Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Raphinha kérj cserét barátom....5 méterről tátong a kapu, erre telibe fejeli a kapust.
Jött is a gól belőle, tipikus.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Hát én lehet vak vagyok de a lassítás után is Frenkie passzának tűnt. Aki egyébként elmehet a fenébe ezzel a nihill nulla pipiske teljesítményével, kapitányként. Szánalmas.
Amikor beállt már a fejére volt minden írva.....nagyon eladnám, semmi élet nincs benne
Hát én lehet vak vagyok de a lassítás után is Frenkie passzának tűnt. Aki egyébként elmehet a fenébe ezzel a nihill nulla pipiske teljesítményével, kapitányként. Szánalmas.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Még ha taposásért vették volna el, mert DJ kapott egy stoplit a lábfejére miután megeresztette a passzt. Szóval szerintem végül jogos is lehet hogy elvették, csak nem les miatt.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw