brazilfan írta: ↑2025.01.27. 20:46:59
Két héttel ezelőtt írtad: „Kár, hogy DJ még 5-2-nél is bevethetetlen kb, ha nem akarunk bukni, annyira bűngyenge az ember.”
Nem azt írtad, hogy még nem nyerte vissza a formáját, vagy óvatosabban játszik a sérülése miatt, hanem hogy bűn gyenge. Olyanokat is írtál, hogy a csapat legkártékonyabb játékosa.
Pedig akkor is ugyanaz a Frenkie játszott, mint aki tegnap.
Kitartok az akkori és a jelenlegi állításom mellett is. Semmiféle ellentmondás nincs a kettő közt. Ha korábbra visszaolvasol, rendre írtam, hogy nyilván ennél sokkal jobb lesz. Volt időszak, mikor bedobtad 2-0-nál, és tuti volt, hogy összehoz két akkora hibát, amiből gól lesz, meg is történt 1-2-szer. Nem volt ez az időszak túl régen. Nem voltam vele egyedül, ha átolvasol egy élő-bajnoki részt.

Sőt, kb bármelyik mádiumot, youtube csatornát, akárkit, aki Barcelonával foglalkozik. Hetekig a keretünk leggyengébb játékosa volt, ezzel még vitázhatsz, volt-e nála gyengébb, szubjektív kérdés, de hogy gyenge volt... Flick is gyorsan kirakta, és a sorra kapott gólt eredményező hibái után már 10-esbe próbálta kínjába tenni 10 percekre, szóval alapvetően ő is egyetértett velem/ünk.
Most meg remekel kb 4 meccse, ezt is leírtam. Remekelt is. Miért ne lehetne igaz, hogy amikor nagyon gyenge volt, akkor nagyon gyenge volt, most meg jó? Logikailag nyilvánvalóan semmiféle módon nem üti egymást a kettő. Az, hogy nem pontosan úgy fogalmazok, ahogy te tennéd/várnád, nem sokat jelent.

Te nagyon óvatosan fogalmaztál volna, forma, stb, én meg a natúr tényt (részben szubjektívet, ergo bizonyos része csak vélemény).
Fizikailag nyilván ugyanaz a Frenkie játszott, de egy Segundásból lett egy Barca szintű játékos a hetek alatt.
Ráadásul tavaly már a sérülése előtt is elég gyenge volt (nyilván nem ennyire, mint most), és mivel akkor nem nagyon volt meritokrácia, és pusztán a neve elég volt a kezdőtagsághoz, eléggé nem szívleltem a DJ-jeleneséget (nem őt magát). Amennyiben Flick akkor és ott játszatja amikor és ahogy jó, halleluja, még csak azt se mondom, hogy távozzon, a fizujáról persze nem tudjuk, hogy mi van, de pusztán sportszakmai okokból ha Flick alatt nemcsak visszanyeri a régi formáját, de még szintet is lép (én ebből már most láttam pár megmozdulást), hát akkor örömmel veszem, ha marad. Azt kinéztem belőle, hogy lesz ő megint elég jó, de Barca-szinten kicsit problémás hiányosságokkal, de előbbit nem. Hát, akkor tévedtem, ez van, és nagyon örülök neki.

Szeretnék pl. Lewyvel kapcsolatban is óriásit tévedni, remélem sorban áll érte DJ mögött.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy