.
Másképp látjuk. A régi blamákat átélt csapatból már csak TS hordozza DNS szinten a BL himnusz betegséget; kár, hogy CSK-ként átragasztja másokra is. Flick most nyáron milyen igazolásokat kapott? Milyen sérüléshullám mentén kell a középpályát összeállítani?
Rendkívül demoralizáló, amikor olyan posztokat lehet olvasni, hogy bármi történik, bárhogyan is játszik a csapat, mindig mindenki [auto_cenzúra] és használhatatlan és nullla.... A fotelből talán így látszik... de ma a bírótól kezdve a rengeteg sérülésen át minden a Barca ellen volt
Ez így van, nagyon remélem hogy nemsokára vége ennek a rémálomnak, hogy TS kreténségét a mégfogyibb Eric Garcian múlik hogy megússzuk-e vagy sem egy BL meccsen.Barcaman1993 írta: ↑2024.09.19. 22:53:53Nyilván kár tagadni, hogy gyengék vagyunk ma, de azért remélem feltűnt 1-2 embernek, hogy a 10. perc óta emberhátrányban vagyunk... Kíváncsi vagyok, hogy ebben az esetben melyik csapat dominált volna a Monaco ellen?
Igen, megvárnám azért az ősz végét. Ahhoz képest nem volt ez rossz, főleg a második félidő. Mr ahhoz képest, hogy vagy 4-5 támadónk részegen jött be a pályára.Barcaman1993 írta: ↑2024.09.19. 22:53:53Nyilván kár tagadni, hogy gyengék vagyunk ma, de azért remélem feltűnt 1-2 embernek, hogy a 10. perc óta emberhátrányban vagyunk... Kíváncsi vagyok, hogy ebben az esetben melyik csapat dominált volna a Monaco ellen?
Ki az a bárki? Mondj már neveket
Jó, nyilván balsézlső-10-es lesz, de a csere valóban ült.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.09.19. 22:48:39és tényleg.MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.09.19. 22:41:43Balhátvédként.
![]()
![]()
Ez viszont szép Stéga védés.
Tebas büszke lehet, legalább a szabályokat csontról csontra betartotta.![]()
![]()
![]()
![]()
és tényleg.MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.09.19. 22:41:43Balhátvédként.
![]()
![]()
Ez viszont szép Stéga védés.
Tebas büszke lehet, legalább a szabályokat csontról csontra betartotta.![]()