Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Chino
Llegenda del Barça

2024.12.16. 10:31:51

ocsike83 írta:
2024.12.16. 09:48:57
vg99 írta:
2024.12.16. 08:17:46

A középpálya kérdés. Oda csak ingyen hoznék.
FDJ, Gavi egyelőre nagyon gyenge. Olmo formája nagyon hullámzik.
Én meg pont azt erősíteném meg, de brutális módon. Valami fiatal Kroos féle spíler kell oda, de sürgősen. Aki képes színt hozni, aki képes a kiugratásokra, aki a különbséget jelenti.
Sajnos Pedri nem az...és a többiek sem.
Mellé a védők elé kell valami Yaya Toure féle izomagy, mert úgy mennek át ott, mint kés a vajon. Nincs ütköző ember.
Ha s szélsőknek nem megy, mennek az alibi passzok. Rossz volt ezt tegnap is látni.
Szerintem abszolút nem volt más ez, mint mondjuk az Espanol vagy a Sevilla ellen. Korai bekapott gól ide vagy oda ezt a meccset a félidőben le kellett volna rendezni. Ha kétgólos előnnyel fordulunk, ami még a sima ziccereket tekintve is "alullövés" ez egy magabiztos győzelem, sőt négy lőtt gól sem lett volna túlzás egy félidő alatt.
Egy ütközőemberrel mit értünk volna? Kb. semmit. Az összes támadásuk csírájában elhalt, semmi gond nem volt azzal.
Egyszerűen a helyzetkihasználáson ment el a meccs. Yamalnak is volt olyan lehetősége, aminek 10-ből nyolcszor gól a vége, most még a kaput sem találta el. Lewynek egy könnyed mesterhármas ott maradt a cipőjében, de lehetne még folytatni Koundéval, Raphival, Olmoval. Egy 5:4:1-es felállás ellen is megvoltak bőségesen a lehetőségek, de ebben impotensek voltunk. Amikor ezeknek a felét belőjük gálameccs van.
Az ellenfélnek volt összesen 1 helyzete (Munir és a szöglet nem választható szét) és abból meccset nyertek.
Engem ez cseszett fel borzalmasan . Az első félidőben is kb. 10 percenként ugrottam már fel gólt ünnepelni, de valami fejben nagyon nem volt ott. A lengyel megcsinál egy gyönyörű átvételt amiből ziccerbe kerül és stoplival találja el a labdát, Olmo tiszta helyzetben lyukat rúg és lehetne még sorolni ezeket.

Yamalt le kellett volna szünetben, szerintem ez egyértelmű volt.. A sérülése után nagyon keveset vállalt, akkora ráhatása nem is volt a játékra, cserében nagy a kockázat.
Forca Barca!!!!
SzaSa13
Barça B

2024.12.16. 10:11:11

Yokozuna írta:
2024.12.16. 09:37:03
barcami írta:
2024.12.15. 23:47:42
F.d.Jong miért nem játszott? Sérült?
Ha nem, miért nem őt hozta és sokkal hamarabb?
Hetek óta arról olvasok itt sok hozzászólótól, hogy de Jong a Barca kerékkötője, ha beáll akkor összeomlik a csapat teljesítménye.
Legalább most más bűnbakot kell keresnünk.
Ez a vereség túlmutat az egyéni hibákon. Szétesett a Flick féle játék, és úgy tűnik az edző nem tudja újra összerakni. Ha Yamal nincs, vagy ilyen gyenge napot fog ki, akkor nincs játék sem, nincs koncepció, nincs váratlan húzás. Ilyenkor abszolút veszélytelen a támadó játék, kiismerhető a lassú labda tologatás.
Baldé megint nem tudta hol van, Koundé bántóan kevés a kreatív támadásokhoz. Pedri robotol, de a hatékonysága nulla. Olmo megoldásai gyakran nem jönnek be, de benne van valamiféle veszély az ellenfél kapujára, úgyhogy én legkevésbé őt hibáztatnám a kiábrándító eredményekért.
Márpedig de Jong a hibás és kész. Szerintem nem szurkolt eléggé a csapattársaknak, meg egyébként is a negatív kisugárzása hatott a játékunkra. Meg a haja is milyen?
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.12.16. 10:04:36

Én továbbra is fáradtságra, és az ezzel kapcsolatos életlenségre fogom. Pedri világklasszis volt hónapokig, forintos passzokkal, most meg fejben lelassult, amúgy sem olyan éles, nem jönnek tőle a forintos lasztik. Casadó hasonló. Raphinha is egy picit életlenebb, Yamal is, Lewy meg sokkal. Olmónál inkább csak beleszürkülést érzek. Baldé eleve nem a régi formájában tért vissza, de meccsek óta full homály. Az első félidő alapján ez egy kicsit élesebb napon 5-1-es henger lett volna.

Ezt azért lehetett sejteni ilyen vékony kerettel, sajnos. 1, de inkább 2 szélső kellene, és 1, vagy inkább 2 középpályás, esetleg egy center. Meg egy balbekk. Igazából ezzel a kerettel mehetnénk címekért. Ja, meg egy kapus, még ha Penát nem is bántanám, most is tök jól védett. Kh posztra januártól megleszünk a két nagy visszatérővel, ezért sem értem, hogy a sok gond ellenére, miért pont Tah-val egyezkedik épp Deco.

A bunkerfocikat hülyére aláztuk korábban, ez nem ok szerintem. Most se rajtuk múlt, az első félidőben nem sokat tudtak kezdeni a játékunkkal, csak mindent kihagytunk. Persze ahogy mindent kihagytunk, az idő meg telt, a második félidőtől elkezdett jobb lenni az a bunker, mert mi meg görcsöltünk egyre jobban.

Az első félidőben 1,8 xG-nyi helyzetet vesztegettünk el, ez brutális szám. A kihagyott ziccerek mellett meg az év egyik védését produkálta a kapusuk, most nézegetem vissza, és fogalmam sincs, hogy védte ki ilyen közelről azt a Raphinha lövést a jobb felsőből. Ez gyakorlatilag lehetetlen volt.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.12.16. 10:17:01-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
ocsike83
Jugador d'estrella

2024.12.16. 09:48:57

vg99 írta:

Én meg pont azt erősíteném meg, de brutális módon. Valami fiatal Kroos féle spíler kell oda, de sürgősen. Aki képes színt hozni, aki képes a kiugratásokra, aki a különbséget jelenti.
Sajnos Pedri nem az...és a többiek sem.
Mellé a védők elé kell valami Yaya Toure féle izomagy, mert úgy mennek át ott, mint kés a vajon. Nincs ütköző ember.
Ha s szélsőknek nem megy, mennek az alibi passzok. Rossz volt ezt tegnap is látni.
Més que un club :P
Yokozuna
Entrenador del Barça

2024.12.16. 09:37:03

barcami írta:
Hetek óta arról olvasok itt sok hozzászólótól, hogy de Jong a Barca kerékkötője, ha beáll akkor összeomlik a csapat teljesítménye.
Legalább most más bűnbakot kell keresnünk.
Ez a vereség túlmutat az egyéni hibákon. Szétesett a Flick féle játék, és úgy tűnik az edző nem tudja újra összerakni. Ha Yamal nincs, vagy ilyen gyenge napot fog ki, akkor nincs játék sem, nincs koncepció, nincs váratlan húzás. Ilyenkor abszolút veszélytelen a támadó játék, kiismerhető a lassú labda tologatás.
Baldé megint nem tudta hol van, Koundé bántóan kevés a kreatív támadásokhoz. Pedri robotol, de a hatékonysága nulla. Olmo megoldásai gyakran nem jönnek be, de benne van valamiféle veszély az ellenfél kapujára, úgyhogy én legkevésbé őt hibáztatnám a kiábrándító eredményekért.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2024.12.16. 09:08:57

Komoly mélyrepülés van, nem gondoltam volna, hogy már november-december erről szól majd.

November-decemberi stat a bajnokságból:
7 meccs, 2 gy-2d-3v.

És még hátra van egy atletico madrid elleni csörte.
Ezt sajnos nem tesszük ki a kirakatba.
BL kompenzál, de mondjuk 2 EL/Konferencia-liga szintű ellenfél ellen, plusz Dortmund. De ott legalább 3/3 győzelem.

ennek ellenére tartom, hogy ez ugyanaz a csapat, amelyik szeptember-októberben is játszott, néhány dologban visszaestünk, de főleg abban, hogy nem dob úgy már a gép, az ellenfelek meg kezdenek kiismerni újfent. Flicknek (szerintem képes rá) majd valamit újítani kell, lehet csak egy kis finomhangolás kell majd.

Amitől tartok, hogy nehogy a második fele a szezonnak is így nézzen ki, hogy majd tolunk egy február-márciusi csúcsformát, aztán utána füst. Volt már ilyen korábban azért.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Saviola
Júdás 2, az áruló

2024.12.16. 08:57:39

Sonoma írta:
2024.12.16. 07:12:18
vidra írta:
2024.12.15. 23:28:04
Sokadszorra írom, hogy ez a csapat akkor jó, ha van terület.
Ha nincs, akkor az a taktika, hogy Yamal valamit csinál. Ha nem csinál, akkor vesztettünk.

Luuk de Jong effekt Xavi alatt, emlékeztek? Ez ugyanaz. Nem lehet a kis és a nagy csapatokat is ugyanazzal a taktikával verni.

Ugyanez jutott eszembe. Már a Las Palmasnál is hasonló gondok voltak, akkor a fáradtságra lett fogva. Tegnap ugyanez volt pepitába. Egyszerűen nem tudunk mit kezdeni a bunkerfocit játszó kis csapatok ellen. Lehet Flick megnézhetné más csapatok hogyan tudják ezt megoldani, mert ez kezd kínos lenni, hogy otthon kapunk ki a kiesőjelöltek ellen egymás után.
Egyébként ez edzői betegség nálunk, mindig ezzel volt a probléma és sosem sikerült megoldani.

Bár számomra érthetetlen, hogy az szezon elején extrát hozó spílerek hogyan tudnak ennyire visszaesni. Olmo játéka is azért szúr szemet, mert a szezon elején mentek a cselek, az átlövések, most meg meccsek óta egy értelmes passza alig van.

Lewát pl. azért nem tudom elővenni, mert ennyit sem vártam tőle, alapból elbaltázott felfogás, hogy egy 37 éves csatárra építjük a befejezéseinket, akármennyire van kiemelkedő fizikai állapotban. De legalább már lecserélik.

1 sablonja van Flicknek, ha az nem működik, akkor kuka. Meccs közben sem tud váltani. Hozzáteszem, a keretünk sem kiemelkedő, a szezon eleji szárnyalás volt inkább a meglepőbb, de azért annyira nem is gyengék, hogy kiesőjelöltektől égjünk otthon.

Szombaton eldől, hol a helyünk, úgy gondolom.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
vg99
Capitá del Barça

Rossz szériában vagyunk, ami korábban bement, az kimarad, ami les volt, most nem les, van ilyen. Ahogy a bírók sem korrektek a durvasággal, büntetőkkel. Yamal óvatos és lassú volt a bokasérülés után. De azért múltkor Olmo most Fermin foga bánta a keménykedést.
Másodikak vagyunk a BL főtáblán, fej-fej mellett a ligában.
Nyáron nem írtuk volna alá ezt? Dehogynem. Sőt elképzelhetetlen volt.
Legalább látjuk a gyenge pontokat.
Amúgy a nagycsapatok közül kinek is stabil a formája?

Kell Lewának minőségi csere nyártól. Pau V nem ez a kategória. És egyedül már Lewa kevés. Tegnap azért 2 brutál ziccer kimaradt. (Nálam Gyökeres abszolút beleillene)
Kell egy szélső is, minőség. Nincs érdemi csere szélen, vagy akár Raphina behúzódhatna osztogatni is.
Baldé kevés, minőségi balhátvéd is jó lenne.
FCBsteve
Entrenador del Barça

2024.12.16. 08:07:22

Sonoma írta:
vidra írta:
Ha nincs, akkor az a taktika, hogy Yamal valamit csinál. Ha nem csinál, akkor vesztettünk.

Luuk de Jong effekt Xavi alatt, emlékeztek? Ez ugyanaz. Nem lehet a kis és a nagy csapatokat is ugyanazzal a taktikával verni.

Ugyanez jutott eszembe. Már a Las Palmasnál is hasonló gondok voltak, akkor a fáradtságra lett fogva. Tegnap ugyanez volt pepitába. Egyszerűen nem tudunk mit kezdeni a bunkerfocit játszó kis csapatok ellen. Lehet Flick megnézhetné más csapatok hogyan tudják ezt megoldani, mert ez kezd kínos lenni, hogy otthon kapunk ki a kiesőjelöltek ellen egymás után.
Év elején játszottunk ilyen csapatok ellen is, akkor nem volt gond... Mert az elején bement egy-két gól, nem kellett izgulnia a csapatnak...
Ezen a meccsen se lett volna gond, ha csodacsatárunk nem totál faláb...

Az, hogy Yamal-t leszámítva alig (vagy egyáltalán nem) lövünk kapura a 16-osról, számomra érthetetlen...
RMadrid a Rayo ellen lőtt két "a semmiből átlövés" gólt, mi akkor próbálkozunk, amikor tömörülnek előttünk... Amikor nem/kevésbé, akkor megy a "még egy passz", ami rendre nem sikerült.
Yamal meg nem nagyon találta el a kaput tegnap...

Cseréket sem igazán értettem...
5-4-es hátvédsor ellen kreativitás kellene, nem energia - szóval Fermin meg Gavi??? Nekem inkább FdJ és Torre adta volna magát (távolról Torre is próbálkozik annyit, mint Fermin). Csak hát, kevés játéklehetőség, cserék formán kívül! Casado nem játszana folyamatosan, belőle se jön ki, mit tud, cserepadosok ugyanez - alig kaptak perceket, inkább hajtjuk Lewy-t (+Pedri, Raphi, Kounde, stb) Pichichi trófeáért...

De, Flick zseni! ;)
Miért is? Billegünk a nagyszerű teljesítmények és a kínos vereségek között, utóbbiak egyre gyakoribbak.
Utolsó 5 meccsünk a Ligában a 11. helyre elegendő... Bajnokság, így???
Sonoma
Capitá del Barça

vidra írta:

gránit
Director del Fútbol

2024.12.16. 00:40:07

Andrsika írta:
2024.12.15. 23:37:49
sok játékosba mi többet látunk mint ami
Egyetértek.

Amit nem értek, hogy miért mindig a vereségek idején fogalmazódik meg ez bennünk. Van egy csomó túlhájpolt játékosunk.

A kiugratások ma nem működtek, figyelt a Leganes. Az átlövéseket hiányolják sokan, én azt láttam, hogy próbálkoztunk, csak nem volt rés. Mindet blokkolták, mindbe beleálltak. Nem tudtuk szétzilálni őket, nem tudtunk réseket kialakítani. Az pedig nagyon nem jó, hogy szinte egy meccset sem tudunk kapott gól nélkül lehozni. Így gyakran fogunk pontot, pontokat veszíteni.

Az utóbbi hat bajnokiból egy győzelem, ez már egy mély válság.
Mascherano14
Entrenador del Barça

2024.12.15. 23:50:15

Raphina és neha Lamin, mas senki sem kreatív és kapu előtt nem éles. Ilyen tömött védelem ellen továbbra is gyengék vagyunk. Atloves miért nem volt, mikor máskor igen?
barcami
Jugador del Barça

A 4 kaput eltaláló lövést nem nevezném soknak, hosszabbításokkal együtt 25 percenként ment kapura egy lövés.
A karmester hiánya ott jön ki, hogy 80 % labdabirtoklást nem tudunk gólra váltani és nem tudjuk szétforgatni belőle az ellenfelet.
Balde tényleg csak a mosodának adott munkát.
A védelembe pedig belenyúlt ez a Flickr Garciával, már kezdésnek nem is jól osztották le a gól előtt az embereket. Végül minek hozza be Cubarsit, ha pihennie kellett? Baromság az egész.
Andrsika
Jugador del Barça

2024.12.15. 23:37:49

Ma nem csak Lewa meg Olmo volt mókás hanem az egész csapat egy nagy semmi volt! Valaki írta az előben, h sok játékosba mi többet látunk mint ami…teljes mértékben egyetértek! Borzalom làtni így szenvedni így a csapatot, de komolyan mindig is ilyen buszos csapatok voltak a gyengéink, de régen se nagyon most meg már egyáltalán nem próbálkozunk átlövéssel és tök mindegy ki az edző egyszerűen nem akarom elhinni, h minden ennyire töketlen? Pedri technikája tényleg fantasztikus, de ebből nem lehet örökre megélni ugyanis a focit gólra és az ő esetében gól passzra játszák. Saviolával értek egyet ebben a szezonban nem fogunk nyerni semmit ( sztem a kis Madrid lessz a bajnok) és nekem nincs bajom Flickkel, de akármennyire is tré a keret évvégen bőven saras lessz ő is a szurkolók szemében. Én közel 30 éve Barca drukker vagyok ès volt már hasonló a csapattal, de ezt picit korosabban már átélni rosszabb mint fiatalon. Mikor lesz ennek a borzalmas korszaknak vége? Attól tartok még sokáig ez a borzalom lesz… lehet itt bárki az edző! A keret hiányos és gyenge kéne egy rakat minőségi játékos, mert pl engem személy szerint az is zavar, h egy kis növésű bajnoskágban is indulhatna a csapat
Khyzz
Barça B

2024.12.15. 23:29:21

Elnézést, de nem is értem miért Pedri meg Olmo és rossz csapatjáték van emlegetve, mikor Lewa 3 ajtóablak helyzetet bénázott el, nem a kapus mutatott be bravúrt mint Raphinál, hanem elbénázta. Az egyetlen pozitívum vele kapcsolatba, hogy ma helyzetbe tudott legalább kerülni... Akit még én elő vennék az Balde, semmi veszély nincs a bal oldalon tátongó területeken.

A játék képével abszolút nem volt gond max a végén amikor már frusztráltan kapkodtak, de a helyzetek bőven megvoltak.

A biró... minimum azt lehet mondani, hogy asszisztált a Leganesnek, rossz indulattal azt, hogy elcsalta tükörsimán (elmaradt lapok, tizi....)
vidra
Entrenador del Barça

barcami
Jugador del Barça

2024.12.15. 23:20:27

Nincs karmestere a csapatnak.
Pedri gyenge, alibi, alig találkozik a labdával, kulcspasszokat nem ad.
Pedig neki kellene.
Az egészet neki kellene forgatnia.
Nem tudja, körülményes.

Mindenki össze-vissza futkározott, passzolt.
Nézni is rossz volt ezt megint.

Nincsenek kidolgozott helyzetek, se váratlan húzások.

Farkas Norbi örülhet, alig tudta leplezni.

Csak úgy érdekesség: R.Puig 17 gól/12 gólpasszal bajnok, lehet fanyalogni az mls-en meg Puig-on, de ez szép teljesítmény.
Na, ő való karmesternek. Az ára is kúszik fel.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.12.15. 23:15:42

Hatalmas blama, mert ha verünk egy dormundot idegenben, akkor az ilyen meccseket le kell simázni, ezen nincs mit cifrázni. Ehhez képest egy teljesen haszontalan Lewa és Olmo alibizik, előbbi legalább 3 tiszta ziccert cseszett el amivel folyamatosan a fejünkre nőtt a Leganes. Sajnos a padról nem jön olyan minőség, mi változtatni tud a játék képén, nincs ott egy Yamal vagy Raphinha energia bomba, abban bízok Fati egészséges lesz, mert az ő agilis játéka második vonalból nagyon kellene, teljesen üres a padunk, az ilyen szorult helyzetben pedig kb. megint kijön a valóság, van 4-5 klasszisunk, és rengeteg fiatal, töltelék.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Saviola
Júdás 2, az áruló

2024.12.15. 23:15:36

Szégyen. :)

De lehet megint én vagyok negatív, hogy a 300. leganestől zacskózunk otthon, úgy, hogy 1 darab helyzetük volt.

6 pontot szórakoztunk el és, ha a két madridi hozza az elmaradt meccsét, akkor nézelődhetünk a 3. helyen.

Átlövés 0, kontra nulla, alibi passz 3000.

Xavit ezért megégették - jogosan - mi meg BL-t nyerünk, meg #weareback, meg a többi ostobaság.

Év igazolás Olmonak meg meccsek óta nincs értelmes megmozdulása.

0 kupás szezon lesz ez, úgy, hogy simán be kellett volna húzzuk a bajnokságot, mert az atletico beragadt a rajtnál, a real meg nem találja magát.

De nem, minket las palmasok meg leganesek szpatnak otthon.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
FCBsteve
Entrenador del Barça

2024.12.15. 23:14:32

Rdinho10 írta:
2024.12.15. 23:07:31
Olmo mehet haza mar telen..ez a mai is hatalmas csalodas
Herr Flick, das ist ein Unicum... :shock:
Bárkit megverünk, és bárkitől kikapunk... SZÉGYEN

Egyébként Olmo rengetegszer fordult le szépen a középpályán, indult meg... Egy befejezése nem sikerült, ennyi...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2024.12.15. 23:11:42

Kezd deja vu érzés lenni,tavaly is ilyentájt szedtünk össze nagy hátrányt. Most szerencsére a RM több pontot hullajt,és nyerhettünk volna ma. De volna. Ugyanúgy ahogy tavaly,idén is előjön a meccsek eleji koncentráció hiánya,ma büntetett az ellenfél. Onnantól meg a Leganes volt lépéselőnyben és kihúzták. Borzasztóan csalódott vagyok,egész egyszerűen ezek a meccsek kötelezőek. Nem érdekel mi volt Dortmundban, itt folyamat mennek el hetek óta a pontok. És most jön csak a neheze, jön a Tico. Könnyen lehet a parádés veretlen kezdés után csak a harmadik hely lesz az őszi idény után. Jön a Kupa,ami nekünk mindig presztízs,aztán Bilbao,Getafe. Jelen állás szerint egy fabatkát se tennék arra hogy 9 ponttal abszolvaljuk a két madridi elleni meccset és bilbaoi kalandot.

Nehéz mit írni, hosszú még a szezon,lotav bőven megvan. De amit sokszor mondtam,az elején a RM nehezebben állhat össze,ki kell építeni előnyt,ez szép csendben megtörtént,de két kézzel elszortuk. És bosszantó nagyon, egy Las Palmas-Leganes sor ellen 0 pont otthon,az bizony botrányos. Szerencse hogy nincs több L betűs csapat...

Muszáj osszekaparni a fiúkat, borzasztó kemény meccsek jön el,mint írtam. És egyszerűen több botlás nem fér bele. Hiába voltakeg a helyzetek, nem tudjuk berúgni, ott mentális gondol vannak.
Kép
Kép
Kép
Cseri
Entrenador del Barça

2024.12.15. 23:11:24

Jó ez a projekt,addig amíg fut a szekér bl-ben,bàr arra én pont magasról teszek.Sok a heti 2 meccs vagy mi a töcs?Ez a bajnoki teljesítmény azért mondjuk ki vicc: 6-ból 1...Mit akarunk idén,ha ezeket a hurka csapatokat sem tudjuk ütni? Erre fogunk örülni a 3 helyen,hogy,de megvertük a Margitot meg a Bayern-t?
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Okoska
Capitá del Barça

2024.12.15. 23:08:51

Elkerülhető gólt kaptunk, Lewa-Olmo ma borzalmas volt.
A bíró meg hozta a szokásos formát.
Jövő héten ha ez fog menni, 3 alatt nem ússzuk meg
Rdinho10
Capitá del Barça

2024.12.15. 23:07:31

Olmo mehet haza mar telen..ez a mai is hatalmas csalodas
Barcaman1993
Director del Fútbol

2024.12.15. 23:06:46

davi10 írta:
2024.12.15. 23:04:18
6 bajnokiból 1 győzelem, hihetetlen. Utcahosszal kéne vezetni a bajnokságot a szenvedő Real előtt.
És az a komoly, hogy nem látni, Flick és a csapat bármit tanult volna az elmúlt meccsekből.

Alsóházi csapatok ellen szenvedünk otthon, nevetséges.

Következő bajnokin mehet a Lewy - Olmo duó ugyanúgy...
Bajnok csapatoknak nem szokott ilyen sorozata lenni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése