Sikerült megtenni valamennyi összeggel?ElBartimaeus írta: ↑2024.10.23. 21:23:11Most kell még megtenni a Bayernt handivel, a játék képe alapján ez 1-6 lesz legalább.
Élő közvetítések
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Én még nem vagyok nyugodt.
Ez a Bayern kegyetlen gyengén hozott le 30 percet. Abban 15 percben amíg fociztak, addig közünk nem volt a meccshez.
Ha a második félidőben fél órát tudnak focizni, akkor nem szerzünk pontot sem.
Nagyon komolyan ott kell lenni fejben és fizikálisan is, mert a bajorok nem fognak elfáradni. Illetve ott lesz kit becserélni.
Pl egy Musiala jöhet az eddig semmit nem mutató Müller helyére... Az nagyon fájhat nekünk ..
Remélem, hogy a német alaptábor jó volt és lesz erő a 90. percben is !
Ez a Bayern kegyetlen gyengén hozott le 30 percet. Abban 15 percben amíg fociztak, addig közünk nem volt a meccshez.
Ha a második félidőben fél órát tudnak focizni, akkor nem szerzünk pontot sem.
Nagyon komolyan ott kell lenni fejben és fizikálisan is, mert a bajorok nem fognak elfáradni. Illetve ott lesz kit becserélni.
Pl egy Musiala jöhet az eddig semmit nem mutató Müller helyére... Az nagyon fájhat nekünk ..
Remélem, hogy a német alaptábor jó volt és lesz erő a 90. percben is !
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Az egyenlítő gólig nagyon nem néztünk ki jól, de furcsa módon szépen felépítettük magunkat, utána pedig abszolút rólunk szól a meccs, Yamal ficánkol és szépen alakítunk ki helyzeteket, két pazar gólt tettünk még fel a táblára, menni kell tovább, nincs megállás. Raphinháról csak szuperlatívuszokban szabad nyilatkozni, elképesztő mekkora szintet lépett tavaly óta, azért tavaly is hatalmasat melózott, sokszor ő mentett pontot-pontokat, de idén látványosan a csapat felett van, egyedül a védelemben érzek néha bizonytalanságot de azért egy BM az ellenfél, nem egy spanyol közép-hátsó csapat, Flick szépen össze kapta a srácokat, a lestaktikánk szintúgy elit, jó lesz ez.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Casádonak nem az első hatalmas labdája. Nagyon komoly a srác és az a durva, hogy Bernal még komolyabb volt. Van itt kérem szépen jövő Busi után végre megint.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.10.23. 21:50:14Azért Casado óriási labdája is megérdemel egy említést, pazar meglátás volt, Raphinha meg ott van az elitben idén.
Ő ne haragudj, de Xavi kezdte el ebben a szerepkörben játszatni Raphinhát, a fél fórum ki is volt akadva, hogy nem a posztján nyomja, holott látszott, hogy hasznosabb ott.
Azért ez is egy olyan meccs, mint a PSG elleni odavágó... Minden jól alakul, nincs két gólos különbség a két csapat között...sansz írta: ↑2024.10.23. 21:55:16Azt a rohadt, srácok, de most komolyan..Flick óta élvezem a meccseinket, de ezt amit most csinálunk,mikor éltünk át ilyet? 8-10 éve?
Yamal is fantasztikus, akárkit lazán meghülyít, Raphinha meg egy állat. Volt 15 nagyon rossz percünk,azt leszámítva játékban is sokkal jobbak vagyunk. És mennyire igazunk volt mikor tavaly mondtuk,hogy bárki bármit mond,játékosminőségben nem vagyunk annyira lemaradva a szűk elittől, csak az edzők.. LE óta nem volt jó edzőnk. Most van, bármi lesz is.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Szerintem vissza kellett volna fújni. Mondjuk ha Kim nem 3 centimétert emelkedik, Fermin sose érte volna el a labdát, ha lök, ha nem.
Jól megyünk. A kapott gólig nem tudtuk kihozni a labdát, meg a Bayern keresztlabdáival se tudtunk mit kezdeni. Azóta még vannak fogva. Szerencsénkre a Bayern védelme és kapusa nincs a helyzet magaslatán. Ez a Harry Kane azért hihetetlen még így is milyen jól játszik. Ha megfogjuk, nem lesz esélyük. Fotelből azért könnyű ezt mondani. Olmo szerintem kelleni fog a 2. félidőben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2024.10.23. 21:58:05-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Barça B
Én bevallom, hogy én nem sok mindent láttam Raphinhaban, mióta itt van. De amit idén művel...óriásit lépett előre, jó döntéseket hoz, önbizalmat az egekben és nem tud elfáradni. Sok embert lehet idén dicsérni, de az edző mellett nálam eddig ő az idei szezon legjobbja...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Akartam jönni a statisztikával, miszerint:
Utoljára 2015-ben(!!!) tudtunk egyáltalán előnyt szerezni a Bayern ellen, utána vagy csak szépíteni/kiegyenlíteni tudtunk(2-8), vagy gólt sem rúgni(mint az utóbbi 4 meccsen!)
Erre Raphi beveri a harmadikat is

Utoljára 2015-ben(!!!) tudtunk egyáltalán előnyt szerezni a Bayern ellen, utána vagy csak szépíteni/kiegyenlíteni tudtunk(2-8), vagy gólt sem rúgni(mint az utóbbi 4 meccsen!)
Erre Raphi beveri a harmadikat is

