Amúgy nem muszáj, ha benézel a magyar Milan oldal cikkei alá, kb mindegyik alatt az megy, mennyire lusta disznó és mennyire el kéne már húznia, az 1-2 védője sem ezt tagadja, csak hogy ha elég jó valaki, akkor sétálgathat. Na, ő ehhez nem elég jó, nem véletlen alázza le már gólpontokban is egy Pulisic, aki sehol sincs jegyezve kb.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.01. 17:42:41Nem nézek Milan meccseket, így elhiszem neked. Videók alapján nagyon jól cselez, és utóbbi években elég sok gólt is lőtt.
Szerintem idén láthatjuk Flicknél, hogy egy Raphinha is tud kiemelkedően játszani.
Felixre nagyon kíváncsi lettem volna idén, ahogy Cancelora is.
Viszont nekünk tényleg olyan játékos kellene, aki jó a letámadásban. Raphinhát és Yamalt rotálni kellene, Fatiban és Ferranban sem látom azt a szintet, hogy ne Essen óriásit a minőség.
Továbbra is Nico Williams-et igazolnám le, még ha idén gyengébb is a szezonja, és volt sérült is.
2 szélen bevethető, nagyon gyors és jól cselez, és szerintem jó a letámadásokban, és jól is zár vissza. Igaz, még ő is elmarad Yamalhoz és Raphinhahoz képest, így Leao akkor biztosan nagyon kilóg a, és megbontaná a csaptjátékot.
A héten azt olvastam, Dario Essugot figyeljük a Las Palmasból. A Sportingból van kölcsönben, 2025-ben lejár a szerződése, minden korosztályos válogatottban játszott, 19 éves, és kiemelkedő szerelésben és labdaszerzésben.
Felix mondjuk szintén elég link alak, még ha messze nem is Leao szintje, nem tudom, őt mennyire kedvelte volna Flick. De akik őt elüldözték volna, azok Leao láttán kb elrepülnének Barcelonába tüntetni, Felix is egy melómániás hozzá képest, pedig ugye ő is necces, és tavaly ezért is került ki a csapatból.
Viszont Felix parázs csere lenne. Kb az, amit Fatitól várnánk, csak egyelőre nem jön, benne van az x, a villanás akár 10 perc alatt is. Szerintem jelenleg a támadóalakzatunk olyan brutális, hogy egy csere kéne csak. Arra Leao is jó lenne, csak ahhoz meg drága. Vagy Fatinak kell belejönnie, vagy a helyére kell hozni egy olcsóbb valakit. Lehetőleg olyat, aki megvan mindkét szélen. Szerintem erre amúgy elég lenne Unai is, amilyen ütemben zárjuk le 60 perc alatt a mérkőzéseket, bárkit be lehetne tolni rotációképp a meccsek több mint a felén.
Ferrán van alapvetően a keretben erre a profilra, a 22 nyaráig játszó Ferrán erre tökéletes is lenne, 3 poszton is remek csere lehetne, a Cityben is az volt, válogatottban, meg nálunk is egy időben. Őt kéne eladni 10-15 misiért, és szerezni a helyére egy erős közepest.