Még Troym írásához hozzátenném Kessiet. Kb. félévente olvasom tőle, hogy hajrá Barca, megcsináljuk stb.
Így Gránitnak is van igazság az írásában, de szerintem nem úgy, ahogy gondolja, nem a saját neveléseink miatt történik. Persze közrejátszott, hogy Gavi, Balde stb. regisztrálásához Kessienek távoznia kellett.
Megint én leszek negatív, ha megjegyzem, hogy Auba, Adama, Kessie, Depay stb. sokkal többet érdemelt volna. Persze az FFP is kötött, de sokszor olvastam, hogy nem értették a pozíciós játékot. Most szerintem Flick örülne, ha itt lennének, és nem Raphinhát, Yamalt stb. kellene sérülten játszatni, mert a Barca Athletic is eléggé le lett "rabolva" az évek alatt.
Miért minket válasszon, ha nem tudjuk garantálni a regisztrációját, ha pedig fiatal játékosról van szó, csak a B-be tudjuk regisztrálni, ahol megragadhat, mint pl. Darvich.
Tavaly pedig láthatták, hogy a kölcsön játékosokra sem lehet opciót kötni, és Felix és Cancelo is hiába mondott le a fizetése egy részéről, így sem maradtak.
Lassan jön az átigazolási szezon, ami nálunk kb. január 28-án kezdődik

Szóba kerülhet a Sport szerint Garcia, Ferran, Torre, Christensen eladása.
Persze vannak túlságosan optimista hírek, mint Diaz, Nico, Gyökeres, Haaland

És reálisabb, Caio Henrique kölcsönbe (Monaco bhv)
De nagy valószínűséggel nem tudunk a piacra lépni januárban, ha nem lesz távozó pénzért (Garcia, Torre, Fati, Christensen)
Olmo és Pau regisztrációja sincs rendezve. Hátország topicban írtam a bírósági tárgyalásról, ami jövő hét hétfőn kerül sor, 27-én döntés, ahol ideiglenesen regisztrálhatják a bíróság döntése alapján, illetve Stegen sérülése jöhet szóba (időkorlát miatt megy a vita), illetve az elnöki letét.
Illetve a futballespanan mai hír, hogy a Barca vitatja a La Liga döntését, miszerint a Nike szerződést és a VIP páholyokból történő esetleges bevételt (200 körül) a szerződések időtartamára kalkulálják.
Továbbra is azt mondom, kellene egy szélső, és jó lenne egy szélső védő is, hogy ne fogyjunk el tavaszra. Esetleg egy kp-s, de nem túl jók a kilátások.