Lamine Yamal

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.10.04. 21:29:06

Troym írta:
2024.10.04. 20:32:29
Chino írta:
2024.10.04. 20:10:27
Augusztusban Raphinha kapta a címet. Mondjuk nála sem volt érdemtelen.
Tudom, de főleg 1 meccs miatt. Yamal augusztusban 1g, 4 gólpassz volt és minden meccsen volt gólpontja, szoros meccseket döntött el, Raphinha 3 gól, 2 gólpasszal zárt, de ebből 3g, 1a a Valladolid meccshez kapcsolódik, 2 meccsen nem hozott gólpontot. Én többre tartom, aki konstans hoz gólpontokat, kiemelkedő teljesítményt, de megértem, hogy Raphinha kapta a hónap legjobbja címert, mert azon a meccsen tökéletesen játszott, én ettől függetlenül augusztus legjobbjának is Yamalt tettem volna.
Yamal nálam olyan szintet képvisel jelenleg, ami aranylabda top5, ha kitartana.
Összességében a meccsre való ráhatása ég és föld jelenleg a két játékosnak. Gólpontokban hasonlóan állnak, ilyen assziszokban pl. olyan különbségek vannak, hogy Raphinha adhatott volna assziszt mesterhármast egyik meccsen, Lewy 3 ziccert bénázott el belőle (biztos fordítva is volt). Ezt nehéz megítélni, pláne néhány meccs alatt. Raphinha konstans odarak szégyentelen mennyiségű gólpasszértékű labdát a társakra, hogy mikor épp ki rúgja be... (Ez Yamalra is igaz). Ez néha még egy szezonon keresztül sem jön ki jól, asszem Pedri volt tavaly, aki hónapokig 0 gólpasszal állt, mikor az övé volt közben a legnagyobb várható gólpassz. Peche volt, mindenki kihagyott mindent a passzaiból. Raphinha legalább olyan, ha nem konstansabban készít elő, mint a kicsi, nem véletlenül van másfélszer annyi kulcspassza is. Nem ennyivel jobb, hasonló képességűek ebben, hanem ennyivel aktívabb, és emiatt ennyivel többet ad.

Ebben a pillanatban Raphinha és Yamal végtermék szempontjából kb azonos szintet képviselnek, Raphinha viszont amit művel 90 percen át kb folyamatosan, azzal mindenképp előrébb van. Nem egy jó meccsére kapta meg akkor sem, minden meccsen stabilan a legjobb, vagy egyik legjobb volt, akkor is, ha épp nem volt gólpontja (mert sorra hagyta ki Lewy belőle a ziccereket), vezér, húzóember volt végig, lankadatlan játékkal. Ha a Valladolid meccsen 0 gólpontot hoz, akkor is ő lett volna a hónap legjobbja, szerintem vita nélkül. Labdát vesz fel, támadást épít, beindul, letámadást ő vezeti, húz magával felfelé mindenkit.

Yamal játékát meg úgy lehet jellemezni, hogy egyre sűrűbben villan, és egyre nagyobbakat. Ami amúgy nagyon kell, és sokszor tud már x faktor lenni. Kb ez a két játékos közti különbség. Raphinha 90 percen keresztül életveszély vagy melós, Yamal meg villangat (és amúgy ő is melózik, csak nem annyit, ez kb lehetetlen elvárás is). Jelenleg még. Ha Yamal top5 játékos ebben a pillanatban, akkor Raphinha is. 2-3 posztot fed le pokoli magas szinten, szerintem olyan, mint Valverde, egyszerűen két embert ér a pályán. Ez a kicsiben nincs meg, a számok meg hasonlóak, így nálam ez döntene.
Yamal is brutálisan jó, egy megveszekedett zseni, és nem érdemtelenül kapta meg az MVP-t, félreértés ne essék. De semmiképp sem jobb, fontosabb, hasznosabb játékos a brazilnál (még! ez változhat, az ő korában akár hónapok alatt is!), mindent belevéve.
És ne felejtsd el, hogy Yamal 100%Ban a legjobb posztján szerepelt, Raphinha ezt a teljesítményt és ugyanazokat a számokat kicsit kényszerből hozza le, ami gondolj bele, mekkora dolog a csapat szempontjából, meg hát hátráltató tényező neki, nem tudja az éles betekeréseit csinálni, amiben kb a világon a legjobb, meg nem kerül túl sokszor lövőhelyzetbe sem így, értelemszerűen. Ezt a Vini-Rodrygo témánál is ki szoktam emelni, nagyon nem mindegy, az ő megítélésük is szerintem emiatt fals. Yamal alighanem nagyobbat zuhanna a túloldalon (persze nem biztos).

És nem azért, mert védem a brazilt, finoman szólva sem lenne szégyen, ha Yamal megelőzi, mert brutál jó, és nem az ő szégyene. De jelenleg akkora világklasszis szintet tol, hogy Yamal jön fel, ostromolja, ő is világklasszis szint jelenleg, de szerintem még nem előzött, a fentiek miatt. De remélem megelőzi hónapokon belül, és nem azért mert a brazil visszaesik, hanem mert mondjuk Yamal átkapcsol 2.0-ba a kapu előtt, meg a cselei végén, és a világ legjobbja lesz. Nem lehetetlen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2024.10.04. 21:05:14

Troym írta:
Chino írta:
Tudom, de főleg 1 meccs miatt. Yamal augusztusban 1g, 4 gólpassz volt és minden meccsen volt gólpontja, szoros meccseket döntött el, Raphinha 3 gól, 2 gólpasszal zárt, de ebből 3g, 1a a Valladolid meccshez kapcsolódik, 2 meccsen nem hozott gólpontot. Én többre tartom, aki konstans hoz gólpontokat, kiemelkedő teljesítményt, de megértem, hogy Raphinha kapta a hónap legjobbja címert, mert azon a meccsen tökéletesen játszott, én ettől függetlenül augusztus legjobbjának is Yamalt tettem volna.
Én ezért is gondolom úgy, hogy néhány poszton ugyan nem jött új név mégis nagyon sokat erősödtünk. Tavaly azért Yamal még nem volt igazi húzóember, nem az a játékos, aki rendszeresen meg tudja teremteni a különbséget, most pedig talán a csapat legjobbja meccsről meccsre. Hihetetlen mennyit fejlődött relatíve rövid idő alatt. Szerintem senki nem gondolta még az előző szezonban, hogy ilyen szintet fog hozni.
Forca Barca!!!!
Troym
Director del Fútbol

Chino írta:
Chino
Llegenda del Barça

Troym írta:
2024.10.04. 19:56:07
Chino írta:
2024.10.04. 19:54:25
Laminet választották a szeptemberi MVP-nek a La Ligában. Augusztusban még csak a 23 éven aluliak között volt a legjobb, most összesítve.
Szerintem már akkor is ő volt a hónap legjobbja felnőtt szinten is.
Forca Barca!!!!
Troym
Director del Fútbol

2024.10.04. 19:56:07

Chino írta:
Laminet választották a szeptemberi MVP-nek a La Ligában. Augusztusban még csak a 23 éven aluliak között volt a legjobb, most összesítve.
Szerintem már akkor is ő volt a hónap legjobbja felnőtt szinten is.
Chino
Llegenda del Barça

Forca Barca!!!!
bence0330

2024.09.28. 23:02:49

Egy normális, nem lerohasztott csapat simán bírná a hiányát, Messiét is bírta. A jelenleginél nyilván ez nem így van, sajnos. Persze itt ugye egyszerre hiányzott Yamal, Raphinha, Olmo. 1-et elbírunk, kettőt talál-talán... mindhárommal lefőtt a kávé (plusz Inigo hiánya, mert hátul nagyobb volt a baj, mint elöl).

De igen, elkezdett Messis módon gólokat rúgni. :)
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.28. 23:00:55

Hatékonyságban nagyot lépett előre. Komolyabb helyzet sem kell neki, a semmiből képes hatalmas gólokat elrakni. Lassan olyan fontos láncszeme ennek a csapatnak, mint anno Messi volt az akkorinak. Mondjuk ez ijesztő is, hogy 17 éves srácon ekkora teher van. :?
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2024.09.25. 11:52:24

Nekem is feltűnt, mintha lomhábban mozogna. Teljesen lehet a fáradtság jele, tavaly is rémlik nála ilyesmi visszaesés aztán egy meccs pihi után jobban ment, viszont lehet az is, hogy 17 éves és ilyenkor nyúlnak az emberek hirtelen sokat, amit a mozgáskoordináció nem tud még lekövetni rendesen, még nincs meg a rendes izomzatod hozzá.

Mindezzel együtt megnézném pihentetve, nem is csak fizikálisan nagy a terhelés, mentálisan minden harmadik nap játszani nagyon sokat kivesz az emberből.
bence0330

2024.09.25. 00:29:35

Troym írta:
2024.09.25. 00:22:20
bence0330 írta:
2024.09.24. 23:18:34
Mert inkább ne nyerjünk ma, de legyen elérhető nagyobb százalékkal egész évben, főleg, hogy amúgy is jó eséllyel jobban focizik 60 perc alatt, mint 90.
Bemásolgassam a kommenteket az egyetlen Flick vereség után? Itt nincs 1-2 év türelmi idő, mint Xavinál.
Lenne 2-3 vereség zsinórban és habzó szájjal követelnék Flick elküldését és menne a mantra, hogy "na ezért kellett Xavit elküldeni?"

Nincs ilyen, hogy ne nyerjünk ma egy profi top10-nek gondolt focicsapatnál.
Oké, de ez elég ad absurdum feltevés volt. Raphinha játszana a posztján, max centrálisabban, nem Tasli Jenő a B-ből. Vagy Ferrán, akinek amúgy ez a posztja. És nem végig, hanem mondjuk 45 percet. Eleve el szokott 45 perceket tűnni a mezőnyben, csak akkor lenne a helyén valaki.
És továbbra is, még ez a teljesen szélsőséges feltevés, hogy nem tudnánk nélküle nyerni sem magyarázza meg, miért nem pihent legalább 3*30 percet eddig amikor nem volt tét. Erre nincs semmilyen magyarázat.

Flick rendszere jó. Ha kivennéd Yamalt, kicsit gyengülnénk, de továbbra is atom lenne. Ha kivetted Olmót, és betetted helyére a tavaly a Gironából is kibukó Torrét, eszedbe sem jutott, hogy Olmo valaha itt volt, pedig a meccsin olyan volt, mintha komoly befolyása lenne, és ha nem lenne, gáz lenne. Úgyanúgy vertünk 5-öt nélküle is. Ha kivenné Raphinát vagy Yamalt (egyszerre a kettőt azért ne!), gyengülnénk kicsit, de ne csináljunk úgy, mintha akkor elkezdenénk meccseket bukni La Liga, főleg La Liga alsó szintű csapatok ellen... 0% esélyt látok kb erre. Egy Getafét a jelenlegi játékunkkal 49-szer vernénk az 50-ből Yamal nélkül szerintem. Valami komoly összeesküvésnek kell történnie, hogy ne legyen így, lőnénk 5 kapufát vagy valami ilyesmi.
Messinek nem volt olyan hatása a játékra, ahogy most te emlegeted. Ha normális edzők alatt kivettük a meccsből, kb ugyanúgy nyert tovább a csapat, de semmiképp sem kezdett el kikapni alsóházasoktól, ez teljesen abszurd feltételezés szerintem. Nyilván nagy minta alapján, mert néha Yamallal is kikaphatunk egy gyenge csapattól meglepetésképp, meg nélküle is.

Én nem zárom ki, hogy Yamal Lewyhez hasonlóan kétharmadennyi játékperccel ugyanennyi gólponttal rendelkezne, csak sokkal jobb 90 perces ráhatással a meccsre, sokkal jobb cselekkel. Mert azt tényleg mintha elfelejtett volna 2 hete már. És nyilván nem, továbbra is a világ egyik legjobbja benne, csak hát...

Amúgy meg nem érdekelne pár Flickout, évek óta két végén égetjük a gyertyát, csak a mára gondolva, örülnék, ha megtörnénk ezt a tendenciát.
Troym
Director del Fútbol

2024.09.25. 00:22:20

bence0330 írta:
Mert inkább ne nyerjünk ma, de legyen elérhető nagyobb százalékkal egész évben, főleg, hogy amúgy is jó eséllyel jobban focizik 60 perc alatt, mint 90.
Bemásolgassam a kommenteket az egyetlen Flick vereség után? Itt nincs 1-2 év türelmi idő, mint Xavinál.
Lenne 2-3 vereség zsinórban és habzó szájjal követelnék Flick elküldését és menne a mantra, hogy "na ezért kellett Xavit elküldeni?"

Nincs ilyen, hogy ne nyerjünk ma egy profi top10-nek gondolt focicsapatnál. Kőkemény elvárások és pénzek mozognak, gondolom a szponzorok egy része is ragaszkodik Yamalhoz. Le lehet(ne) cserélni egy-két meccsen, de hogy ne legyen kezdő, az nekem elképzelhetetlen jelenleg.
bence0330

Troym írta:
2024.09.24. 23:10:54
Szerintem meg egyszerűen nem tudja pihentetni az edző.
Lehet abba ringatni magunkat, hogy jól működik a támadóegység, ami ugyan igaz, de kicsit mögénézve látszik, hogy a 17 éves Yamal az, akinél minden meccsen g/a megvan. Ő az aki fixen benne van egy gólban minimum meccenként, erre sem Lewa, sem Raphinha nem képes. Lehet mindegyikük 8 gól/asszisztnál jár, de Raphinha ezt 3/7 meccsen hozta össze Lewa meg 5 meccsen, de őt ki kell szolgálni.
Egyszerűen Yamal magasabb szinten mozog.
Yamal kb úgy nyomja, mint egy aranylabda top3, ezt ez a szűk keret, ennyi sérülttel nem tudja nélkülözni.
Ez oké, de nem magyarázza meg, mit keres 4-1-nél a pályán. Pláne 6-0 körül. 7 meccsünkből 3 alatt lehetett volna már tét nélkül lecserélni, akkor is, ha ekkora lenne a dependencia - szerintem azért nem ekkora.

És Yamal tudna 2-szer jobban a focizni mezőnyben, mint az elmúlt 3 meccsen, normál állapotban. Nézd meg, mekkorát zuhant szegény 1v1-ben, rendre a gyengébbek között van a csapaton belül is. Egyszerűen nincs hozzá ereje, szerintem sem fejben, sem sebességben. Benne van meccsenként ettől még 1-1 klasszis villanás? Igen. De állítom, hogy sokkal jobban szét tudná szedni a védelmeket 45-60 percek alatt. Klasszisakat villan, mert klasszis szintű játékos, nem kérdés, de már kb 3 meccse a 90 percekre levetített teljesítménye folyamatosan romlik. A legnagyobb erőssége teljesen eltűnt.

Lewy is ilyen, jobban lövő a gólokat 60 percek alatt, mert frissebb. De ő előző szezon vége óta cserélve is van.

Oké, kezdjen majdnem minden meccsen (szerintem röhejes már ez is), de akkor legyen lecseréve mindig, amikor nincs tétje.

És amit mondasz, azzal eleve az a bökkenő, hogy ugyanezt mondogattuk Pedrinél (jajj, ha lecseréljük, nem nyer a csapat), Gavinál, és lehet sorolni. Mindnél sokkal jobban jártunk aztán, mikor évig-évekig kellett nélkülözni. Tegyük fel, hogy Yamal nélkül nem is tudnánk nyerni (szerintem nonszensz, főleg, hogy a javarészt középen előreviharzó támadásainkban eleve részt sem vesz általában, ő izoláltan játszik, és onnan varázsolgat, nélküle is legalább 17-8 gólnál járnánk a legrosszabb esetben). De oké, tegyük fel. Akkor is meg kéne húzni. Mert inkább ne nyerjünk ma, de legyen elérhető nagyobb százalékkal egész évben, főleg, hogy amúgy is jó eséllyel jobban focizik 60 perc alatt, mint 90.

Nehéz így felhőtlenül örülni az amúgy elképesztő teljesítményének. Én amennyire lelkes vagyok miatta, annyire félve és fejcsóválva nézem, szerintem iszonyat erkölcstelen, amit művelünk évek óta, aminek ő a legújabb potenciális áldozata.

És még meg sem említettem, kivel játszunk, a csonttörőkkel. Már volt idén pár meccs, mikor rámentek, és szerintem a játékosk 90%-a belesérült volna már, az ő genetikája egyértelműen jó, és szerencsés, de azért nem kell túlfeszíteni a húrt.
Troym
Director del Fútbol

2024.09.24. 23:10:54

Szerintem meg egyszerűen nem tudja pihentetni az edző.
Lehet abba ringatni magunkat, hogy jól működik a támadóegység, ami ugyan igaz, de kicsit mögénézve látszik, hogy a 17 éves Yamal az, akinél minden meccsen g/a megvan. Ő az aki fixen benne van egy gólban minimum meccenként, erre sem Lewa, sem Raphinha nem képes. Lehet mindegyikük 8 gól/asszisztnál jár, de Raphinha ezt 3/7 meccsen hozta össze Lewa meg 5 meccsen, de őt ki kell szolgálni.
Egyszerűen Yamal magasabb szinten mozog.
Yamal kb úgy nyomja, mint egy aranylabda top3, ezt ez a szűk keret, ennyi sérülttel nem tudja nélkülözni.
FCBsteve
Entrenador del Barça

2024.09.24. 22:57:55

vidra írta:
2024.09.22. 22:05:27
Én nem tudom, hogy csinálja, vagy csak genetika, de ügyes abban, hogy nem sérül le. Rendesen faragják néha pedig.
Lehetne azzal poénkodni, hogy nem érik utol, ami csak részben igaz. Szerintem valahogy érzi, mikor kell elvenni a lábát, meg miben nem kell annyira agresszíven belemennie.
Talán ő nem is presszingel annyira? Nem tudom.
Nyilatkozta, hogy kis korában sokat játszott az utcán nagyobbakkal (12 vs 18-20) és a cselei során megtanulta "elkerülni" a nagyobbakat...
Nyilván ez most azért más, de vhol ez is benne lehet...
davi10
Llegenda del Barça

2024.09.24. 22:12:24

bence0330 írta:
2024.09.24. 21:55:30
Mondjuk nem az az igazán sokkoló, miért kezd holnap, hanem az, mit keres a pályán 2-3 gólos előnyöknél a meccs végéig. Pedig ilyen játékkal már legalsó hangon is 1 órányi összidőt lehetett volna pihentetni, mikor már semmi jelentősége nem volt, ki focizik épp.
Ez nekem is fura, hogy Cubarsi-t meg Casado-t cserélgeti folyamatosan, de Lewy-n kívül a támadók nem nagyon vannak rotálva. Pedig érzésre nagyobbat melóznak, mint mondjuk a tavalyi szezonban.

Yamal és Raphinha is a legjobbak között van, kéne rájuk kicsit jobban vigyázni. Talán Fati beépülésével és Olmo visszatérésével majd nyugodtabban rotál a támadószekcióban is Flick.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330

2024.09.24. 21:55:30

"He doesn’t need to rest at the moment"

Flick :( Sajna folytatja az elődei által megkezdett mintát, sajnálom, mert a tűzzel játszunk, és már idén is égettük meg magunkat.

Mikor, ha nem most a Getafe ellen? A világ egyik legjobban cselező, legtarthatatlanabb játékosa 3 meccs óta képtelen átmenni bárkin is, emberbe vezeti vagy ki az alapvonalon túlra. Ez nem véletlen. Az a "baj", hogy akkora zseni, hogy fáradtan is tud 1-1-et villanni meccsen, ha cselezni már nincs is ereje, de egy nagy passz, vagy valami simán benne van. Ez meg elfedi a problémát.

És ha baj lenne nélküle, akkor mi van? Ott a második félidő frissen, egy fáradtabb védelemre.

Közben már a nagyobb médiumok, főleg a Barca-közeliek nyíltan könyörögnek, hogy pihentesse már szerencsétlen kölyköt.

Mondjuk nem az az igazán sokkoló, miért kezd holnap, hanem az, mit keres a pályán 2-3 gólos előnyöknél a meccs végéig. Pedig ilyen játékkal már legalsó hangon is 1 órányi összidőt lehetett volna pihentetni, mikor már semmi jelentősége nem volt, ki focizik épp.
Barcaforever
Director del Fútbol

2024.09.23. 16:47:29

Annyi nem tiszta nekem, hogy miért kell ezt a fiatal gyereket is rongyosra játszatnunk. Most is kapott 2 olyan rúgást, hogy az ütő megállt bennem komolyan. Kicsivel több pihenőt adnék neki, főleg már ilyen 4-1es állásnál. Nagyon fiatal és rengeteget játszik.
Kép
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.09.23. 14:35:35

bence0330 írta:
2024.09.23. 02:05:42
Mostanában amúgy a cselei nem nagyon ülnek, ha jól látom, két meccse 1 sikerült neki 7 próbálkozásból, ami azért meghökkentő úgy, hogy a világ egyik legjobbja már benne.
Igazából három meccs óta, mert már a Girona ellen sem voltak sikeres cselei. Maximum egy-kettő.
A mostani második gól előtti ívelése lassan a védjegyévé válhat, ezeket nagyon csinálja, az ötös vonalára tett labdáiban rengeteg a lehetőség.
De a cselei már három meccs óta nem jönnek be.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.23. 10:22:07

JÓ, hogy elkerülik a sérülések, de nem szabad kísérteni a sorsot. Ha a sérülés nem is, de a fásultság jönni fog, ha nem pihen többet.
bence0330

2024.09.23. 02:05:42

vidra írta:
Én nem tudom, hogy csinálja, vagy csak genetika, de ügyes abban, hogy nem sérül le. Rendesen faragják néha pedig.
Lehetne azzal poénkodni, hogy nem érik utol, ami csak részben igaz. Szerintem valahogy érzi, mikor kell elvenni a lábát, meg miben nem kell annyira agresszíven belemennie.
De, nagyon presszingel. Imádom, mennyire alázatos ilyen extrém tehetséggel. Szerintem nagyon jól érzékkel kapja fel a lábát kontaktnál, nem rémlik, hogy valaha letapadt volna a lába egy ilyennél. Ma is több ilyet láttam, szinte dobja magát ilyenkor, nem színészkedő értelemben, hanem az érkező erőt tompítva hasonló irányban elindított mozgással. Nem tudom, hogy ezt ilyen zseniknél külön tanítják-e, mint túlélés kulcsát (mint harcművészeteknél, extrémsportoknál az esést), vagy ez gyakorlással jön.

A kapufája kár, hogy nem lett gól, az igazi Messis volt. Persze a gólpassza sem volt gyenge. :)

Mostanában amúgy a cselei nem nagyon ülnek, ha jól látom, két meccse 1 sikerült neki 7 próbálkozásból, ami azért meghökkentő úgy, hogy a világ egyik legjobbja már benne. Tuti, hogy fejben nagyon fáradt, és kicsit lábbal is. Így is óriási amit művel, de szerintem kipihenten még komolyabb dolgokat tudna csinálni, úgy megint szét tudna szedni konstansan fél védelmeket egyedül. Remélem a Getafe ellen pihenhet végre.
vidra
Capitá del Barça

bence0330

2024.09.16. 17:02:52

Lassan a világ egyik legjobb focistája lesz, de én nem fogok tudni 100%-ig örülni annak, amit csinálunk vele egészen addig, míg be nem ér ilyen 19-20 éves korba legalább, akkor majd megnyugszom. Kicsit olyan érzés nekem ez az egész, mint amikor egy 40 éves ember randizik egy amúgy nagyon szép 14 évessel, aki 14 éveshez képest már úgy nőnek néz ki, és közben magyarázgatja, hogy ez amúgy jogilag már rendben van, és hivatalosan még csak nem is pedofília. És ez mind igaz objektíve, csak hát...

Remélem ő lesz a kivétel az elmúlt évek sormintájában, tragédia lenne, ha elrontanánk őt is. Eddig Flickbe konkrétan ezen az egy ponton tudnék csak belekötni.

Az talán a jó hír, hogy ha az erőnlét eleve jobb, ami a német alatt nagyon, de nagyon így van, akkor alighanem jobbak az esélyei átvészelni ezt a következő kritikus 1-2 évet.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2024.09.16. 15:52:32

FcBarcelona1 írta:
2024.09.16. 11:54:36
Eddig klasszis szintet hoz a kisgyerek.
Whoscored 8.55 értékelés.
Ez második a top 5 bajnokságokban Haaland mögött.
5 meccs 3 gól 4 gólpassz 2* volt a meccs embere.
/Meccs
2,4 kulcspassz, 3,2 csel 3,2 lövés
Emellett átlagban ő szerel legtöbbször a csapatból. 2,8/meccs.
Azta, ezek nagyon komoly statok, főleg a szerelés. Elképesztő a srác, és nagyon komoly, hogy hónapról hónapra lehet nála látni a fejlődést.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.09.16. 12:06:01

Cirka 1 hónapja kezdődött a bajnokság és ez idő alatt 7 tétmeccset tolt le csupán egyiken 45 percet. Ideje lesz pihentetni őt is, főleg hogy 4 naponta most meccsek lesznek, azért 17 évesen bármennyire is klasszis és Flick új módszerei, igazán kiülhetne több időt, főleg ha az eredmény is úgy akarja.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.09.16. 11:54:36

Eddig klasszis szintet hoz a kisgyerek.
Whoscored 8.55 értékelés.
Ez második a top 5 bajnokságokban Haaland mögött.
5 meccs 3 gól 4 gólpassz 2* volt a meccs embere.
/Meccs
2,4 kulcspassz, 3,2 csel 3,2 lövés
Emellett átlagban ő szerel legtöbbször a csapatból. 2,8/meccs.
Válasz küldése