ElBartimaeus írta: ↑2025.01.21. 22:06:05
bence0330 írta: ↑2025.01.21. 21:52:03
Rapha és Yamal is elhibáztak megint 1-1 elég nagy helyzetet, hullák. A támadóknál meg más a fáradtság, mint hátrébb, bírni ők is bírják a futást, de gólt rúgni nehéz, oda kell az élesség, tisztánlátás. Nagyon kell az a szélső, de kb tegnapra, legyen az Rashford, vagy bárki más, kb mindegy...
Jajj ne már megint ez a fáradtság. Játszottak 3 bármilyen szinten is megterhelő meccset 2 hétnyi pihenés után. Ennyitől nem lehet fáradt egy profi focista.
Amúgy értem én, miért a legjobb 11 van fenn: ha ezt behúzzuk, akkor később lesz kevesebb meccsünk egy várhatóan erősebb csapatot elkerülve. Simán megéri.
Már a két hét pihenő előtt durva volt a helyzet, egyik muscle overloaddal szállt ki közben, a másik meg csak leromlott. 2 hét pihenő ebből semmit nem old meg, vagyis kb annyit, ameddig tartott, 2-3 meccsig.
Sajnos Flick rotációs politikájával nagyon, de nagyon nem értek egyet. Engem nem érdekel milyen gyenge Ferrán, de inkább dobjunk le egy meccset miatta a kezdőben. A szezon elején mintha Flick is átállt volna erre, bátran ledobott meccset, meg utána is rotált, és mindig működött. Most meg jó ideje már, hogy ennek a jelét sem mutatja. Egy támadó nem lesz éles túlterhelve, ez van. Ráadásul sűrűn jönnek a meccsek, össze-vissza utazgatva mindenhová, brutál stílusban,
egy 17 éves kölyök, meg a Liga legtöbbet sprintelő játékosa. Lewyt hagyjuk, pont az a gond, hogy (belőtte a tizit, azt is be kell persze) a két szélsőnkre hárul régóta a góllövés feladata, szóval fáradtan még extra teherrel, hát, az nem egyszerű.
Nyilván jelenleg a két potya nagyobb gond volt, onnan még erőltetettebb a dolog.
Baldé viszont remélem konstans formát talált, ez most megint Barca kezdő szint
Elvileg villámlik és dörög a zuhogó eső mellett, nem kizárt, hogy lesz szünet.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy