Túlságosan túl van lőve ez a rengeteg kapott gól téma, nagyon berögződött az az Inter téma, de ha a többi 58 meccset nézzük, már más a kép. Az utóbbi 5-6 évben talán abban a 20 gólos szezon volt, ami kilóg a sorból, de azt nem tudom, hogy meg tudjuk-e még egyszer ismételni. Amúgy mindig megvolt a 38-39 gól, még ha MAtS egész szezonokat hozott is. Persze számított a kapusposzt, nem is kicsit (lásd pl. Inter) a némettel biztosan megúsztuk volna en bloc kevesebbel, de nem biztos, hogy annyira szignifikáns különbséggel. Emiatt nem mondanám, hogy a védelmünk gáz és nyeljük a gólokat.Barcaman1993 írta: ↑2025.06.04. 11:35:03Az a baj Ter Stegennel, hogy kiszámíthatatlan az elérhetősége. 8 évig egy jó szintet hozott, most kihagyott egy évet, előtte meg egy felet. Gondolom akarunk egy megbízható kapust aki elérhető és akár növelni is tud a szinten. Ez szerintem bőven támogatható, mert a kapusposzton tényleg gyengébbek voltunk ebben a két évben, de azt nem hiszem, hogy a védekezés problémáit ez oldaná meg, max. egy kicsit enyhítene rajta. A fő munka ott van, hogy az egyéni kapitális hibákat leredukáljuk.
A Real a 33 éves Courtoinak nem hogy kifuttatná a szerződését, ne adj' Isten új kapust kezdene keresni, hanem hosszabbítanak vele. Nem is csoda, mert nem egyszer ő mentette meg őket, simán top3 volt Európa szinten. Rá is építenek még hosszú távon, pedig ha a német sérülékeny, akkor Courtois is bőven az (jelenleg is) Akkor ők mit mondjanak a védelemre.
Egy ter Stegennel is még meglehetnénk idén, a legjobb az lenne szerintem, ha Pena és Tek menne, Garcia megkapná a bajnokságot, MAtS pedig a kupasorozatokat. Az előbbi már valamennyire ismeri ezt a közeget, tudna tapasztalatot szerezni, ismerkedni a csapat stílusával, elkezdeni beletanulni, a németet pedig egyelőre szívesebben is látnám mondjuk a Bl-ben, ha lesérül pedig még mindig ott lenne a JG. Arról nem is beszélve, hogy fogalmunk sincs arról, hogy Garcia mennyire megbízható sérülékenységet tekintve.
Egy évig ez még szerintem jó és egészséges megoldás lehetne, ha így elosztanák.. Mindketten kapnának bőven meccset, ter Stegen is bőven mehetne így a válogatottba, a csapatban talán neki van a legprofibb hozzáállása nem gondolom, hogy ne lehetne vele megbeszélni. Itt Garcia inkább, aki felvet kérdéseket, fogalmunk sincs mit beszéltek Decoval vagy Flick hogyan gondolja a dolgokat. .