Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ja. Kounde taposás, visszavonják a gólunkat. Courtois taposás, semmi. Vinicius taposás, mikor elrúgta a labdát, büntető.
Igen.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.28. 21:54:35Még mindig úgy gondolod, hogy nem szándékos, amit a bírók művelnek? Emberemlékezet óta ez megy. Ha meg lehet fogni egy gyenge Barcát, azon a meccsen a bírók brillíroznak. Ott rúgják ágyon előtte a Barcást, és még bizonygatja, hogy labda volt. Persze ilyenkor a VAR is hallgat![]()
Még mindig úgy gondolod, hogy nem szándékos, amit a bírók művelnek? Emberemlékezet óta ez megy. Ha meg lehet fogni egy gyenge Barcát, azon a meccsen a bírók brillíroznak. Ott rúgják ágyon előtte a Barcást, és még bizonygatja, hogy labda volt. Persze ilyenkor a VAR is hallgat
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... elona-liveBarcaforever írta: ↑2024.09.28. 21:15:45Tudtok küldeni egy linket a mai meccshez, ahol közvetlenül lehet nézni online bármilyen regisztráció nélkül?
Az egy dolog, hogy kell a rotálás, de lehetne ezt egy kicsit okosabban. Most jön két meccs, ahol szintén lehetne és szét lehetne osztani. Nem úgy, hogy felrakunk egy B-csapatot, utána pedig kezdődik minden előlről. Bízom az edzőben és a csapatban, de van egy olyan érzésem, hogy ezt sem Raphinha sem Yamal nem fogja végigülni. Sőt, most is a kelleténél többet és intenzívebben fognak játszani.bence0330 írta: ↑2024.09.28. 20:27:06Engem így ma nem érdekel, ha ez az ára az energiánk fenntartásának, bukjunk pontot néha így, jobban járunk hosszútávon akkor is. Nekem tetszik, ahogy meccsről-meccsre rotál, kivéve tényleg amit te is írsz, 3 gólos előnyöknél le lehetne kapni a szélsőket, jobban elfáradnak, mint bárki más.
Pont ezen tanakodtam én is...Chino írta: ↑2024.09.28. 20:23:19Nekem kicsit furcsa, ahogy Flick forgatja a keretet. Amikor már tét nélküli a meccs fent hagyja akiknek már kijárna a pihenő, amikor pedig rotál, akkor pedig 3-4-5 embert kihagy a kezdőből. Nem egy rossz csapat az Osasuna, főleg otthon. Kicsit sem vagyok nyugodt, valahogy szenvedjünk ki egy győzelmet és örüljünk.bence0330 írta: ↑2024.09.28. 19:50:20WTF, mindkét szélsőnket, Inigót és Casadót egyszerre?Mindkettőre ráfért, de nem gondoltam volna, hogy egyszerre meglépi.
Le a kalappal. Yamalt meg frissen rá lehet majd engedni csomót kötni a lábakra.
Én örülök, akkor is, ha emiatt pontot bukunk. Megnyugodtam, hogy azért előrefelé is tekintünk.
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy Ferran és Victor melyik-melyik szélen fog játszani.
Engem így ma nem érdekel, ha ez az ára az energiánk fenntartásának, bukjunk pontot néha így, jobban járunk hosszútávon akkor is. Nekem tetszik, ahogy meccsről-meccsre rotál, kivéve tényleg amit te is írsz, 3 gólos előnyöknél le lehetne kapni a szélsőket, jobban elfáradnak, mint bárki más.
Örülök, hogy végre a padon ülnek az eddig széthajtott emberek, de a védelmet szerintem kicsit lehetett volna kicsit erősebbre fogni. Balde mehetett volna Martin helyett, főleg, hogy nemrég pihent. A Villarreal ellen ugyan bejött ez a rotáció, de ott legalább fent volt Raphinha, támadásban szerintem borzasztó kevesek leszünk, erre nagyon ráfázhatunk, Balde támadásban azért sokat tudna adni. Martin ebben nagyon kevés, de védekezésben sem egy biztos pont. . NIncs sem a brazil sem Yamal, Lewynek nem tudom ki fogja majd osztogatni a labdákat, PV-nek sem az erőssége, Torre még nem az a szint aki megteremti a különbséget, Torrest meg hagyjuk is. Jobban örültem volna ha Fati kezd, aztán ha gond van a 60. perc körül jöhet Raphinha, ha nálunk az előny meg belefér Torres.bence0330 írta: ↑2024.09.28. 19:50:20WTF, mindkét szélsőnket, Inigót és Casadót egyszerre?Mindkettőre ráfért, de nem gondoltam volna, hogy egyszerre meglépi.
Le a kalappal. Yamalt meg frissen rá lehet majd engedni csomót kötni a lábakra.
Én örülök, akkor is, ha emiatt pontot bukunk. Megnyugodtam, hogy azért előrefelé is tekintünk.