Szerintem abszolút nem volt más ez, mint mondjuk az Espanol vagy a Sevilla ellen. Korai bekapott gól ide vagy oda ezt a meccset a félidőben le kellett volna rendezni. Ha kétgólos előnnyel fordulunk, ami még a sima ziccereket tekintve is "alullövés" ez egy magabiztos győzelem, sőt négy lőtt gól sem lett volna túlzás egy félidő alatt.ocsike83 írta: ↑2024.12.16. 09:48:57Én meg pont azt erősíteném meg, de brutális módon. Valami fiatal Kroos féle spíler kell oda, de sürgősen. Aki képes színt hozni, aki képes a kiugratásokra, aki a különbséget jelenti.
Sajnos Pedri nem az...és a többiek sem.
Mellé a védők elé kell valami Yaya Toure féle izomagy, mert úgy mennek át ott, mint kés a vajon. Nincs ütköző ember.
Ha s szélsőknek nem megy, mennek az alibi passzok. Rossz volt ezt tegnap is látni.
Egy ütközőemberrel mit értünk volna? Kb. semmit. Az összes támadásuk csírájában elhalt, semmi gond nem volt azzal.
Egyszerűen a helyzetkihasználáson ment el a meccs. Yamalnak is volt olyan lehetősége, aminek 10-ből nyolcszor gól a vége, most még a kaput sem találta el. Lewynek egy könnyed mesterhármas ott maradt a cipőjében, de lehetne még folytatni Koundéval, Raphival, Olmoval. Egy 5:4:1-es felállás ellen is megvoltak bőségesen a lehetőségek, de ebben impotensek voltunk. Amikor ezeknek a felét belőjük gálameccs van.
Az ellenfélnek volt összesen 1 helyzete (Munir és a szöglet nem választható szét) és abból meccset nyertek.
Engem ez cseszett fel borzalmasan . Az első félidőben is kb. 10 percenként ugrottam már fel gólt ünnepelni, de valami fejben nagyon nem volt ott. A lengyel megcsinál egy gyönyörű átvételt amiből ziccerbe kerül és stoplival találja el a labdát, Olmo tiszta helyzetben lyukat rúg és lehetne még sorolni ezeket.
Yamalt le kellett volna szünetben, szerintem ez egyértelmű volt.. A sérülése után nagyon keveset vállalt, akkora ráhatása nem is volt a játékra, cserében nagy a kockázat.