Kihalt a poszt, szerintem ebből is világosan következik, hogy nincs jó VKP a piacon.bence0330 írta: ↑2025.01.23. 11:47:32A Cityben a legviccesebb dolgot amúgy a következőben látom.
Kiesett ugye Rodri, összeomlott a rendszer. Asszem ezt a vak is látja. Rendben, Pep valamiért nem tudta ezt rendszerszinten megoldani legalább félig-meddig, jön a téli transzfer ablak.
Elköltenek 152 milliót(!!!) januárban, és kiket vesznek? Egy centert 75-ért, és két fiatal középhátvédet 40-37-ért.
Ez számomra teljesen elképesztő. Persze gondolom van valami olyan elképzelés, hogy majd az egyik kh feljebb megy, de na.
Nálunk is ment a duma hogy mért ez meg az jön, miért erről és arról pletykálnak, mikor a VKP a legégetőbb megoldatlan poszt. Én akkor is azt mondtam hogy azért, mert nincs VKP a piacon, vagy aki van, az nem akar mozdulni (pl. Zubimendi).
Persze sok az ügyes kis francia-afrikai, meg volt pár tehetségesnek tűnő fiatal holland, de ha ők nem értik a pozíciós játékot vagy nem lehet a legmasabb szinten bízni bennük akkor felesleges erőltetni őket.
Ezek szerint a Barca is így gondolja, és a City is.
Hogy ez helyes-e azt nem tudom, de az látszik hogy vannak okok hogy miért gondolkodnak így.
Bayern, Liverpool, Arsenal, City, Barca, Chelsea, MU, PSG, Real vonalon talán egy jó egészséges VKP van jelenleg, Rice.
Box-to-box játékosok, mélységi irányító labdacirkulátorok, zsonglőrök - ők vannak a piacon.
Olyan VKP aki pozíciós labdatartó fociban jó, fizikálisan top, technikialig top és taktikailag top az nincs.
Csúámeni (elnézést kérek) és társai nem rosszak de ilyen pénzekért felesleges igazolni ilyen foci stílushoz.
Flick véleményére azért kíváncsi lennék, mert lehet hogy máshogy gondolja mint Guardiola/Xavi/LE vonal akik eléggé vaskalaposak a stílust illetően, de a trend látszik. Kihalt a VKP pozi.