Aranylabda - FIFA év játékosa
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Kicsit kizoomolva ebből az egész média felhajtásból, azért elmenne ez egy jó Black Mirror résznek is, hogy mennyire undorító a média közeg manapság. Emberek egymásnak esnek, rendesen felidegesítik magukat, és olyan lejárató kampányba képesek elmenni minden felületen hogy hihetetlen, ez annyira szomorú.
Én azért onnan is megközelíteném Real oldalról - és őszintén kíváncsi vagyok Elsiete véleményére -, hogy nem hibázott-e a Madrid pr oldalról azzal, hogy igazán nem állt be egyik játékosa mellé sem? Ott volt 3 játékos is a díj közelében és - ez az én véleményem - de ha csak a címeket nézzük miért nem kezdett el Carvajal mellett kardoskodni (ő hazai, régóta ott van csk és ha csak a megnyert kupákat nézem övé), vagy akár a kiugró szezont futó Bellingham mellett (aki amúgy középpályásként hozta Vini számait). Szóval biztos, hogy jó a pályán mutatott viselkedését tudva Vini mögé ennyire beállni így utólag? Még Kroost is előrébb venném, ha tisztán az igazi "Úriemberek" klubja mentalitást veszem figyelembe, csendes, letisztult figura volt ő.
Örülök egyébként Rodrinak (nem azért mert Realos elől vitte), csak sajnálom szegényt, mert nem tehet az egészről, mégis úgy kapta meg, hogy milyen hater áradat zúdul rá, holott pusztán a teljesítményét figyelembe véve jogosan került oda.
Én azért onnan is megközelíteném Real oldalról - és őszintén kíváncsi vagyok Elsiete véleményére -, hogy nem hibázott-e a Madrid pr oldalról azzal, hogy igazán nem állt be egyik játékosa mellé sem? Ott volt 3 játékos is a díj közelében és - ez az én véleményem - de ha csak a címeket nézzük miért nem kezdett el Carvajal mellett kardoskodni (ő hazai, régóta ott van csk és ha csak a megnyert kupákat nézem övé), vagy akár a kiugró szezont futó Bellingham mellett (aki amúgy középpályásként hozta Vini számait). Szóval biztos, hogy jó a pályán mutatott viselkedését tudva Vini mögé ennyire beállni így utólag? Még Kroost is előrébb venném, ha tisztán az igazi "Úriemberek" klubja mentalitást veszem figyelembe, csendes, letisztult figura volt ő.
Örülök egyébként Rodrinak (nem azért mert Realos elől vitte), csak sajnálom szegényt, mert nem tehet az egészről, mégis úgy kapta meg, hogy milyen hater áradat zúdul rá, holott pusztán a teljesítményét figyelembe véve jogosan került oda.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Ugyan! Tedd már a szívedre a kezed kérlek: Ha Vinicus mondjuk a Barcában játszana(Isten ments, rossz rágondolni is), vagy Milánban, vagy a Juvéban, tökmindegy, akkor te mint Focidrukker, hogyan látnád a jelenlegi tevékenységét? Szerinted tényleg úgy viselkedik a pályán, ahogy azt egy példaképnek kell? És nekiadnád az év játékosa címet bármikor is?El Sie7e írta: ↑2024.10.29. 09:31:34
Az a bájos hogy ennyi jön le a hatereknek hogy haha nem Realos nyert az élet szép. Közben ott helyben is ahol ugye nem volt Realos Vinit kiabálták közbe, ex és jelenlegi játékosok sorra röhögik ki ezt az egészet Gullit-től Riberyn át Leaoig mindenhonnan. Seedorf is nyilatkozott, belenyúlt a politika és ez lett belőle. De hé nem Realos nyerte úgyhogy fiesta van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vinszentvega 2024.10.29. 11:26:40-kor.
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Még szerencse, hogy Rodrygo nem ugyanúgy van írva és náluk játszik.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.29. 10:47:22Figo beszédét megvágták, hogy más legyen az értelme, a hírek szerint perrel fenyegeti a készítőket.
Biztos azok voltak, akik RODRIgo De Paulnak üzengettek![]()

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Csak akkor ertekes,ha realos kapja:D remelem vini soha nem nyer aranylabdat 

-
- Entrenador del Barça
Figo beszédét megvágták, hogy más legyen az értelme, a hírek szerint perrel fenyegeti a készítőket.
Biztos azok voltak, akik RODRIgo De Paulnak üzengettek

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen, tegnap Figo is kijelentette, hogy ez egy rangos díj volt, egészen eddig. Pedig mintha 5 éve azt hallanánk, hogy PR díj, és nem kell komolyan venni. Vagy akkor most Figo legitimálta a madridosok szemében Messi összes aranylabdáját?Nyiri81 írta: ↑2024.10.29. 10:34:55Nem úgy van hogy ez a díj értéktelen, főleg amikor nem Realos nyert. Vagy most mégis értékes?El Sie7e írta: ↑2024.10.29. 09:31:34Az a bájos hogy ennyi jön le a hatereknek hogy haha nem Realos nyert az élet szép. Közben ott helyben is ahol ugye nem volt Realos Vinit kiabálták közbe, ex és jelenlegi játékosok sorra röhögik ki ezt az egészet Gullit-től Riberyn át Leaoig mindenhonnan. Seedorf is nyilatkozott, belenyúlt a politika és ez lett belőle. De hé nem Realos nyerte úgyhogy fiesta van.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Nem úgy van hogy ez a díj értéktelen, főleg amikor nem Realos nyert. Vagy most mégis értékes?El Sie7e írta: ↑2024.10.29. 09:31:34Az a bájos hogy ennyi jön le a hatereknek hogy haha nem Realos nyert az élet szép. Közben ott helyben is ahol ugye nem volt Realos Vinit kiabálták közbe, ex és jelenlegi játékosok sorra röhögik ki ezt az egészet Gullit-től Riberyn át Leaoig mindenhonnan. Seedorf is nyilatkozott, belenyúlt a politika és ez lett belőle. De hé nem Realos nyerte úgyhogy fiesta van.
Csak is Puyol
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Na, ők a Real Madrid és Vinicius fanok.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.29. 10:30:57RODRIgo de Paul közösségi oldalát elözönlötték a szurkolók, akik kommentjeikben közölték vele, hogy ellopta Vinicius aranylabdáját![]()

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Entrenador del Barça
RODRIgo de Paul közösségi oldalát elözönlötték a szurkolók, akik kommentjeikben közölték vele, hogy ellopta Vinicius aranylabdáját 

- vinszentvega
- Capitá del Barça
Azt most tegyük is félre, hogy a szavazási kritériumokban megvan adva, hogy a játékos hogyan viselkedik a pályán, fair play egyéb behavior, stb.
Ezt ne is mert, nincs is miről beszélni, mert akkor Vini a jelöltek között sem kellene hogy jelen legyen...
DE!
Ott van egy olyan is, hogy válogatottban szereplés: Nézzük már meg a Brazil válogatottat, amióta ez a szerencsecsomag játszik Neymar helyén! Jelenleg nincsenek továbbjutást érő helyen( vagy talán már lehet). Lebőgött a Copa-n, és a barátságos meccseik is visszásra sikeredtek...
Szóval azt hogy nem Vini nyerte és soha a büdös életben nem nyerheti majd meg, az 100%, de hogy Rodri megérdemelte-e, azt csak is azok tudják, akik nem szerettek volna Vincire szavazni... ilyen ez...Szubjektív szavazás
Ezt ne is mert, nincs is miről beszélni, mert akkor Vini a jelöltek között sem kellene hogy jelen legyen...
DE!
Ott van egy olyan is, hogy válogatottban szereplés: Nézzük már meg a Brazil válogatottat, amióta ez a szerencsecsomag játszik Neymar helyén! Jelenleg nincsenek továbbjutást érő helyen( vagy talán már lehet). Lebőgött a Copa-n, és a barátságos meccseik is visszásra sikeredtek...
Szóval azt hogy nem Vini nyerte és soha a büdös életben nem nyerheti majd meg, az 100%, de hogy Rodri megérdemelte-e, azt csak is azok tudják, akik nem szerettek volna Vincire szavazni... ilyen ez...Szubjektív szavazás
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Gondolom, jót tesz a focinak, hogy nem csak a gólvágók kaphatnak aranylabdát.
TS - Kounde Cubarsi Martinez Balde - Casado de Jong - Pedri Olmo - Xamal Lewandovski Raphinha
TS - Kounde Cubarsi Martinez Balde - Casado de Jong - Pedri Olmo - Xamal Lewandovski Raphinha
Csak azt magyarázd el, miért egy Barca fórumon jó ventillálni Vinicius vélt, vagy valós elismerésére az aranylabdára?El Sie7e írta: ↑2024.10.29. 09:31:34Az a bájos hogy ennyi jön le a hatereknek hogy haha nem Realos nyert az élet szép. Közben ott helyben is ahol ugye nem volt Realos Vinit kiabálták közbe, ex és jelenlegi játékosok sorra röhögik ki ezt az egészet Gullit-től Riberyn át Leaoig mindenhonnan. Seedorf is nyilatkozott, belenyúlt a politika és ez lett belőle. De hé nem Realos nyerte úgyhogy fiesta van.
Mi "közünk" az egészhez?
Nem Barcás nyert, egy madridi srác nyerte, aki a spanyolok csapatkapitánya, de még azt is állítom a fórumon senki nem szólna egyetlen szót sem, ha a Realos Kroos nyeri, ez nem Real-Barca téma.
Ha mindenki Vinicius aranylabdát követelné egy Barcás fórumon, akkor mi lenne más?
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Emberek szavaztak. Vini igazából a nevezésre sem felelt volna meg fair play okokból, örüljön, hogy ott lehetett (volna). Iszonyat gáz, hogy top 4 lehetett, függetlenül attól, hogy top4 játékos volt. Aranylabda elmaradt Rodritól. Szerintem játékban is, de ez szubjektív.El Sie7e írta: ↑2024.10.29. 09:31:34Az a bájos hogy ennyi jön le a hatereknek hogy haha nem Realos nyert az élet szép. Közben ott helyben is ahol ugye nem volt Realos Vinit kiabálták közbe, ex és jelenlegi játékosok sorra röhögik ki ezt az egészet Gullit-től Riberyn át Leaoig mindenhonnan. Seedorf is nyilatkozott, belenyúlt a politika és ez lett belőle. De hé nem Realos nyerte úgyhogy fiesta van.
Milanos vagyok, nekem az elég, ha Leaónak nem tetszett, akkor tuti, hogy rendben volt a dolog, teljesen más okból, de simán befér Vini mellé az általam ismert top3 legunszimpatikusabb alak mellé a fociban. Ribery meg klasszikus esete annak aki évekig pampogott mert szerinte neki kellett volna megkapnia. Amúgy meg minden döntésre tudsz neveket mondani, akik azt mondják rá, hogy rossz, vagy hogy jó, ha azt mondod, hogy a föld geoid, találsz milliókat, akik azt fogják mondani, hogy lapos, pedig ez még objektív tévedés is, egy szubjektívebb választásnál pláne így van.
Na az lett volna durva politikai belenyúlás, hogy az irányelvek ellenére Vini kapja, "mert rasszizmus elszenvedője".
Az egész madridi hozzáállás vérciki, pedig tényleg nem vagyok egy ellenséges drukker.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.10.29. 09:49:53-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ez az a díj, ami minden évben, amikor Messi nyer egy szimpátia szavazás, semmi értelme nincsen, amikor meg Ronaldo, Modric, Benzema nyeri akkor fontos egyéni elismerés? Egyébként nem ugyanezek az emberek szavazták meg a fenti győzteseket is?El Sie7e írta: ↑2024.10.29. 09:31:34Az a bájos hogy ennyi jön le a hatereknek hogy haha nem Realos nyert az élet szép. Közben ott helyben is ahol ugye nem volt Realos Vinit kiabálták közbe, ex és jelenlegi játékosok sorra röhögik ki ezt az egészet Gullit-től Riberyn át Leaoig mindenhonnan. Seedorf is nyilatkozott, belenyúlt a politika és ez lett belőle. De hé nem Realos nyerte úgyhogy fiesta van.
Csak pár muris dolog, ami gyorsan beugrik:
Bellingham lett az év játékosa Spanyolországban. Senki nem hőbörgött érte.
Nem Aranylabda igaz, de emlékszem, amikor Messi lett az év támadója Spanyolországban, Ronaldo az MVP. Senki nem hőbörgött érte.
2013-ban mindenki Ribery mellett kampányolt (a Real szurkolók is), hogy nehogy megint Messi kapja, majd Messi megsérült. Utána hirtelen Ronaldo mellett kezdtek kampányolni, holott addig szó se volt róla, majd lőtt 3 gólt Svédországnak és meghosszabbították a szavazást. Végül Ronaldo kapta. Ribery ennek mintha Ronaldo miatt lett volna kárvallottja.
Csak amik gyorsan beugrottak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Az a bájos hogy ennyi jön le a hatereknek hogy haha nem Realos nyert az élet szép. Közben ott helyben is ahol ugye nem volt Realos Vinit kiabálták közbe, ex és jelenlegi játékosok sorra röhögik ki ezt az egészet Gullit-től Riberyn át Leaoig mindenhonnan. Seedorf is nyilatkozott, belenyúlt a politika és ez lett belőle. De hé nem Realos nyerte úgyhogy fiesta van.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem szoktam kárörvendő lenni, de Viniciusnak ez a pofáraesés nagyon kijárt, különösen azok után hogy Gavinak ezzel hencegett
(Már az is idióta lépés tőle, hogy csapatvereség esetén egyéni díjat hoz fel, mintha előrébb rangsorolná azt, míg egy Messi meg 100-szor lenyilatkozta hogy az összes egyéni díját odaadná egy válogatottbeli sikerért)
Ez a Real-féle közlemény, hogy"Brühühü, az UEFA és a France Football nem tisztel minket ezért nem megyünk", miket beszélnek?!
Mindezt úgy mintha szabályzatban benne lenne hogy a BL-t nyerő csapat játékosa kapja.
Egyrészt nem ők döntik el hanem a szavazóközönség, vagy szerintük mégis csak az UEFA és a FF dönti el?! - Ha igen akkor ezt mégis honnan tudják? Ha tudják akkor szerintük mennyit ér egy ilyen látszatdíj, és miért tapsikoltak mikor a RM játékosai nyert...
Az meg hogy konkrétan nem mennek el amúgy is vérciki, hát még úgy hogy közben honfitársuk, a Spanyol válogatott EB győztes játékosa kapja, főként a hőn áhított EB győzelem miatt, amit ezzel a hozzáállással erősen lekicsinyítenek.
Vinicius meg megköszönheti magának, ha nem lenne a jelenlegi futball egyik legirritálóbb játékosa, akkor többen szavaztak volna rá. Ha úgy viselkedik hogy a semleges, de még a saját szurkolóbázisnak is erősen ellenszenves, akkor ne csodálkozzon ha a nézőközönség nem ő rá fog a legnagyobb arányban szavazni.( Én mondjuk jelölni sem engedtem volna, elvégre a hármas kitétel a "class and fair play", amit ő már a meccs első perceiben megszeg, anno Suarezt is ha jól tudom bojkottálták a harapás miatt, de akkor elővette volna a rasszista kártyát, ami mint tudjuk amúgy is csak akkor baj ha őt éri, ha az ellenfél játékosát éri mint most Yamalt, akkor nincs pályáról levonulással fenyegetőzés)
Amúgy az egész díjat át lehetne nevezni "A legsikeresebb csapat legjobb játékosa" díjra, mert ha egy Raphinha-féle rúgna 30 gólt a Leeds-ben benntartva őket az tizedét sem éri annak mint amikor valaki egy BL-EB döntőben belebotlik a labdába és gólt szerez.

Ez a Real-féle közlemény, hogy"Brühühü, az UEFA és a France Football nem tisztel minket ezért nem megyünk", miket beszélnek?!

Egyrészt nem ők döntik el hanem a szavazóközönség, vagy szerintük mégis csak az UEFA és a FF dönti el?! - Ha igen akkor ezt mégis honnan tudják? Ha tudják akkor szerintük mennyit ér egy ilyen látszatdíj, és miért tapsikoltak mikor a RM játékosai nyert...
Az meg hogy konkrétan nem mennek el amúgy is vérciki, hát még úgy hogy közben honfitársuk, a Spanyol válogatott EB győztes játékosa kapja, főként a hőn áhított EB győzelem miatt, amit ezzel a hozzáállással erősen lekicsinyítenek.
Vinicius meg megköszönheti magának, ha nem lenne a jelenlegi futball egyik legirritálóbb játékosa, akkor többen szavaztak volna rá. Ha úgy viselkedik hogy a semleges, de még a saját szurkolóbázisnak is erősen ellenszenves, akkor ne csodálkozzon ha a nézőközönség nem ő rá fog a legnagyobb arányban szavazni.( Én mondjuk jelölni sem engedtem volna, elvégre a hármas kitétel a "class and fair play", amit ő már a meccs első perceiben megszeg, anno Suarezt is ha jól tudom bojkottálták a harapás miatt, de akkor elővette volna a rasszista kártyát, ami mint tudjuk amúgy is csak akkor baj ha őt éri, ha az ellenfél játékosát éri mint most Yamalt, akkor nincs pályáról levonulással fenyegetőzés)
Amúgy az egész díjat át lehetne nevezni "A legsikeresebb csapat legjobb játékosa" díjra, mert ha egy Raphinha-féle rúgna 30 gólt a Leeds-ben benntartva őket az tizedét sem éri annak mint amikor valaki egy BL-EB döntőben belebotlik a labdába és gólt szerez.
Én nem hittem volna, hogy a madridiak a szombati után kaphatnak még nagyobb L-t, de az élet szerencsére rámcáfolt 

Közhelyesen szólva: Helyre állt a világ rendje.
Én Viniciusnak talán soha nem adnék aranylabdát. Az aranylabda egyik kritériuma a példamutató emberi magatartás.
Nos, szerintem ez a brazil gyerek egy öntelt, beképzelt, hisztis fiú. A nézők rasszista megnyílvánulásait legtöbbször maga provokálja ki. A sok reklamálásával, a közönség hergelélésével.S ehhez nagyban hozzájárul a csapat, a Real vezetőségénak támogatása. A klub filozófiája
Nem vitatom a játéktudását, amit magas szinten művel. De a viselkedésével ezt mind lerombolja . Nálam.
Én úgy gondolom, ha nem a Real játékosa lenne, sokkal előnyösebb lenne számára. Vagy nem lenne ekkora arc, vagy sokszor kapna dupla sárgát.
Eszembe jut Neymar, akit a "szemtelen" technikás játéka miatt sokszor kifütyültek, de nem csinált ekkora gondot belőle.
Szóval szerintem jogosan kapta Rodri az aranylabdát.
Én Viniciusnak talán soha nem adnék aranylabdát. Az aranylabda egyik kritériuma a példamutató emberi magatartás.
Nos, szerintem ez a brazil gyerek egy öntelt, beképzelt, hisztis fiú. A nézők rasszista megnyílvánulásait legtöbbször maga provokálja ki. A sok reklamálásával, a közönség hergelélésével.S ehhez nagyban hozzájárul a csapat, a Real vezetőségénak támogatása. A klub filozófiája
Nem vitatom a játéktudását, amit magas szinten művel. De a viselkedésével ezt mind lerombolja . Nálam.
Én úgy gondolom, ha nem a Real játékosa lenne, sokkal előnyösebb lenne számára. Vagy nem lenne ekkora arc, vagy sokszor kapna dupla sárgát.
Eszembe jut Neymar, akit a "szemtelen" technikás játéka miatt sokszor kifütyültek, de nem csinált ekkora gondot belőle.
Szóval szerintem jogosan kapta Rodri az aranylabdát.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nekem igazából lényegtelen, hogy ki nyerte ezt a díjat, de azért pár dolgot hiányolok: tisztelet, méltóság és sportszerűség. Nem lett se Vinicius, se a Real Madrid rosszabb, azért mert nem a brazil nyerte ezt a díjat. Azt viszont mindenki elfelejti, hogy akár ők, akár a győztesek mennyi melót beletettek egész életükben, hogy ezen színpadon szerepelhessenek. Ezt azért érdemes lenne szem előtt tartani. Óriási eredmény az, hogy a TOP4 játékosból 3-at ők adták.
Nekem rémlik valami olyan, hogy Iniesta lenyilatkozta, hogy nem volt csalódott, amiért nem nyert Aranylabdát, mert sokkal többet ért, hogy három Masiáról jött játékos állt egymás mellett. Feel the difference.
Nekem rémlik valami olyan, hogy Iniesta lenyilatkozta, hogy nem volt csalódott, amiért nem nyert Aranylabdát, mert sokkal többet ért, hogy három Masiáról jött játékos állt egymás mellett. Feel the difference.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Megérdemelten kapta Rodri, nemcsak klub-, hanem válogatott szinten is kulcsjátékos. Vinicius a válogatottban egyelőre még nem az.
De ha a sportszerűség is számít, akkor Vinicius az első háromba sem kerülhetett volna be. Én Carvajalt sem értem, finoman szólva sem a legsportszerűbb védő.
Az, hogy a legjobb edzőnek megválasztott Ancelotti és a legjobb klubnak ítélt Real nem vette át a díjat, nem duzzogás, hanem sportszerűtlenség.
A spanyol válogatottal Aitana Bonmati idén nem volt sikeres, de jelenleg nincs nála jobb női focista. Most már ő is ugyanúgy kétszeres aranylabdás, mint Alexia Putellas.
De ha a sportszerűség is számít, akkor Vinicius az első háromba sem kerülhetett volna be. Én Carvajalt sem értem, finoman szólva sem a legsportszerűbb védő.
Az, hogy a legjobb edzőnek megválasztott Ancelotti és a legjobb klubnak ítélt Real nem vette át a díjat, nem duzzogás, hanem sportszerűtlenség.
A spanyol válogatottal Aitana Bonmati idén nem volt sikeres, de jelenleg nincs nála jobb női focista. Most már ő is ugyanúgy kétszeres aranylabdás, mint Alexia Putellas.
Az évtized poénja ez a Rodri aranylabda, nem azért mert nem Vinicius kapta, nem feltétlenül rossz az a döntés, de ha már valaki EB győztesnek kellett adni akkor adják Carvajalnak, volt annyira hasznos tagja az EB győztes csapatnak mint Rodri, plusz még BL-t is nyert legalább, de ezerszer inkább Bellingham mint Vinicius.
Nem tudom hogy olajosék hitelezték meg vagy a PL maga csengette ki az aranylabda árát, de azért csak ciki hogy 2001-es Owen óta senki nem kapta meg a BEST LEAUGE játékosai közül. El tudom képzelni hogy ment az alkudozás, hogy melyik kétballábasnak lehetne megvenni úgy hogy csak a világ fele fetrengjen a röhögéstől az egész helyett.
Azért ne vegyétek túl komolyan, poén csak, Én jól szórakoztam a megírása közben
Pl: De Bruyne? Ha a Barcában játszana már 6x-os aranylabdás lenne, az csak megér legalább 1 City aranylabdát is, nem?
FF: Kihagyta a teljes őszi szezont, lőtt egy gólt a Real ellen ahol kiestek, arra azért csak nem jár aranylabda.
Pl: Nem mindegy, ki emlékszik már arra, a City lett a bajnok, nem csak az számít? A Belga válogatott is javult az előző tornához képest, most továbbjutottak a csoportból.
FF: Nem, ez kizárt, De Bruyne nem nyerhet idén, ha City játékosnak akartok venni, akkor Haland megkaphatja.
Pl: Majd hülye leszek arra költeni, hiába mondtuk neki hogy a Chelsea őt is megvenné, lelép nyáron a Barcába amikor Pep is távozik és a pénzügyi szabálytalanságok miatt a másodosztályba küldjük a City-t, nyer majd bőven elég aranylabdát, azért nem fizetek hogy ő kapja, legyen akkor inkább a Mahrez.
FF: Ő már nem játszik ott egy ideje.
Pl: Akkor ezért lőtt ilyen kevés gólt tavaly, furcsáltam is kicsit, más játékost nem ismerek onnan, de nem feltétlenül kell City játékos legyen, ez a legjobb BEST leauge, tele vagyunk sztárokkal, Harry Kane? Aranycipős lett megint.
FF: Eh. Maradjunk annyiban hogy nem a bajnoki trófea az egyetlen, amit az előző évben sem nyer meg, mondj mást.
Pl: Ott van az új üdvöskénk Palmer. Még szerencse hogy leigazolta a Chelsea instentudja honnan, nagy erősítés ő a PL-nek.
FF: Azt már tisztáztuk De Bruyne esetével, évi 3 jó meccsre még venni sem lehet aranylabdát.
Pl: Mi a helyzet Salahval? Tavaly is majdnem megint bajnok lett, pont mint az Arsenal.
FF: Várj, most elbizonytalanodtam. Az ideit akarod megvenni vagy a 2020-as Covid alatt ki nem osztottat, mert kb akkor volt utoljára top játékos.
Pl: Liverpoolban azt mondják hogy sokat tud még Ő adni a csapatnak.
FF: Persze, ha végre valamelyik arab klub megveszi, akkor sokat kapnak majd még érte.
Pl: És mi van Manchester vörös felével?
FF: Nagyon régóta nagyon mélyen van már az a bizonyos léc, de azért nem ennyire.
Pl: Az edzőjük, tudod az a kopasz, annyi van már belőlük hogy nem tudom megjegyezni a nevüket, na, az azt mondja hogyha nem lennének sérültek, versenyben lennének.
FF: Mire? A Fradival az EL top24-re, arra még talán tényleg.
Pl: Nem tudom, nem ismerem ezeket a Walesi klubokat, de csak 20 csapatos a PL mezőnye szóval valamit elnézhettél. De menjünk is akkor tovább, Arsenal?
FF: Nem adogatjuk csak úgy minden ok nélkül az Arsenal játékosoknak, ez azért mégis csak az aranylabda, nem egy piros lap.
Pl: Más ötletem tényleg nincs már.
FF: Haland?
Pl: Megmondtam hogy nem, akkor kapja inkább idén is Messi.
FF: Igazából Ő nyerte a szavazást idén is, pedig már fel sem raktuk a 30-as listára, szóval nem érvényes, neki nem adhatjuk.
Pl: Várj, eszembe jutott még egy. A Pedro. Pep odáig van érte.
FF: Tényleg nála mutatkozott be, de nem tudtam hogy ennyire kedveli, egészen biztosan Pedro-ra gondoltál?
Pl: Pedri? Hm, nem, az a Realos. Melyik az a Citys amelyik olyan mint a Pedri csak izmai is nőttek?
FF: Rodri?
Pl: Az az, a Rodri gyerek. Állandóan azt kell hallgatnom hogy mennyire jó, szezononkénti 2000db 5 méteres oldalpassz, hibátlanul. Meg lőtt is egy gólt a BL döntőben.
FF: Az még az 1 évvel korábbi volt.
Pl: Jah tényleg, le is szídta érte Pep rendesen. Hiába készíti neki hetente az 5 órás videókat arról, hogy mikor hogyan hova kell passzolni, csak nem sikerül megértenie vele hogy nincs kapura lövés, a fociban nem a gól a lényeg, azt bárki tud lőni.
FF: Várj, a City játékosoknak tilos kapura lőni?
Pl: Haland kivételével, Ő belerakatta a szerződésébe hogy neki lehet, csak így volt hajlandó aláírni a Cityhez.
FF: Rodri legyen akkor?
Pl: Persze, BL győztes, sokszoros bajnok, VB-t is nyert. Ott volt ő is ugye? Mintha rémlene, fél szemmel azért néztem a döntőt, de csak ha nem az angoloknál volt a labda.
FF: Ennél jobb már úgysem lesz, Gratulálunk Rodrinak!
Nem tudom hogy olajosék hitelezték meg vagy a PL maga csengette ki az aranylabda árát, de azért csak ciki hogy 2001-es Owen óta senki nem kapta meg a BEST LEAUGE játékosai közül. El tudom képzelni hogy ment az alkudozás, hogy melyik kétballábasnak lehetne megvenni úgy hogy csak a világ fele fetrengjen a röhögéstől az egész helyett.
Azért ne vegyétek túl komolyan, poén csak, Én jól szórakoztam a megírása közben

Pl: De Bruyne? Ha a Barcában játszana már 6x-os aranylabdás lenne, az csak megér legalább 1 City aranylabdát is, nem?
FF: Kihagyta a teljes őszi szezont, lőtt egy gólt a Real ellen ahol kiestek, arra azért csak nem jár aranylabda.
Pl: Nem mindegy, ki emlékszik már arra, a City lett a bajnok, nem csak az számít? A Belga válogatott is javult az előző tornához képest, most továbbjutottak a csoportból.
FF: Nem, ez kizárt, De Bruyne nem nyerhet idén, ha City játékosnak akartok venni, akkor Haland megkaphatja.
Pl: Majd hülye leszek arra költeni, hiába mondtuk neki hogy a Chelsea őt is megvenné, lelép nyáron a Barcába amikor Pep is távozik és a pénzügyi szabálytalanságok miatt a másodosztályba küldjük a City-t, nyer majd bőven elég aranylabdát, azért nem fizetek hogy ő kapja, legyen akkor inkább a Mahrez.
FF: Ő már nem játszik ott egy ideje.
Pl: Akkor ezért lőtt ilyen kevés gólt tavaly, furcsáltam is kicsit, más játékost nem ismerek onnan, de nem feltétlenül kell City játékos legyen, ez a legjobb BEST leauge, tele vagyunk sztárokkal, Harry Kane? Aranycipős lett megint.
FF: Eh. Maradjunk annyiban hogy nem a bajnoki trófea az egyetlen, amit az előző évben sem nyer meg, mondj mást.
Pl: Ott van az új üdvöskénk Palmer. Még szerencse hogy leigazolta a Chelsea instentudja honnan, nagy erősítés ő a PL-nek.
FF: Azt már tisztáztuk De Bruyne esetével, évi 3 jó meccsre még venni sem lehet aranylabdát.
Pl: Mi a helyzet Salahval? Tavaly is majdnem megint bajnok lett, pont mint az Arsenal.
FF: Várj, most elbizonytalanodtam. Az ideit akarod megvenni vagy a 2020-as Covid alatt ki nem osztottat, mert kb akkor volt utoljára top játékos.
Pl: Liverpoolban azt mondják hogy sokat tud még Ő adni a csapatnak.
FF: Persze, ha végre valamelyik arab klub megveszi, akkor sokat kapnak majd még érte.
Pl: És mi van Manchester vörös felével?
FF: Nagyon régóta nagyon mélyen van már az a bizonyos léc, de azért nem ennyire.
Pl: Az edzőjük, tudod az a kopasz, annyi van már belőlük hogy nem tudom megjegyezni a nevüket, na, az azt mondja hogyha nem lennének sérültek, versenyben lennének.
FF: Mire? A Fradival az EL top24-re, arra még talán tényleg.
Pl: Nem tudom, nem ismerem ezeket a Walesi klubokat, de csak 20 csapatos a PL mezőnye szóval valamit elnézhettél. De menjünk is akkor tovább, Arsenal?
FF: Nem adogatjuk csak úgy minden ok nélkül az Arsenal játékosoknak, ez azért mégis csak az aranylabda, nem egy piros lap.
Pl: Más ötletem tényleg nincs már.
FF: Haland?
Pl: Megmondtam hogy nem, akkor kapja inkább idén is Messi.
FF: Igazából Ő nyerte a szavazást idén is, pedig már fel sem raktuk a 30-as listára, szóval nem érvényes, neki nem adhatjuk.
Pl: Várj, eszembe jutott még egy. A Pedro. Pep odáig van érte.
FF: Tényleg nála mutatkozott be, de nem tudtam hogy ennyire kedveli, egészen biztosan Pedro-ra gondoltál?
Pl: Pedri? Hm, nem, az a Realos. Melyik az a Citys amelyik olyan mint a Pedri csak izmai is nőttek?
FF: Rodri?
Pl: Az az, a Rodri gyerek. Állandóan azt kell hallgatnom hogy mennyire jó, szezononkénti 2000db 5 méteres oldalpassz, hibátlanul. Meg lőtt is egy gólt a BL döntőben.
FF: Az még az 1 évvel korábbi volt.
Pl: Jah tényleg, le is szídta érte Pep rendesen. Hiába készíti neki hetente az 5 órás videókat arról, hogy mikor hogyan hova kell passzolni, csak nem sikerül megértenie vele hogy nincs kapura lövés, a fociban nem a gól a lényeg, azt bárki tud lőni.
FF: Várj, a City játékosoknak tilos kapura lőni?
Pl: Haland kivételével, Ő belerakatta a szerződésébe hogy neki lehet, csak így volt hajlandó aláírni a Cityhez.
FF: Rodri legyen akkor?
Pl: Persze, BL győztes, sokszoros bajnok, VB-t is nyert. Ott volt ő is ugye? Mintha rémlene, fél szemmel azért néztem a döntőt, de csak ha nem az angoloknál volt a labda.
FF: Ennél jobb már úgysem lesz, Gratulálunk Rodrinak!