Lamine Yamal

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.12.07. 19:56:43

Az első gólunkból is kivette a részét, a második félidőben pedig hatalmasat ment, kis híján megnyerte nekünk a meccset. Ugyanaz volt, mint Rapnhina, mikor ő hiányzott. Egyedül viszont még ők sem tudnak meccseket megnyerni, de hosszútávon még ketten is kevesek lesznek, ha a többiek nem nőnek fel legalább egy kicsit hozzájuk.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.12.04. 16:30:46

Chino írta:
2024.12.04. 14:51:26
bence0330 írta:
2024.12.03. 23:47:58
Modric, Quaresma retteghet, asszem annyi lesz lassan a külsős státuszuknak. :D Ráadásul egy ponton 1-2 év alatt majd Yamal átvált egy godmode-ba mikor becselezi magát, bevágja a lasztit a sarokba, és kész, de amíg ez annyira nincs meg még benne, addig különösen nagy szerepe van ennek, anélkül tud kulcs/gólpasszokat adni, hogy ütemet kelljen vesztenie. Óriási kincs.

Nagyon kellett a visszatérése, nem volt húdepazar az egész meccse, és még így is jöttek a nagy megmozdulások. Meglepett mondjuk a 90 perce, vigyázzunk rá, főleg, amíg zéró cserelehetőség van mögötte.
Összességében egyetértek, ugyanakkor szerintem jobban függünk Raphinhától, mint Yamaltól egyelőre, mert sokszor ezt olvasom. Nagyon fontos játékos, a szerepe megkérdőjelezhetetlen a csapatban. A védelem megbontása, kulcspasszai, assistjai nagyon kellenek, hogy menjen a szekér, de a brazil jelenleg sok aspektusban van olyan jó vagy jobb. De Lewy is legalább annyira kell. Tegnap is láttuk, hogy egy Ferrannal a helyén mire megyünk.
A szezon második felére már változhat, de én inkább 25/26-ra tenném az igazán húzó szerepét. Amiben még kicsit hiányosságai vannak az a gólok, de ez idővel biztosan változik majd és egy-két éven belül könnyen az lehet, ami korábban Messi volt.

Statisztikailag valóban akkor kaptunk ki amikor nem volt, de a Las Palmas ellen sem azon múlt, hogy nem dolgoztunk ki helyzeteket, volt bőven, ahogy előtte is (az Osasuna ellen a fél kezdő hiányzott pl.) vagy azért mert sok gólt kaptunk. Ez nem jelenti hogy ne kellene mint egy falat kenyér, de jelenleg én inkább a brazilt még elé tenném abban a szegmensben, hogy szerepét tekintve ki pótolhatatlanabb vagy ki vinné inkább a hátán a csapatot.
Nyilván Raphinha a jobb/hasznosabb játékos még, de mivel kevesen vagyunk, és Yamal már 17 évesen sem sokkal gyengébb, ő majdnem ugyanolyan fontos. Vagy hát így, hogy semmi alternatívája, igazából van olyan fontos a csapat szempontjából, akkor is, ha a brazil összességében többet ad, ez két különböző dolog. Raphinha nem is tudom hány statban vezeti az egész európai ranglistát, sprintek, legtöbb helyzethez vezető megmozdulás, várható gólpassz, g+a-ban Marmoush és Kane jobb egyedül, de ők centerek, ésatöbbi. De elég ránézni a meccsre, amilyen mezőnymunkát végez, amilyen eszementen repül rá a védőkre 90 percen át, önmagában már ezzel helyzeteket kialakítva, stabilan hozza a g+a-t, konkrétan két ember helyett játszik, mint Madridban Valverde, csak sokkal jobban, kirakja a lelkét minden meccsen a pályára, előrelép a nagy meccseken, létfontosságú, amit ad. Hátán viszi a csapatot, de egyedül nem megy neki - bár meglepően jól tud egyedül is gólokat rúgni már. De ez nem elég. Yamal rettenetesen kell. És nem is csak, hogy kell, hanem a kettejük kapcsolata is kell. Már most milyen játékkapcsolat van közöttük, megáll az ész. Felváltva rakják egymást gólhelyzetbe, de olyan megmozdulásokkal, illetve a másik oldalról olyen precíz érkezésekkel, hogy ez szerintem teljesen egyedi. Megkockáztatom, hogy Messi-Alba szinten érzik egymást, csak Alba nem támadó, tehát ennyivel még jobb a helyzet. És simán tudnak helyet cserélni, Yamal is pazarul tálalt Rapha elé, és Rapha is Yamal elé, még ha ő nem is akkora látványelemmel (a kicsinek a kapu előtt kell még fejlődnie, lehet már jövőre bekövetkezik, ki tudja). A tizi előtt úgy láttam, mintha Raphinha megérdeklődte volna, hogy kéri-e Yamal a lasztit, azt hittem, meg fogja kapni, de végül jó döntés lett, döntetlennél lehet, hogy jobb volt a kijelölt rangsorra hagyatkozni. Szerk: látom tényleg felajánlotta, a kicsi visszautasította, remek az összhang.

Akárhogy is, hatalmas öröm, hogy Flick alatt nem kell őket versenyeztetni, max a csapat legjobbja címért, ez maradjon is így, nyújtson mindkettő akkorát, hogy lehessen mellettük érvelni. :) De mindkettőnek teljesen tökéletes helye van most. Nálam a kicsi a 2. legfontosabb játékos, előtte relatív szorosan a brazil, utána relatív szorosan Pedri és Casado

Viszont nyilván amit Yamal kiemelkedően tud, azt Rapha pont max közepesen, gyenge közepesen. Nagyon jól egészítik ki egymást. Yamal nélkül is féloldalas a csapat, de Rapha nélkül is az lenne - pedig az ő posztjára, vagy jobban mondva szerepkörére talán még minőségibb az alternatíva. Ha Fermín pl. picit formába jön, akkor 10-esként ha becseréled a helyére, akkor nem lesz ég és föld a különbség, talán Torréval sem, visszaesés lenne, de nem halnánk bele. Szélsőnk viszont nincs, olyan, aki abban jó, amiben Lamine. Nem kellene nyilván ugyanolyan jónak lennie, de mondjuk ha egy Savio vagy Doku állhatna be, vagy Williams, de akár Mitoma, Chukwueze, sőt, akár egy Gil, ha semmi pénzünk nem lenne, teljesen más világ lenne. Irigylem a Cityt, még ha ebben a pillanatban nem is.

Így hogy Olmo ennyire gyenge, alighanem a legjobb felállásunk egy balszélső-Rapha-Yamal sor lenne. Legyen mondjuk Williams-Rapha-Yamal. Na ettől tényleg rettegne egész Európa, pedig azért a mostani sem semmi, csak épp Raphának balszélsőt, tizest, és centert is kell egyszerre játszania.

Amit viszont Yamal tud, az is rettenetesen kell a jól működő gépezethez. Casado-Pedri-Yamal-Rapha, ők a kreáló gépezet, nekik nincs rendes alternatívájuk, ha egy kiesik, baj van, ha kettő, kb végünk. Én Yamal kiesésénél lehet, hogy Lewyt nem tenném be kezdőnek, akkor ügyesebb játékos kell oda, akkor nem elég a kirakósdarab, aki bepaskolja 5 méterről a labdákat.

Én is 25/6-ra tippelem azt, hogy a legjobb játékos lehet a csapatban, és remélem ezt úgy teszi meg, hogy Rapha nem esik addig vissza, mert akkor a világ legjobb játékosa lehet már. A kapu előtt kell fejlődnie még, de ez lehet, hogy egy csettintésre megtörténik hamar, meg az is lehet, hogy szép fokozatosan ahogy jön a tapasztalat, egyre jobb lesz. Eljön az az idő, mikor legalább egy Robben-Ney szinten befelé cselezve bevagdossa sorra a gólokat, megvan hozzá a képessége, most még úgy érzem, a cselek után rendre nem marad elég ideje/gondolkozási ideje a jó döntéshez, precíz befejezéshez, ez hiányzik, hogy a csapat/világ legjobbja legyen. De szerintem pont ez függ legjobban a rutintól. De mindegy, így is top10 játékos már szerintem Európában, és így is olyanokat tud adni, amit a keretben más megközelítőleg sem.

Lewyvel nem értek egyet, 5 gólt lőttünk nélküle még egy maga alatt lévő és egy harmadosztályból felhozott centerrel is, mi lenne, ha egy Isak lenne nálunk? Nálam ő 6.-7. legfontosabb láncszem a csapatban, túl sokat vesz el amellett, amit ad. De ez off.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2024.12.04. 15:50:31

Chino írta:
Szerintem meg nem véletlen 3 nyeretlen meccs rögtön ahogy kidől. Kellemetlen és zavaró ennyire nagy klubnak egy 17 éves kölyöktől függeni, de sajnos ez van. 13 meccsen hozott gól, gólpasszt 4 meccsen maradt "csendes", ilyen arányban még Lewa, Raphinha sem tud minden meccshez hozzátenni.

Amúgy szóba került, hogy nincs "cseréje", holott évekig hallgattam, hogy 3 ember van jobboldalra (Először Dembele, Ferran, Raphinha, azután Yamal, Raphinha, Ferran). Fura, de akkor mégsincs és nem is volt 3 ember jobboldalra.
Chino
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
Modric, Quaresma retteghet, asszem annyi lesz lassan a külsős státuszuknak. :D Ráadásul egy ponton 1-2 év alatt majd Yamal átvált egy godmode-ba mikor becselezi magát, bevágja a lasztit a sarokba, és kész, de amíg ez annyira nincs meg még benne, addig különösen nagy szerepe van ennek, anélkül tud kulcs/gólpasszokat adni, hogy ütemet kelljen vesztenie. Óriási kincs.

Nagyon kellett a visszatérése, nem volt húdepazar az egész meccse, és még így is jöttek a nagy megmozdulások. Meglepett mondjuk a 90 perce, vigyázzunk rá, főleg, amíg zéró cserelehetőség van mögötte.
Összességében egyetértek, ugyanakkor szerintem jobban függünk Raphinhától, mint Yamaltól egyelőre, mert sokszor ezt olvasom. Nagyon fontos játékos, a szerepe megkérdőjelezhetetlen a csapatban. A védelem megbontása, kulcspasszai, assistjai nagyon kellenek, hogy menjen a szekér, de a brazil jelenleg sok aspektusban van olyan jó vagy jobb. De Lewy is legalább annyira kell. Tegnap is láttuk, hogy egy Ferrannal a helyén mire megyünk.
A szezon második felére már változhat, de én inkább 25/26-ra tenném az igazán húzó szerepét. Amiben még kicsit hiányosságai vannak az a gólok, de ez idővel biztosan változik majd és egy-két éven belül könnyen az lehet, ami korábban Messi volt.

Statisztikailag valóban akkor kaptunk ki amikor nem volt, de a Las Palmas ellen sem azon múlt, hogy nem dolgoztunk ki helyzeteket, volt bőven, ahogy előtte is (az Osasuna ellen a fél kezdő hiányzott pl.) vagy azért mert sok gólt kaptunk. Ez nem jelenti hogy ne kellene mint egy falat kenyér, de jelenleg én inkább a brazilt még elé tenném abban a szegmensben, hogy szerepét tekintve ki pótolhatatlanabb vagy ki vinné inkább a hátán a csapatot.
Forca Barca!!!!
bence0330

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
soadroli
Llegenda del Barça

