Nem tudom, lemeccselték-e az első félidőben, szerintem két bődületes kapushiba és az ebből kicsit jogosan érkező zavarodottság nálam nem taktikai hiba. Mezőnyben minimum egál volt akkor is, Koundét etették csak kicsit a szélen, de nem tudom, erre mit lehetett volna tenni, mindenképp Koundét kellett odatenni akkor is, ha tudtuk, milyen virtuóz a balszélük. De elfogadom az érveket nyilván, hogy azért nem ült minden ettől függetlenül.
No de ahogy belenyúlt a meccsbe, az valami fenomenális volt. Függetlenül attól, hogy kellett mázli is a fordításhoz. Félidőben szerintem elég jó beszédet tarthatott az öltözőben, a különbség mezőnyben majdnem olyan lett, mint a Madrid ellen volt (láttam is már valami mémet, hogy Flick biztos azt mondta nekik, hogy "képzeljétek azt, hogy a Madrid ellen játszotok"

). Felbillent a pálya, Yamal visszakerült a földre, Pedri feléledt, Rapha is kezdett játékba jövögetni, a védelem is kicsit stabilizálódott. A csere nagyon ült, DJ ragyogóan szállt be, Casadó nem volt olyan jó ma, mint szokott lenni. Most az, hogy épp EG fejelt egy gólt, meg Ferrán adott egy elég szép gólpasszt a legvégén, kicsit szerencse kérdése, de persze erre is lehet mondani, hogy jól ült a csere. Fermín a szélre, hogy Rapha középre mehessen, szintén ült, Fermín is jól kevert ott, Rapha meg nem élete meccsét élte ott sem, de már ment a keverés úgy, hogy lehetett érezni, ebből lesz valami. A lecseréltek is logikusak voltak.
Szerintem kb minden ült, amibe belenyúlt. Függetlenül attól, hogy fejbe kellett rúgni szegény brazilt a feltámadáshoz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy