Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
azért fura, hogy Alena színészkedik a legtöbbet a nevelőklubja ellen...nem fura neki néhány nap, hét múlva a rokonoknak, gyerekkori barátoknak magyarázni ezt?
Az osszes ex-barcas ellenunk akarja megmutatni a jelenlegi csapatanak, hogy mennyire jok...
azért fura, hogy Alena színészkedik a legtöbbet a nevelőklubja ellen...nem fura neki néhány nap, hét múlva a rokonoknak, gyerekkori barátoknak magyarázni ezt?
Azért nem a semmiből kaptuk, egyre határozottabban nyomtak,helyzet nem volt,de az csalóka,ilyenkor elég egy másodperc.
Szegény Pena,bravurrral vedett,aztán gól. Illetve Kounde aki kétszer is elintézte,hogy ne legyen les.
Roquenak nagyon komoly kepessegbeli hianyai vannak es velemenyem szerint mentalisan is nagyon gyenge. Totál kidobott penz. Nem tudom kire tudjuk majd rasozni
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw