A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Azért nem mondanám, legfeljebb a bajnokságra, mert ez alatt az idő alatt a Bl-ben folyamatosan termel. Cserébe Raphinha meg azóta lett gólerős. A Bayern-Real duóig nem volt túl termékeny, a Villarrealnak és a Valladolidnak eltett ötöt, de azon kívül 8 meccsen 0 gól, inkább az assistjaiban volt erős.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.12.16. 14:11:25Én pesszimista vagyok, nagyon jól kezdett a szezonban, pihenten, felkészülten, és amint jön a szerda-szombat rigmus, abban a lendületben esett vissza "klasszisokat" a teljesítménye, muszáj lenne egy 9-es aki nem FT. Kapja meg akkor Pau a lehetőséget, legalább meglátjuk ki is ő valójában.

Alapvetően detto ez a véleményem az első mondatot leszámítva. Tegnap is volt (talán a második ziccerénél, amikor olyan arcot vágott, hogyha ránéz valakire az felrobban verte, meg a mezt húzta a fejére.bence0330 írta: ↑2024.12.16. 10:26:28Egy picit kezd felhúzni, ahogy mosolyog a rengeteg kihagyott ziccere után, lassan már meccsről meccsre. Gündogan tuti odaszólt volna neki valamit.Kicsit olyan, mint ha nem érdekelné, és úgy gondolná, hogy neki ez simán belefér. Még bele is férne, ha amúgy lenne más haszna a pályán, de ő ennyit tud, egy amúgy remek kirakósdarab a rendszer végén, aki egy dolgot tud, jól helyezkedni, és gólt rúgni. Ha ő ezt sem tudja meccseken át, akkor megint kezd nettó akadály lenni. Nyilván ha egy Yamal kihagy 1-2 helyzetet, vagy Raphinha, full más helyzet, mert ezer más módon hasznosak, de nála ez konstansan necces. Szerintem konkrétan az ő mai hatékonysága volt az egyedüli különbség a 0-1 és egy nemrég még szokásos 5-1 között. Ugyanolyan meccset játszottunk ezen kívül (meg Olmón kívül), mint bármelyik másik meccsen korábban, amit agyonnyertünk.
Pontosan. Kellene egy legalább David-szintű játékos, akit már el lehet kezdeni beépíteni és minőséget képvisel és ez nem 6.7. számú prioritás. Jelenleg pótolhatja valaki a Pau Victor-Fati-Torres trióból, egy közepes játékost tenni mögé jövőre nagyon nagy lábon lövés. 37 éves lesz, az idei szezonban is kell izgulni, hogy kitartson a formája jelentős visszaesés nélkül és nehogy lesérüljön. Jövőre ez hatványozottan igaz lesz. Még szélsőt is jobban tudunk pótolni. Az idei szerepléshez az is kellett, hogy Lewy ilyen számokat hozzon. Legalább annyira, mint Raphinha.
Csak szépen lassan azért meg kell találni az utódját. A 25/26-os szezonnál nem adnék neki többet. Jó lesz ő jövőre, de már felváltva az utódjával. Legyen az akár David, akár Gyökeres, akár más. Nehogy úgy járjunk, mint a szélső hátvédek, illetve a VKP posztokkal. Nem kell most más, minek, hiszen itt vannak az éppen aktuális játékosok. (Busi, Alba....). Aztán azóta sincs meg a masszív pótlásuk.
Én sem nagyon értem, hogy ő miért nem jó ide vagy hogy mással több gólt lőnénk. Azzal pláne nem, hogy annyira tömik labdával, hogy ezért lő ennyi gólt. Nem hiszem, hogy Kane, Haaland, Thuram, Nunez, Mbappé, Jackson stb. olyan gyenge kiszolgálást kapna és ha az akciógólokat nézzük a top5 ligában hatalmas szakadék van Lewy mögött. Haaland közelíti meg valamennyire. (Kane pl. összesen 11-el állna, Bl-ben 2) És akkor nem is beszéltünk a Soci ellen elvett góljáról.gránit írta: ↑2024.11.27. 12:30:13Szerintem jól jön a csapatba egy statikus támadó is, mert nagyon sokszor volt problémánk azzal, hogy ha az ellenfél betolja a buszt és statikussá válik a játék, nem haladunk egyről a kettőre. Jó az, ha van egy olyan támadónk, aki statikusabb helyzetekben be tud találni.
Őszintén szólva, én nem látom, hogy mit vesz el, amire szükségünk van, azt hozza. Jelenleg termékenyebb Haalandnál és Kane-nél is (19 meccsen 22 gól vs 18/17 és 18/20). Ja, és ne felejtsünk el gratulálni neki a 100. és 101. góljához, amivel a 3. ember lett, aki a 100-as határt át tudta lépni a BL-ben. Elképesztő pályafutás.
Én azt látom rajta, hogy ha tömik labdával, akkor elképesztő számokat hoz. Anno a Bayernben is így voltak nagy számai. Számolatlanul mentek be szélről a labdák neki.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.27. 09:15:22Sok kritikát kap az "öreg", de elképesztő a Barcaban, simán el tudom képzelni, hogy 37 évesen is ő legyen jövőre az elsőszámú csatárunk.
Csak ne "olvadjon" úgy le tavasszal, mint a bajnokságot nyert szezonunkban
Lewandowski a Barcában 114 meccs 81 gól 19 gólpassz

De kihagyott két ajtóablakot!