El Sie7e írta: ↑2024.12.14. 12:28:28A klub történelmével gondolom megint 70 évet szeretnél visszamenni Francoig amikor is a Barca is ugyanolyan sikeres volt csak jó ezt puffogtatni.
Hasonlóan [auto_cenzúra] helyzetben volt a Real a 90-es években Sanz és elődje alatt. Majdnem 400 milliós adósság volt átszámolva, a pénzügyi összeomlás szélén állt a klub és azt a derék megoldást választották, hogy elhallgatták a sociók elől. Perez rángatta ki a szarból a klubot és tette azzá ami ma. Dörzsölt üzletember de pont ez kellett. Ha meg [auto_cenzúra] játékosok kellenek akkor elég megnézni Calderon munkásságát.
Mindig a másra mutogatás helyett pl https://www.reddit.com/r/realmadrid/com ... s_of_real/ ez a tavalyi pénzügyi kimutatása a klubnak. Szépen végigmagyarázza mi mennyi. Hiába hajtogatod, hogy de mennyi bevétel van ha annyi tartozást kell belőle fizetni, hogy minuszba megy a befojt összeg. És ez a probléma továbbra is. Csak tavalyi számokat találok de akkor vmi 550M volt a Barca net debt ami a Realnak negatív vagy idén 8M. És itt bukik meg az egész FFP-je a Barcának.
Én csak azt mondom amit kívülről, érzelmi kötődés nélkül látok. Megy a másra mutogatás, a sumákolás, az áldozati bárány szerep közben meg hülyének nézik a saját tagjaikat. Nekem tökéletesen megfelel Laporta mert nem látom, hogy pozitív irányba vinné a klubot és ez szerintem mindent elmond. Pont olyan mint amikor örülsz ha a riválisnak [auto_cenzúra] edzője van és szeretnéd minél tovább ott látni.
Nem hiszem, hogy a Franco meg 9ö-es évekre gondoltak az előttem szólók, hanme legkésőbb a galaktikusokig elég visszamenni, de előtte CR, Kaka, Benzema, van Nisteroy stb. igazolások idejéig is. És vicces Mbappéra is azt mondani, hogy ingyenes igazolás mikor kb 100 mill vagy még több aláírási pénzt kapott és Bellingham tavaly egymaga kb többért ment a RM-ba mint amit a liga többi csapata átigazolásra költött azon a nyáron (kis túlzás)
És te amit szerintem nem látsz be: többen is azt irjuk, hogy FFP-vel nem az a gond, hogy a RM-nek kedvez hanem, hogy CSAK az RM-nek kedvez, de a Liga összes többi csapatét hazavágja/ta. Senkinek nem lenne jó ha spanyol bajnokságból egy Francia (mindig PSG nyer) vagy német (BM) válna, még hiodd el az RM-nek sem. Az RM és Barca egymást tartja fenn az állandó rivalizálással. A másik, Tebas meg lenyilatkozta, hogy a Nike szerződéssel mehet az 1:1 erre most mégsem???
Nem gondolom, hogy fair másra mutogatásnak hivni egy COVID miatti lezárást és az abból következő problémákat.