2024.11.22. 11:18:56

Lamine Yamal will renew his contract with Barcelona for 6 years when he turns 18.
An agreement has been reached. His release clause will be €1B. @jotajordi13
Kép
bence0330

2024.11.07. 22:05:16

Sajnáltam nagyon, megérdemelt volna egy gólt, de legalább azt, hogy legyen egy asszisztja. Nagyon frusztrálta, hogy nem jött össze. Az elmúlt hetekben úgy láttam, mintha elkezdett volna néha ő is megindulni a vonalak közt labda nélkül, eddig ezt nem nagyon próbálgatta. Madrid ellen is került így ziccerbe, meg most is majdnem. Ha ezt még a kövi 1-2 évben hozzá tudná adni a játékához (mint ahogy most Raphinha), akkor lesz szerintem egy nagy szintlépés nála a gólokban. Illetve még a bravúros cselsorozatai után kell kicsit élesednie, olyankor még beleront a passzokba, legalábbis a saját elképesztő szintjéhez képest. Ezeket ha korrekt módon fejleszti, meg persze a korából adódóan majd kicsit stabilabban fogja bírni a meccseket, akkor kb 2 év múlva a világ legjobb játékosa lehet szerintem. És nem látom, miért ne oldaná ezt meg, nagyon intelligens játékosnak tűnik. Azt meg amit 17 évesen hátrafelé csinál, le lehetne vetíteni sok-sok jó korú szélsőnek, vagy a fél Reálnak, szóval ha egyszer eljut odáig, hogy az egyik legjobb számokat lehozó támadó lesz, akkor szerintem joggal lehet majd A legjobb játékosnak hívni, már csak emiatt is, párját ritkítja a labda nélküli játéka a kimagasló labdás mellett. Ez ritka ilyen tehetségnél.
andras953
Jugador del Barça

2024.11.01. 21:49:46

Egy youtube video a 11 éves kölyök Yamalról, Cubarsiról, látni benne Bernalt is:
https://www.youtube.com/watch?v=f3x_xKWfpiU
bence0330

2024.10.30. 14:26:08

Na, jó példa arra, miért gáz ez a feszkógenerálás, senki nem foglalkozott kb Yamal díjával. Gratula neki, nem kérdés, hogy a legjobb ifi játékos a világon, ez nem a spanyolok szereplésén vagy bármi máson múlt, de szerencsére még az is hozzátett. :) Nem láttam az adást, szóval nem tudom, esett-e szó arról, mennyire volt fölényes, csodálom, hogy nem Mainoo lett a 2., Güler nem is értem, mit keres ott, alig focizott, és a nemzetével sem csinált semmit, Mainoo meg húzóember a PL-ben, és az bolt az EB-n is.
De gondolom Yamal tarolt ezen a téren, nemigen volt ellenfele, aki megközelíthetné.

Szóval gratula a Kopához, teljesen megérdemelt volt. :) Remélem töretlenül fejlődik, és 2-3-4-5 év múlva behúz egy Aranylabdát is. De inkább többet.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2024.10.29. 20:29:36

Chino írta:
2024.10.29. 19:48:42
Ez meg Yamal:

Lamine Yamal: "Insults at the Bernabéu? I'm the one on the pitch, I'm only focused on the pitch". "The fans saying nonsense doesn't matter to me".

Sokkal többet el lehet érni azzal, ha nem visszaordibálnak meg felhúzzák magukat, hanem egy vigyorgással elintézik. Baromi nagyot vissza lehet szúrni egy ilyennel, pont azzal érik el amit akarnak, ha látják hogy ezzel kiakasztják a játékost.
Nyilván sz..ul tud esni, de pont emiatt folytatják újra meg újra.

Emlékezzünk a Dani Alves esetre, akit szintén kipécézték és sokszor felszólalt a rasszizmus ellen, de jött a banán és a "szurkolókból" csinált hülyét.
Persze. A Dani Alveses szerintem nagyon boss volt. Elég ikonikus. Kár, hogy mi lett belőle a foci után mert simán all timer lehetett volna. De ez mellékes. "Szerencsére" Yamal még csak a lightos részét kapta. Ami Vini ellen megy az már szürreális. A hídra akasztott babától, az online szerveződésen át még a Barca szurkolók is dögölj meg Vini skandálással készültek a Bayern ellen wtf? Sok idióta és mennyivel jobb lenne ha mondjuk egy fiatal sportoló nem ezt kapná.
Chino
Llegenda del Barça

2024.10.29. 19:48:42

El Sie7e írta:
2024.10.29. 19:21:32
Nyiri81 írta:
2024.10.29. 19:06:08
https://www.facebook.com/share/r/D9CVBzs6Md3pZAM9/

Amikor egy 17 éves megmutatja hogy érettebb mint a felnőtt rivalis szurkolók :)
https://www.realmadrid.com/es-ES/notici ... 27-10-2024

ez meg Vini: It's regrettable what happened yesterday at the Bernabéu with racist insults. There is no place for these criminals in our society. All my support to Lamine, Ansu and Raphinha. I know that Madrid and the police will do things to identify and punish the guilty!!

Ez meg Yamal:

Lamine Yamal: "Insults at the Bernabéu? I'm the one on the pitch, I'm only focused on the pitch". "The fans saying nonsense doesn't matter to me".

Sokkal többet el lehet érni azzal, ha nem visszaordibálnak meg felhúzzák magukat, hanem egy vigyorgással elintézik. Baromi nagyot vissza lehet szúrni egy ilyennel, pont azzal érik el amit akarnak, ha látják hogy ezzel kiakasztják a játékost.
Nyilván sz..ul tud esni, de pont emiatt folytatják újra meg újra.

Emlékezzünk a Dani Alves esetre, akit szintén kipécézték és sokszor felszólalt a rasszizmus ellen, de jött a banán és a "szurkolókból" csinált hülyét.
Forca Barca!!!!
bence0330

2024.10.29. 19:41:06

Engem az zavar Viniben legkevésbé, ahogy a rasszista megjegyzésekre reagál. Nem teszi a legérettebben, de nem ő üt először, részemről ez elfogadható. Van vele ezer más baj.

https://www.youtube.com/watch?v=vEUdcCLbAOg

Ez egy jobb videó az esetről. Meg persze ha megy a szekér, könnyebb is, ha 4-0 lett volna oda, lehet ők is kiszólnak. De örülök, hogy nem vették zokon. Oaszban meg Spanyolban óriási a probléma. Nyilván ennek semmi köze ahhoz, ki kinek szurkol, mindenhol van néhány elmeroggyant.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2024.10.29. 19:21:32

Nyiri81 írta:

https://www.realmadrid.com/es-ES/notici ... 27-10-2024

ez meg Vini: It's regrettable what happened yesterday at the Bernabéu with racist insults. There is no place for these criminals in our society. All my support to Lamine, Ansu and Raphinha. I know that Madrid and the police will do things to identify and punish the guilty!!

Ennek nincs helye sehol. De azért Yamal is odament és szépen táncikált meg mutogatott akkor gondolom ő is provokátor egyesek szerint. :-#
Szerintem végtelenül unintelligens majmok ezek a fajta "szurkolók". Csinálják a fesztivált de ha visszakapnak valamit rögtön megsértődnek. Ezek nem szurkolók. Az ilyenek csak ezért mennek ki egy meccsre. Milyen szaréletűnek kell lenni ehhez. Történjen ez a Bernabeuban, Mestallában,Nou Campban vagy a sarki sparban. Szerencsére ez nem jellemző a Bernabeura de sajnos mindig lesznek új idióták.
Az ilyen gyökereket ki kell tiltani mindenhonnan. Sajnos spanyolországban ez komoly probléma és szeretik eltusolni. Minden csapatnak aktívan felelősséget kéne vállalnia a saját stadionjáért de nem nagyon tesznek ellene csak kb a 2 nagy akik globálisak, a többi elvan a mocskában. Meg lesznek találva és mehetnek amerre akarnak.
Nyiri81
Entrenador del Barça

Csak is Puyol
Bob_Marley
Presidente del Barça

2024.10.27. 13:58:47

Látszott féltek tőle,plusz Camavinga nagyon leszedte. Okosan inkább magára húzta az embereket és elpasszolta. Miután lejött Camavinga,felszabadult a hely és váltott stílust. Gól nem egy előkészített helyzet volt,de szépen bevarrta,ez jellemző rá,hogy semmiből gólt rúg, főleg mostanában.
Kép
Kép
Kép
bence0330

2024.10.27. 12:30:24

Őt is megilleti, amit a brazilnál írtam: rossz meccse volt, és még így is villant egy nagyot (és meg egyet, Lewyvel ő is majdnem gólt lövetett), ez az igazi nagyok tulajdonsága. Azt onnan jobbal kb csak oda lehetett felvarrni, és megoldotta. Nem sok rémlik amúgy a jobb lábából, kíváncsi vagyok, hogy ez inkább egy amolyan egy a százból eltalált lövés, vagy stabilan jól tud vele lőni, ha kell, ha utóbbi, még durvább jelenség lehet.
Troym
Director del Fútbol

2024.10.24. 18:01:51

Tegnap a gólpassza mellett szétszívatta a világ top3 legjobb balhátvédjét és Gnabrit 17 évesen olyan lazán, amire csak a csúcson lévő Messi / Neymar volt képes anno.
Atlantis
Capitá del Barça

2024.10.20. 20:00:09

Látva a mai kezdőd, kíváncsi vagyok Flick elő lesz-e véve, hogy Yamalt a sérülése után egyből kezdőbe rakja és nem pihenteti a túlterhelése ellenére. :D
bence0330

2024.10.16. 17:39:28

Azért csak-csak mindenki aggódik kicsit, ha az egyik legjobb játékosunk sérült (még ha jelen esetben szerencsére csak minimálisan is).
Peter
Director del Fútbol

2024.10.16. 15:50:17

Az a gyanúm, hogy Flick kevesebbet aggódik Yamal miatt, mint a fórum.
Nagyon kedvelem a srácot, de FC Barcelona vagyunk és néhányszor még elő fog fordulni, hogy nélküle lép majd pályára a csapat.
bence0330

2024.10.16. 13:48:53

Egyre inkább úgy néz ki, hogy nem lesz elérhető a Sevilla ellen, a klub reménykedik, hogy a BM ellen már ott lehet. Remélem nem rizikózunk vele, inkább kapjunk ki emiatt (persze nem csak emiatt fogunk, csak az esélyeink csökkennek a csodára), mint hogy komolyabb baja legyen, 2 meccs kihagyással is olcsón megúsznánk azért.

Lehet, hogy a Sevilla ellen Fati és Pau is bizonyíthat.

A Mundo szerint amúgy a 26-ban lejáró szerződés miatt van egy szóbeli megegyezésünk Yamallal és Mendessel, hogy amint betölti a 18-at, 2030-ig meghosszabbítjuk a szerződését.
Zoldbela
Jugador del Barça

