Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Amíg hozza a bl döntőket én is remélem
Mindenki elfogult a saját klubja mellett.
Nem, Gavit pont nem.Troym írta: ↑2025.01.10. 18:17:39Szerintem meg előrébb lenne a Real, ha eladná 150m körül és bezsákolná Musialát, vagy Wirtzet, akik szubjektív véleményem szerint jobbak is a brazilnál és a viselkedésükkel sincs gond.epping írta: ↑2025.01.10. 17:27:49Vini a nap végén egy jószándékú h.lyegyerek, aki a pályán nyerni akar. Azt a végtelen sok sz.rt, amit kap a nyakába nem csoda, hogy nem viseli el. Szebb lenne, ha csak foci lenne a pályán, de ez a szellem már kiszabadult a palackból, és nincs visszaút sajna. Ezzel együtt is hasznára van a csapatnak, és amíg hozza a döntős góljait, és a trófeákat, addig jó helyen van, és a szurkolók is (nagyon helyesen) kiállnak mellette.
De minden csapatban van olyan, akit az ellenfél szurkolói utálnak, legyen az Vini, de gondolom ti a Madridnál se rajongtok túlságosan mondjuk Gaviért.
Jude nekem semleges figura...El Sie7e írta: ↑2025.01.10. 18:31:41Nem![]()
Minden csapatban megvannak az utált semleges meg elismert játékosok. Pl Gavi a hozt a légycsapót és a rovarirtó sprayt kategória de Pedri nagyon jól teszi veszi ha egészséges és mondjuk Baldé a totál semleges figura. Ha fordítva kéne tippelnem tuti, hogy Vini az utált mondjuk Courtois,Rodrygo vagy Fede az elismert és mondjuk Mendy a totál midegy kategória.
De ezen a vonalon például Jude-ot nem tudnám belőni mert tuti a két véglet valamelyike. Belülről tuti, hogy a legjobb játékosunk. Vini hülye de azért nem adnám el mert olyan szinten clutch amit nem lehet pótolni. 12g/a 11 döntőben. Hiába veszel helyette mást egyszerűen különleges ahogy folyamatosan támad. Szerintem jobb szélső mint Mbappé akivel ugye lehetne pótolni de Viniben ott van az az extra szikra. Kár, hogy mellette ilyen hülye mert tudjuk milyen ha a focival foglalkozik.
Nem
Szerintem meg előrébb lenne a Real, ha eladná 150m körül és bezsákolná Musialát, vagy Wirtzet, akik szubjektív véleményem szerint jobbak is a brazilnál és a viselkedésükkel sincs gond.epping írta: ↑2025.01.10. 17:27:49Vini a nap végén egy jószándékú h.lyegyerek, aki a pályán nyerni akar. Azt a végtelen sok sz.rt, amit kap a nyakába nem csoda, hogy nem viseli el. Szebb lenne, ha csak foci lenne a pályán, de ez a szellem már kiszabadult a palackból, és nincs visszaút sajna. Ezzel együtt is hasznára van a csapatnak, és amíg hozza a döntős góljait, és a trófeákat, addig jó helyen van, és a szurkolók is (nagyon helyesen) kiállnak mellette.
Egyetlen egyszer bírkózott Saviccal, de ott sem történt ütés, csak szorították és fogták egymás fejét/haját/testét/karjait.
Én amúgy általában Clasico vagy valamilyen fontosabb meccs előtt szoktam fogadni az ellenfélre.
Mind a ketten fogadjatok a másik csapat győzelmére, akkor win-win
Vajon miért nem csodálkozom, hogy Vinicius ebben is benne volt.
Van másik nagycsapat, akinek ennyi balhéjára ugrik a média? Veled sok balhé jön szembe Barca meccsekről?
Vagy csak a nagy csapatok meccsein történt balhék ugorják meg a média és az emberek ingerküszöbét, így hozzád is csak azok jutnak el, plusz meg ezt a jelenséget torzítja a személyes antipátiád.
Nem nézek Real meccset ha nem muszáj, csak végigunom az első 80 percet, az utolsó 10-be meg felcseszem magam
Jó, az hogy kötelező-e, csak lovaglás a szavakon. Akkor mondjuk úgy, hogy a jobb kondink miatt nekem csalódás lenne, ha nem nyernénk. 10 napon belül a negyedik meccsük lesz, ez nagyon nagy fór nekünk rövid távon. Nem szezon szinten, hanem a karácsony utáni időszakot nézve, szerintem nagyon nekünk áll a zászló, és lényegesebben esélyesek vagyunk, pláne ha a sérülések is minket segítenek.bence0330 írta: ↑2025.01.10. 08:56:38Valóban kötelező megverni a BL-LL-szuperkupa címvédőt, akik idén is vezetik a La Ligát előttünk, akik egyre jobban formába lendülnek, és klasszikusan nagymeccsesek?
Van rá esélyünk bőven, de szerintem olyan 40-60% a realitás. Nem a mi javunkra. Nem láttam a meccset, de hát egy meccs semmit nem jelent kb, mi is játszottunk olyat, ami alapján alsóházas csapat vagyunk, meg olyat is, ami alapján utcahosszal BL győztes.
Valóban kötelező megverni a BL-LL-szuperkupa címvédőt, akik idén is vezetik a La Ligát előttünk, akik egyre jobban formába lendülnek, és klasszikusan nagymeccsesek?
A meccset is láttad? Maffeo gyerek nagyot ment