Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Troym
Director del Fútbol

2024.09.24. 14:18:31

Jöjjön fel Áron. :D Penát kiszorítja...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2024.09.24. 13:54:01

Nagyon szűkösek a lehetőségeink. Navas és Szczesny is jók lehetnek, de azért bennük is van bőven rizikó faktor, így félig-meddig visszavonulva. Álvaro Vallest lenne igazán jó elhozni a Las Palmasból, de erre gondolom nincs esélyünk. Most, hogy felszabadult egy minimális keret, csodálkozom, hogy nem jönnek a hírek Nico Williamsről. =D>
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
soadroli
Llegenda del Barça

2024.09.24. 13:47:17

Szczesny is also in the running and the club is looking at his profile. He played up to 35 games last season for Juventus and that makes him a very real candidate. Keylor Navas is also eager to sign. @sport
Kép
Peter
Director del Fútbol

2024.09.23. 22:39:23

Végy egy jó kapust.....végülis nincsen semmi új a nap alatt....a futball iratlan szabályainak első pontja...ha már az élet így írta a jelenlegi forgatókönyvet....8)

Egyébként az előző szezonban történtekből - amikor Penaval kezdődött az összeállítás - nem varrnék mindent Pena nyakába, az egész csapat olyan volt előtte, mint a felzavart ebihalak a vízben.
Pena statjaira is érvényes, hogy meccskép nélkül önmagában nem sokat érnek.

Olyan kapusra lenne szükség, aki minimum versenyhelyzetet teremt, tehát semmiképpen sem szabadna úgy gondolkozni, hogy Pena mögé kellene valaki. Ha biztonsági tartalékra megyünk, megette a fene.
Itt az alkalom, itt a lehetőség, hogy tűzoltásnál egy kicsivel tovább gondolkodjunk.

Bizonyíthat a remeknek tartott játékosmegfigyelő hálózatunk, mert azért a noteszekben itt ott illene lennie néhány névnek vagy valamiféle várólistás sorrendnek vagy csak néhány olyan feljegyzésnek, ami alkalomadtán "aranyat" érhet.
gránit írta:
2024.09.23. 21:26:53
Ma tárgyalt Flick és Deco, és arra jutottak, hogy igazolni fogunk.
Lejjebb olvastam néhány nevet, hát nem tudom, hogyan kerülhetett közéjük Loris Karius

Nem kell holnap érkeznie, ha több oldalról is adott a szándék, akkor elő lehet készíteni valahol egy szerződés felbontást, aztán majd ideér, amikor már ideérhet.
Némi leleményesség remélhetően van olyan, akinek a fejében felmerül.
sansz
Entrenador del Barça

2024.09.23. 22:24:42

Mennek a nevek, de igazából tökmindegy. A jó kapusok gyakran csak egy-egy csapatban igazán jók, illetve náluk talán a legfontosabb a mentális egészség, ami igazán ingadozó. Ter Stegennek is voltak hullámvölgyei. Amúgy szerintem ő akkor volt a legjobb, amikor a védelmünk romokban volt. Neki nagyon megy az, hogy az ellenfél tüzijátékot rendez és folytonos akcióban van. Nála ilyenkor jönnek a bravúrok. Össze se lehetne számolni hány pontot hozott nekünk ilyenkor. Szerintem volt olyan év, amikor ő a legtöbbet. Aztán mikor a védelem erősödött, akkor meg mintha ő lanyhult volna. Amikor nem a folytonos bravúrokra van szükség, csak simán védje ki azt a 3 labdát, ami a meccsen a kapuját eltalálja, akkor azért jövögettek hibák. Emellé a gyatra labda lehúzásai (rengetegszer visszatáncol és inkáb hagyja fejelni az ellenfelet 4 méterről, minthogy ő erőt demonstrálva lehúzza a labdát.) Illetve jönnek az eladott labdái, amiből egyfelől nincs sok, mert parádés lábbal, másrészről túl sokat is bevállal és ha hibázik, szinte mindig nagyon nagy a baj.

Amellett, hogy a hiánya amúgyis nagy érvágás én azért is nagyon sajnálom, mert pont kíváncsi voltam, hogy idén milyen lesz. Biztos voltam benne, hogy nem átlagos lesz, hanem vagy hero, vagy gyenge... Emberileg is nagyon sajnálom, tényleg egy normális srác... Egyszer láttam egy barcelonai metrón (ő a legnagyobb híresség, akit valaha láttam az utcán), rötyögtem magamban, hogy deffektet kapott a bentley? Aztán utána olvastam, hogy nem, nála ez tök normális, nagyon földi halandóként éli az életét. Hát idénre nincs, ez van. Viszont az egyetlen dolog, ami miatt nem hibáztatom Laportáékat, az a kapus kérdés. Iszonyú nehéz a padra tényleg jó kapust tenni. A legtöbb top csapatnak abszolút lutri már a második számú kapusa is. Vagy beválik, vagy nem. Szerintem túl van dramatizálva Pena miatti félelem. Nem egy elit kapus, de amikor rosszul ment neki, akkor az egész csapat totálisan katasztrófa volt. Amikor a csapatnak jobban ment, akkor ő sem volt olyan rossz. Volt egy-két bravúr és védte a kötelezőeket. Akárkit is idehozunk, semmi garancia, hogy ennél többet tudnának a többiek. Navas amúgy tényleg nagyon jó kapus volt, de most azért kérdéses milyen...Azt nem bánom, hogy nem olyan ügyes lábbal, mint a mi kapusaink, legalább nyugodtabb lennék, ha nála a labda, mert biztonságra fog menni... De ha visszatér Araujo, akkor Cubarsival falat fognak alkotni, kapus se fog kelleni :) Egyébként lehet istenkáromló leszek, de szerintem Valdes is full átlagos (a szó rossz értelmében!) kapus volt. De nem is kellett jobb...
gránit
Director del Fútbol

2024.09.23. 21:26:53

Chino írta:
2024.09.23. 17:55:10
Nem tudom mennyire figyeltek
2018-ban már válogatott volt és védett az Európa Ligában. Minden játékosmegfigyelő számára szem előtt volt. Nálunk biztosan jobban figyeltek.
Chino írta:
Nekik annyival volt nagyobb szerencséjük, hogy amikor a belga lesérült még nem zárt be az átigazolási piac
Éltek is a lehetőséggel, nem úgy, mint mi idén télen és nyáron.

Ma tárgyalt Flick és Deco, és arra jutottak, hogy igazolni fogunk.

https://barcauniversal.com/barcelona-ma ... eco-talks/

Engem nem zavar, ha az illető real madridos volt, Luis Enrique és Eto'o is játszottak ott a Barcelona előtt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2024.09.23. 19:56:55

Navas emlékeim szerint kifejezetten gyenge lábbal,többek közt ezért is tette ki Luis Enrique is Párizsban. Azt meg nem kell ecsetelni,hogy a Costa Rica I mennyire lenne népszerű a múltja miatt.

Masip a legjobb megoldás,utána Bravo.
Kép
Kép
Kép
Sinya22
Director del Fútbol

2024.09.23. 18:22:57

Szerintem nem csak Pena bizonytalansága miatt kell igazolni, de arra is gondolni kell, hogy mi van, ha vele történik valami?Igen tudom, ez elég nagy balszerencse lenne, de mondjuk úgy az elmúlt 3-4 évből kiindulva nem lepődnék meg. Stegennel vagy nélküle a Bl esélyek eleve nem voltak nagyok, de a bajnokságot nem lehet szeptemberben elengedni, márpedig lesznek hasonlóan nehéz meccsek ott is még a szezonban, ahol kell a jó kapusteljesítmény.

Amennyiben a lenti névsor valós, akkor mindenképpen Navast látnám szivesen
Chino
Llegenda del Barça

gránit írta:
2024.09.23. 15:31:20
Chino írta:
2024.09.23. 13:04:45
A cserekapusokra alapvetően nem nagyon figyelnek a klubok, nálunk pedig ez fokozottan igaz volt, mert legalább 5 másik poszt volt, ahová fontosabb volt ember.
Az első tagmondatot nem tudom megerősíteni, mert a Real Madrid például figyelt erre, BL-győzelem és további trófeák lett a jutalmuk. A miénk meg nulla trófeás szezon. Az egyik különbség egyértelműen ez volt. Amint ter Stegen visszatért, tavasszal fel is javultunk. De előtte hónapokat dobtunk ki az ablakon, a saját hülyeségünk miatt.
Nem tudom mennyire figyeltek, mivel volt egy olyan kapusuk, aki azelőtt az ukrán ligában védett, a Leganes cserekapusa volt, meg a másodosztályban hadakozott. Mikor ő lett a cserkapusuk kb. annyi idős volt mint most Astra és 3 év alatt játszott vagy 15 meccset, annak is a nagy részét a kupa első köreiben vagy szuperkupán.
Ez azért nem tűnik annak, hogy túlságosan felkészültek volna cserekapusból, pedig ha valakik ők megtehették, hogy igazolnak egy legalább felső-középkategóriás kapust cserének
Nekik annyival volt nagyobb szerencséjük, hogy amikor a belga lesérült még nem zárt be az átigazolási piac, el is hozták Kepát kezdőnek, annyira bíztak a .második számú kapusban. Ha az előbbi nem sérül le pár hétre, távolról sem biztos, hogy az ukrán lehetőséget kap.

A Sport szerint az alábbi nevek esélyesek, ha hozunk valakit, de erről elsősorban Flickkel egyeztetnek. Keylor Navas, Claudio Bravo, Jordi Masip, Loris Karius, Edgar Badia került szóba.

De ami talán legkomolyabban felmerült, az Antonio Adan. Bár elég idős tavaly még a Sportingban lehozott 22 bajnoki és 6 EL meccset. 129 mérkőzést játszott a La Ligban, 16-ot a Bl-ben, 16-ot az EL-ben, 13-at a kubában. Elég idős (valami kisebb kellemetlenséggel is küzd éppen), de egy 3/4-ed szezon még beleférhet. Annyira nem ismerem, de játszott az Atmában, Betisben, Realban.
Forca Barca!!!!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.09.23. 17:32:37

soadroli írta:
2024.09.23. 16:53:35
Keylor Navas wants to join Barcelona! He would be happy to replace Ter Stegen and he would join immediately as he does not have an existing contract with any club.
His salary will NOT be a problem. @martinezferran
Őt elfogadnám, valószínűleg sokkal jobb, mint Pena, még ha Realosnis volt. Masip 2 éve a liga egyik legjobb kapusa volt, nem tudom mi lett vele, talán még ő jó lehetne. Szegény Ricoval nem tudom mi van a lovas balesete óta, nem hiszem, hogy fog még játszani. A többivel szerintem nem lennénk előrébb. (Karius stb.)
Veszíteni nem nagyon lehet velük. Nem csapják még hozzá Ben Yeddert, ha belefér Lewy mögé? Rabiot egy hete igazolt a Marseille-be.
Okosba nem bontják fel valami vkp-nak a szerződését egy Keylor Navas mellé? :)
soadroli
Llegenda del Barça

2024.09.23. 16:53:35

Keylor Navas wants to join Barcelona! He would be happy to replace Ter Stegen and he would join immediately as he does not have an existing contract with any club.
His salary will NOT be a problem. @martinezferran
Kép
gránit
Director del Fútbol

2024.09.23. 15:31:20

Chino írta:
A cserekapusokra alapvetően nem nagyon figyelnek a klubok, nálunk pedig ez fokozottan igaz volt, mert legalább 5 másik poszt volt, ahová fontosabb volt ember.
Az első tagmondatot nem tudom megerősíteni, mert a Real Madrid például figyelt erre, BL-győzelem és további trófeák lett a jutalmuk. A miénk meg nulla trófeás szezon. Az egyik különbség egyértelműen ez volt. Amint ter Stegen visszatért, tavasszal fel is javultunk. De előtte hónapokat dobtunk ki az ablakon, a saját hülyeségünk miatt.

A második tagmondat sajnos igaz.

A harmadikkal nem értek egyet, szükség lett volna nyáron egy olcsó, Pau Victor-féle igazolásra cserekapus fronton. Ez nagyon is égető probléma volt már nyáron is.
Chino írta:
Netot folyamatosan el akarták küldeni, de neki ennyi pénzért megfelelt a cserekapus szerep.
Ezért nem Neto-t kellett volna leigazolni akkora pénzért. Amikor bejelentették, hogy leigazoltuk, azt hittem, ez valami vicc. Volt olyan Valencia elleni meccs, amin akkorát bakizott, hogy nem hittem a szememnek, ráadásul a meccsen kint volt Taffarel, a brazil válogatott kapusedzője, a kommentátor még viccelődött is azon, hogy Neto most lett kihúzva a listáról. És leigazoltuk, hatalmas fizetésért.

Igazából tényleg bárki előrelépés lenne, aki nem teljesen béna.
fanbarca
Entrenador del Barça

2024.09.23. 15:21:16

Én hoznám Jordi Masip-ot. Már most is be tudjuk őt húzni.
Aztán meglátjuk mi lesz belőle. Egész ügyes lábbal, ki is szokott lépegetni, nem rossz a vonalon sem.

Januárban lesz 36 éves.
més que un club
ocsike83
Jugador d'estrella

2024.09.23. 15:16:51

Azért a kapusposzt teljesen más, mint egy mezőnyjátékos. Ott azért ha rutintalan, vagy nincs formában egy játékos, ha tudja kisegíti a társa, kvázi kisebb a hibázás lehetősége. Ha nem megy, max lekap az edző.

De egy kapusnál mit csináljon? Ott a gólvonalon 90 %-ban magára van utalva. Ott nem fogja kisegíteni senki. Nagy baromság lenne ennek a 40-50 meccsnek nekimenni Pena-val, illetve a 2 tejfeles szájúval.
Més que un club :P
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.09.23. 14:54:15

Peter írta:
2024.09.23. 14:21:17
Ha már hozni kell valakit, akkor stílszerűen most aztán tényleg nagyon nem kellene mellényúlni.... :mrgreen:
3 játékos is érkezhet, Yakobisvili, Kochen, vagy Astralaga az utánpótlásból :)
Pau Victor is december 31-ig van regisztrálva, Olmo is. ki férne bele helyettük?
Nyilatkozott is Tebas, igazolhatunk szabadon igazolható játékost, nem feltétlenül kapust. Stegen fizetése 80%-ba belefér.
Szerintem megoldjuk Olmo és Pau regisztrációját ezzel, és ennyi.

És még hozzátette, hála az égnek, hogy a Barca nem igazolhatott többet, mert 10-0-ra nyernénk.
Értem én az iróniát, de a rövid keret miatt ennyi sérülés után (nem Stegenre gondolok) lehet jobb lett volna, ha csendben marad.
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.09.23. 14:53:22

Deluigi írta:
2024.09.23. 14:15:18
Bravo NE jöjjön, ő már a múlt...
A lengyel meg nagy lepkevadász, a Juvénál ujjongtak, amikor a szerződése lejárta előtt elment.
Ráadásul a lengyelnek nehéz kiejteni a nevét.
Bravót szerettem, nagy igazságtalanság volt, hogy abban az évben, amikor BL-t és Copát is nyert, az év végi szavazáson nem került be a három legjobb kapus közé.
De ide most valamivel fiatalabb ember kellene, és lehetőség szerint olyan, aki legalább névről ismeri a sportiskolás hátvédeinket, hogy tudja irányítani őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára brazilfan 2024.09.23. 14:54:15-kor.
Peter
Director del Fútbol

2024.09.23. 14:21:17

Ha már hozni kell valakit, akkor stílszerűen most aztán tényleg nagyon nem kellene mellényúlni.... :mrgreen:
Deluigi
Entrenador del Barça

2024.09.23. 14:15:18

soadroli írta:
2024.09.23. 13:32:36
Claudio Bravo: “If Barcelona want me, I will be ready to come out of retirement”, tells @winwinallsports :mrgreen:

amúgy Szczęsny jöhetne, tudom visszavonult, de még 1 szezont azért csak bírna a teste :D még csak 34.
Bravo NE jöjjön, ő már a múlt...

A lengyel meg nagy lepkevadász, a Juvénál ujjongtak, amikor a szerződése lejárta előtt elment.
soadroli
Llegenda del Barça

2024.09.23. 13:32:36

Claudio Bravo: “If Barcelona want me, I will be ready to come out of retirement”, tells @winwinallsports :mrgreen:

amúgy Szczęsny jöhetne, tudom visszavonult, de még 1 szezont azért csak bírna a teste :D még csak 34.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

gránit írta:
2024.09.23. 10:27:22
Én azt nem értem, hogy ha olyan gyenge a cserekapusunk, hogy ha szükség lenne rá, nem merjük bevetni, akkor minek van? Neto is itt volt évi 7 milliós fizetésért, és inkább játszattuk a sérült ter Stegent. Eleve egy normális tartalékra van szükség, nem akkor kapkodni, amikor már baj van. Gondolom, úgy állnak hozzá, hogy rendes cserekapus úgyse kell, a kapust nem kell rotálni, meg a kapus úgyse sérül le. Ez ugye egyrészt nem igaz, mert mint tudjuk, a kapus is lesérülhet, másrészt, akkor tényleg minek van egyáltalán bármilyen szempontból Pena?

Ha erre ráfaragunk, akkor Deco-nak mennie kell. Szinte bárki jó lett volna a nyáron Pena helyett, akinek van két keze, két lába, és tudja őket használni.
Ráadásul -ugyan én nem követtem- a Galatasarayban nagyon dícsérték, nekünk kivédte a szemünket is. A Real is hasonlóan járt, mikor Courtois-nak is egy szezon off volt. Ott volt Lunin, akit éveken keresztül a Valladolidnak meg Leganesnek adtak kölcsön, majd a másodosztályban kötött ki és onnan hozták vissza.
Netot folyamatosan el akarták küldeni, de neki ennyi pénzért megfelelt a cserekapus szerep.
Ha minőségi cserekapust akartunk volna hozni, annak nem két forint lett volna a fizetése (újra az FFP ugye), ha pedig egy olcsó megoldást, azzal nem tudom mennyire lettünk volna előrébb.
Én speciel a legszívesebben Masipot látnám itt, ha nem lenne már olyan idős. Egyrészt ismeri a klubot, másrészt Valdez óta magasan a legjobb kapus, aki kikerült az utánpótlásból. Igazából azért is engedtük el, mert túl jó volt ahhoz, hogy itt második-harmadik számú kapusként húzza le a karrierje nagy részét.

Öröm az ürömben, hogy így legalább a regisztrációkat könnyebben meg lehet oldani, kb. 7 millióval bővül a keret, de ennek azért nagy ára volt. Ráadásul az öltözőből is nagyon fog hiányozni.

Akit még emlegetnek az Arnau Tenas. Most a PSG-ben játszik, de Donnarumma kirobbanthatatlan, így nem sok esélye van, de Navast még így is megelőzte.
Ahogy Astra is komolyan szóba került. 190 cm, jó lábbal és sok barvúrt mutat be. Egyedül a kora az, ami aggodalomra ad okot, de legalább rendszeresen játszik, még ha az utánpótlásban is,edzésben van, míg a klub nélküli játékosoknak nagyon idegen lehet a pálya vagy újra felvenni a ritmust.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2024.09.23. 12:56:10

FCBsteve írta:
2024.09.23. 12:40:25
Ha onnan nézzük, hogy Pena cserekapusból most elő kéne lépjen első számúvá, arra is gondolni kell, mi van, ha ő is megsérül? Kell valaki mögé...
Igen, ez meg a másik. Gondolom, Astralaga lesz felhívva, vagy valaki az utánpótláscsapatainkból.

FCBsteve írta:
Mintha a RM-nál (nem követem őket :mrgreen: ) is a két másodlagos kapus vívott nagyokat a kezdő posztért?! Egyik mintha C sérülése után jött volna, másik talán az eredeti cserekapusuk volt?!

Valami ilyesmi kéne, jöjjön valaki és játsszák le Pena-val...
Na igen, nekik több eszük volt, mert kapásból volt egy bevethető cserekapusuk, aki nem csak dísznek volt ott, mint nálunk Neto volt meg most Pena. Meg Curtious még az átigazolási szezon alatt sérült meg, így hozhattak szerződésben álló kapust is.

Tegnap is azt éreztem, hogy egyszerűen hozzászagolni nem tud semmihez sem. Ami kapura megy, az szinte biztos, hogy gól. Nem szeretem a szerencse szót, mert az ember maga is alakítja a körülményeit, de az ő esetében tényleg minden rajta kívül álló dolgoktól függ. Az volt a mákja, hogy a Villarreal játékosai állandóan lesen voltak. Az ő esetében az sem számít, ha az ellenfél játékosa nem lesen van, hanem előnytelenebb helyzetből, hátrébb indul, mert azt is beszedi. Nála tényleg csak azon múlt, hogy lesre futnak vagy sem.
ocsike83
Jugador d'estrella

2024.09.23. 12:45:38

Feast4 írta:
2024.09.23. 12:25:33
..
1) Navas-nál félre kell tenni, hogy volt Real-os. Ő lenne talán a legalkalmasabb a tűzoltásra.
2) Rico, ha jól tudom sérült.
3) Ha csak a télben gondolkodunk, az iszonyat messze van. 17 meccs van december 31-ig (és ebben nincs benne a Király Kupa), amiből 5 BL meccs. Ha Pena véd, könnyen búcsút is intünk a sorozatnak.
FCBsteve írta:

Mintha a RM-nál (nem követem őket :mrgreen: ) is a két másodlagos kapus vívott nagyokat a kezdő posztért?! Egyik mintha C sérülése után jött volna, másik talán az eredeti cserekapusuk volt?!

Egyik volt a sajátjuk: Lunin. A másikat a Chelsea-tól vették kölcsön: Kepa. De végül Lunin bizonyult a jobbnak.
Més que un club :P
FCBsteve
Entrenador del Barça

gránit írta:
2024.09.23. 10:27:22
Én azt nem értem, hogy ha olyan gyenge a cserekapusunk, hogy ha szükség lenne rá, nem merjük bevetni, akkor minek van? Neto is itt volt évi 7 milliós fizetésért, és inkább játszattuk a sérült ter Stegent. Eleve egy normális tartalékra van szükség, nem akkor kapkodni, amikor már baj van. Gondolom, úgy állnak hozzá, hogy rendes cserekapus úgyse kell, a kapust nem kell rotálni, meg a kapus úgyse sérül le. Ez ugye egyrészt nem igaz, mert mint tudjuk, a kapus is lesérülhet, másrészt, akkor tényleg minek van egyáltalán bármilyen szempontból Pena?

Ha erre ráfaragunk, akkor Deco-nak mennie kell. Szinte bárki jó lett volna a nyáron Pena helyett, akinek van két keze, két lába, és tudja őket használni.
Ha onnan nézzük, hogy Pena cserekapusból most elő kéne lépjen első számúvá, arra is gondolni kell, mi van, ha ő is megsérül? Kell valaki mögé...

Aztán, hogy az a valaki képes lesz-e kiszorítani Pena-t, az már egy másik kérdés...

Feast4
Director del Fútbol

2024.09.23. 12:25:33

Megnéztem a free agent kapusokbóla top listát.

Háááát....

Kristoffer Klaesson. Fogalmam se volt ki ő. Őt hozza első helyet a tf. A Leeds kapusa volt, aztán ott Lengyekországba igazolt, ott megbukott azóts klub nélkül. (23 éves)

Navas. Gondolom ezt mindenkine egyértelmű miért nem.

Pavlenka. 7 vagy 8 évig volt a Werder kapusa. Mára kiszorult, végül inden igazolható lett. 32 éves. Kezdő kapus volt a cseheknél.

Sergio Rico Sevilla, Psg, Mallorca, csak alig védett, az utóbbi két évben. (31 éves) szerintem ő a legesélyesebb ha mindenképp free agent kapus kell.

Edgar Badia jó spanyol másodosztályt megjárt régi bútor. (32 éves)

Karius :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Őt se tudtam ki a pék: Diego Loureiro brazil kapus aki ott főtt meg. (26 éves)

A többi név a listáról szót sem érdemel.

Mivel egy játékos egy szezonra kidőlt így nevezhetünk a helyére pénzért igazolt jétékost is, ligán belülről.

Vagy ez már nincs?

Mindenesetre, ha házon belül nem oldjuk meg, lehet jobban járnánk ha télen kölcsönbe megnéznénk valamelyik alacsonyan rangsorolt liga ( pl. osztrák, lengyel, cseh, szlovák, magyar, román, szlovén, de akár a norvég finn, dán liga is szóba jöhet) vamamelyik viszonylag jó korban lévő (24-25 évesre) sztárkapusát. Sőt akár pár százezer, vagy egy-két milló euró környékén elhozható lenne és élete utolsó nagy lehetősége. Pl. Patrick Pentz, elég jól tollta és a Bröndbyben játszik. Sokba se kerülne, fizuja se lenne sok, én inkább errefelé gondolkoznék.
Kép
gránit
Director del Fútbol

2024.09.23. 11:14:27

Ez egy Pau Victor-féle filléres igazolás lett volna. Szinte bárkit hozhattak volna, aki nem ügyetlen. Az andorrai első osztály legjobb kapusával is beljebb lennénk, aki boldogan jönne évi 500 ezres fizetését.

De ami még a kapkodásnál is problémásabb, ha megelégszünk vele, és nem csinálunk semmit. Tavaly is a szezon harmadát védhette Pena, inkább hoztuk Roque-t télen, mint egy cserekapust, és nyáron sem változtattak. Az lesz a kegyetlen, ha marad, és vele toljuk le a szezont.
Válasz küldése