Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Tényleg nem volt sok dolga, de minden mozdulata határozottságot és magabiztosságot mutatott.
Elolvastad a hozzászólásomat egyáltalán?superman írta: ↑2025.01.11. 14:27:28Ennél a kommentednél a piramis. Az előzőnél pedig az, hogy csak egyfajta véleményt engednél megfogalmazni EGY FÓRUMON. Amúgy is totál kihalt az oldal, alig vagyunk már páran, így legalább akadnak újabb témák, amikről írhatunk. Te neg mint egy jó diktátor, puffogsz, ha valaki mást mer gondolni. Komolytalan.
Ennél a kommentednél a piramis. Az előzőnél pedig az, hogy csak egyfajta véleményt engednél megfogalmazni EGY FÓRUMON. Amúgy is totál kihalt az oldal, alig vagyunk már páran, így legalább akadnak újabb témák, amikről írhatunk. Te neg mint egy jó diktátor, puffogsz, ha valaki mást mer gondolni. Komolytalan.Zoldbela írta: ↑2025.01.11. 14:01:49Kérlek segíts, hogy a hozzászólásom melyik része a problémás!superman írta: ↑2025.01.11. 11:31:26Hagyjuk már ezt az állandó "feszkó szítást"! Miért ne mondhatnák el a véleményüket, amíg normális mederben történik a beszélgetés? Ne sértődjünk már meg minden h.lyeségen, ami nem fér bele a saját narratívánkba! Az a fórum lényege, hogy beszélgetünk, ha mindenki mindenben egyetértene, az egésznek semmi értelme nem lenne.

Kérlek segíts, hogy a hozzászólásom melyik része a problémás!superman írta: ↑2025.01.11. 11:31:26Hagyjuk már ezt az állandó "feszkó szítást"! Miért ne mondhatnák el a véleményüket, amíg normális mederben történik a beszélgetés? Ne sértődjünk már meg minden h.lyeségen, ami nem fér bele a saját narratívánkba! Az a fórum lényege, hogy beszélgetünk, ha mindenki mindenben egyetértene, az egésznek semmi értelme nem lenne.
Megértem, én szerencsére ki nem állhattam az első érájában, szóval nagyon nem vágott földhöz vagy lepett meg a dolog. A másodikban olyan kis bohókás volt, ott semmi bajom nem volt vele, normális is volt és elismerendő ami abban a korban csinált minimálbérért. De alattomos egy valaki volt mindig is.
Jajj ne érts félre, hányinger keltő volt nekem Busi színészi teljesítménye és évekig "élvezhettük", plusz még valahol azt is elhiszem, hogy a két említett játékos tudott nagyon jól is játszani, nyilván nem a mókusok hordanak össze 150* spanyol és portugál válogatottságot, VB/EB címeket. Azt mondom, amikor leszállt a köd, akkor az nem sima durvaság volt, hanem vegyült alattomossággal és igen lehetett érezni, hogy néha az volt a cél, hogy az ellenfél ne maradjon a pályán.epping írta: ↑2025.01.11. 10:49:05
Távol álljon tőlem, hogy kötekedjek, nem is látom értelmét belemenni, pláne feltépni a régi sebeket, de Pepe és Ramos pont annyira volt durva, mint amennyire a Barca színész-gárda abban az időben. Elvitathatatlan, hogy mindkettőnek volt alapja, de azáltal, hogy mennyire kiélezett volt akkoriban a rivalizálás, a szurkolók belekapaszkodtak mindenbe is, és természetesen mindent felnagyítottak az égig. Kemények voltak ( ,lehet használni akár a durva szót is, preferenciától függően), mert nyerni akartak, de szó sem volt szándékos sérülés okozásról, max egy kis elrettentéstől, amit kb minden meccsen látni. De mindig a kereteken belül. Pepének pl a híréhez képest meglepően kevés lapja volt karrierja során. Ő ugyanaz, mint Vini, egy eset beárnyékolja az egész karrierjét, és egy negatív spirálba kényszeríti, amiből lehetetlen szabadulni. Salah sérülésénél is legalább annyira hibás volt az egyiptomi, mint Ramos, sőt!
Róla inkább nem nyilatkozom, örökös eltiltást kapnék, mert nem tudom a sportteljesítményét figyelni a büntetőügye óta...
Lehet hülyeséget kérdezek, de mi van, ha nyittok egy Classico 2.0 topicot? Megéri harcolni a régiért?