Dani Olmo

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2025.04.23. 12:44:03

bence0330 írta:
2025.04.23. 10:12:53
Hát igen, vele sosem az volt a gond, mit tud, hanem hogy mennyit tudja. Kitűnő játékos, de tartom, hogy az év egészét tekintve szűk kerettel egy elbaltázott igazolás volt, és egy egész évben elérhető Gündogannal vagy egy top szélsővel előrébb lettünk volna.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy Gündogannal lényegesen kevesebb pontunk és győzelmünk lenne. Az ember egy olyan csapatban tudott perceket kapni, ahol legalább 3 játékos kidőlt sérülések miatt a posztjáról. Egész évben olyan versenytársai voltak, akik alig voltak játékban, ezért történhetett az, hogy ő volt a legjobb ott. A jelenlegi csapatban Fermínnel osztozhatnának a perceken jó eséllyel, főleg, hogyha hozzávesszük, hogy mennyire gyenge volt védekezésben.

Olmo ezzel szemben bármikor pályára lép, egymaga el tud dönteni meccseket, döntött is el egymaga meccseket már többször. Teljesen más szint a két játékos és állítom, hogy a kevesebb pályáralépésével is hasznosabb volt a csapat részére. Mondom ezt úgy, hogy teljesen elleneztem a leigazolását.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.04.23. 10:41:57

MessiNeymarSuarez írta:
2025.04.23. 10:19:22
Tegnapi megmozdulásain is látszott hogy piszkosul kelleni fog az Inter ellen, nagyon jól mozog a 16-os környékén és azon belül, mindig van benne fantázia, folyamatos gól-gólpasszveszélyes tud lenni, a tegnapi gólját is úgy lőtte hogy stat szerint 9.9% esélye volt rá. Nagyon-nagyon remélem hogy egészséges tud maradni a szezon legfontosabb részére.
Nem tudom, a stat beleveszi-e amúgy a rosszabbik lábat a százalékba. Mert az is látszik, hogy ő abszolút kétlábas, ami sok szituban óriási előny, szerintem pont ez az egyik oka, amiért ennyire folyékony minden, amit csinál, nem kell neki soha forgolódnia, mindegy, hogy áll, megoldja a labdalevételt, a passzt és lövést is bármelyikkel. Nálam őt nézve tényleg az a mondat ugrik be, hogy mennyivel egyszerűbbé, magától értetődővé tesz mindent.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.04.23. 10:19:22

davi10 írta:
2025.04.23. 07:45:04
Pont tegnap láttam egy viccesnek szánt képet, hogy igazából Olmo combhajlítóján múlik a Barca triplája :D

Sajnos lehetett tudni, hogy elég sérülékeny, párszor el is felejtettem, hogy még a csapat tagja, de ha visszatér, szinte mindig mutat valami komolyat. Bele se merek gondolni milyen lenne a támadószekció, ha Ő egészséges tudna maradni.

Elvileg Őt is elküldték olyan genetikai vizsgálatokra, mint Pedri-t, reméljük hasonló eredménye lesz annak is. Idén már nem szeretném, hogy megsérüljön, nagyon fog kelleni, Lewy sérült, Yamal meg Raphinha meg nem most vannak a legjobb formában.

Az meg még mindig vicces, ahogy a regisztrációja miatt pattognak az emberek, valószínűleg a magyar fotelekből jobban tudják, mint a spanyol bíróságon :D
Tegnapi megmozdulásain is látszott hogy piszkosul kelleni fog az Inter ellen, nagyon jól mozog a 16-os környékén és azon belül, mindig van benne fantázia, folyamatos gól-gólpasszveszélyes tud lenni, a tegnapi gólját is úgy lőtte hogy stat szerint 9.9% esélye volt rá. Nagyon-nagyon remélem hogy egészséges tud maradni a szezon legfontosabb részére.
bence0330

2025.04.23. 10:12:53

Hát igen, vele sosem az volt a gond, mit tud, hanem hogy mennyit tudja. Kitűnő játékos, de tartom, hogy az év egészét tekintve szűk kerettel egy elbaltázott igazolás volt, és egy egész évben elérhető Gündogannal vagy egy top szélsővel előrébb lettünk volna. Persze ezen változtathat az, ha nyáron megoldják a sérülékenységét, és konstansan játszó játékost varázsolnak belőle Flickék Pedri mintájára, akkor azt mondom, a jövőnek szólt az igazolás, és megérte. De ez még csak remény.

De amikor játszik, kegyetlen jó, nyilván jobb, mint Fermínék, főleg úgy, hogy ő idén elfelejtett célozni.

És ja, én is látom az Olmózást a túloldalon, hogy egy normális ligában ő nem játszhatna. Egy normális ligában bővebb keretünk lenne, ő és még vagy 4 játékos játszhatna, akit Tebas isten ffp-je miatt nem igazolhatunk le. :D
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.04.23. 08:07:15

davi10 írta:
Az meg még mindig vicces, ahogy a regisztrációja miatt pattognak az emberek, valószínűleg a magyar fotelekből jobban tudják, mint a spanyol bíróságon :D
A szezon előtt meg azon pattogtak, hogy úgysem fog játszani, mert egész évben sérült... Tény, hogy sok apró sérülése volt, de egészen kiemelkedő amikor játszik.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
davi10
Llegenda del Barça

Pont tegnap láttam egy viccesnek szánt képet, hogy igazából Olmo combhajlítóján múlik a Barca triplája :D

Sajnos lehetett tudni, hogy elég sérülékeny, párszor el is felejtettem, hogy még a csapat tagja, de ha visszatér, szinte mindig mutat valami komolyat. Bele se merek gondolni milyen lenne a támadószekció, ha Ő egészséges tudna maradni.

Elvileg Őt is elküldték olyan genetikai vizsgálatokra, mint Pedri-t, reméljük hasonló eredménye lesz annak is. Idén már nem szeretném, hogy megsérüljön, nagyon fog kelleni, Lewy sérült, Yamal meg Raphinha meg nem most vannak a legjobb formában.

Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330

2025.04.19. 18:55:30

Flick egyik fő feladata most kb Olmo egészségesen tartása lesz, azon sok múlhat, bár gondolom ezt inkább csak nyáron lehet megoldani majd, ha meg lehet egyáltalán. Lehet a szezon végéig egyszer sem fog kezdeni, jobb egy 30-40 perces Olmo, pláne fáradtabb védelemre, mint egy lelátón ülő.

És továbbra is remek center is, ha be van rakva, szerintem szélre rakva is el lenne, ha muszáj rotálni, csak befelé húzódva játszana, mint Rapháék amúgy is.
bence0330

2025.04.14. 17:16:17

MessiNeymarSuarez írta:
2025.04.12. 12:07:40
Mivel már napok óta részben a csapattal edz így valószínűleg a játékára gondolt :D A hírek szerint(MD) a Dortmund ellen térhet vissza, feltehetőleg a második félidőben csereként hogy felvegye a meccs ritmusát.
Így lett, tényleg ott van az utazó keretben, most remélhetőleg nem lesz jelentősége, de tényleg ha kicsit játékba tudjuk hozni, és hétévégén már ténylegesen hozhatja úgy megközelítőleg a jó formáját, akkor az már úgy tök jó hír. :) Remélhetőleg ez volt neki idén az utolsó gondja, nyáron meg Flickék kivarázsolják belőle. :)
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.04.12. 12:07:40

bence0330 írta:
2025.04.11. 21:41:33
Kérdezték Olmóról Flicket, az eredeti interjúból sem tudom pontosan, mit értett a válasza alatt, azt mondta, hogy jobb, ha Olmo itt marad, és nem utazik el velük, hanem edz. Hogy ez most azt jelenti, hogy inkább ne szurkolgasson, hanem dolgozzon, vagy azt, hogy inkább most még nem kockáztatjuk meg a játékát, majd talán a Dortmund ellen igen, azt nem tudom. Igazából az a szerencsés helyzet van, hogy nem lesz rá szükség ott sem, szóval ha hétvégére felépülne, akkor az egészen jó lenne, és megúsztuk a hiányát, bár a Betis ellen alighanem pont ő hiányzott a képletből.
Mivel már napok óta részben a csapattal edz így valószínűleg a játékára gondolt :D A hírek szerint(MD) a Dortmund ellen térhet vissza, feltehetőleg a második félidőben csereként hogy felvegye a meccs ritmusát.

És igen, szerencsére relatíve jól jöttünk ki a hiányából, az Inter ellen viszont rendkívül fontos lenne, szűk területen váratlan meghúzásában az egyik legjobb a csapatban, és benne van bármikor a gólveszély ha a kapu előtt kóborol, mondjuk ott szerintem a távoli lövéseknek is fontos szerepe lesz de ez már off.
bence0330

2025.04.11. 21:41:33

Kérdezték Olmóról Flicket, az eredeti interjúból sem tudom pontosan, mit értett a válasza alatt, azt mondta, hogy jobb, ha Olmo itt marad, és nem utazik el velük, hanem edz. Hogy ez most azt jelenti, hogy inkább ne szurkolgasson, hanem dolgozzon, vagy azt, hogy inkább most még nem kockáztatjuk meg a játékát, majd talán a Dortmund ellen igen, azt nem tudom. Igazából az a szerencsés helyzet van, hogy nem lesz rá szükség ott sem, szóval ha hétvégére felépülne, akkor az egészen jó lenne, és megúsztuk a hiányát, bár a Betis ellen alighanem pont ő hiányzott a képletből.
PR42
Jugador del Barça

2025.03.31. 12:18:40

Stalkyard írta:
2025.03.31. 12:10:25
Nagy kár érte, amikor játszik és formában van konkrétan az egyik legkiemelkedőbb képességű játékost látom a komplett európai mezőnyben, és nem érzem túlzásnak.

De a sérüléstörténete eddig is nyilvánvalóvá tette, hogy nála 2000 percig jutni egy szezonban kb a max.

Egyedül annyi reményem van, hogy esetleg Flick és a stáb egy külön tervvel fel tudja őt építeni a következő szezonra ahogy idénre Pedrit. De mivel Olmónak a komplett pályafutása ilyen volt, erre kicsi az esély.
Nagy szokás temetni a játékosokat, főleg nálunk, de szerintem elég példát láttunk arra hogy hamvaikból feltámadtak játékosok...
Pedrin túl pl:
https://www.eredmenyek.com/jatekos/demb ... /zsMC2Ec0/

Szóval én nem aggódok. Olmo jó, technika rendben, mentálisan rendben.
Testileg pedig rendben lesz ha eleget edzett, ezzel pedig szerintem nem lesz gond. Hosszú szerződése van, a mi kutyánk kölyke, szerintem évekig stabil játékos lesz.

Szóval az hogy kicsi az esély, az szerintem nem valós. Szerintem nagyon magas rá az esély hogy stabil és jó lesz.
Fontos hogy szerintem ha heti 1 meccset játszik csak végig az már stabilnak minősül.

Igazából akkor sérülget meg amikor nincs elég idő regenerációra.
Most úgy sérült meg hogy 7 nap alatt 3x volt pályán. Bár játékpercben nem volt sok de így is elhiszem hogy megterhelő számára.
https://www.eredmenyek.com/jatekos/olmo-dani/2oVBOlPg/
Stalkyard
Director del Fútbol

2025.03.31. 12:10:25

Nagy kár érte, amikor játszik és formában van konkrétan az egyik legkiemelkedőbb képességű játékost látom a komplett európai mezőnyben, és nem érzem túlzásnak.

De a sérüléstörténete eddig is nyilvánvalóvá tette, hogy nála 2000 percig jutni egy szezonban kb a max.

Egyedül annyi reményem van, hogy esetleg Flick és a stáb egy külön tervvel fel tudja őt építeni a következő szezonra ahogy idénre Pedrit. De mivel Olmónak a komplett pályafutása ilyen volt, erre kicsi az esély.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
bence0330

2025.03.31. 10:33:13

Troym írta:
2025.03.31. 09:31:00
Barcaman1993 írta:
2025.03.31. 08:58:53
Azt lehet tudni, hogy vele és Pau Victorral mi lesz? Ha emlékeim nem csalnak, akkor kb. 1 hétig van még engedélyük.
Engedélyük van a szezon végéig, csak bírósági döntés által, ahol a következő kör jön pár napon belül. Ha ott nem változik az ítélet, akkor játszhatnak simán a szezonban, ha megváltoztatják az álláspontjukat, akkor attól a perctől nem léphetnek pályára. Az ítélethirdetés meg kell legyen április közepéig.
Őszintén, egyre kisebb a jelentősége. Victor nem játszik, a szezon kétharmadát meg eleve Olmo nélkül toltuk le, kb áprilist is nélküle fogjuk, és elég meglepő lenne, ha utána a maradék bő 1 hónapra egészséges maradna. Nyilván ettől még szurkolok, mert jobb vele a csapatunk, meg alapvetően kétlem, hogy változna az ítélet, de ha mégis, akkor vesztünk kb 2-300 percnyi Olmót, semmiképp sem a világ vége, vagy valami óriási változás, sajnos.
Troym
Director del Fútbol

2025.03.31. 09:31:00

Barcaman1993 írta:
Azt lehet tudni, hogy vele és Pau Victorral mi lesz? Ha emlékeim nem csalnak, akkor kb. 1 hétig van még engedélyük.
Engedélyük van a szezon végéig, csak bírósági döntés által, ahol a következő kör jön pár napon belül. Ha ott nem változik az ítélet, akkor játszhatnak simán a szezonban, ha megváltoztatják az álláspontjukat, akkor attól a perctől nem léphetnek pályára. Az ítélethirdetés meg kell legyen április közepéig.
Barcaman1993
Director del Fútbol

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.03.28. 07:52:02

Sajnálom a srácot, ő lehetne az extra Yamal, Raphinha, Lewy és Pedri mellett. Nekem olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy november környéke óta nem egészséges. Nagyon jól kezdett a Barcaban, majdnem az EB-s formáját hozta. (Azzal nem értek egyet, hogy ne lehetne húzó ember, az EB legjobbja volt Yamal mellett)
Azután mintha ilyen tartalékos üzemmódban focizna, sokszor eltűnik a pályán. Január elején a hírek szerint mentális problémái voltak a regisztrációja miatt, ami kihatott az egészségére. Hát nem tartottam valószínűnek ezt, de valami nincs vele rendben, mintha folyamatosan előjönne rajta valami sérülés, és nem tudna maxon játszani. Remélem jövőre fel tudják építeni a srácot, mert kedvelem a játékát, és Pedrivel a Barcaban tökéletesen ki tud(t)nák egészíteni egymást.
Off: nagyon kellene egy szélső a rotációba, ha Olmo marad ilyen sérülékeny, simán kezdhet jövőre az új játékos Lewy, Yamal és Raphinha mellett, utóbbi a csatár mögötti pozícióban.
bence0330

2025.03.28. 00:01:07

Ja, én sem a szintjét kritizáltam soha, hogy megvettük, remek képességei vannak és illik a rendszerbe. De hát... konkrétan amikor eszembe jut, hogy mi lesz a kezdő 11-ünk aznap, eszembe sem jut már. De igen, nagy hiba volt egy szűk keretben egyetlen igazolásként. És őszintén nem gondolom, hogy Torre egy nagy minőségi visszaesés hozzáképest. Gyengébb, de nem sokkal, cserében bevethető, ha Flick bízna benne, a hozzzáadott értéke simán több lenne egy szezon során. Így nyilván nem.

Plusz azért Olmo még fénykorában sem az a játékos, aki a hátán viszi a csapatot, azért a plafonja se a KDB-Wirtz-Fernandes szint. Csak akkor nagyon jó, hatékonyabbá teszi a játékunkat, gördülékenyebbé.

Az is lehet, amúgy, hogy megtalálják az okát, és megoldják, de az nem most lesz, max jövő szezonra.

A hír írója amúgy nemigen nézhetett rá a menetrendünkre, 3 hét alatt 7 meccsünk jön, de még 2 alatt is 5.
Troym
Director del Fútbol

2025.03.27. 23:49:16

BREAKING: Dani Olmo injured himself during his penalty. He'll be out for approximately 2-3 weeks.
He will miss 3-4 games.

Szerintem hiba volt megvenni, akkor is ezt mondom, ha 15 góllal zárja a szezont, mert egészségügyileg már 26 évesen kérdőjeles az állapota, ez nyilván nem javulni, hanem romlani fog. El nem tudom róla képzelni, hogy képes lenne 3 naponta kezdő lenni, mint sokan a csapatban.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.24. 12:55:43

“In August, I expected Barcelona to solve their problems, but in the last three days, they wanted to solve everything in a hurry and they could not,” Tebas said. “Dani Olmo signed knowing that he might not play after December"-Tebas
A másik topicban felmerült mennyire jogos Olmo játéka, ráadásul ő lőtte az első gólt.
Itt érzek Tebastól egy kis csúsztatást.
Olmo, amikor a Barcaba igazolt (08.09), nem valószínű, hogy tudta, hogy nem tudják regisztrálni, ez az átigazolási piac végén derült ki.
Aláírta a fél éves licenszt, de mit tehetett volna, mint kiderült, regisztráció nélkül nem mehet kölcsön, és nem lehet eladni sem.
Ha Tebas augusztus végén úgy gondolta, hogy megoldódik a Barca FFP helyzete, akkor valószínűleg a Nike szerződésre gondolhat, nem tudok más 100+ milliós bevételről.
A Nike szerződés november 9-én lett bejelentve, amit kért a La Liga, hogy szavaztasson meg a klub a pártoló tagokkal, ami december 21-én történt meg.
A Nike szerződés végül nem erdeményezett 1/1-et.

Akkor az a hihetőbb, hogy a klub 3 nap alatt akarta megoldani az FFP helyzetét, vagy itt valami nem kerek a La Liga oldaláról.
Peter
Director del Fútbol

2025.02.23. 16:44:04

Olmo féle habitusból, attitűdből, ha lenne még két hasonló felfogású, fejben gyors, előretekintő és jó labdatartó középpályásunk, bitang erős csapat lennénk és senki sem hiányolna vkp igazolást.... :D

Erő és dinamika jellemzi a mozdulatait, semmi felesleges nincs benne, céltudatos, határozott, nem forgolódik, nem babusgatja labdát, kifjezetten progresszív.
Sallangmentes, letisztult és távolabbról is gólerős.

Képes magához ragadni a kezdeményezést, egy igazi, mai modern középpályás.
Hozta magával, amit a válogatottnak is jelentett, benne megvan a váratlan, benne van a villanás, képes különbség lenni.

Több "Olmo" elférne a középpályán és a sérülékenysége ellenére belőle képes kijönni az a plusz, amit más középpályásoktól keveset látunk vagy csak belelátunk és várjuk folyamatosan, hogy na majd most hátha...
gránit írta:
2025.02.23. 02:17:21
gránit
Director del Fútbol

2025.02.23. 02:17:21

Még akkor is erősítés a csapatnak, ha sérülékeny. Én nagyon kedvelem a játékát, nagyon nagy pluszt jelentenek a megindulásai, lendületet ad a csapatnak. És végre valahára nem a szélen pazarolunk el egy jó támadót. Ha szemben a kapuval lő, nagyon nagy erőssége a csapatnak.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.20. 17:31:14

Troym írta:
2025.01.20. 16:50:11
bence0330 írta:
2025.01.20. 16:39:02
Felix nem ideális játékos feltétlen, de nem sérülékeny, benne van a villanás, és a gólok is. Szerintem sokkal beljebb lettünk volna vele, sokkal olcsóbban, a két portugál tuti belefért volna Olmo helyett, úgy meg aztán pláne. Pedig nem kedvelem különösebben, de sokkal jobban kellett volna egy balszélső, Felix ráadásul Olmo posztján is legalább olyan jó, mint szélen. Igen, nem feltétlen a kezdőbe jött volna, oda nem elég, de na.
A minőségi részt nem tárgyalva, de 52 millióért ment Felix a Chelseabe, de nekünk odaadták volna inkább ingyen kölcsönben?
Cancelo meg 25 millióért ment a sivatagba, 2 hete meg úgy tűnt az egyetlen igazolásunk Olmo sem lesz regisztrálva tavaszra.
Az Atma és City inkább lemondott volna Alvarezről és Savinhoról, hogy kölcsönvehessü őket?
Ezzel egyetértek. Senki nem fért bele, nemhogy Felix és Cancelo. Max egyik, ha Felixnek tényleg 6 most a fizetése, vagy Cancelo 12-15 milliós fizetése+25 ára.
Kérdés ők, vagy mások (más egyéb igazolás) hogyan értékelték volna a regisztrációs mizériát.
Amit már írtam, és szerintem a Podcastból is kimaradt, volt A, B, C, D, E terv
A távozók fizetésébe
B Nike szerződés
C Stegen sérülése ősszel, Christensen sérülése nyáron+ távozók+bevétel egy évre kalkulálva a regisztrációt
D bíróság Pedro Leon, Gavi kapcsán
E VIP páholy eladás
Lehet kellett volna ...X, Y, Z :)

Az átigazolások topicba ezért írtam le 1/1 igazolásokat reggel. Tebas is arról beszélt nyáron, hogy Nico belefér a bére és az 5 évre bontott amortizációja
Olmo amortizációja 10 körül, ami kijön a 40 milliós eladásokból lehet még 1a4-hez is, de nyáron már talán 1a2-höz, vagy 60% volt, ha jól emlékszem.
Gündogan fizetése elvileg 18 körül volt, de még ehhez jön Lenglet része, és a többi apró+Christensen majd Stegen fizetésének 80%-a.
Elnézést a hosszú fejtegetésért, az a lényeg, hogy semmi nem volt elég 1 igazolásra sem :)

Szerk: lehet Flick és stábja bérével nem kalkulálok, azért nem ilyen egyszerű. Na ezért nincs CEO, ahhoz el kellene adni még a fél stadiont :)
bence0330

2025.01.20. 17:00:08

Troym írta:
bence0330 írta:
Felix nem ideális játékos feltétlen, de nem sérülékeny, benne van a villanás, és a gólok is. Szerintem sokkal beljebb lettünk volna vele, sokkal olcsóbban, a két portugál tuti belefért volna Olmo helyett, úgy meg aztán pláne. Pedig nem kedvelem különösebben, de sokkal jobban kellett volna egy balszélső, Felix ráadásul Olmo posztján is legalább olyan jó, mint szélen. Igen, nem feltétlen a kezdőbe jött volna, oda nem elég, de na.
A minőségi részt nem tárgyalva, de 52 millióért ment Felix a Chelseabe, de nekünk odaadták volna inkább ingyen kölcsönben?
Cancelo meg 25 millióért ment a sivatagba, 2 hete meg úgy tűnt az egyetlen igazolásunk Olmo sem lesz regisztrálva tavaszra.
Az Atma és City inkább lemondott volna Alvarezről és Savinhoról, hogy kölcsönvehessü őket?
Szerintem ha ide akart volna jönni, és mi is akartuk volna, akkor a CFC esélytelen lett volna kb, ergo ugrott volna az 52 misi. Ha Cancelo maradhatott volna, semmiképp sem fizettek volna ki érte 25 misit a sivatagból, mert nem lett volna hajlandó odamenni. A kettő együtt normál keretek között tuti belefért volna Olmo árába. A fizetést azért nem tudom, mert ugye kölcsönben voltak, szóval nem tudom, ez a nem 1:1-es ffp hogy vonatkozott rájuk, valamiért azt feltételeztem, hogy számított ott is, szóval többet kellett kiadni/leadni a fizukból, mint aki érkezett volna. Ha ez nem igaz, akkor valóban csak Felix fért volna bele, és talán még valami Valle szint maradhatott volna. Önmagában Felix-el is előrébb lennénk, de nyilván jobb lett volna egy echte balszélső.
Troym
Director del Fútbol

bence0330 írta:
bence0330

grgly50 írta:
2025.01.20. 13:44:58
Félix helyére pedig kellett valaki.
Nekem ezzel már önmagában van bajom. Felix nem ideális játékos feltétlen, de nem sérülékeny, benne van a villanás, és a gólok is. Szerintem sokkal beljebb lettünk volna vele, sokkal olcsóbban, a két portugál tuti belefért volna Olmo helyett, úgy meg aztán pláne. Pedig nem kedvelem különösebben, de sokkal jobban kellett volna egy balszélső, Felix ráadásul Olmo posztján is legalább olyan jó, mint szélen. Igen, nem feltétlen a kezdőbe jött volna, oda nem elég, de na.
Válasz küldése