2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Itt szokott lenni a legkisebb csúszással:
Csak az RTL+ közvetíti. Már ünnepek között reklámozták.Rohamcsiga írta: ↑2025.01.21. 17:45:31Ez van a csapat hivatalos oldalán.
When and where to watch Benfica v FC Barcelona
International viewing guide to the seventh Champions League fixture of the 2024/25 season
Hungary (9.00 PM)
RTL, Sport 1
Viszont a sport tv oldalán a Pool meccse van kiirva,valakinek van infója egy esetleges változásról?
Boixos Nois bannert nem szoktam látni, de nekem jópár éve feltűnt, hogy van valami ultracsoport, akik csak az idegenbeli BL meccseinken mutatják meg magukat.Barcaforever írta: ↑2024.12.14. 21:31:37Dortmundban 3400 culé volt a vendég szektorban és komolyan mondom, hogy olyan hangulatot csináltak, ami köszönő viszonyban se volt a Camp Nouhoz képest. Spanyolországon kívül jár a Boixos Nois szurkolni? Nagyon hiányzik ez a fanatikus szurkolás Barcelonából, sokszor olyan a hangulat, mintha egy színházban ülne az ember.
Azért az edzőink védelmében, ők egy szűkösebb lehetőségek mellett próbáltak eredményeket elérni.Mascherano14 írta: ↑2024.12.13. 09:00:06Látszik az utóbbi évek bénázása, mert a piaci részesedésben 13. vagyunk.
Szerintem továbbra is elég egyoldalúan nézed, pedig én aztán azt sem értettem, hogy Ferran minek, kinek a kérésére jött, és miért van még mindig itt. Gondolom sokkal többet vártak tőle, és ne felejtsük el, hogy részletekre érkezett, és akkor is kötött az FFP.Troym írta: ↑2024.12.13. 10:54:52Nem szint. Ugyanennyi lehetőséggel még a harmadosztályból érkező Victor is előrébb járna, évente 1 jó hónapért ne fizessünk valakinek 10+ milliót, vagy ha csináljuk, akkor ne panaszkodjunk az anyagi helyzetünkre. Ferran FFP szinten 20+ millióba kerül, fizetés és vételár amortizáció.
Nekiállhattak javítani, nálam még egy perc körüli csúszás volt már az első gólnál. Most megint felnéztem, már a 3. gólunk is időben van.
Nálad ez nincs teljesen szétcsúszva hangilag? Én nem számoltam, de szerintem perccel tolódik már a második félidő környékén. De elképzelhető, hogy csak nálam van a gond. Bedobok a kollégának azért egy angol linket, hátha neki is rossz.:brazilfan írta: ↑2024.12.12. 20:53:43Barca One:
https://one.fcbarcelona.com/en/videos/d ... ague-24-25
Hát - többek között persze - éppen ezért nem is volt esélyünk az ilyen meccseken.....és - szintén többek között - ezért is volt versenyképtelen az a projekt.ElBartimaeus írta: ↑2024.12.12. 12:58:16Nekem egyre többször cseng fel Xavi állítása, miszerint nem lehet sokkal több intenzitást kifacsarni a játékosokból.
Igen, mentalitásban abszolút megérkeztünk végre a BL-be. Kieshetünk most is a legjobb 16 közt, tudja a fene mi történik addig, lehet kiesik Yamal és Rapha egyszerre, de az biztos, hogy esélytelenként már nem fogunk pályára lépni jó sokáig, tippre addig, amíg Flick itt van, biztosan nem. A csapatok félnek tőlünk.MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.12.12. 12:37:38A Liverpool hajtani fog az első helyért járó +10millió eurós díjért