Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert azt ígérték, hogy a Nike szerződéssel meglesz az 1/1. Meg azt, hogy Stegen sérülésébe belefér. Azután gondolom meggondolták magukat szokás szerint, ahogy a bíróságos cikkben is szerepel.
De ez megint nem a liga, hanem a vezetőség hibája, mert ad1 ilyen szerződést kötöttek vele, ad2 nem tudják regisztrálni. Nem a liga kötelezi a klubot, hogy bontsák fel a szerződést a játékossal, hanem a játékosnak van lehetősége a korábban megkötött szerződés miatt, amire a Barca is rábólintott.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.01. 13:19:06Hol segíti a klubot ha egy értékes játékost az amúgy is szűk keretből kötelezően el kell engednie INGYEN?!
Hát nem tudom, számomra ez olyan kegyelem kettesnek tűnik. El kell engedni az egészet, ezt is elrontottuk, nem kellene az egész ligát magunkra haragítani.
Ezért is írtam. Ki a p....csa akar majd idejönni ha ilyen állapotok uralkodnak a csapatnál.gránit írta: ↑2025.01.01. 11:05:06További igazolásainkra? Optimista vagy, remélem, igazad lesz. Egyetlen játékost sem engedtek nekünk a nyáron rendesen regisztrálni. A klubvezetés szerintem semmit nem tehet. A szurkolókat ámíthatják a kamu bejelentésekkel, kb ennyit tehetnek.Camp Nou99 írta: ↑2025.01.01. 11:01:51Ugye felfogta az elnökség hogy ez mekkora presztízsveszteség a csapat számára. Ez még később kihathat a további igazolásainkra is szerintem.
További igazolásainkra? Optimista vagy, remélem, igazad lesz. Egyetlen játékost sem engedtek nekünk a nyáron rendesen regisztrálni. A klubvezetés szerintem semmit nem tehet. A szurkolókat ámíthatják a kamu bejelentésekkel, kb ennyit tehetnek.Camp Nou99 írta: ↑2025.01.01. 11:01:51Ugye felfogta az elnökség hogy ez mekkora presztízsveszteség a csapat számára. Ez még később kihathat a további igazolásainkra is szerintem.
Annyira nem értek hozzá, de azt hiszem csak ezért lehet egyáltalán beilleszteni az ffp alá az amortizáció miatt. A CFC is 6-7 éves szerződésekkel oldotta meg a dolgot, persze ott túlkapás volt mindenképp, mi meg csak egy épkézláb keretet akarnánk összetenni, ahol van cserepad is.
Sőt, 2030-ig
Se Olmo, se Pau nincs a regisztrált játékosok között, a Liga honlapja szerint...Camp Nou99 írta: ↑2025.01.01. 00:53:58Szánalmas bohócok lettünk. Laporta meg jobb ha önként lemond.