Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1Alcantara írta: ↑2025.02.03. 17:29:15Ezt a fórumon valaki kitalálta, hogy nem érti a Flick focit, azóta egyre többen mantrázzák ezt.
Ara 25 éves, legjobb korban van, gyors, erős felépítésű, jól fejel, vezéregyéniség a csapatban. Tah jöjjön, aki ingyen van, jövő héten 29 éves lesz, mire ideér közel 30, de legnagyobb erénye, hogy ingyen van. (Azt a klisét le sem írom csak zárójelbe, hogy nem ismeri a ligát )
Vele és a májusban 34. évét töltő Inigóval majd megoldjuk a középhátvéd kérdést, valamint azzal a Cubarsival, aki 18 évesen lassabb, mint a 34 éves Inigo. Nyilván menjen egy Araujo. Komolyan nem értem ez hogy jön valakinek!
Nem tudom, milyen ördöngösség lehet a Flick-féle fociban, amit egy válogatott védő nyár óta ne tudott volna megtanulni a taktikai megbeszéléseken és az edzéseken.vg99 írta: ↑2025.02.03. 14:00:09Én egyelőre bizonytalanabbnak érzem a teljes védelmet vele, mint Inigo-Cubarsi belsővel,
szerintem még tanulnia kell a Flick féle focit, azért sokat kihagyott.
A 65 m teljesen reális ár, amiért akár el is vihetik, és ami nekünk is szép bevétel. Főleg, ha jön Tah, és ugye Inigo is hosszabbított. És egyelőre Garciától sem szabadulunk..
A nyáron 65 millió lesza kivásárlási ára,de ha nem megy el, a téli átigazolási időszakban már feljebb kúszik, úgyhogy csak a nyarat kell valahogy "átvészelni".Sergi írta: ↑2025.02.03. 05:06:24Valahol Facen olvastam vele kapcsolatban hogy idén nyáron a kivásárlási ára kb €65 M lesz.
Valami olyat olvastam még hogy a Margit,Bayern,PSG,City-féle kvartettnek szóló kiegészítést tettek bele a szerződésbe, hogy amennyiben ezek a csapatok akarják el szipkázni akkor valamivel magasabb az ár.
De ha igaz a dolog a 65 millió nevetségesen alacsony ár érte..
De jó volna nem sz.rért-h.gyért eladni őt is...
Araújotól teljesen függetlenül, de nagyon úgy néz ki, folytatjuk a betonozós szerződéseket a játékosokkal, aztán csodálkozunk amikor a változó körülményekhez nem tudunk megfelelőlen alkalmazkodni.
Cubarsi, plusz Koundé is sokkal gyengébb volt nála. Pl az öngólja előtt Kondué miért nem áltt a szélső elé, hogy ne tudja simán bepasszolni a labdát? Cubarsi meg hol volt az első gólnál?
Ez lehet a véleményed, ezzel én nem is szeretnék vitatkozni, de vajon ki lett volna vagy ki lenne ma Cubarsi párja, ha elment volna a múlt héten?
Decobak ezért most tényleg járhat a piros pont, talán beletanul a pozícióba. Ez meg kicsit off ebben a topicban, de szerintem Pedri és Gavi ezért nem szint, nálam előbbi egy polccal magasabban lenne, de ha neki így megfelel a szerződés, én aztán nem bánom.Chino írta: ↑2025.01.17. 14:47:52A Sport szerint közel az egyezség Araujo és a klub között a hosszabbítással kapcsolatban. A játékos ügynöke és Deco ma elvileg letisztázott mindent, már csak néhány apróbb kérdés van függőben, ráadásul nem egy rövid időre szóló megújítás lesz, hogy elkerüljék az ingyenes/alacsony áron történő távozást, hanem egy hosszútávú szerződésről van szó, 2030-ig, ami a jövő héten válhat hivatalossá.
Sok dologért lehet szidni Decot, de ha ez így lesz azért illik megemlíteni, hogy jó munkát végzett, a küszöbről tette egyenesbe a dolgot.
Eközben Pedrié is a finisben van, ahogy Gavival is nagyon közel vannak az álláspontok, mindketten újabb 5 évre írnának alá és egyforma szerződést kapnának.
Szerintem ez még az értelmesebb szabályok között van.
Semmi értelme szerintem a vitának, egy idióta szabály a kötelező záradék, sehol máshol nincs ilyen, és ha már kötelező, a klubok irreális összeggel mutatnak be neki. Nem csak mi. A Neymar-eset hozta igazából erre a precedenst tudtommal.Troym írta: ↑2025.01.16. 17:57:55Nem azt mondom fixen 120 milliós záradék legyen, hanem, hogy szerintem problémás 10-20 milliós értékű játékosokra 1 mrd záradékot tenni. (Pl Forté 500 millió)
Griezmann pont rossz példa, mert kifizettük a záradékot, de ő maga is kellett ahhoz, hogy távozzon, amúgy az ATMa pont 220 milliót követelt rajtunk, mert akkor állapodtunk meg vele, amikor még annyi volt a záradéka.
Yamal, Cubarsi piaci értéke alapján ez a záradék nyilván lehet 300m, de arra is emlékszem, amikor Barto nem engedte el Messit még 100-200 millióért sem, a fax után és Messi klub iránti szeretetén múlott, hogy nem fajult el az ügy.
Nem azt mondom fixen 120 milliós záradék legyen, hanem, hogy szerintem problémás 10-20 milliós értékű játékosokra 1 mrd záradékot tenni. (Pl Forté 500 millió)MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.16. 17:40:28De ott van Griezmann esete is, akit 120millióért kivásárolhattunk a záradék alapján, de gyakorlatilag meg az Atleti aligha gurított volna akadályt elé, ennyiért inkább ők ültették volna fel a repülőre.
Neymarnál megszívtuk mert akkoriban a 222 millió az lehetetlen kategóriának tűnt, de mint kiderült jöttek akik egyenlőbbek az egyenlőknél és egy csettintéssel elintéztek egy Neymar-Mbappé kettőst, pont az ilyenek miatt védi a klubot is, de a játékosokat is a szabály.
Ha a Yamal-Gavi-Cubarsi stb csomagra kötöttünk volna fejenként egy 100-150 milliós kivásárlási árat(akkoriban sokkal kevesebbet értek TM szerint), most lehet hogy a sikereink miatt egy PSG-nek megtetszene és bejelentkezne értük gigászi fizuval, amit ha el is utasítanának elég rosszat tenne a teljesítményüknek, csapatösszhangnak mert bomlasztó a jelenség hogy szezon közben 2 hetente udvarolnak rekord fizuval.