superman írta: ↑2025.01.09. 15:52:59
Omg, hagyd már ezt a politikusi szintű mellébeszélést, hát konkrétan rám válaszoltál, és még a végére oda is írtad, h "Tessék, egy." Nem megy ez, ne erőltesd!
Ez most mindenki más számára tök unalmas lehet, szóval valszeg törlik is.
Én FCBarcelona1-nek válaszoltam, akivel korábban is együtt érveltünk különböző módon azok ellen akik mindent is Laporta nyakába varrnának és/vagy azok ellen akik szerint a Liga csak szabályosan jár el és nem szivat minket.
Én már korábban is leírtam, hogy látom hogy a cikkek szelektív elfogadása történik, és erre láttam egy újabb példát, ezért reagáltam neki, hogy ne fáradjon, ez megy.
Erre te reagáltál nekem, nem pedig én neked. Ha nem inge, miért ír nekem?
Ez nem politika, ez így történt és így tapasztaltam én személyesen ezt az utolsó pár hozzászólást.
Szóval amikor általánosságban azt írtam hogy akik ellen védjük Laportát, sőt pontosabban amikor a Liga felelősségét mertem kérdőre vonni azok ellen akik szerint a Liga csak a szabályokat követi, akkor azt mondtam hogy csak egy oldalról érkező cikkeket vesznek alapul akkor általánosságban igazam volt.
Erre te adtál egy újabb példát amikor mondva csinált indoktól fogva nem fogadtak el az adott spanyolul szült Tebas nyilatkozatot mint érv.
Te adtál példát az általánosságban mondott dologra. Sajnálom, ez a te hibád, nem az enyém.
Ha leírod a kiforrot teljes saját véleményedet az egészről, Tebas, Laporta, regisztráció, Bartomeu, Olmo, VIP páholy, CVC, szuperliga, Nike stb. akkor szívesen válaszolok konkrétan neked mindenre.