Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
magam részéről nem a mai 3 perce alapján, hanem az elmúlt 36 hónap alapján fogalmaztam véleményt... nem hat meg, ha szőkőévente van 1 jó meccse, csak ebben a szezonban volt eddig 8 rossz.sansz írta: ↑2024.10.06. 16:45:53Ez csak valami frusztráció bennetek. Én is szidom,ha rosszul játszik, de most kapásból volt egy zseniális indítása. Nem a legélesebb kés a fiókban, de nincs is könnyű helyzetben. Lewa helyén stabilan simán hozná azt a szintet, sőt, talán ő tudna úgy gólt lőni egy méterről,hogy nem a saját lábára fejeli a labdát,amiről bepattan.. A rendszer jó egyértelműen (na meg Raphinha, Yamal és Pedri), Ferrannak viszont nehéz megtalálni a helyét. De a mai pozíciójában hasznos volt, a majdnem gólpassza is ezt mutatja.
Ez csak valami frusztráció bennetek. Én is szidom,ha rosszul játszik, de most kapásból volt egy zseniális indítása. Nem a legélesebb kés a fiókban, de nincs is könnyű helyzetben. Lewa helyén stabilan simán hozná azt a szintet, sőt, talán ő tudna úgy gólt lőni egy méterről,hogy nem a saját lábára fejeli a labdát,amiről bepattan.. A rendszer jó egyértelműen (na meg Raphinha, Yamal és Pedri), Ferrannak viszont nehéz megtalálni a helyét. De a mai pozíciójában hasznos volt, a majdnem gólpassza is ezt mutatja.
Fura, mert amúgy szerintem nem rossz lábbal, minimum átlag kapusszinten, de inkább felette. És együtt is él szépen a játékkal. Viszont rettenetesen bizonytalan, látszik, hogy le van fagyva bizonyos szitukban.
Köszi, szégyelltem magam, hogy le akartam írni valami hasonlót, és végül nem tettem.