Továbbra sem értem az irreális elvárásokat az idei kerettől.bence0330 írta: ↑2024.12.16. 10:04:36Én továbbra is fáradtságra, és az ezzel kapcsolatos életlenségre fogom. Pedri világklasszis volt hónapokig, forintos passzokkal, most meg fejben lelassult, amúgy sem olyan éles, nem jönnek tőle a forintos lasztik.
Ezt azért lehetett sejteni ilyen vékony kerettel, sajnos. 1, de inkább 2 szélső kellene, és 1, vagy inkább 2 középpályás, esetleg egy center. Meg egy balbekk. Igazából ezzel a kerettel mehetnénk címekért.
A tegnapi csúnya volt, de szerdán még Dortmundban játszottunk nehéz meccset. Nem is a játékunk, hanem a helyzetkihasználásunk. Lewy 2, Kounde 2, Olmo 1, nagy helyzetet hagyott ki, Raphinha helyzeténél inkább a kapus védett nagyot.
Ez a keret nem bír 2 fronton 3-4 naponta minőségileg teljesíteni, a védelmünk viszont kevés, hogy lehozzuk kapott gól nélkül.
Balde, Inigo, Cubarsi, , Lewy, Casado, Pedri, nagyon visszaesett.
Szerintem Raphinha, Yamal és Olmo nincs 100%-os állapotban. Yamalnal nem tudom, a tegnapi nem nézett ki jól (sérülés) de már meccsek óta egy helyben várja a labdát, védekezni sem jár vissza nagyon. A letámadásaink teljesen visszaestek. Most, hogy ez a fáradságra, vagy a sérülésekre vezethető vissza, azt innen kívülről nem lehet megmondani.
De Jongtól és Gavitól kb. semmit nem vártam erre a félévre, ahogy Fatitól sem, és sajnos ez beigazolódni látszik. Az alap kezdő egyre fáradtabb, és nemhogy visszatérnének a sérültek, egyelőre az alap kezdő is kezd elfogyni.
Garcia, Fermin, Torre, Pau, Ferran akikkel lehet rotálni, de minőségre ők sem hoznak túl sok extrát, az alapból sem túl veretes kezdőhöz sem.
Idén, ha valamit nyerni akarunk, le kell pár játékost akasztani a télen, mint amikor Aubemayangék érkeztek, csak azt nem tudom, hogyan. Tartok tőle, hogy ez a csapat el fog fogyni tavaszra. A kupákban csak a B sort játszatnám, a BL pénzekre szükség van, és a bajnokság ami lényeges.
Szerk: mondjuk egy jó formában lévő Stegen, Araujo, Christensen, De Jong, Gavi, Fati sorral szerintem versenyképesebbek lennénk, de így, a mostani állapotban én csak a 3. helyre lőném be magunkat. Aztán meglátjuk, hogy tavasszal mire megyünk, de a bajnokságban már most lemaradhatunk.
https://tribuna.com/en/blogs/2024-12-16 ... eganes-sh/
Szerintem ez a támaszkodó láb volt először.