Ronald Araújo

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.14. 13:29:55

gránit írta:
2025.01.14. 13:23:21
Amúgy ki ez az Alfredo Martinez? Nem kötekedésből vagy gúnyolódásból kérdezem, hanem azért, mert érdekel. Ő ki? Araújo gyerekkori haverja vagy kije, hogy ilyen bennfentes információkkal rendelkezik? Valaki leír valamit, és szinte mindenki készpénznek veszi. Másfél év van hátra Araújo szerződéséből, addig még nagyon sok minden változhat. Visszatér a kezdőbe, és lehet egy erős tavaszi szezonja.

Belső védőt viszont mindenképp igazolnunk kell, akkor is, ha Araújo marad. Az volt a mázli, hogy a Martinez-Cubarsí-kettősből nem sérült le senki, amíg Araújo sérült volt, és Martinez akkor sérült le, amikor Araújo már visszatért. Pengeélen táncolunk. Nyáron mindenképp igazolnunk kell erre a posztra.
Elvileg azért akar távozni, a hírek szerint, mert kikerült a kezdőből, és a pletykák szerint Tah féle ügynek nem örült.
Én azt olvastam először, hogy a Tah+Araujo kettős a terv jövőre+gondolom Cubarsi és Inigo.
Eddig Garcia és Christensen eladásáról cikkeztek, úgy jött derült égből Araujo távozni akar hír.
gránit
Director del Fútbol

2025.01.14. 13:23:21

Amúgy ki ez az Alfredo Martinez? Nem kötekedésből vagy gúnyolódásból kérdezem, hanem azért, mert érdekel. Ő ki? Araújo gyerekkori haverja vagy kije, hogy ilyen bennfentes információkkal rendelkezik? Valaki leír valamit, és szinte mindenki készpénznek veszi. Másfél év van hátra Araújo szerződéséből, addig még nagyon sok minden változhat. Visszatér a kezdőbe, és lehet egy erős tavaszi szezonja.

Belső védőt viszont mindenképp igazolnunk kell, akkor is, ha Araújo marad. Az volt a mázli, hogy a Martinez-Cubarsí-kettősből nem sérült le senki, amíg Araújo sérült volt, és Martinez akkor sérült le, amikor Araújo már visszatért. Pengeélen táncolunk. Nyáron mindenképp igazolnunk kell erre a posztra.
PR42
Jugador del Barça

2025.01.14. 12:26:18

Andris írta:
2025.01.14. 11:02:55
A tény az, hogy 1400 nap telt el Laporta vezetésével, és ma, 2025 Január 14.én egy centivel sem nyugodtabb vagy jobb a klub helyzete, ha a szurkolók, a csapat, vagy a játékosok kilátásait nézzük.
Jelenleg úgy állunk, hogy igazoltunk egy 60 milliós játékost, akinek továbbra is bizonytalan a játéka a szezon hátralévő felére, közben a küszöbén állunk két világklasszis szintet nyújtani képes játékos elvesztésének. ÉS, mindkettőnek alsó hangon áron alul, tulajdonképp nyitva az ajtó, kirabolhatnak minket.
Laporta kinevezése:
20/21 (Mar 7, 2021)

Ma:
24/25 (Jan 1, 2025)

A 20/21 szezon utolsó meccse:
Eibar - Barca 0-1
Edzőnk: Koeman
Keretünk: https://www.eredmenyek.com/merkozes/vN1 ... eallitasok
Átlag életkor: 25.5
Piaciérték: €813.50m

A 24/25 szezon utolsó meccse:
Madrid - Barca 2-5
Edzőnk: Flick
Keretünk: https://www.eredmenyek.com/merkozes/bZr ... eallitasok
Átlag életkor: 24.5
Piaciérték: €1.02bn

Röviden:
"Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen"
de most tényleg, és nem viccből.

Nem érdekel hogy ha 1 euro centtel se vagyunk bentebb mint akkor pénzügyileg.

Ami érdekel hogy minden poszton értékesebb, fiatalabb vagy jobb játékosunk van mint akkor, egy jobb edzővel, és hamarosan egy jobb stadionnal. Felfelé ívelő pályán vagyunk, ami valszeg gyorsan önfenttartó lesz ha meglesz a stadio, amiról látszik hogy készül szóval nem illuzió hogy kész lesz, hanem csak idő kérdése.

Szóval szerintem gyakorlatban egyáltalán nincs igazad ebben a pontban. Kicsit sem. Laporta mestermunkát végzett.
NewNagyatyesz
Barça B

2025.01.14. 11:29:25

Pedig bíztam és még kicsit bízom is benne, hogy összeáll a Cubarsi - Araujo védőpáros, ami elég jól hangzik hosszú távon is.

Mivel ő még nem mondott semmit, ezért én is fenntartásokkal kezelem a híreket. Ha jól tudom az ügynöke nyilatkozott a rádióban talán, hogy elsődleges cél, hogy hosszabbítson (bár lehet rosszul emlékszem, illetve lehet ez is csak újságírói ferdítés volt).

Én azt nem tudom elhinni, hogy a kevés játéklehetőség miatt akarna távozni. Most tért vissza hosszú sérüléséből és már játszott kezdőként a spanyol kupában is. Emlékeim szerint ott is magabiztosan nyilatkozott utána. Flicknél kényszerből ugyan, de jól bevált a Cubarsi - Inigo páros, amit nyilván nem fog eldobni azonnal, mert Araujo visszatért. De képességei alapján meg tudjná győzni szerintem Flicket, hogy kezdőben a helye és ott már csak rajta múlik, hogy tud-e vele élni. Ráadásul most Inigo kidőlt a hírek szerint 5 hétre, úgyhogy most sima kedző lenne, és ha jól teljesít, akkor utána már Inigonak lenne nehéz dolga visszatérni a kezdőbe.

Szerintem a távozása mögött - szokás szerint - a fizetés áll. Egyrészt jött ugye egy ultimátum a klubtól, hogy nyárig hosszabbít vagy eladják. Másrészt nem látjuk milyen ajánlatot kapott. Egyfelől a kélubnak is be kell fejezni a pénzszórást, szóval nem adhat horror fizetést, még akkor sem ha megtehetné. Araujo viszont tudja, hogy egyes játékosok hozzávetőlegesen mennyit keresnek. Ha ehhez méri az ajánlatot, az régen rossz, mert van itt néhány kiugró fizetésű játékos. De nem kizárt, hogy méltatlanul alacsony ajánlatot kapott és ha kicsit feljebb tornázza a klub, akkor örömmel fogja bejelenteni a maradást. Én valahol ebben bízom!

Az is benne lehet, hogy nem foglalkoznak kellőképpen a marasztalásával, nem kapott ajánlatot, vagy lassú a folymat, amit megunt. Bár azért tudjuk, hogy most volt mivel foglalkoznia a klubnak. És akkor még ott van a bizonytalansági tényező is a klub pénzügyi helyzete körül.

A Juventust viszont - nem lenézve őket - de nem tudom hova tenni! Ha már megy, akkor jobb csapatba is igazolhatna!

osztom viszont azok véleményét, hogy apró pénzért nem szabad eladni, ha menne, akkor sem. Akkor maradjon és majd elmegy ha lejár a szerződése ingyen, jó aláírási pénzért.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.01.14. 11:06:59

ocsike83 írta:
2025.01.14. 10:35:38
Egyetlen nagy félelmem van ezzel kapcsolatban.
Az utóbbi időben (főleg amióta Deco itt van) olyan pancserek vagyunk az átigazolások terén, hogy félek, most is saját magunkat fogjuk tökön lőni.
Eladjuk az utolsó pillanatban és nem tudjuk pótolni. Kb. 2 hét múlva bezár az átigazolási piac és nem hiszem, hogy ezalatt lezongorázzuk az Araujo KI és a Tah BE projektet.
Szóval ha elengedjük, maradna a 17 éves Cubarsi, illetve Kounde középre. Chris és Inigo sérült. Sergi Dominguez kérdőjel. FDJ-től meg az Isten mentsen KH-ként.
Februar 3-ig tart, az meg 3 het.
FDJ talan KH-kent lenne a legjobb poszton...
Andris
Adminisztrátor

2025.01.14. 11:02:55

Nem bírom ki, hogy ne fűzzek ehhez további dolgokat, olvasva az internet egyéb részeit... :(
1.
Eladni őt most nagyságrendileg 30 millióért nettó hülyeség, akkor már várjuk meg a másfél évet amire lejár a szerződése. Addig se játszik a riválisainknál, és talán még itt is belead majd mindent. Nem lenne pofája kitolni a csapattársaival. Ha mégis eladjuk 50 alatt, akkor szerintem 110%ra biztosak lehetünk, hogy nem Araujo akart mindenáron menni, hanem továbbra sem tudunk arról, hogy mennyire is áll valójában rosszul a klub. Ki tudja pl hány tíz, százmilliót vesztettünk a vip páholy kényszerből 24 óra alatti értékesítésén, ami akkora költségvetési lyuk, hogy valahogy muszáj betömni....
2.
Ha meg nagyon menni akar, azt TISZTELETBEN KELL tartanunk, ahogy látom ezt még itt a fórumon is illene néhány arcnak az eszébe vésni végre.
3.
Node ha menni akar, akkor találjon olyan csapatot, akinek valós piaci értékén is kell, az meg sztem 60+függők milliótól indul. 100ról kár beszélni, mert nagyon sérülékeny, és nem szokatlan tőle 1-1 nagy hiba (pl meggyőződésem, hogy Xavival akár a BL győzelembe is besétálhattunk volna tavaly, ha nem csinál butaságot, lényegesen jobbak voltunk a PSGnél a kiállításig).
4.
Az egész dolog kapcsán ajánlom figyelmetekbe, hogy még senki sem nyilatkozott (tudtommal) érdemben. Az szerintem természetes, hogy egy nem tősgyökeres katalán és nem évtizedes lamasia nevelés esetében az ügynökök minimum meghallgatják más csapatok ajánlatát. A foci üzlet, és munkahely ezeknek a srácoknak. Ha eszük ágában nem volna máshol játszani, akkor is muszáj meghallgatni mások ajánlatát, ezzel lehet ugyanis belőni a piaci értéket (fizetésben). Jó lenne, ha megértenék egyesek, hogy a játékosok nem a klub szurkolói, hanem az alkalmazottjai. Mindent megtesznek a sportszakmai sikerért, de gazdasági-pénzügyi szempontból közel 180 fokos érdekellentétben vannak a klubbal. Azért csak közel, mert ők is jól járnak, ha rajtuk kívül másra is van pénze egy klubnak... de egészen elképesztő, hogy mi él bizonyos szurkolók fejében arról, hogy mit lehet elvárni egy játékostól a pályán kívül.
5.
Soha nem fog kiderülni, különösen ha Laportáékon múlik, hogy milyen szerződést ajánlottak neki. Ugye itt nem arról van szó, hogy Araujo vagy pl Frenkie most azonnal több pénzt akarnak keresni, hanem arról, hogy a klub ultimátumot adott nekik a nehéz gazdasági helyzet miatt: vagy hosszabbítanak olyan feltételekkel, amit a klub ajánlani tud (nyilván nem túl fényes), vagy eltávoznak. Egy év marad ugyanis szezon végére a szerződésükből, ami jelentős értékvesztéssel jár több okból is a klub szemszögéből. Ez elsősorban az anyagi nehézségek miatt van, más klubok alapvetően örülnek, ha bárhogy meg tudnak tartani ilyen kaliberű játékosokat. Illetve tudnak olyan szerződéseket ajánlani, amit gondolkodás nélkül el lehet fogadni. Mégegyszer a lényeg: fogalmunk sincs, mert sose fog kiderülni, hogy milyen fizut ajánlottak a világ egyik legjobb hátvédjének. De aki olyan közelről figyeli a klubot, mint mi itt a fórumon, annak szerintem lehet egy sejtése.
6.
Vajon miért akarna elmenni Araujo? Na vajon miért? Én már akkor kisétálnék az ajtón, ha a teljesítményemtől független szerződést akarnának velem aláíratni... pláne ha erre még ultimátumot is kapok. Ezen felül ki tudja, hogy hogy bánnak a játékosokkal? Laportáéknak lassan semmit nem lehet elhinni, tizede nem teljesül azoknak a dolgoknak, amiket mondanak bármiről bárkinek. Ti akarnátok ilyen főnökkel dolgozni? Ilyen emberre bízni a jövőtöket?
Akarnátok olyan szurkolóknak játszani, akik az első újságcikk után tömegével ugranak a torkotoknak?
Akarnátok olyan környezetben dolgozni, ahol a potenciálotoknak nem megfelelő a sportszakmai kilátás, akár eltelhet a karrieretek úgy, hogy alig nyertek valamit, és igazán esélyetek sincs? Márpedig ők még nálunk is jobban látják talán, hogy milyen helyzetben van és merre tart a klub. Melyikőnk tudná kizárni azt, hogy belülről egyre csak kilátástalanabbnak tűnik a közeljövő, vagy akár a középtáv is?
7.
Végső soron kicsit az aktualitásból, azaz Araujoból kizoomolva (vagy Dembeléből, vagy Haalandból, vagy Messiből, vagy az új stadionból ahol már 3 hónapja játszunk, vagy Frenkieből, vagy az 1:1ből, a regisztrációkból, a gazdasági tervekből, vagy a Liberoból, vagy a Nike-ból, vagy a kriptokereskedőkből....) --->
Laportáék kerek 4 éve vannak hatalmon, én személy szerint egy centivel sem érzem jobbnak a klub anyagi helyzetét. Mondani bármit lehet, hogy majd most, majd idén, majd nyártól már, stb.. meg azt is, hogy ez még mindig csak Bartomeuék sara, a körülmények, a Tebas, mindenki szembejön az autópályán, mindenki ellenünk van. De végső soron ezt az ember vagy elhiszi, vagy nem.
A tény az, hogy 1400 nap telt el Laporta vezetésével, és ma, 2025 Január 14.én egy centivel sem nyugodtabb vagy jobb a klub helyzete, ha a szurkolók, a csapat, vagy a játékosok kilátásait nézzük.
Jelenleg úgy állunk, hogy igazoltunk egy 60 milliós játékost, akinek továbbra is bizonytalan a játéka a szezon hátralévő felére, közben a küszöbén állunk két világklasszis szintet nyújtani képes játékos elvesztésének. ÉS, mindkettőnek alsó hangon áron alul, tulajdonképp nyitva az ajtó, kirabolhatnak minket.

Én nem akarnék ennél a klubnál dolgozni egy percig sem, ha nincs kilátásban egy teljes vezetőségváltás. Egyszerűen páratlanul rossz a klub híre és légköre jelenleg. Ha portás lennék, ha játékos, ha edző, ha ... szakmai vezető.

Remélem, hogy Araujo marad valahogy. A társak biztos megtesznek majd mindent ezért.

PS: tudom, hogy a szurkolók nincsnek oda Frenkiért sem, de attól még láttuk százszor, hogy milyen szintet képes képviselni... és azt is tudjuk, hogy évek óta megy a csesztetése folyamatosan. Ha más nem, ez biztos tudja indokolni a rossz teljesítményt, az alacsony munkamorált. Én továbbra is úgy gondolom, hogy egy normális klubnak, normális csapatnak ő húzóembere lehetne az európai elitben, vagy legalább annak a perifériáján.
ÉN pl ugyanilyen, vagy még Frenkiénél is ócskáb teljesítmény kapcsán a pokolra kívántam Lewát egy bő évvel ezelőtt... meg voltam győződve hogy neki lefőtt, nyugdíjba kell menni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Cseri
Entrenador del Barça

2025.01.14. 10:57:07

ocsike83 írta:
Az utóbbi időben (főleg amióta Deco itt van) olyan pancserek vagyunk az átigazolások terén, hogy félek, most is saját magunkat fogjuk tökön lőni.
Eladjuk az utolsó pillanatban és nem tudjuk pótolni. Kb. 2 hét múlva bezár az átigazolási piac és nem hiszem, hogy ezalatt lezongorázzuk az Araujo KI és a Tah BE projektet.
Szóval ha elengedjük, maradna a 17 éves Cubarsi, illetve Kounde középre. Chris és Inigo sérült. Sergi Dominguez kérdőjel. FDJ-től meg az Isten mentsen KH-ként.
És EG neked már smafu? :)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
ocsike83
Jugador d'estrella

Més que un club :P
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2025.01.14. 10:15:52

Ha tényleg menni akar, akkor csak 80-100 millió körüli összegért kellene elengedni. Elég volt, hogy állandóan szeretetszolgálatot játszunk és elengedjük a legnagyobb játékosainkat szotyiért. A kapott pénzzel meg egyáltalán nem leszünk beljebb, mert hasonló kalibert olcsón nem találunk a piacon.

Amúgy én direkt megnéztem utólag az ünnepléses videót és abból egyáltalán nem az jön le, hogy menni akarna.
Andrsika
Jugador del Barça

2025.01.14. 10:05:47

Komolyan ennyit jelent a stex, h egy szintén szebb napokat is átélő Juvéba menjen? Valami nem stimmel itt nekem! Ha menni akar menjen mèg, ha csípem is. Xavi alatt is voltak róla hírek, h lépni akar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.01.14. 09:38:13

Zozzy 5 írta:
2025.01.14. 08:24:25
várjunk még azért, egyelőre ő maga nem mondott semmit. "alfremartinezz" fogta a telefonját és kiírt valamit az internetre, oké, erre még azért nem vennék mérget. azt ugye ilyenkor nem teszik hozzá ezek az arcok, hogy honnan van az infó. máshol is megjelentek ilyen értesülések a döntő óta? Araujo mikor ül le a vezetőséggel? Mintha talán erről is lett volna szó.
A szuperkupa ünneplésen előkerült egy videó ahol szájról olvasni tudók szerint Lewandowski arra győzködi Araujot hogy maradjon legalább szezon végéig, szóval sajnos biztos van valami a híresztelésben.
Most Inigo megsérülésével a kezdőbe is bejátszhatja magát ha akar, ha viszont a Juventus egy olyan fizuval állt neki elő amit mi nem tudnánk/akarnánk megadni akkor sajnos nehéz ügy.
Mascherano14
Capitá del Barça

2025.01.14. 09:35:54

Az ünneplés képei alapján már döntött, és csak az ár kérdéses. Persze bármire mondhatja a klub, hogy nem. Ha tavasszal marad, jó esélyünk van bármire, sok pénzt hozhat ezzel és akkor az sem baj, ha a nyáron 20-30 millióért lép le.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.14. 09:26:28

Sergi írta:
2025.01.14. 09:03:19
Miért ne?
Csak azután lehet meg utálni valakit hogy már lelépett?
Nem zörög a haraszt...
Azért az megvan, hogy anno pl Xavi is centikre volt a távozástól a Milanhoz, csak akkor nem volt közösségi média ilyen szinten?
Sergi
Jugador del Barça

2025.01.14. 09:03:19

Troym írta:
2025.01.14. 08:00:37
azért az újságírók csak elérik, hogy már azelőtt megutálják az emberek a játékost mielőtt lelépne...
Miért ne?
Csak azután lehet meg utálni valakit hogy már lelépett?
Nem zörög a haraszt...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.01.14. 08:59:15

ocsike83 írta:
2025.01.14. 08:34:28
Zozzy 5 írta:
várjunk még azért, egyelőre ő maga nem mondott semmit. "alfremartinezz" fogta a telefonját és kiírt valamit az internetre, oké, erre még azért nem vennék mérget. azt ugye ilyenkor nem teszik hozzá ezek az arcok, hogy honnan van az infó. máshol is megjelentek ilyen értesülések a döntő óta? Araujo mikor ül le a vezetőséggel? Mintha talán erről is lett volna szó.
Hát anno se Neymar, se Messi nem mondott semmit. El sem tudtuk képzelni, hogy bármelyik távozzon.
Aztán amikor megszólaltak, akkor már csak elköszöntek. :-(
jó, meg történt ennek csomószor az ellenkezője is :) meglátjuk, az tuti, hogy benne van a pakliban a távozása, de még nincs biztos. és azért az újságírókat se avatták még szentté valamiért...
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.01.14. 08:34:28

Zozzy 5 írta:
Hát anno se Neymar, se Messi nem mondott semmit. El sem tudtuk képzelni, hogy bármelyik távozzon.
Aztán amikor megszólaltak, akkor már csak elköszöntek. :-(
Més que un club :P
Zozzy 5
Llegenda del Barça

Troym
Director del Fútbol

2025.01.14. 08:00:37

azért az újságírók csak elérik, hogy már azelőtt megutálják az emberek a játékost mielőtt lelépne...
Barcaforever
Director del Fútbol

2025.01.14. 07:45:55

soadroli írta:
2025.01.13. 23:51:37
Araujo has decided to leave Barcelona and informed his teammates.
Inigo's injury does not make him change his mind. @Alfremartinezz
Jó lenne tudni a valós okokat, mert nem hiszem, hogy annyiról van szó, hogy 6 hónap sérülés után nem került be egyből a kezdőbe.
Kép
Cseri
Entrenador del Barça

2025.01.14. 04:51:22

Sergi írta:
2025.01.14. 03:03:25
Mehet isten hírével.
Gerinctelen egy alak,eddig jól elvolt a rehabon a klub kontójára,most meg egyből szalad bundásékhoz.
Bárcsak ne 10 fillért fizetnének érte :roll:
Én is így gondolom,ha valósak a hírek! Ha magasnak gondolja a klub által érte kért átigazolási díjat,akkor nyúljon gatyába és fizesse ki a különbezetet.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Sergi
Jugador del Barça

2025.01.14. 03:03:25

Mehet isten hírével.
Gerinctelen egy alak,eddig jól elvolt a rehabon a klub kontójára,most meg egyből szalad bundásékhoz.
Bárcsak ne 10 fillért fizetnének érte :roll:
soadroli
Llegenda del Barça

2025.01.13. 23:51:37

Araujo has decided to leave Barcelona and informed his teammates.
Inigo's injury does not make him change his mind. @Alfremartinezz
Kép
PR42
Jugador del Barça

2025.01.13. 17:09:21

Jó döntője volt, öröm Inigo sérülésében hogy így legalább beállt Araujo.

Ami hibája volt azt a meccs rutin hiányának tudom be.

Ha maradni akar, maradjon is.

Lehetséges hogy a Juve érdeklődés csupán Araujo ügynökének munkássága hogy jobb feltételekkel hosszabbíthassanak.

De az is lehet hogy a klub is zsarolja, abban is volt ráció. Együtt is lehet a kettő igaz.
Peter
Director del Fútbol

2025.01.13. 16:51:20

Ugyanakkor lehet óvatos valós olasz érdeklődés is mögötte, hiszen azt látták, hogy felépült ugyan, de nem lett kezdő....ők kölcsön veszik szívesen....vagy akár megvehetik, hátha most a Barca kedvezően eladja a regisztráció miatt....stb stb....szóval bármi lehet, de azoknak az ellenkezője is.... :D

Olasz érdeklődés megspékelve némi katalán hangulatkeltéssel (tegyünk még Laporta alá, nincs elég) vagy pusztán a jólértesültség fitoktatása kedvéért.....igazi koktél alapanyagok
Troym
Director del Fútbol

2025.01.13. 16:42:10

dingdong írta:
2025.01.13. 16:13:00
Ebben igazad van de logika akkor sincs benne, hogy jelenleg már egy jó úton haladó ígéretes projektben van aminek az egyik kulcs eleme már most ráadásul csk és szurkolói kedvenc és ezt elhagyná egy egyelőre csak papíron ígéretes projektért ami jelenleg a bl indulásért hajt max. Aztán lehet neki lesz igaza de erre jelenleg nem látok indokot a pénzen kívül vagy lehet az az álma hogy torinoban lakjon... Szerintem ez a duma, hogy nem akart játszani a real ellen szintén számos sebből vérzik. Miért ne akart volna? Presztizs ellenfél. Bucsunak se utolsó. Az új csapatának is rossz üzenet lenne ha ezt bejátsza. Ha valóban bemondta volna hogy nem akar akkor Flick fixen kivágja a keretből arra pénzt tennék.
ne érts félre. nekem se logikus miért akarna menni, csak felvázoltam, hogy kb 8-10 lehetősége van, ebből kb 4 Angliában + Psg + Bayern + Juve + Inter. Ezek közül a Juve, ahol szinte khv sincs.
gránit írta:
2025.01.13. 16:28:23
Védőt pedig mindenképpen igazolnunk kell. Martinez korosodik, Tah-ot mindenképp Araújo mellé igazolnám, és nem helyette. Ha mögöttük lenne a padon Cubarsí és Martinez, az már egész jó lenne.
Nekem is a gondom, hogy szűken vagyunk most is, ki tudja mikor épül fel Inigo, akkor is kéne hozni valakit, ha senki nem távozik, ha meg megy Araujo, rögtön 2 ember kéne. A szezon érdemi része a következő 8 hétben dől el.
Válasz küldése