Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt hogy érted? Nem épp kedvencem a srác, de kizártnak tartom, hogy nem tesz meg mindent, amit épp tud a pályán.
Ebben egyetértek, mert az alternatíva, hogy marad egy aranyáru időhúzó cserének 2026 nyaráig, de az ő esetében már a 10-20 milliós eladás is irreális elvárás, mindenki tudja, hogy eladnánk és azt is, hogy ilyen fizetés keveseknek fér bele, hozzájuk meg ennél a szintnél több kell.
Remélem példaképe Gullit, ő megszólalt, hogy távoznia kéne a saját érdekében is.Troym írta: ↑2025.01.14. 08:08:01Szerintem neki innen a szaudi liga lesz a következő állomás, nem véletlen nem akar menni. Mennyivel kényelmesebb Barcelonában élni az életed még 1,5 évig, mint költözni a sivatagba hasonló pénzért. DE lehet csak mi nem látjuk benne, hogy még alkalmas az élfocira, el tudom képzelni, hogy ha ingyenes igazolás lenne, akkor csak megnézné egy PL csapat, vagy a Bayern.
Szerintem neki innen a szaudi liga lesz a következő állomás, nem véletlen nem akar menni. Mennyivel kényelmesebb Barcelonában élni az életed még 1,5 évig, mint költözni a sivatagba hasonló pénzért. DE lehet csak mi nem látjuk benne, hogy még alkalmas az élfocira, el tudom képzelni, hogy ha ingyenes igazolás lenne, akkor csak megnézné egy PL csapat, vagy a Bayern.bence0330 írta: ↑2025.01.14. 01:36:24Róla semmi hír? Emberünk már tényleg konkrétan a csapat legkártékonyabb tagja, akkor is, ha mellőzzük az anyagi részt. 5-1-nél majdnem beállt, de 5-2-nél emberhátrányban már esze ágában nem volt bedobni őt Flicknek, simán elmehetett volna a meccs, ha 9 emberrel toljuk 10 helyett. Jól jellemzi a Bilbaós eset, mikor a VAR is kegyelemből az ellenfél játékosának vette már a "lesnél".
Állítom, hogy GM sokkal kisebb veszély jelenleg a csapatra nézve, ha beállítjuk, pedig szerintem így picit feljavulva is egy másodosztály szint maximum. Meg sem merem tippelni DJ szintjét, melyik ligában focizhatna jelenleg.
Egy magas fizetésű játékos, akit egyszerűen nem szabad beállítani, max nagy előnyöknél 10 percre, annyi idő alatt ritkán nullázza le a csapatot, de még ilyen is előfordult. És biztos ami biztos, nem hátra, hanem valahová 10-esbe lehet rakni, ott kárt nem okoz nagyon, csak ezzel meg nem vagyunk előrébb, mert oda tudunk embert tenni, pivotban voltak/vannak gondok mélységben.
Flicknél szerencsére már csak Lewy neve számít kb, a többieké nem, nem tud ezzel a semmivel tovább lébecolni, és remélem ezt végre ő is belátja. Engem nem érdekel, mit (nem) kapunk érte, csak menjen már, és akkor végleg lezárult egy korszak.
Jut eszembe erről az akkori Monaco....onnan megmaradt az utókornak egy Mbappé, Fabinho és Bernardo Silva más most nem ugrik be....andras953 írta: ↑2025.01.03. 13:36:17ugyanez a véleményem.csababarca írta: ↑2025.01.02. 19:49:24Mint minden ajaxos, aki abban a csapatban volt végül nem váltotta be a reményeket.
ugyanez a véleményem. Mindegyik felsorolt Ajax-játékosnak szerettem a játékát nézni, gyorsan és élvezetesen játszottak, mint csapatot együtt kellett volna tartani egy BL győzelemig. De Jong is nálunk lassult le és lett körülményes a mi körbepasszolgatós ráérős játékmódunk miatt, csak hát akkor még volt egy Messink, aki meg tudta nyerni nekünk ezeket az unalmas meccseket.csababarca írta: ↑2025.01.02. 19:49:24
Mint minden ajaxos, aki abban a csapatban volt végül nem váltotta be a reményeket.
De Ligt is korszakos védőtehetségnek tűnt (én is annak tartottam), aztán igazából egy jó közepesnek mondható védő lett belőle.
Van den Beek majdnem DeJong-al egy polcra volt taksálva, ő is azóta 5 csapatban de lehet 6-ban is megfordult, sehol nem váltotta be a reményeket.
Ziyech szintén zenész, de volt Neres, Mazraui, Dolberg, egyikből sem lett nagy játékos.
Mint minden ajaxos, aki abban a csapatban volt végül nem váltotta be a reményeket.
Mert most mit mondjon? Kimaxoltuk az elmúlt 4 évet?
Nekem is nagyjából ez jött le, megfűszerezve azzal, hogy kb. Koeman szintű arroganciával rendelkezik emberünk (úgy látszik ez ilyen holland betegség). De nem baj, szerintem mindkét félnek jó lenne a távozás. Ha viszont ő arra játszik, hogy nem hosszabbít, hogy aztán később ingyen mehessen, azt semmiképp nem szabad engedni.Troym írta: ↑2025.01.02. 15:18:42Szerintem meg azt kell kiolvasni belőle, hogy nem elégedett a helyzetével és adott esetben leléphet...
Szerintem szakmailag is csalódott:
"Be kell vallanom, hogy amikor aláírtam a Barcelonához, nem gondoltam volna, hogy 4 év alatt csak egy-egy bajnokságot, Copa del Rey-t és Spanyol Szuperkupát fogok nyerni. Legalább a duplájára számítottam, úgyhogy csalódott vagyok"
Meg ahogy nézem a 3-10 perc játékok se tetszenek neki:
A szerződésem meghosszabbítása a helyi újságok témája, de nem az enyém. Focizni akarok, és majd meglátom, hogy mit akar velem kezdeni a klub, aztán az ügynökömmel, illetve a családommal együtt eldöntöm, hogyan tovább.”
Aztán lehet olyat látok bele, ami nincs is, de nekem ez egy panaszkodás és a távozás gondolatának felvetése...
Szerintem elragadott a hév. Csak a második mondatoddal értek egyet.varota57 írta: ↑2024.12.23. 17:30:41Szerintem mindenki fordítva ül a lovon!De Jong ,Pedri,Araujo és Raphinha mellett a legjobb játékosa a csapatnak!Az hogy ez a tehetségtelen Flick nem teszi be az őt minősíti Ráadásul ha el akarják adni jó pénzért játszatni kellene!Aki megveszi röhögni fog hogy szaros 20 milkáért elviheti a világ egyik legjobb középpályását!Én már egy éve megfogadtam hogyha eladják De Jongot nem fogok szurkolni a Barcának ,pedig Cruyff megjelenése óta Barca fan vagyok !Ez megint azt bizonyítaná hogy a rossz játékospolitika tovább folytatódik.Nem értem hogy pl. Ferran.mit keres még mindig a csapatban? Nekem Lewandowski játéka sem tetszik, tiszta alibi játékos!