Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hajrá, bár én nem vállalnám be őket... Ennyi kaka játékos egy helyen ritkán fordul meg.Zsolti írta:Hááááááát én azért össze tudnék rakni ezekből egy ge*ijó csapatot...cska meg kellene változtatni a klub nevét és máris jönnének az eredmények!![]()
Mancini ideje lejárt,ő már ne döntsön semmiben sem az Internél,volt elég ideje,h bizonyítson,leesett nekik 1-2 olasz kupa (hú nagykunszt),és egy bírói bajnokság....Game90 írta:Mancini is dönthetne végre egy kezdő 11 mellett, mert így hogy minden meccsen teljesen más csapat áll ki ill teljesen más hadrendben nem lesz bajnokság. Annak örülök, hogy a Milan is szenved 1 kicsit.
úgy tudom, hogy sérült, mint általában.Game90 írta:Nem tudja valaki mi van Recobával? Sérült vagy mi? Mert ebben az évben nem láttam játszani sajnos.
Hát remélem kirúgják még addig,míg a csalómilan is ilyen [auto_cenzúra],mert ha magukra találnak,akkor simán beérik a kék-fehéreket,de remélem a Roma-t nem!Saviola írta:Remélem ez lesz a döntő érv és Mancini eltakarodik végre..
Ez így igaz,de ezen állás szerint és F.Norbi-t idézve inkább aláhuztam őket is..ozsimiki írta:Hy Saviola!
A Bajnokaspiráns csapatok többségében egyetértek veled,de a Palermo hosszútávon szerintem nem lessz veszélyes(és nemcsak a mai fiaskója miatt!)
Roma,Inter,és a csalómilan között fog eldőlni,remélem első kettő között,egy izgalmas csatában!