Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hova készül Leao? Rossz érzésem van...tipikus elnökválasztási kampányígéret....
Elvileg 6 a kölcsön. Ha ennyit fizetnek, szerintem végleg meg akarják szerezni, gondolom Leao helyére.Troym írta: ↑2025.02.03. 17:12:10João Félix to AC Milan, here we go! Official bid accepted by Chelsea for straight loan with no buy option.
Salary covered by AC Milan and package in excess of £5m with loan fee.
João now set for AC Milan medical after his green light to the move last night.
Ennek mi értelme volt? Kellett egy portugál balszélső, aki nem a munka hőse? Mintha már lett volna egy nekik...![]()
Ez szerintem olyan szempontból jó hír, hogy anno, amikor megkötöttük ezt a szerződést, ennyit aligha remélhettünk. A portugál csapatok nagyon tudják hogyan kell jó pénzért eladni játékosokat, minden játékosunkat, akivel nm számolunk, oda kéne eladni hasonló opcióval.soadroli írta: ↑2025.02.03. 15:10:45Nico González to Manchester City, here we go!
New midfielder for Pep Guardiola as Man City will pay same amount as release clause worth €60m with different structure.
Nico, allowed to travel for medical and contract signing soon.
Exclusive story, confirmed.
Barcelona will receive 40% — that is €24M!
Ő? Jó nagy lúzerség lenne bárki részéről. Az egész szezonban kb 20 percet játszott. Persze örülnék neki, ha valakire rá tudnánk sózni. Meglepne, ha akadna ilyan világi lúzer. Roque-ért bejelentkeztek, jó lenne lehúzni a Palmeriast (vagy bárki mást).
Baenaért 60 milliót ajánlottak, neki 18 milliós fizetést, de elutasította.
Garcia 7, Marmol 7 ezek az ajánlatok, máshol 20-ról indul, PL-ben 30-ról. Ennyit ér a La Liga.Troym írta: ↑2025.01.31. 22:44:41Jó lesz, amikor majd megy a sápítozás, hogy Nico ilyen jó, olyan jó Angliában, mi meg elszórtuk.
Most vegyük vissza 30 millióért és enyhítsük a 2 éve okozott kárt, Christensen árából meg lehetne oldani a dolgot, mert 2 év múlva majd szomorkodva nézhetjük az új Rodrit és a 150 milliós vételárát.
Christensen piacképes....írhatom Fatit, de nyilván pénzt nem kapnánk érte, Christ akár utolsó nap megveheti egy PL csapat 20-30 millió körül.gránit írta: ↑2025.01.31. 23:07:33Christensen árából...?
Amúgy lehet majd nyárra helyet csinálni. Hosszabbítani Martinezzel, csökkentett fizetésért. Roque-t jó lenne elsózni, Gündogan fizujának negyedétől is szabadulunk, Todibóért is most kapjuk meg a 8 milliót, és lesznek eladások a B-csapatból. Talán most lehet majd építkezni.
Christensen árából...?Troym írta: ↑2025.01.31. 22:44:41Jó lesz, amikor majd megy a sápítozás, hogy Nico ilyen jó, olyan jó Angliában, mi meg elszórtuk.
Most vegyük vissza 30 millióért és enyhítsük a 2 éve okozott kárt, Christensen árából meg lehetne oldani a dolgot, mert 2 év múlva majd szomorkodva nézhetjük az új Rodrit és a 150 milliós vételárát.
Ez az a játékostípus, amit ki nem állhatok.
Nekem nem kéne. Bár tök jól elcselezget a szélen, utána rendre rossz döntéseket hoz. Aztán lehet, hogy Flick kezei alatt tudna ebben a fejlődni, Raphinha is Yamal is sokkal hatékonyabb lett De ennyi erősvel Rashford is magára találhatna nála.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.28. 08:10:34Ez a Dokut felajánlották a Barcanak (Sport), mert nincs megelégedve a játékidejével, érdekes lehet. De manapság a Sport sem túl megbízható. Mindenesetre jobb, mint Rashford.
Azért írtam posztot, mert a Liverpool alap felállása olyan, mint a Barcáé! (Dupla 6:MacAllister-Gravenberch; Pedri-Casado) Ebben a rendszerben a posztjuk hasonló, nyilván a két csapat különbözőségeiből adódóan a szerepkörük nem teljesen!
Általában DMC-nek írják az argentint a meccseken, ritkábban MC-nek. De ha nem is klasszikus DMC, azért nem is Pedri szerepköre, annál defenzívebb. Akkor már inkább Gavi szerepköre hasonló nálunk.tatesz1990 írta: ↑2025.01.26. 10:20:22Azért Mac Allister nem védekező középpályás!LG írta: ↑2025.01.26. 09:55:06".... Akit jó lett volna behúzni, az Mac Allister. Ő szerintem Rodri méltó kihivója a poszton, hatalmas fogás volt a Poolnak. A poszt nálunk sem volt megoldva eddig a szezonig. Most Casado ígéretesnek tűnik, Bernalban is látszott potenciál a sérülése előtt, de azért még mindig elférne Meki."
Liverpoolban sem! Ott inkább Gravenberch oldja meg ezt. Mikor érkezett az argentin és Szoboszlai is, Klopp nem véletlenül kérte melléjük Endot! Abban a rendszerben sem Mac Allister volt a 6-os! Előtte Brightonban meg nagyon nem.
Szóval inkább ne Rodri hoz mérjük, mert nagyon nem ugyanazt játsszák a pályán!
Ma Allister posztjára a Barcának van egy Pedri-je, aki szerintem jobb az argentinnél.
Azért Mac Allister nem védekező középpályás!LG írta: ↑2025.01.26. 09:55:06".... Akit jó lett volna behúzni, az Mac Allister. Ő szerintem Rodri méltó kihivója a poszton, hatalmas fogás volt a Poolnak. A poszt nálunk sem volt megoldva eddig a szezonig. Most Casado ígéretesnek tűnik, Bernalban is látszott potenciál a sérülése előtt, de azért még mindig elférne Meki."