Az idei évben csak 1-2 meccs erejéig láttam játszani, de Pioli alatt sok Milan mérkőzést néztem, akkor nekem nagyon tetszett játéka, , posztján szerintem top 3 volt, a melója sem kifejezetten gyenge.bence0330 írta: ↑2024.11.01. 12:36:05Minden idők legrossszabb igazolása lenne ide ár/érték arányban. Nem túlzok, eltörpülnének mellette a Griez féle dolgok. Nem véletlenül akar távozni, nem fér be a kezdőbe. A 36 éves Messi hozzá képest egy munkagép, és emellé azért a számai sem kiemelkedőek, hogy kompenzálja, Messi megteheti, meg fogjuk rá Mbappé vagy Salah megtehetné, de még annyira ők sem teszik meg. Egy bomlasztó, lusta, nemtörődöm alak, aki tojik bele a meccsekbe. Dembélé fényévekkel volt komolyabb focista, pedig ő is nagyon gázos volt, amit leművelt néha.
Mostanában többször összeboronálták velünk, mert állítólag Fonsecával nagyon összebalhéztak. Mondjuk alapvetően nem kedvelem azokat a játékosokat, akik szembekerülnek az edzőkkel, akár igazuk van akár nem, legyen az akár Messi, akár Mbappé.
Egy focista tegye a dolgát a társaiért, a szurkolókért, a klubért. (mondjuk van 1-2 eset amikor ezt félre tudom tenni pl. Rivaldo, bár van Gaal alatt ez nem volt ritka)
Habár ez szerintem 99 %, hogy pletyka, mivel most kicsit rosszul mennek a dolgai, egyből összeboronálják más csapatokkal, velünk pláne. Ha minden ilyennek akár kicsi hitelt adnánk egy teljes csapatot igazoltunk volna augusztusban.
Én simán benne lennék abban, hogy ebben a szezonban nem hozunk semmit. Nyáron, ha kicsit jobban helyreáll a klub anyagi része is egy csere bh, egy vkp és egy center igazolásával komoly előrelépés lehetne. (egy 18 éves Yamal is valószínűleg már durvább lenne) Ha David tényleg olyan jó nem nagyon ágálnék ellene.