2024.10.15. 17:33:34

bence0330 írta:
2024.10.13. 15:34:59
PorSiempre írta:
2024.10.13. 15:00:26
A marha balbekk még annyit azért hozzátett, hogy neki az a feladata, hogy elvegye az ilyen technikás szélső kedvét...
Az a baj, hogy a futball szabályai szerint ez sajnos igaz. Neki tényleg ez a dolga. :( Jó lenne, ha ezen kicsit javítani lehetne, keményebben szankcionálni a belépőket, mert simán juthat ő is Neymar sorsára (akiről sokmindent lehet mondani, de kb a fél L1 arra volt ráállva, hogy széttörjék a lábát, amúgy lehet, hogy még csak sérülékeny sem lett volna). Kár, hogy ez még így rendszerszinten engedélyezve van, persze nehéz kivezetni a játékból teljesen, de csökkenteni lehetne. Pl. sokkal lejjebb vinni a mércét, ami felett egy belépő sérülésveszélynek és túlzott erőbevitelnek számít. Nyilván nehéz bármire pirosat adni, mert csupa 10 vs 9 meccs lenne (egy ideig, aztán megszoknák). Vagy új lap, a reklamálás meg hasonlók maradhatnának az 5 sárga szintjén, az mindegy, de egy bokára csúszás már kék lenne, és mondjuk abból 2 már eltiltás, vagy ilyesmi, akár nem is egy meccses. Tuti meg lehetne oldani, hogy jobban védjük azokat a játékosokat, akik pont a foci sava-borsát adják. Tétje legyen a hentelésnek, és 1 év után megszoknák a védők, hogy ilyet nem lehet. Meg úgy általában a bíróknak is kiadni, hogy a meccsen az első ilyen már sárga, nem húzni az időt jófejségből és kiengedni a meccset a kezéből, mert sajna ez is gyakori eset.

Remélem semmi baja, jelenleg szerintem csak úgy van esélyünk megnyerni egy komoly meccset, ha mindhárom támadónk egészséges, jó formában is van, és túllőjük az ellenfelet.

Na, közben olvasom, szerencsére nincs sérülés, "csak" túlterheltség. Lehet, hogy az is számított, hogy még épp megúsztuk, hogy Flick végre elkezdte lecserélgetni, ebből látszik, milyen eszement terhelést kap, hogy még ezzel együtt is overload lett belőle. Talán pont egy ilyennel jártunk a legjobban, mínusz egy válogatott mérkőzés és plusz egy figyelmeztető jel, amit olcsón megúsztunk. Továbbbra is, neki sajna a korából adódóan egy normális és ideális világban még cserének kéne lennie ezen a szinten, 1-1 kezdőbe rotálással tarkítva. De ha rendre lecserélgetjük, az már egy nagy lépés lenne.
Végre! Te is szóba hoztad a bírók által "engedélyezett" brutalitást.
Lassan egy lábtörésért is annyi jár, mint egy meggondolatlan reklamálásért.
Ha ezen nem változtatnak, a klasszis csatárok elmennek az MLS-be vagy más egészségesebb ligába.
vinszentvega
Capitá del Barça

2024.10.15. 12:37:35

ocsike83 írta:
2024.10.15. 09:06:36
Faramuci69 írta:
2024.10.14. 17:25:03
Engem nem zavarna, ha ilyen esetekre lenne egy hentesünk. A bunkó védő a sok faragásért cserébe kapna vissza is valamit. Csak hogy többet ne legyen kedve farigcsalni.
Volt egyszer egy jó Davids és egy Vidal erre. :mrgreen:
Volt is...csak Xavinak nem kellett.. Adama Traoré.. Inkább FT-t tartottuk meg.. Pedig csak úgy pattogtak le róra a hentesek!
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
ocsike83
Jugador d'estrella

2024.10.15. 09:06:36

Faramuci69 írta:
Engem nem zavarna, ha ilyen esetekre lenne egy hentesünk. A bunkó védő a sok faragásért cserébe kapna vissza is valamit. Csak hogy többet ne legyen kedve farigcsalni.
Volt egyszer egy jó Davids és egy Vidal erre. :mrgreen:
Més que un club :P
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2024.10.14. 21:51:57

Faramuci69 írta:

Delafuente meg bek@ph@tja. Pont egy ilyen gyökérre van szüksége a spanyoloknak.
Ezzel a gyökérrel nyerték meg az EB-t úgy, hogy az elmúlt 10 évben hozzászagolni se tudtak semmilyen EB-VB-hez jóformán.

De jah, gyökér, mert a játékos megsérült :lol:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése