Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem ők a hibásak, nyilván alapesetben ez egy sima meccs kéne, hogy legyen. De a játékvezető pl. igen, hogy partner ebben. És most nem csak barcásként mondom ez, tavaly az emlékezetes Valencia-Real után, ahol Bellingham gólját nem adták meg, sőt az angol pirosat kapott, ugyanezt írtam.csababarca írta: ↑2024.11.30. 15:58:09Mindig más a hibás, mi sose.
Nem is értem a las palmas hogy veszi a bátorságot, hogy gólt mertek rúgni.
Skandallum!
Majd itt megmondják h nem és milyen jó a Las palmas meg a bíró..
Senki nem erről beszél hanem arról hogy alsó hangon 10 percet fetrengtek és szimulaltak. Ez nem csak a mai meccsen zavar hanem az egesz foci legundoritobb szokasa. Biro esetleg tehetne ellenecsababarca írta: ↑2024.11.30. 15:58:09Mindig más a hibás, mi sose.
Nem is értem a las palmas hogy veszi a bátorságot, hogy gólt mertek rúgni.
Skandallum!
50 éve így működik a foci, most mi újat láttok?
Mindig más a hibás, mi sose.
Ennyi erővel minek lejátszani a meccseket? A mi játékosaink úgyis jobbak, ergo csak fekvésversennyel lehet minket megverni...
Attól még mi teljesítményünk borzasztó sajnos, nem akarom megmagyarázni. De spanyol kicsik ebben jók, ha megérzik, hogy van esélyünk, akkor úgy tudnak küzdeni, mintha nem lenne holnap. Ha nem érzik meg, akkor kapnak 4 gólokat, mint a szezon elején. Az ilyen meccseken kulcsfontosságú lenne, hogy mi szerezezzünk vezetést, és minél hamarabb. Ha nem, akkor onnan mindig szenvedés van.
Amiből majd a fele elmegy 2 kapuskírúgással..lefott ez már.