Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán de, viszont elég sérülékeny ott - a Milanban mondjuk mindenki az, szóval lehet itt nem lesz. Nem illeszkedett ott be túl jól amúgy szerintem szívesen visszajönne spanyolba. Ő hajtós játékos, és cselezni remekül tud, és kicsit kifelé áll a szekere. Elég jó ötlet.Barcaman1993 írta: ↑2025.01.23. 08:42:05Még pletyka sincsen róla, de - érdekességképpen - egy csere szélsőnek Chukwueze a Milanból nem lehetne nekünk jó?
A fenti gondolataid ugyan a kapusokra vonatkozott, de ezzel együtt nekem teljesen olyan érzésem van, hogy nálunk valahol valamikor nagyon elcsúszott a játékosokkal való viszonyunk.
Szerintem ha sikerülne is eladni akkor is elvinné a lóvét az FFP, de ha nem tuti nem hoznék ide egy lepukkant MU-ból egy Rashfordot ( De igazából senkit.)FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.22. 10:25:49
Jaja. Ezért jöttem a topicba, csak elkalandoztam
Azonnal eladnám ennyiért, még ha valaki leigazolja a jövőben, a 20% elég komoly extra bevétel lehet.
Így talán tudnánk hozni valakit, de az nálam már nem Rashford lenne.
Jaja. Ezért jöttem a topicba, csak elkalandoztamMessa írta: ↑2025.01.22. 10:08:09A Sport szerint a Palmeiras 27 milliós ajánlattal jelentkezett Roque játékjogának 80%-áért.
Már most télen vinnék, jelenleg az egyik legjobb anyagi helyzettel bíró brazil klub, ráadásul most adták el Edson Reis-t a Citynek 40 millióért.
A Betises kölcsön miatt ugyanakkor nem tűnik túl valószínűnek az üzlet, de nyáron ismét megpróbálhatják.
Hozzáteszik azt is, hogy a Betis is nyitott lenne egy vételre 25 millió körül.
Végülis ezért tart bíróságon a dolog, ami remélhetőleg orvosolja a problémákat....FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.22. 09:58:38Azzal van baj, ha a saját kiskapuinak mondanak ellent, módosítják visszamenőleg. Ezért van a bohóckodás, és ezért egyre rosszabb a klub megítélése.
Azzal van baj, ha a saját kiskapuinak mondanak ellent, módosítják visszamenőleg. Ezért van a bohóckodás, és ezért egyre rosszabb a klub megítélése.Peter írta: ↑2025.01.21. 21:38:27Picit túl a sztorin, játszhat Olmo....de az ördög ügyvédjeként számomra teljesen életszerű és elfogadható, ha valaki(k) rendszeresen (vissza)él(nek) az egyébként normális, hétköznapi és gyakorlati körülményekhez igazodó szabályok "kiskapuival", akkor a szabályozó ezekhez alkalmazkodva azokat folyamatosan becsukja.
A szabályozó akkor kényszerül erre, ha kinyílnak a kiskapuk, tehát csak azok kihasználása után képes bezárni. Amikor valaki megtalál, kinyit, kihasznál egy kiskaput, azt csak időben később tudják becsukni.
A Liga tehát "követi" az eseményeket, ezért tűnik úgy, hogy folyamatosan módosít.
Természetesen a szövetség feladata a normális és világos szabályozás, de nekik is a "normális"ból kell kiindulni, nem pedig abból, hogy akiknek ezt be kellene tartani, az folyamatosan a kerülőutakat keresi.
Alapvetően a jogkövető magatartás és annak betarthatósága a kiindulás a szabályozásoknál
Aztán az már magától értetődő, hogy a kiskapuk utáni szaladgálásban benne van túlfutás lehetősége is, ami után végső esetben szinte már csak az alkotmánybíróság marad...![]()
Ahol az elsőbbségadás kötelező ellenére rendszeresen kijárnak veszélyesen, ott nem kell azon meglepődni, ha holnaptól stop tábla lesz. Aki normálisan, életszerűen vette figyelembe az elsőbbségadás kötelező táblát, joggal morog, hogy minek kell megálljak, hisz eddig is betartottam a szabályokat.
Vagy, ha csak számlázgat valaki, de a pénz sosem landol a számlán, akkor életszerű, hogy holnaptól a pénz beérkezését vegyék alapul.
Ügyes Laporta, ha kiskapukra játszva sikerrel jár, de azon sem kell meglepődni, hogy akad olyan, aki megpróbálja utolérni vagy akár megelőzni is....![]()
Picit túl a sztorin, játszhat Olmo....de az ördög ügyvédjeként számomra teljesen életszerű és elfogadható, ha valaki(k) rendszeresen (vissza)él(nek) az egyébként normális, hétköznapi és gyakorlati körülményekhez igazodó szabályok "kiskapuival", akkor a szabályozó ezekhez alkalmazkodva azokat folyamatosan becsukja.
1:1-ben vagyunk...gránit írta: ↑2025.01.21. 19:13:15Ha 1:1-ben lennénk, akkor igen. Egyébként a féléves, kb 9 millió eurós fizetése is bitang nagy. Ne feledjük, Olmót és Pau Victort alig tudtuk regisztrálni, csak jogi hercehurca után (de legalább ismét bebizonyosodott, hogy nincsenek szabályok, csak hasraütésszerű, következetlen gumiszabályok, amik össze-vissza módosíthatók, ahhoz pedig külön "gratulálok" a Liga vezetésének, hogy törvénybe ütköző dolgot írt elő, aminek szerintem kéne hogy legyen jogi következménye Tebas-ékra nézve).
Ha 1:1-ben lennénk, akkor igen. Egyébként a féléves, kb 9 millió eurós fizetése is bitang nagy. Ne feledjük, Olmót és Pau Victort alig tudtuk regisztrálni, csak jogi hercehurca után (de legalább ismét bebizonyosodott, hogy nincsenek szabályok, csak hasraütésszerű, következetlen gumiszabályok, amik össze-vissza módosíthatók, ahhoz pedig külön "gratulálok" a Liga vezetésének, hogy törvénybe ütköző dolgot írt elő, aminek szerintem kéne hogy legyen jogi következménye Tebas-ékra nézve).
Nem releváns, azt Rashfordtól teljesen függetlenül írtam. Amúgy ha engedik nekünk regisztrálni, felőlem jöjjön. Legyen csak minél mélyebb a keret. De ha priorizálni kell, nálam kb leghatul lenne ez a poszt. A támadószekciónk a középcsatár posztot leszámítva elég erős, a középcsatár köré épített tűzerőnk elég komoly, sokan már Olmó leigazolását is feleslegesnek vélik. Torre például nagyon kevés lehetőséget kap, pedig kaphatna többet, más posztokon meg még Torre- vagy Fermín-szintű tartalékunk vagy mennyiségünk sincs, például Balde posztján. De felőlem jöhet Rashford is, csak nálam ő hátul lenne a listán.
Felét kell már csak a fizetésének kifizetni és szóban van fizetéscsökkentés... pl Garcia féle 10m elég is lenne...gránit írta: ↑2025.01.21. 12:48:54Ha ez igaz, akkor esélytelen. 15 millió fontot felett keres, kb 18 millió eurót. Ezzel nálunk a harmadik legtöbbet kereső játékos lenne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.21. 12:12:46Elvileg a MU nem állja egyik távozó játékos fizetésének egy részét sem.
https://www.capology.com/club/mancheste ... d/salaries
Egyébként sincs rá szerintem szükségünk. Igazoljunk le egy jó kapust, felezzük le a kapott góljaink számát, és nagyot lépünk előre. Meret, Walter Benitez nyáron ingyenesek. Mainoo amúgy jó lenne a Unitedből, igazi munkagép. Ott kifelé áll neki neki is, és a fizetése sem magas. De erre a posztra biztos nem igazolunk, már tavaly nyáron elégedettek voltunk azzal, amink van, és Kessié után aligha igazolnak ide erre a posztra a saját nevelésű játékosok miatt. Tah viszont elérhető lehet, ha Fatit sikerül kirakni.
gránit írta: ↑2025.01.21. 12:48:54Ha ez igaz, akkor esélytelen. 15 millió fontot felett keres, kb 18 millió eurót. Ezzel nálunk a harmadik legtöbbet kereső játékos lenne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.21. 12:12:46Elvileg a MU nem állja egyik távozó játékos fizetésének egy részét sem.
