Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ja. Kounde taposás, visszavonják a gólunkat. Courtois taposás, semmi. Vinicius taposás, mikor elrúgta a labdát, büntető.
Igen.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.28. 21:54:35Még mindig úgy gondolod, hogy nem szándékos, amit a bírók művelnek? Emberemlékezet óta ez megy. Ha meg lehet fogni egy gyenge Barcát, azon a meccsen a bírók brillíroznak. Ott rúgják ágyon előtte a Barcást, és még bizonygatja, hogy labda volt. Persze ilyenkor a VAR is hallgat![]()
Még mindig úgy gondolod, hogy nem szándékos, amit a bírók művelnek? Emberemlékezet óta ez megy. Ha meg lehet fogni egy gyenge Barcát, azon a meccsen a bírók brillíroznak. Ott rúgják ágyon előtte a Barcást, és még bizonygatja, hogy labda volt. Persze ilyenkor a VAR is hallgat
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... elona-liveBarcaforever írta: ↑2024.09.28. 21:15:45Tudtok küldeni egy linket a mai meccshez, ahol közvetlenül lehet nézni online bármilyen regisztráció nélkül?

Az egy dolog, hogy kell a rotálás, de lehetne ezt egy kicsit okosabban. Most jön két meccs, ahol szintén lehetne és szét lehetne osztani. Nem úgy, hogy felrakunk egy B-csapatot, utána pedig kezdődik minden előlről. Bízom az edzőben és a csapatban, de van egy olyan érzésem, hogy ezt sem Raphinha sem Yamal nem fogja végigülni. Sőt, most is a kelleténél többet és intenzívebben fognak játszani.bence0330 írta: ↑2024.09.28. 20:27:06Engem így ma nem érdekel, ha ez az ára az energiánk fenntartásának, bukjunk pontot néha így, jobban járunk hosszútávon akkor is. Nekem tetszik, ahogy meccsről-meccsre rotál, kivéve tényleg amit te is írsz, 3 gólos előnyöknél le lehetne kapni a szélsőket, jobban elfáradnak, mint bárki más.

Pont ezen tanakodtam én is...Chino írta: ↑2024.09.28. 20:23:19Nekem kicsit furcsa, ahogy Flick forgatja a keretet. Amikor már tét nélküli a meccs fent hagyja akiknek már kijárna a pihenő, amikor pedig rotál, akkor pedig 3-4-5 embert kihagy a kezdőből. Nem egy rossz csapat az Osasuna, főleg otthon. Kicsit sem vagyok nyugodt, valahogy szenvedjünk ki egy győzelmet és örüljünk.bence0330 írta: ↑2024.09.28. 19:50:20WTF, mindkét szélsőnket, Inigót és Casadót egyszerre?Mindkettőre ráfért, de nem gondoltam volna, hogy egyszerre meglépi.
Le a kalappal. Yamalt meg frissen rá lehet majd engedni csomót kötni a lábakra.
Én örülök, akkor is, ha emiatt pontot bukunk. Megnyugodtam, hogy azért előrefelé is tekintünk.
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy Ferran és Victor melyik-melyik szélen fog játszani.
Engem így ma nem érdekel, ha ez az ára az energiánk fenntartásának, bukjunk pontot néha így, jobban járunk hosszútávon akkor is. Nekem tetszik, ahogy meccsről-meccsre rotál, kivéve tényleg amit te is írsz, 3 gólos előnyöknél le lehetne kapni a szélsőket, jobban elfáradnak, mint bárki más.
Örülök, hogy végre a padon ülnek az eddig széthajtott emberek, de a védelmet szerintem kicsit lehetett volna kicsit erősebbre fogni. Balde mehetett volna Martin helyett, főleg, hogy nemrég pihent. A Villarreal ellen ugyan bejött ez a rotáció, de ott legalább fent volt Raphinha, támadásban szerintem borzasztó kevesek leszünk, erre nagyon ráfázhatunk, Balde támadásban azért sokat tudna adni. Martin ebben nagyon kevés, de védekezésben sem egy biztos pont. . NIncs sem a brazil sem Yamal, Lewynek nem tudom ki fogja majd osztogatni a labdákat, PV-nek sem az erőssége, Torre még nem az a szint aki megteremti a különbséget, Torrest meg hagyjuk is. Jobban örültem volna ha Fati kezd, aztán ha gond van a 60. perc körül jöhet Raphinha, ha nálunk az előny meg belefér Torres.bence0330 írta: ↑2024.09.28. 19:50:20WTF, mindkét szélsőnket, Inigót és Casadót egyszerre?Mindkettőre ráfért, de nem gondoltam volna, hogy egyszerre meglépi.
Le a kalappal. Yamalt meg frissen rá lehet majd engedni csomót kötni a lábakra.
Én örülök, akkor is, ha emiatt pontot bukunk. Megnyugodtam, hogy azért előrefelé is tekintünk.

Gerard Martinnal kapcsolatban nem lenne semmi problémám, mert jó hogy Baldét is rotálja, ez tényleg nagyon fontos és ha GM-el kell akkor legyen. Ugyanakkor van egy Fort, aki köröket tudna verni rá, de inkább őt jegeli.Barcaman1993 írta: ↑2024.09.26. 08:39:26Nem volt a legjobb meccsünk, de néha ilyen győzelmekre is szükség van. Az viszont nagyon zavaró, hogy a cserepadunk nem szint. Ferranra lassan nincsenek szavak, elképzelni nem tudom, hogy mit keres még mindig a csapatban. Gerard Martint meg végkép nem értem. A Rayo ellen még "elment", de se védekezésben, se támadásban nem tud pluszt hozzáadni. Pau Victor mellőzését sem értem. Lewandowski alternatívájaként sokkal biztatóbb volt, mint Ferran bármikor. Amikor játszik, akkor meg kitettük szélre, ahol viszont nem elég jó. Aggasztó a helyzet, mert a megmaradt jó játékosaink szemmel láthatóan a fáradtak, a többiek meg nem képviselik az elvárt szintet. Csoda kategória, hogy ennyi meccset sikerült eddig behúznunk. Legközelebb az Osasunához megyünk, ami legendásan nehéz pálya szokott lenni, nagyon nagy eredmény lenne, ott is győzni.davi10 írta: ↑2024.09.25. 23:03:56Hát ezt most megköszönhetjük Borja Mayoral-nak. Nagyon pontatlan volt ma a csapat, főleg a támadószekció, ez majdnem 2 pontba került.
Torres nagy nulla volt, nem is emlékszem jó megmozdulására. Ő és Gerard Martin nagy talán nekem, Pau Victor-ral szerintem előrébb lennénk. Fati-t is el kéne kezdeni bedobálni, mert Yamal és Raphinha csapágyasra vannak járatva.
A védelem egész rendben volt, Inigo előtt ma is le a kalappal, Pena-nak meg lehet örülni, hogy clean sheet-tel kezdett.
A 3 pont megvan, reméljük a következő kevésbé lesz szenvedős.
Késztetést érzek és ezért csatlakoznom kell a képeslaphoz és aláírom a teljes tartalmát.
Csatlakozva Torym-hez, miszerint a látványos, szórakoztató focit elvenni már nem lehet nagyon tőle... egyetértenék, ha a City, de legalább a Reál keretét kapta volna meg. De mit ítéljünk meg egy olyan szezonon, ahol szó szerint az egyetlen védekező középpályás Marc Casadó, aki épp fel lett rakva huszonévesen a harmadosztályból? Vagy egy Cubarsi-Inigo párossal megyünk neki BM féle csapatoknak? Ahol a gálakezdő fele nem BL szintű, és akkor még ki sem néztünk a padra? Ez a keret a 21 őszit kivéve messze a leggyengébb az elmúlt 20 évből. Mit tudunk megítélni ez alapján? Ha kiesünk egy BL rájátszásban, mert egyszerűen nincs BL-szintű játékosunk hátrafelé, akkor abból mit lehet levonni? Flick nagyon jó edző, de csodát nem tud tenni. Ancelotti hasonló szintű keretekkel sorra bukott meg, Pep meg életében nem látott még ilyet, és ők az elmúlt 20 év legjobb edzői.