Az eddigi információk alapján egy előre (az alapszakasz végeredménye alapján) kialakított ágakon fog lebonyolódni a kiesés szakasz minimális sorsolással.Damask írta: ↑2025.01.30. 19:26:27Nem követem hogy mi alapján fog zajlani a kieséses szakasznál az ágak besorolása, de nem itt is a szerencse fogja eldönteni, hogy melyik a csoportot komolyan vevő csapat fogja majd megkapni az ágára a csoportot ellazázó PSG / City / Real egyikét az első olyan meccsére, ahol már az 1-8 is játszik megint?
Ami biztos, hogy az 1. és 2. helyezettek lesznek egy-egy külön ágon, és az első 8 helyezetthez, majd a play off győztesei csatlakoznak.
A mi valószínű beosztásunk: az 1.-2. helyezett a 15.(PSG) -16.(Benfica) és a 17.(Monaco) -18.(Brest) helyezettek párharcának győztesével játszik a 16 között. Ha ezen is túl lépne a Barca jöhet, 8. (Aston Villa)-7. (Lille) helyezettek valamelyike elleni mérkőzés-ha ők is győznek-majd jöhet az Arsenalnak elleni elődöntő, ha ők is vennék az akadályokat.
Egy lehetséges sorsoláskor mondjuk így is kinézhetne az águnk.
-------------Barcelona (2.)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - } Barcelona
Benfica(16)-Brest(18)
------------------------------------------------------------} Barcelona

Atalanta(9.)-Brugge(23.)
-----------------------------------------} Atalanta
-----------------Aston Villa (8.)
Bocs az elrendezésért, de előnézetben nem is merte fel a Tab billentyűt a blogmotor, és csak így tudtam megoldani az ágrajzot.
De az Aston Villa-t behelyettesíthetem a Lille-el(7., ő jöhet még), az Atalantát meg a B. Dortmund-al a Brugge-t meg egy Sporting-al, ha könnyíteni akarom az ágat a lehetséges ellenfelekkel.
A Benficát meg egy PSG-vel, ha nehezíteni szeretném. Persze az AV-nál és a Lille-nél feltételezve, hogy győzött a 16 között.
És az elődöntőben jöhet az Arsenalnal.
Érdekesség-hogyha tényleg jól olvastam az ágrajzot- az A. Madrid(5.) -Leverkusen(6.) és a R. Madrid(11.) -B. München(12.) helyezett egy ágra került, azaz a nyolcaddöntőben találkozhatnak.
Ennyit arról mennyire fontos a helyezés. Bár nekünk most úgy néz ki jobban fekszik a Madrid és a München játéka, mint egy Atalanta-Benfica párosé.