Barca Igazolások
Megjelenhet bármennyi pletyka, de távozó nélkül érkező biztosan nem lesz és nincs potenciális távozó, de mondjuk az se sokat segítene rajtunk, ha XY 4 órával az átigazolási időszak vége előtt megpattan és kapkodva hozunk olyat, aki teljesen felesleges.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Talán de, viszont elég sérülékeny ott - a Milanban mondjuk mindenki az, szóval lehet itt nem lesz. Nem illeszkedett ott be túl jól amúgy szerintem szívesen visszajönne spanyolba. Ő hajtós játékos, és cselezni remekül tud, és kicsit kifelé áll a szekere. Elég jó ötlet.Barcaman1993 írta: ↑2025.01.23. 08:42:05Még pletyka sincsen róla, de - érdekességképpen - egy csere szélsőnek Chukwueze a Milanból nem lehetne nekünk jó?
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Még pletyka sincsen róla, de - érdekességképpen - egy csere szélsőnek Chukwueze a Milanból nem lehetne nekünk jó?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
A fenti gondolataid ugyan a kapusokra vonatkozott, de ezzel együtt nekem teljesen olyan érzésem van, hogy nálunk valahol valamikor nagyon elcsúszott a játékosokkal való viszonyunk.
Nálunk - sajnos - a klub van a játékosért és nem a játékos a klubért....

Ez úgy elcsúszott már, hogy ez az elnökség is úgy csinál, mint akinek ez a természetes..
(néhány jelentéktelen esetben keménykedünk, fillérezünk, elküldünk, miközben a hátsó ajtón öntjük ki a milliókat talicskástól)
Szerintem ha sikerülne is eladni akkor is elvinné a lóvét az FFP, de ha nem tuti nem hoznék ide egy lepukkant MU-ból egy Rashfordot ( De igazából senkit.)FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.22. 10:25:49
Jaja. Ezért jöttem a topicba, csak elkalandoztam
Azonnal eladnám ennyiért, még ha valaki leigazolja a jövőben, a 20% elég komoly extra bevétel lehet.
Így talán tudnánk hozni valakit, de az nálam már nem Rashford lenne.
A fiú 27 éves korára még a történelmi mélypontra kerülő MU kezdőjéből is kikerült. Mindegy, hogy az az Ő hibája volt vagy nem, szerintem az önbizalma a béka segge alatt van, ráadásul egy teljesen identitását veszített csapatban játszik. Már nincs egy konkrét kiforrot stilus ott, azt se tudjuk mibe lenne jó illene-e ide, azon túl, hogy fut mint a villám kb. semmit nem mutatott vagy három éve.
Másrészt ígyis elég hullámzóak vagyunk, nem hiszem, hogy kell nekünk mégegy olyan ember, aki ha berakod vagy nagyon jól sül el vagy sehogy.
Ha padra hozzuk akkor szerintem a fizetésigénye az ami túlzás és nem látom, hogy a brazil vagy Yamal ne lenne kezdő jelenleg.
Ha csere kell akkor inkább egy ilyen fiatalt kéne nézni, mint Nusa, vagy valami 30 körüli 15 milla kürül, aki nem teljesen kutyaütő, látott már nagy csapatot és utolsó nagy lehetősége révén tűri a padot.
Ha Rashford nem kifejezetten Flick fétise, hanem a vezetőség akar most valami villantani én tuti nem hoznám.

Kik most azok, akik kölcsönben vannak valahol,
vagy birtokoljuk a tulajdon egy részét?
És esetleg vmi kis apró még bejöhet?
Mingu, Roque, Lenglet, Valle rémlik, de biztos vannak még.
Rafinha, Pedri, Yamal azért brutál szezont tol.
Ami viszont meglepett tegnap, hogy a védelmen mennyire, hányszor átrohantak. Ez nem volt ennyire jellemző.
Mintha Araujo és Cubarsi egyelőre nem úgy működne, mint Cubarsi és Inigo. De persze a középpálya is kell hozzá tudom.
vagy birtokoljuk a tulajdon egy részét?
És esetleg vmi kis apró még bejöhet?
Mingu, Roque, Lenglet, Valle rémlik, de biztos vannak még.
Rafinha, Pedri, Yamal azért brutál szezont tol.
Ami viszont meglepett tegnap, hogy a védelmen mennyire, hányszor átrohantak. Ez nem volt ennyire jellemző.
Mintha Araujo és Cubarsi egyelőre nem úgy működne, mint Cubarsi és Inigo. De persze a középpálya is kell hozzá tudom.
-
- Entrenador del Barça
Jaja. Ezért jöttem a topicba, csak elkalandoztamMessa írta: ↑2025.01.22. 10:08:09A Sport szerint a Palmeiras 27 milliós ajánlattal jelentkezett Roque játékjogának 80%-áért.
Már most télen vinnék, jelenleg az egyik legjobb anyagi helyzettel bíró brazil klub, ráadásul most adták el Edson Reis-t a Citynek 40 millióért.
A Betises kölcsön miatt ugyanakkor nem tűnik túl valószínűnek az üzlet, de nyáron ismét megpróbálhatják.
Hozzáteszik azt is, hogy a Betis is nyitott lenne egy vételre 25 millió körül.

Azonnal eladnám ennyiért, még ha valaki leigazolja a jövőben, a 20% elég komoly extra bevétel lehet.
Így talán tudnánk hozni valakit, de az nálam már nem Rashford lenne.
Végülis ezért tart bíróságon a dolog, ami remélhetőleg orvosolja a problémákat....FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.22. 09:58:38Azzal van baj, ha a saját kiskapuinak mondanak ellent, módosítják visszamenőleg. Ezért van a bohóckodás, és ezért egyre rosszabb a klub megítélése.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
A Sport szerint a Palmeiras 27 milliós ajánlattal jelentkezett Roque játékjogának 80%-áért.
Már most télen vinnék, jelenleg az egyik legjobb anyagi helyzettel bíró brazil klub, ráadásul most adták el Edson Reis-t a Citynek 40 millióért.
A Betises kölcsön miatt ugyanakkor nem tűnik túl valószínűnek az üzlet, de nyáron ismét megpróbálhatják.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Entrenador del Barça
Azzal van baj, ha a saját kiskapuinak mondanak ellent, módosítják visszamenőleg. Ezért van a bohóckodás, és ezért egyre rosszabb a klub megítélése.Peter írta: ↑2025.01.21. 21:38:27Picit túl a sztorin, játszhat Olmo....de az ördög ügyvédjeként számomra teljesen életszerű és elfogadható, ha valaki(k) rendszeresen (vissza)él(nek) az egyébként normális, hétköznapi és gyakorlati körülményekhez igazodó szabályok "kiskapuival", akkor a szabályozó ezekhez alkalmazkodva azokat folyamatosan becsukja.
A szabályozó akkor kényszerül erre, ha kinyílnak a kiskapuk, tehát csak azok kihasználása után képes bezárni. Amikor valaki megtalál, kinyit, kihasznál egy kiskaput, azt csak időben később tudják becsukni.
A Liga tehát "követi" az eseményeket, ezért tűnik úgy, hogy folyamatosan módosít.
Természetesen a szövetség feladata a normális és világos szabályozás, de nekik is a "normális"ból kell kiindulni, nem pedig abból, hogy akiknek ezt be kellene tartani, az folyamatosan a kerülőutakat keresi.
Alapvetően a jogkövető magatartás és annak betarthatósága a kiindulás a szabályozásoknál
Aztán az már magától értetődő, hogy a kiskapuk utáni szaladgálásban benne van túlfutás lehetősége is, ami után végső esetben szinte már csak az alkotmánybíróság marad...![]()
Ahol az elsőbbségadás kötelező ellenére rendszeresen kijárnak veszélyesen, ott nem kell azon meglepődni, ha holnaptól stop tábla lesz. Aki normálisan, életszerűen vette figyelembe az elsőbbségadás kötelező táblát, joggal morog, hogy minek kell megálljak, hisz eddig is betartottam a szabályokat.
Vagy, ha csak számlázgat valaki, de a pénz sosem landol a számlán, akkor életszerű, hogy holnaptól a pénz beérkezését vegyék alapul.
Ügyes Laporta, ha kiskapukra játszva sikerrel jár, de azon sem kell meglepődni, hogy akad olyan, aki megpróbálja utolérni vagy akár megelőzni is....![]()
BL topicban írtam, 84 milliós lehet az MD szerint a BL bevétel. Nem a La Ligán múlik, múlt az utóbbi években, hogy ennyivel (utóbbi években jóval kevesebb a "segítség" miatt)több legyen a bevétel
A Sport szerint a Palmeiras 27 milliót ajánlott Roque 80%-os játékjogáért.
Szerk: ha elfogadják a megszorításokat, kieshet évi 50-100 milliós BL bevétel, ha nem tudunk igazolni. Ha nem lenne Masia, és ez a generáció, még a középmezőny is necces lenne.
Így szerintem joggal keresik a kiskapukat. A kiskaput is idézőjelbe tenném. A sérülés 80%-a, elnöki letét kiskapu, az, hogy mindenféle papírral bohóckodjanak szponzori cégekkel, vagy, hogy a extra bevételeinek 5%-a, minden egyéb 25%-a mehet a keretre egy futball klubnak egyenesen szánalmas.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.01.22. 10:22:57-kor.
Picit túl a sztorin, játszhat Olmo....de az ördög ügyvédjeként számomra teljesen életszerű és elfogadható, ha valaki(k) rendszeresen (vissza)él(nek) az egyébként normális, hétköznapi és gyakorlati körülményekhez igazodó szabályok "kiskapuival", akkor a szabályozó ezekhez alkalmazkodva azokat folyamatosan becsukja.
A szabályozó akkor kényszerül erre, ha kinyílnak a kiskapuk, tehát csak azok kihasználása után képes bezárni. Amikor valaki megtalál, kinyit, kihasznál egy kiskaput, azt csak időben később tudják becsukni.
A Liga tehát "követi" az eseményeket, ezért tűnik úgy, hogy folyamatosan módosít.
Természetesen a szövetség feladata a normális és világos szabályozás, de nekik is a "normális"ból kell kiindulni, nem pedig abból, hogy akiknek ezt be kellene tartani, az folyamatosan a kerülőutakat keresi.
Alapvetően a jogkövető magatartás és annak betarthatósága a kiindulás a szabályozásoknál
Aztán az már magától értetődő, hogy a kiskapuk utáni szaladgálásban benne van túlfutás lehetősége is, ami után végső esetben szinte már csak az alkotmánybíróság marad...

Ahol az elsőbbségadás kötelező ellenére rendszeresen kijárnak veszélyesen, ott nem kell azon meglepődni, ha holnaptól stop tábla lesz. Aki normálisan, életszerűen vette figyelembe az elsőbbségadás kötelező táblát, joggal morog, hogy minek kell megálljak, hisz eddig is betartottam a szabályokat.
Vagy, ha csak számlázgat valaki, de a pénz sosem landol a számlán, akkor életszerű, hogy holnaptól a pénz beérkezését vegyék alapul.
Ügyes Laporta, ha kiskapukra játszva sikerrel jár, de azon sem kell meglepődni, hogy akad olyan, aki megpróbálja utolérni vagy akár megelőzni is....

1:1-ben vagyunk...gránit írta: ↑2025.01.21. 19:13:15Ha 1:1-ben lennénk, akkor igen. Egyébként a féléves, kb 9 millió eurós fizetése is bitang nagy. Ne feledjük, Olmót és Pau Victort alig tudtuk regisztrálni, csak jogi hercehurca után (de legalább ismét bebizonyosodott, hogy nincsenek szabályok, csak hasraütésszerű, következetlen gumiszabályok, amik össze-vissza módosíthatók, ahhoz pedig külön "gratulálok" a Liga vezetésének, hogy törvénybe ütköző dolgot írt elő, aminek szerintem kéne hogy legyen jogi következménye Tebas-ékra nézve).
Rashford-tól majd "kérni fogják" a fizucsökkentést, ne legyenek kétségeid.

Olmoék regisztrálásával azért volt gond, mert csak január 03-ával fogadták el az 1:1-et, ők meg kikerültek a csapatból dec 31-én... És 2x nem lehet uabba a csapatba regisztrálni egy szezonban...
Barcelona had meeting with Marcus Rashford’s camp today in Lisbon!
Rashford’s KEEN on move to Barcelona.
It now depends on exits and Financial Fair Play as Eric Garcia has offers from Girona and Como, Ansu Fati’s future is still under discussion with no decision made.
Borussia Dortmund also still there for Rashford with excellent relationship with Manchester United, as sources do 𝐧𝐨𝐭 rule out possibility to stay at United [Fabrizio Romano]
Rashford’s KEEN on move to Barcelona.
It now depends on exits and Financial Fair Play as Eric Garcia has offers from Girona and Como, Ansu Fati’s future is still under discussion with no decision made.
Borussia Dortmund also still there for Rashford with excellent relationship with Manchester United, as sources do 𝐧𝐨𝐭 rule out possibility to stay at United [Fabrizio Romano]

Ha 1:1-ben lennénk, akkor igen. Egyébként a féléves, kb 9 millió eurós fizetése is bitang nagy. Ne feledjük, Olmót és Pau Victort alig tudtuk regisztrálni, csak jogi hercehurca után (de legalább ismét bebizonyosodott, hogy nincsenek szabályok, csak hasraütésszerű, következetlen gumiszabályok, amik össze-vissza módosíthatók, ahhoz pedig külön "gratulálok" a Liga vezetésének, hogy törvénybe ütköző dolgot írt elő, aminek szerintem kéne hogy legyen jogi következménye Tebas-ékra nézve).
Nem releváns, azt Rashfordtól teljesen függetlenül írtam. Amúgy ha engedik nekünk regisztrálni, felőlem jöjjön. Legyen csak minél mélyebb a keret. De ha priorizálni kell, nálam kb leghatul lenne ez a poszt. A támadószekciónk a középcsatár posztot leszámítva elég erős, a középcsatár köré épített tűzerőnk elég komoly, sokan már Olmó leigazolását is feleslegesnek vélik. Torre például nagyon kevés lehetőséget kap, pedig kaphatna többet, más posztokon meg még Torre- vagy Fermín-szintű tartalékunk vagy mennyiségünk sincs, például Balde posztján. De felőlem jöhet Rashford is, csak nálam ő hátul lenne a listán.
Talán másfajta megoldást is végig lehetne gondolni.
Itt egy példa, gondolom viszonylag kevesen ismerik: Burkardt
Mainz 24 éves csatára, 12 gólos a Bundesligában, van kb 2 millió a fizuja (kevesebb, mint amit Guiunak ajánlottunk) miért nem őt vesszük kölcsön fél évre mondjuk 5 millióért és írunk egy opciót. Ha bejön, akkor alacsonyabb fizuval szerezhetnénk egy támadót, ha nem akkor fél év múlva visszaküldjük. 5m féléves kölcsön díj + 2m fizetés is kevesebb, mint amibe Rashford fél fizuja kerülne...
Itt egy példa, gondolom viszonylag kevesen ismerik: Burkardt
Mainz 24 éves csatára, 12 gólos a Bundesligában, van kb 2 millió a fizuja (kevesebb, mint amit Guiunak ajánlottunk) miért nem őt vesszük kölcsön fél évre mondjuk 5 millióért és írunk egy opciót. Ha bejön, akkor alacsonyabb fizuval szerezhetnénk egy támadót, ha nem akkor fél év múlva visszaküldjük. 5m féléves kölcsön díj + 2m fizetés is kevesebb, mint amibe Rashford fél fizuja kerülne...
Felét kell már csak a fizetésének kifizetni és szóban van fizetéscsökkentés... pl Garcia féle 10m elég is lenne...gránit írta: ↑2025.01.21. 12:48:54Ha ez igaz, akkor esélytelen. 15 millió fontot felett keres, kb 18 millió eurót. Ezzel nálunk a harmadik legtöbbet kereső játékos lenne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.21. 12:12:46Elvileg a MU nem állja egyik távozó játékos fizetésének egy részét sem.
https://www.capology.com/club/mancheste ... d/salaries
Egyébként sincs rá szerintem szükségünk. Igazoljunk le egy jó kapust, felezzük le a kapott góljaink számát, és nagyot lépünk előre. Meret, Walter Benitez nyáron ingyenesek. Mainoo amúgy jó lenne a Unitedből, igazi munkagép. Ott kifelé áll neki neki is, és a fizetése sem magas. De erre a posztra biztos nem igazolunk, már tavaly nyáron elégedettek voltunk azzal, amink van, és Kessié után aligha igazolnak ide erre a posztra a saját nevelésű játékosok miatt. Tah viszont elérhető lehet, ha Fatit sikerül kirakni.
Lehet, reménykedünk Mingueza eladásában, vagy valaki más után befolyó díjban.
Az, hogy nyáron ki ingyenes, miért releváns Rashford nyárig tartó kölcsöne szempontjából?

Ha gyenge lesz, úgysem fog kelleni, ha nagyon belejön a játékba, akkor meg úgysem fogjuk tudni leigazolni, mert felmegy az ára...
Hacsak nincs valami olcsó opciónk... De, az meg mintha beszámítana FFP-be?!
Brazilbol vagy Franciabol nem tudunk valakit kukazni elore?mondjuk ilyen Roque felet inkabb ne,hatha talalnank egy sajat Vinit tobb esszel..
gránit írta: ↑2025.01.21. 12:48:54Ha ez igaz, akkor esélytelen. 15 millió fontot felett keres, kb 18 millió eurót. Ezzel nálunk a harmadik legtöbbet kereső játékos lenne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.21. 12:12:46Elvileg a MU nem állja egyik távozó játékos fizetésének egy részét sem.
Egyébként sincs rá szerintem szükségünk. Igazoljunk le egy jó kapust, felezzük le a kapott góljaink számát, és nagyot lépünk előre. Meret, Walter Benitez nyáron ingyenesek. Mainoo amúgy jó lenne a Unitedből, igazi munkagép. Ott kifelé áll neki neki is, és a fizetése sem magas. De erre a posztra biztos nem igazolunk, már tavaly nyáron elégedettek voltunk azzal, amink van, és Kessié után aligha igazolnak ide erre a posztra a saját nevelésű játékosok miatt. Tah viszont elérhető lehet, ha Fatit sikerül kirakni.
Én kapust most nem igazolnék! Sztem a lengyel meg Pena nem annyira rossz opció( majd nyáron vagy azután viszont hoznék) sztem most szükségesebb lenne egy normális csatár egy kp( Mainot adnám) és szélső védő( bal szélsőt is támogatnám, de Flick focija annyira nem kiállt érte..Alattam írták pár sorral, Flicket is elküldenénk ( hírek szerint ami sztem is kamu) remélem ez tényleg az, mert még, ha tényleg van is nála is hiba sztem évek óta nem volt normális edzőnk most pedig végre van!
Ha ez igaz, akkor esélytelen. 15 millió fontot felett keres, kb 18 millió eurót. Ezzel nálunk a harmadik legtöbbet kereső játékos lenne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.21. 12:12:46Elvileg a MU nem állja egyik távozó játékos fizetésének egy részét sem.
-
- Entrenador del Barça
Elvileg Sport/MD 8-10 millió kellene Rashford regisztrálásához, de senki nem akar távozni.davi10 írta: ↑2025.01.21. 11:47:07Nekem nagyon nem ez jön le, hogy rossz alkupozícióban, tűzön-vizen át harcolunk Rashford-ért.
Van egy szétesett MU, ahonnan üldözik el a játékosokat, Rashford pedig a hírek alapján ide szeretne jönni. Szó nincs olyanról, hogy Flick-nek, aki összerakta Európa legtermékenyebb támadótrióját, minden vágya lenne egy Rashford.
Ahogy Antony-ért se hiszem, hogy nagyon meg kellett erőltetnie magát a Betis-nek, úgy Rashford se hiszem, hogy sokba kerülne nekünk.
Elvileg Eric Garciáért van egy 7+3 milliós ajánlatunk, amit kevesell a klub.
Persze én is olvasok olyan híreket is, hogy Haalandra van esély a titkos kivásárlási árával

https://sportposzt.com/hansi-flick-alla ... celonaban/
Vagy, hogy Flicket is leváltanánk.
Utóbbiaknek szerintem nincs valóságalapja, előbbiekre elég nagy. Szerintem a Sport és az MD sem a legmegbízhatóbb mostanság, túl nagy a véleménykülönbség, mostanában.
Rashforddal kapcsolatban a Milan, Dortmund és Monaco nevét olvastam a Barcan kívül, akiket nem köt az FFP.
Mondjuk az Antony-Betis híreket sem értem. Antony elvileg 12 milliót keres a MU-ban, a Betis legnagyobb keresetű játékosa Isco 6-al.
Jó befektetés lehet nekik, ha olcsón meg tudják szerezni, de a mikéntjét furcsállom.
Elvileg a MU nem állja egyik távozó játékos fizetésének egy részét sem.
- davi10
- Llegenda del Barça
Nekem nagyon nem ez jön le, hogy rossz alkupozícióban, tűzön-vizen át harcolunk Rashford-ért.
Van egy szétesett MU, ahonnan üldözik el a játékosokat, Rashford pedig a hírek alapján ide szeretne jönni. Szó nincs olyanról, hogy Flick-nek, aki összerakta Európa legtermékenyebb támadótrióját, minden vágya lenne egy Rashford.
Ahogy Antony-ért se hiszem, hogy nagyon meg kellett erőltetnie magát a Betis-nek, úgy Rashford se hiszem, hogy sokba kerülne nekünk.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
-
- Entrenador del Barça
Azért, mert te, vagy más nem tudja/olvassa, nem biztos, hogy úgy is van.Troym írta: ↑2025.01.21. 10:53:36Nem azt mondom kire van pénzünk, kire nincs, hanem nem értem miért csak egy emberrel beszélgetünk, hogy mi lenne ha jönne?
Már a hülye is tudja a focivilágban, hogy ezen a télen Rashfordnál és senki másnál nem próbálkozunk, ez mind rontja a tárgyalási pozíciónkat, ez nem foci alapú megállapítás, hanem üzleti.
Ha Rashford mellett mondok valami tárgyalnánk 5 másik játékossal, mindegy kik azok, akkor sokkal jobb konstrukcióban kapnánk meg akár Rashfordot is, ha őt akarják annyira.
Ehhez nem kell sem FFP, sem más, csak Deconak kellene felemelnie a telefonját, stb és pár ügynöknél érdeklődni, ők leadnák kapásból a pletykát a médiának, hogy XY felöl is kérdezősködünk és akkor mondjuk nem kellene Rashford teljes fizetését, hanem csak 85%-át állni.
Lásd Laporta nyilatkozta az Olmo regisztrálásról.
Tudtad, hogy Bryan Zaragozaval tárgyaltunk? Ő nyilatkozta.
https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... e-nrt.html
Most a Sport szerint felajánlották Asensiot. Hát nem tudom melyiket nem szeretném jobban, Rashfordot vagy Asensiot

Miért jó az, ha a média tud valamiről, én nem értem ezt a mindenki által várt átláthatóságot. Mivel lenne jobb, ha tudnák, hogy Messit 4 éve XX millióval fizetjük, vagy Bartomeuéknak mi maradt a szekrényben, vagy a La Liga mit hogyan csalt el ellenünk. Ha tudnánk is, valószínűleg csak a klub kárára lenne a jövőben.
Laporta egy kicsi Perez. Annyi a különbség, hogy Perez mindent az irányítása alatt tart, a médiát is, Barcelonában pedig kikezdik az elnököt, az edzőket, a játékosokat, mindenkit, főleg ha nem is katalán, akár mondva csinált indokokkal.
Miért jó, hogy megírták, hogy Chiesaért 5+7 milliót ajánlottunk több évi részletre. Így is mindenki rajtunk röhög, pedig nem mi találjuk ki ezeket a szabályokat.
Jelen esetben 0 alkupozízióval keressük meg Asensiot, Rashfordot, Vlahovicot és ajánljunk 10 gombot?
Pontosan te voltál, aki a Felix transzfert is ellenezted, pedig a csávó 400 ezres fizetésért érkezett, úgy szerzett 10+ gólpontot.
A végtelenségig nem lehet a kiskapukat kihasználva boldogulni, amit előre lezárnak visszamenőleg.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem hiszem hogy Rashford-kalibereket vagy annál jobbakat el akarnának engedni szezon közben kölcsönbeTroym írta: ↑2025.01.21. 10:53:36Nem azt mondom kire van pénzünk, kire nincs, hanem nem értem miért csak egy emberrel beszélgetünk, hogy mi lenne ha jönne?
Már a hülye is tudja a focivilágban, hogy ezen a télen Rashfordnál és senki másnál nem próbálkozunk, ez mind rontja a tárgyalási pozíciónkat, ez nem foci alapú megállapítás, hanem üzleti.
Ha Rashford mellett mondok valami tárgyalnánk 5 másik játékossal, mindegy kik azok, akkor sokkal jobb konstrukcióban kapnánk meg akár Rashfordot is, ha őt akarják annyira.
Ehhez nem kell sem FFP, sem más, csak Deconak kellene felemelnie a telefonját, stb és pár ügynöknél érdeklődni, ők leadnák kapásból a pletykát a médiának, hogy XY felöl is kérdezősködünk és akkor mondjuk nem kellene Rashford teljes fizetését, hanem csak 85%-át állni.

Rashford is csak azért opció mert teljesen kikerült a MU-ból és muszáj mennie, mint ahogy Aubameyang is csak azért volt opció, egy csúcsformában lévő Rashford-Aubameyang kalibert nem engednének el szezon közben, főleg nem kölcsönbe.
Sajnos abból kell gazdálkodni ami van, jelenleg Rashford is csak a körülmények között lett a realitás, és nagyon kéne a rotációba, nyáron meg meglátjuk.
Nem azt mondom kire van pénzünk, kire nincs, hanem nem értem miért csak egy emberrel beszélgetünk, hogy mi lenne ha jönne?