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nekem a hétvégi bajnokin tűnt fel, hogy szintet lépett. Szemmel látható nála a fejlődés. Ezen a szinten fizikálisan egy kicsit kevés, de a bajnokságban nagyon nagy segítség lesz még.ikajli írta: ↑2024.10.23. 21:53:20Nagyon elkapta a fonalat ez a srác. Régebben is írták, hogy milyen okos, de az előző szezonban ezt nem tudta megmutatni.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.10.23. 21:50:14Azért Casado óriási labdája is megérdemel egy említést, pazar meglátás volt, Raphinha meg ott van az elitben idén.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Azt a rohadt, srácok, de most komolyan..Flick óta élvezem a meccseinket, de ezt amit most csinálunk,mikor éltünk át ilyet? 8-10 éve?
Yamal is fantasztikus, akárkit lazán meghülyít, Raphinha meg egy állat. Volt 15 nagyon rossz percünk,azt leszámítva játékban is sokkal jobbak vagyunk. És mennyire igazunk volt mikor tavaly mondtuk,hogy bárki bármit mond,játékosminőségben nem vagyunk annyira lemaradva a szűk elittől, csak az edzők.. LE óta nem volt jó edzőnk. Most van, bármi lesz is.
Visszavett a gól után a Bayern, rá is fáztak! 

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem nem tudatos volt, szaladgált mindenki össze vissza mint a tyúkok fej nélkül.

Bízom Flickben, remélem tudja mit csinál.
Ehhez a játékhoz ezen a szinten égető szükség van Araujora és Christensenre.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Az már legyen az ő bajukcsababarca írta: ↑2024.10.23. 21:49:15Egyébként Penazunk itt, de a BM mit szóljon Neuerre? Vakon kijött a második gólnál, ami kapura megy gól.

Volt a Bayernnek egy jó 10-15 perce, ezt leszámítva teljesen a mi akaratunk érvényesül.
Raphinha a nagy meccseket rendre odateszi magát, tavasszal a PSG ellen is húzta csapat szekerét. Lewandowskit se felejtsük ki, aki rengeteg kritikát kap, de mind a bajnokságban, mind a BL-ben hozza a gólokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2024.10.23. 21:54:03-kor.
-
- Capitá del Barça
Nagyon elkapta a fonalat ez a srác. Régebben is írták, hogy milyen okos, de az előző szezonban ezt nem tudta megmutatni.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.10.23. 21:50:14Azért Casado óriási labdája is megérdemel egy említést, pazar meglátás volt, Raphinha meg ott van az elitben idén.
- davi10
- Llegenda del Barça
Lewy gólja eleg veleményes volt, szerintem alapból aláugrott Kim, nem látom, hogy irányt valtoztatott volna.
Volt egy kínszenvedős 20-25 perc ott ha nem az altatás, akkor nem tudom mi volt a terv, márpedig Flick-et nem úgy ismerjük, aki az első percben szerzett 1 golos előnyre ráül. Azóta teljesen meccsben vagyunk, sőt szerintem egy kicsivel jobbak is.
Ezekre az ívelésekre oda kell figyelni, sokszor eljátszák, hogy direkt lesen van 1 ember, felérúgják, és mögé érkezik valaki a vonalak mögül.
Fermin
, tartottam tőle, hogy hátrahúzza Flick, de ott jatszatja, ahol a legjobb, eddig 2 asszisztnál tart.
Volt egy kínszenvedős 20-25 perc ott ha nem az altatás, akkor nem tudom mi volt a terv, márpedig Flick-et nem úgy ismerjük, aki az első percben szerzett 1 golos előnyre ráül. Azóta teljesen meccsben vagyunk, sőt szerintem egy kicsivel jobbak is.
Ezekre az ívelésekre oda kell figyelni, sokszor eljátszák, hogy direkt lesen van 1 ember, felérúgják, és mögé érkezik valaki a vonalak mögül.
Fermin

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Hatalmasat fejlodott iden Raphinha,le a kalappal!
Yamal cselei elképesztően ülnek, élmény nézni a mai fociban 

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Azért Casado óriási labdája is megérdemel egy említést, pazar meglátás volt, Raphinha meg ott van az elitben idén.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Szép kis svungot kapott a labda a védő lábán, de klasszis megoldás volt.
Félidőre megvan a tippem, 3-1.
Egyébként Penazunk itt, de a BM mit szóljon Neuerre? Vakon kijött a második gólnál, ami kapura megy gól.
Félidőre megvan a tippem, 3-1.
Egyébként Penazunk itt, de a BM mit szóljon Neuerre? Vakon kijött a második gólnál, ami kapura megy gól.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mit művel Raphi, te jó ég gyere le.
Ennyi.
Teljesen jól játszunk. A labdát is meg tudjuk tartani, Cubarsí és Martinez tanárok hátul. Nem szabad lőni hagyni őket, ha ezt teljesítjük, győzhetünk.
Teljesen jól játszunk. A labdát is meg tudjuk tartani, Cubarsí és Martinez tanárok hátul. Nem szabad lőni hagyni őket, ha ezt teljesítjük, győzhetünk.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Két gól és a gól előtti kiugratás, remélem nem fordít a BM és megvan a MOM.
Jelenleg ő a világ egyik, ha nem a legjobb játékosa, szerencsénkre.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Raphinaaaa ott vaaan, mit művel ez a pali
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club