Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A Sevilla hívta Fatit, ő ment volna, csak ott a Negreia és az Olmo ügy és Laportáék blokkolták a távozását oda.
Minden nap indokolni kellene újra meg újra?brazilfan írta: ↑2025.02.06. 20:17:37Az idézet a műtét előtti állapotot írja le, de a linkelt cikkben a Fatit operáló sebész azt állította, hogy a műtét sikeres volt, csak a rehabilitációt, amit már nem neki, hanem a stábnak kellett felügyelnie, elsiették.
A sebész véleményét már én is többször idéztem a fórumon, de arról semmit nem olvastam, hogy a stáb hogyan reagált erre.
A combhajlító izmával van baj, ahogy Cugat is nyilatkozta, és a 3. műtétet nem vállalta, úgy néz ki, nem a térdét kellett volna harmadszorra.brazilfan írta: ↑2025.02.06. 20:17:37Az idézet a műtét előtti állapotot írja le, de a linkelt cikkben a Fatit operáló sebész azt állította, hogy a műtét sikeres volt, csak a rehabilitációt, amit már nem neki, hanem a stábnak kellett felügyelnie, elsiették.
A sebész véleményét már én is többször idéztem a fórumon, de arról semmit nem olvastam, hogy a stáb hogyan reagált erre.
Az idézet a műtét előtti állapotot írja le, de a linkelt cikkben a Fatit operáló sebész azt állította, hogy a műtét sikeres volt, csak a rehabilitációt, amit már nem neki, hanem a stábnak kellett felügyelnie, elsiették.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.06. 19:55:42Xavi Torres explains Ansu Fati's injury:
Mondjuk ha ez igaz, lehet elég szakmai indok
Szerintem egyértelmű az indoklás...brazilfan írta: ↑2025.02.06. 19:32:22Nyilván az edző dönti el, hogy kik játszanak és kik nem, ugyanakkor jó lenne hallani valamilyen indoklást. Anélkül csak találgatások vannak. Egy játékos nem papír zsebkendő, hogy használat után kidobjuk, főleg nem egy saját nevelést. Nem akarom elhinni, hogy Fati elfelejtett focizni vagy nem érti a taktikát, és nem tudom, hogy ezeken kívül mi lehet még szakmai indok.
Xavi Torres explains Ansu Fati's injury:
Hát, a showbiz ilyen, kemény világ. Indoklást meg nem nagyon adhat, hiszen nem nagyon mondhat negatívat a játékosára ezer okból kifolyólag sem (erkölcs, média, de ennél gyakorlatibb okokból sem, mint pl. eladhatóság, stb).brazilfan írta: ↑2025.02.06. 19:32:22Nyilván az edző dönti el, hogy kik játszanak és kik nem, ugyanakkor jó lenne hallani valamilyen indoklást. Anélkül csak találgatások vannak. Egy játékos nem papír zsebkendő, hogy használat után kidobjuk, főleg nem egy saját nevelést. Nem akarom elhinni, hogy Fati elfelejtett focizni vagy nem érti a taktikát, és nem tudom, hogy ezeken kívül mi lehet még szakmai indok.
Nyilván az edző dönti el, hogy kik játszanak és kik nem, ugyanakkor jó lenne hallani valamilyen indoklást. Anélkül csak találgatások vannak. Egy játékos nem papír zsebkendő, hogy használat után kidobjuk, főleg nem egy saját nevelést. Nem akarom elhinni, hogy Fati elfelejtett focizni vagy nem érti a taktikát, és nem tudom, hogy ezeken kívül mi lehet még szakmai indok.
Valami nagyon félrement nála. Egy fél év alatt sem sikerült bizonyítania Flicknél, annyira nem, hogy az utolsó 2 hónapban 14 mérkőzésből egyen lépett pályára.davi10 írta: ↑2025.02.05. 22:38:18Nem értem mit akarsz ezzel mondani. Az egyiknek elégedett az edzésmunkájával, a másiknak nem. Az egyik posztján nagyobb a versenyhelyzet, a másiknak kisebb. Én úgy látom, hogy ez a különbség.
Majd ha Fati is úgy teljesít, ahogy nyáron (amikor Flick többször is nyilvánosan dicsérte), és ez elég, hogy a mondjuk sérülésből visszatérő Olmo elé kerüljön, akkor játszani fog.
Ja, csereként odarak bárkit, de azok általában nem szoktak túl jól kinézni, a szélen legalábbis (nálam Fati balszélső, ha valaki centernek-10-esnek gondolja, az más kérdés, akkor tényleg vannak ott bőven). Echte helyettese nincs, Fermín ott szerintem kb az, mint hátrébb a kp-n Garcia, elvan, megoldogatja. Szóval szerintem annyira nem lenne nehéz Fatinak utolsó 20 percekre beverekednie magát, nem tudom, mennyire lehet gyenge, mert tényleg volt periódus, mikor kezdett jól kinézni.davi10 írta: ↑2025.02.05. 22:52:00Duplaszűrő-félét nyomatunk, de a kettőből igazából 1 "igazi" vkp, aki hátralép a két védő közé ha úgy van. Oda van Frenkie, az agyon használt Casado meg néha EG.
Elöl azért kevésbé kötöttebbek a szerepkörök, ott Flick is szabadabban keveri a játékosokat, ha kell feltolja Fermin-t és Gavi-t is.
Duplaszűrő-félét nyomatunk, de a kettőből igazából 1 "igazi" vkp, aki hátralép a két védő közé ha úgy van. Oda van Frenkie, az agyon használt Casado meg néha EG.

Mondjuk a posztján nem nagyobb a versenyhelyzet, van egy szem Rapha oda kb. Kp-ra meg 1-2 hónapja már 6-7 ember a 3 posztra, nem is gyengék, oda nem lenne szégyen nem bekerülni. De a többi szerintem is kb így, vele elégedett, Fatival nem. Hátha megfordul, azt szerintem Flick is látja, mi van a lábában, ha jobban néz majd ki az ember, nem hiszem, hogy egy hiányposztot betöltő elit képességű játékosra Flick azt mondja, hogy csakazértse.davi10 írta: ↑2025.02.05. 22:38:18Nem értem mit akarsz ezzel mondani. Az egyiknek elégedett az edzésmunkájával, a másiknak nem. Az egyik posztján nagyobb a versenyhelyzet, a másiknak kisebb. Én úgy látom, hogy ez a különbség.
Majd ha Fati is úgy teljesít, ahogy nyáron (amikor Flick többször is nyilvánosan dicsérte), és ez elég, hogy a mondjuk sérülésből visszatérő Olmo elé kerüljön, akkor játszani fog.
Nem értem mit akarsz ezzel mondani. Az egyiknek elégedett az edzésmunkájával, a másiknak nem. Az egyik posztján nagyobb a versenyhelyzet, a másiknak kisebb. Én úgy látom, hogy ez a különbség.

Két dolog.Sonoma írta: ↑2025.02.05. 20:55:32Ez nem így működik. Ha egyszer kimondta az edző, hogy nem számít rá, akkor nem is fog játszani Fati. Ha játszhatná, az Flick tekintélyét és szavahihetőségét is csorbítaná, plusz megerősítené a jövőben elküldendő játékosokat (pl. De Jong), hogy az edző keménykedése nem komoly, úgyis betesz a csapatba, ha "beintek neki".
Nem véletlenül jelzés értékű a lelátóra küldés. Onnan nincs vissza út a csapatba. Persze láttunk már ilyet, akit ez se érdekelt (Özil-Arsenal). De ez a játékos pályafutásának a végét jelenti. 3 év a lelátón az egy szeppuku a játékos karrierjének.

Ez nem így működik. Ha egyszer kimondta az edző, hogy nem számít rá, akkor nem is fog játszani Fati. Ha játszhatná, az Flick tekintélyét és szavahihetőségét is csorbítaná, plusz megerősítené a jövőben elküldendő játékosokat (pl. De Jong), hogy az edző keménykedése nem komoly, úgyis betesz a csapatba, ha "beintek neki".