Ebben nem fogunk egyetérteni.
28 éve nézem a La Ligát
Én nem Getafe-Alaves roncsderbit akarok nézni, nem ezért szerettem meg a spanyol bajnokságot. Én nem tudok ennek szurkolni, hogy megmentjük a La Ligát, de add el a fél klubot, hogy regisztrálni tudd a saját nevelésű játékosaidat.
Ez nem a La Liga érdeme, hanem minden hátráltatás, akadályoztatás és alkalmatlan vezetés ellenére még mindig tud működni a bajnokság.
Kíváncsi leszek a lassan megkötendő TV-s szerződésekre, a nyáron a Ligue 1 közvetítését a kutya nem akarta megvenni. Nem a La Liga érdeme, hogy a Real (gazdálkodás), Atletico (tőkeemelés), Barca (gazdasági karok), Athletic (klub modell) még nem csúszott le a portugál bajnokság szintjére.
Igaz a balhék, játék minősége, játékvezetés a béka ... alatt van.
Én nem tudok annak tapsolni, hogy január 31-én indul az átigazolási ablak, és a foci helyett a balhékról és a pereskedésekről kell olvasni.
De legalább a Las Palmasnak is modern lesz az edzőközpontja, ha már játékosokat nem lehet igazolni
Szerk: nem tudom emlékeztek e még a Valenciara Aimarral, Carew, Vicente, Szuper Deporra Maakay-Tristan, Kovacevic-Nihat féle Sociedadra, Urzaiz-Yeste, Lorrente, Etxeberria féle Bilbaora, Zaragoza Villával, Mallorca Eto'o-val, Pandianival,
https://www.transfermarkt.com/laliga/to ... lasse=alle
03/04-es góllövő lista tele nagy nevekkel