Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A katalán kormány kimentené a klubot.
A liga és Tebas mindenképp idióta dolgokat csinál, idióta módon, ez szerintem a világon senkiben nem kérdés rajta kívül, max az a kérdés, hogy ebben a specifikus esetben mi történt. De mivel ez is eleve az ő idiótaságaiknak való megfelelésből történt, még ha a mi hibánk is, igazából jobban az övék.PR42 írta: ↑2025.01.11. 23:23:57Ha bebizonyosodik hogy a Liga fair módon járt el amikor törölte a regisztrációt akkor védhető lesz a Liga.
Ha kiderül hogy eleve nem tehetne ilyet, vagy hogy mi jól csináltuk de ők csak azért se fogadták el, vagy bármi hasonló, akkor felesleges védeni a Ligát.
Addig meg azt gondolom a liga bűn rosszul csinálja a dolgát.
Az a klub amely betartja a fékeket amiket a liga szab, az akkora hátrányba kerül minden német angol és egyéb csapathoz képest hogy abból nincs visszaút.
Sokan azt hiszik hogy nekünk is okosban el kellett volna menni pár szezonra középmezőnyözni.
Persze…
Mi a biztosíték arra hogy abból a középmezőnyből valaha vissza lehetne törni európai élmezőnybe?
Csak mert a Poolnak pl sikerült? Nekik azóta amerikai tulajuk van. Egy socio alapú klub ezt hogy ismételné meg?
Ha egyszer lesüllyednénk, “okosban”,, “építkezni” abból soha, ismétlem soha nem emelkednénk fel.
Itt egyértelmű volt a helyzet, és a vezetők is így döntöttek. 19-re lapot. Ha kell kettőt is.
Győzelem vagy csőd.
Ha csőd, nem tudom mi történik de valszeg el kell adni a klubot. Abból viszont még lehet BL győztes és bajnok Barca, bár az egy másik Barca lenne.
Ha lesüllyedünk, abból sose lenne BL győztes Barca ismét, kivéve ha eladjuk a klubbot.
Tehát, két lehetőség van. All in, vagy eladni a klubot és ezutóbbihoz több ösvény is vezet, de végül vagy nyerünk és fenntartjuk magunkat, vagy vesztünk és végünk. Nincs okosban semmi.
Olmo ennek a megtestesülése.
Nem a 350 és nem is a fal miatt jött az ellenőr és a bilincs, hanem a forgalmi engedély lejárata miatt.
Dehogynem. Szerinted nincsenek preventív szervezetek? Hogy ne lennének.
Itt meg azt történt, hogy engedtek minket 350-nel száguldozni, és nekirohantunk a falnak. Majd kijön egy ellenőr, és kerékbilincset rak az autóra. Kb ennyi értelme van, amit a Liga csinál.
Hogy hála az égnek, vegyünk inkább egy jó védekező középpályást.
Ha '19 nyarán azt mondja a Liga, hogy megtiltja Griezmann leigazolását a klub anyagi hátterére hivatkozva, arra mit mondtál volna?gránit írta: ↑2025.01.11. 18:29:00Márpedig ha ennyire aggódik a Liga a klubokért, akkor ezt kellett volna tenni. Így viszont teljesen hiteltelen a Liga gyámsága, és értelmetlen is. Akkor tiltogatni a regisztrációkat, amikor egy klub már rossz anyagi helyzetben van? Értelmetlen.
Belenézhettek volna az Espai Barca költségeibe is. De úgy összességében nem látom semmi értelmét annak, hogy a klubot utólag, már egy rossz anyagi helyzetben gáncsolják, így ez egyértelműen nem is pénzügyi kérdés.
Egyetértek, furán vette volna ki magát, amikor egyre másra jöttek EL sikerek és a Sevilla venni akart valakit, akkor jött volna az "aggódó üzenet", hogy "figyu-figyu ha nem úgy alakulnak az eredmények és csökkennek a befolyó összegek, akkor baj lehet, ezért ma ne vegyél meg senkit"
Szerintem lenne kivetnivaló abban, ha egy adott pillantaban is, de működőképes klub hétköznapjaiba beköltözne bármilyen szövetségi "aggódó" filozófia. Akkor is, ha ennek a szövetségnek tagja kell, hogy legyen a klub.
Viccesre is lehet venni, szerintem nem az. Ma igazolták télen az elsőt. Gondolom kényelmesen bele fog férni a 2,5 milliós bérsapkába a másik 24 játékos és a Capology szerint 5 milliós fizetésű Niguez mellé, aki pár éve még nekünk is magas keresetű volt a Griezmann csere ügyletben.jclayton írta: ↑2025.01.10. 14:08:09- Szia Sevilla!FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.10. 13:05:07Gránit, Chino, NeymarMessiSuarez
Most teljes mértékben egyetértek veletek.
Hozzátennénm, hogy örülni kellene nekik, pl. A Sevillanal, akinek 2,5 milliós a bérsapkája, hogy a Barca "kitapossa" nekik az utat. Az Atletico is tőkeemelést hajtott végre, most erősített és akar, de nagyon könnyen visszaüthet ahogy Gránit is írta, ilyen alacsony bevételek mellett.
- (elfojtott hangon) Helló.
- Figyelj, elintéztem, hogy mostantól igazolhattok is, miközben csődbe mentek.
- (szégyenlősen) De én nem akarok
:Barcelona a sportszelet-fickó módjára jobbra el, dudál a kocsijával:
Ez már egy "régi" szitu, vagy két héttel ezelőtt elkezdett pattogni az Atma (3 másik klubbal) és perrel fenyegetőzött, ha engedik regisztrálni regisztrálni Olmot. Az egyenlő elbánásról pedig szerintem vicces érvelni, ráadásul ezt a döntést egy liga felett álló szervezet hozta.LG írta: ↑2025.01.10. 11:03:54Romano: 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Atlético Madrid releases a statement against Barcelona!
“Club Atlético de Madrid wishes to express its deep concern regarding the situation that has arisen in Spanish football following the decision made this Wednesday by the Superior Sports Council. We believe this decision endangers the current system, calling into question the rules of the game.
Without clear and equal rules for all, a fair competition is not possible.”
Hát megkezdődött... közben ugye arról is jönnek a hírek, hogy Araujo-t apróért elveszíthetjük. Azt hittük, hogy 2020-ban voltunk a gödör alján, de nem, tudtunk mélyebbre süllyedni. Kösz Laporta...
Pontosan. Az ellenkezőjét csinálják annak, amit csinálni kellene. Hagyják a klubokat eladósodni, majd eső után köpönyeg, elkezdik a klub működését ellehetetleníteni. A Sevillával is ezt csinálták. A csőd szélére sodródtak, aztán teljesen nevetséges, pár száz eurós kereteket állapítanak meg nekik. Akkor kellett volna közbeavatkoznia a Ligának, amikor fenntarthatatlan pályára álltak, nem akkor elgáncsolni a legkisebb igazolást is, amikor már megtörtént a baj.Barcaman1993 írta: ↑2025.01.10. 11:38:46Én arra lennék kíváncsi, hogy az FFP akkor hol volt, mikor a Griezmann transzfert szinte teljes mértékben hitelből finanszíroztuk?gránit írta: ↑2025.01.10. 11:21:32Na, pont az Atleti beszél. Pont ők bizonyítják, hogy nincsenek szabályok. Az elképesztő adósságaik mellett, kisebb mint 400 milliós bevétel mellett vígan eltapsolhattak 185 milliót tavaly...
Már csak azért is remélem, hogy Olmóékat végül engedik regisztrálni, hogy a Liga-vezetés hívei lássák, hogy itt NINCSENEK szabályok.
Kb egy hete írtam arról, hogy ha van ilyen szabály, akkor annak semmi értelme. Eltelt pár nap, és úgy tűnik, a legfelsőbb bíróság is így gondolja. Ráadásul nem csak értelmetlen, de törvénytelen is.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.10. 11:42:05Ezért javasolni fogják a szabályok módosítását, miszerint egy játékost nem lehet kétszer regisztrálni ugyanabba a csapatba-beleteszik majd, hogy FFP miatt igen.
https://www.mundodeportivo.com/supercop ... -paso.htmlEl Sie7e írta: ↑2025.01.10. 11:11:56https://www.espn.com/soccer/story/_/id/ ... istrations
Bilbao elnök is nyilatkozott, Las Palmas is kiadott közleményt. Inakit is megkérdezték erről. Sokkal nagyobb lesz ez az ügy mint aminek indult.
Én arra lennék kíváncsi, hogy az FFP akkor hol volt, mikor a Griezmann transzfert szinte teljes mértékben hitelből finanszíroztuk?gránit írta: ↑2025.01.10. 11:21:32Na, pont az Atleti beszél. Pont ők bizonyítják, hogy nincsenek szabályok. Az elképesztő adósságaik mellett, kisebb mint 400 milliós bevétel mellett vígan eltapsolhattak 185 milliót tavaly...
Már csak azért is remélem, hogy Olmóékat végül engedik regisztrálni, hogy a Liga-vezetés hívei lássák, hogy itt NINCSENEK szabályok.
Azért volt aki másként hitte....