https://www.capology.com/club/mancheste ... d/salaries
Egyébként sincs rá szerintem szükségünk. Igazoljunk le egy jó kapust, felezzük le a kapott góljaink számát, és nagyot lépünk előre. Meret, Walter Benitez nyáron ingyenesek. Mainoo amúgy jó lenne a Unitedből, igazi munkagép. Ott kifelé áll neki neki is, és a fizetése sem magas. De erre a posztra biztos nem igazolunk, már tavaly nyáron elégedettek voltunk azzal, amink van, és Kessié után aligha igazolnak ide erre a posztra a saját nevelésű játékosok miatt. Tah viszont elérhető lehet, ha Fatit sikerül kirakni.
Ha ez igaz, akkor esélytelen. 15 millió fontot felett keres, kb 18 millió eurót. Ezzel nálunk a harmadik legtöbbet kereső játékos lenne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.21. 12:12:46Elvileg a MU nem állja egyik távozó játékos fizetésének egy részét sem.
Elvileg Sport/MD 8-10 millió kellene Rashford regisztrálásához, de senki nem akar távozni.davi10 írta: ↑2025.01.21. 11:47:07Nekem nagyon nem ez jön le, hogy rossz alkupozícióban, tűzön-vizen át harcolunk Rashford-ért.
Van egy szétesett MU, ahonnan üldözik el a játékosokat, Rashford pedig a hírek alapján ide szeretne jönni. Szó nincs olyanról, hogy Flick-nek, aki összerakta Európa legtermékenyebb támadótrióját, minden vágya lenne egy Rashford.
Ahogy Antony-ért se hiszem, hogy nagyon meg kellett erőltetnie magát a Betis-nek, úgy Rashford se hiszem, hogy sokba kerülne nekünk.
Azért, mert te, vagy más nem tudja/olvassa, nem biztos, hogy úgy is van.Troym írta: ↑2025.01.21. 10:53:36Nem azt mondom kire van pénzünk, kire nincs, hanem nem értem miért csak egy emberrel beszélgetünk, hogy mi lenne ha jönne?
Már a hülye is tudja a focivilágban, hogy ezen a télen Rashfordnál és senki másnál nem próbálkozunk, ez mind rontja a tárgyalási pozíciónkat, ez nem foci alapú megállapítás, hanem üzleti.
Ha Rashford mellett mondok valami tárgyalnánk 5 másik játékossal, mindegy kik azok, akkor sokkal jobb konstrukcióban kapnánk meg akár Rashfordot is, ha őt akarják annyira.
Ehhez nem kell sem FFP, sem más, csak Deconak kellene felemelnie a telefonját, stb és pár ügynöknél érdeklődni, ők leadnák kapásból a pletykát a médiának, hogy XY felöl is kérdezősködünk és akkor mondjuk nem kellene Rashford teljes fizetését, hanem csak 85%-át állni.
Nem hiszem hogy Rashford-kalibereket vagy annál jobbakat el akarnának engedni szezon közben kölcsönbeTroym írta: ↑2025.01.21. 10:53:36Nem azt mondom kire van pénzünk, kire nincs, hanem nem értem miért csak egy emberrel beszélgetünk, hogy mi lenne ha jönne?
Már a hülye is tudja a focivilágban, hogy ezen a télen Rashfordnál és senki másnál nem próbálkozunk, ez mind rontja a tárgyalási pozíciónkat, ez nem foci alapú megállapítás, hanem üzleti.
Ha Rashford mellett mondok valami tárgyalnánk 5 másik játékossal, mindegy kik azok, akkor sokkal jobb konstrukcióban kapnánk meg akár Rashfordot is, ha őt akarják annyira.
Ehhez nem kell sem FFP, sem más, csak Deconak kellene felemelnie a telefonját, stb és pár ügynöknél érdeklődni, ők leadnák kapásból a pletykát a médiának, hogy XY felöl is kérdezősködünk és akkor mondjuk nem kellene Rashford teljes fizetését, hanem csak 85%-át állni.