Meg van szabva, hogy max 25 játékost lehet regisztrálni. Amit írtál, nem probléma a létszám tekintetében, semmi köze hozzá. Attól, hogy ugyanazt az egy játékost tízszer regisztrálnám egy szezon során, még nem nőne a regisztrált játékosaim száma.
A feltett kérdésemre csak Jclayton tudott válaszolni, akinek köszönöm szépen az informatív választ. Ezért kérdezek, mert nem tudtuk a választ. Most már tudjuk. Nem kötekedésből kérdeztem, hanem azért, mert nem tudtam a választ. Ahogy azok sem, akiknek a reakciója lényegében kimerült abban, hogy fúj Laporta, gonosz Laporta. Miközben én magam kritikus vagyok Laportával.
A Liga egyik problémája pedig pont ez. Ha átláthatóan és közönségbarát módon működne, aktívan és nyilvánosan tájékoztatna, nem lenne kérdés. Ismerek olyan ligákat, amelyekben ez így működik. Így viszont az újságírók is össze-vissza irkálhatnak teljesen feleslegesen, téveszméket terjesztve, mert tudják, hogy az emberek nem ismerik a tényeket, ezt kihasználva lehet dezinformálni. És az a baj, hogy sokszor nem csak a Liga működik így, hanem komolyabb szervezetek is. Itt meg százan írtunk ezer felesleges hozzászólást, magamat is beleértve, ahelyett, hogy a Liga kiadott volna egy rendes közleményt, ami az alap felvetésem volt. Nyilván azért bujkálnak és lapítanak, mert a szóban forgó "szabály" teljesen értelmetlen például.