Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én arra emlékszem hogy vádat emeltek ellene hogy az exét megverte.LG írta: ↑2025.02.17. 15:17:52
Én mondjuk kicsit szurkolok is neki azok után, hogy lényegében divatnak számított a mocskolása az elmúlt hónapokban. Nyilván a focistáknak valahol tudni kell ezt kezelni, de az angol szurkolók ebből a szempontból nagyon kíméletlenek, cafatokra szedik az embert egy rossz időszak után.
Valamiért anno csak megvette egy halom pénzért a MU, nyilvánvaló, hogy nem egy tehetségtelen játékosról van szó, még akkor sem, ha MU-s kaland csúnya buktával végződött. Én mondjuk kicsit szurkolok is neki azok után, hogy lényegében divatnak számított a mocskolása az elmúlt hónapokban. Nyilván a focistáknak valahol tudni kell ezt kezelni, de az angol szurkolók ebből a szempontból nagyon kíméletlenek, cafatokra szedik az embert egy rossz időszak után.
Mindkét madridi csapat most van hasonló hullámvölgyben mint mi voltunk november-decemberben, bár az egy kicsit súlyosabb volt. Akkor tetemes előnyben mi sem gondoltuk, hogy visszacsúszhatunk a 3. helyre ilyen rövid belül. Pár hete, meg abban lehetett nagyon kételkedni, hogy egy hónappal később újra élre állhatunk. Hétfőn muszáj lesz kihasználni a botlásokat. A Rayo mindig egy baromi kellemetlen ellnefél, az utóbbi években folyamatosan szenvedünk ellenü, ahogy általában a nagycsapatok. A Realtól és az Atmától is pontot raboltak idén, mi is megkínlódtunk ősszel, plusz elég jó formában vannak. 5 győzelem, 3 dontetlen az utóbbi 8 meccsükön.LG írta: ↑2025.02.15. 20:11:49Ez nagyon jó, de még lehet fordulat, voltunk már viszonylag nagy előnyben és hátrányban is idén. Én mondjuk még így is sajnálom, amikor agyondominált meccseken buktunk pontokat, főleg az Atletico ellenit, ellenünk már tekintélyes előnyünk lehetne. De a sorsunk így is újra a saját kezünkben van.Mascherano14 írta: ↑2025.02.15. 20:02:06Hát, nagyon felénk billen eddig minden, vezet a Celta az atlético ellen.
Ez nagyon jó, de még lehet fordulat, voltunk már viszonylag nagy előnyben és hátrányban is idén. Én mondjuk még így is sajnálom, amikor agyondominált meccseken buktunk pontokat, főleg az Atletico ellenit, ellenünk már tekintélyes előnyünk lehetne. De a sorsunk így is újra a saját kezünkben van.Mascherano14 írta: ↑2025.02.15. 20:02:06Hát, nagyon felénk billen eddig minden, vezet a Celta az atlético ellen.
Ilyenkor szoktunk alászaladni a saját meccsünkön.Mascherano14 írta: ↑2025.02.15. 20:02:06Hát, nagyon felénk billen eddig minden, vezet a Celta az atlético ellen.
Bő egy hónapon belül háromszor játszunk a matracosokkal, előre örülök. Ebből a sorsolásból nagyon jó kijött a Real nevető harmadikként, annak viszont örülök, hogy legalább nem 5 vagy 7 Clasícó lesz egy szezonon belül.Impair1980 írta: ↑2025.02.12. 13:33:30Barca - Atl. MadridMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.12. 13:30:16Megkaptuk a SocitOdavágó otthon
Most mi van? Mégis az Atletit kaptuk?
Sociedad - Real Madrid
Fantasztikus hogy először a 2 otthon kezdő csapatot húzzák ki és nem pedig magát a párosítástImpair1980 írta: ↑2025.02.12. 13:33:30Barca - Atl. MadridMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.12. 13:30:16Megkaptuk a SocitOdavágó otthon
Sociedad - Real Madrid
Barca - Atl. MadridMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.12. 13:30:16Megkaptuk a SocitOdavágó otthon
szép idők voltak de érdemes megnézni mi jött utána. Depor,Soci,Zaragoza,Mallorca,Malaga,Betis,Villareal mind szépen ment a segundába valamikor mert olyan adósságokat halmoztak fel. Nem tökéletes a rendszer, mondhatni olyan [auto_cenzúra] mint az egész rendszer de pont a dolgát elvégzi.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.09. 10:10:17Szerk: nem tudom emlékeztek e még a Valenciara Aimarral, Carew, Vicente, Szuper Deporra Maakay-Tristan, Kovacevic-Nihat féle Sociedadra, Urzaiz-Yeste, Lorrente, Etxeberria féle Bilbaora, Zaragoza Villával, Mallorca Eto'o-val, Pandianival,
https://www.transfermarkt.com/laliga/to ... lasse=alle
03/04-es góllövő lista tele nagy nevekkel
Nekem sem tetszik a rendszer, mert nincs értelme. Anyagilag akkora a szakadék a kicsik és a nagyok között, hogy ezzel a rendszerrel sem lehet a kicsiket egy szintre hozni a nagyokkal, cserébe a nagyok veszítenek az erejükből a nemzetközi porondon. Ez a modell olyan bajnokságokban működik, amelyekben az anyagi lehetőségek közel egyformák. Egy szuperligában például ragyogóan működne. Egy ilyenben viszont izgalmasabb bajnokságot nem teremt, cserébe a nagyokat tompítja nemzetközileg. Tehát a vélt előnyét, hogy a kicsiket felhozza, nem teljesíti be, hátránya viszont van.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.09. 10:10:17Ebben nem fogunk egyetérteni.
28 éve nézem a La Ligát
Én nem Getafe-Alaves roncsderbit akarok nézni, nem ezért szerettem meg a spanyol bajnokságot. Én nem tudok ennek szurkolni, hogy megmentjük a La Ligát, de add el a fél klubot, hogy regisztrálni tudd a saját nevelésű játékosaidat.
Ez nem a La Liga érdeme, hanem minden hátráltatás, akadályoztatás és alkalmatlan vezetés ellenére még mindig tud működni a bajnokság.
Kíváncsi leszek a lassan megkötendő TV-s szerződésekre, a nyáron a Ligue 1 közvetítését a kutya nem akarta megvenni. Nem a La Liga érdeme, hogy a Real (gazdálkodás), Atletico (tőkeemelés), Barca (gazdasági karok), Athletic (klub modell) még nem csúszott le a portugál bajnokság szintjére.
Igaz a balhék, játék minősége, játékvezetés a béka ... alatt van.
Én nem tudok annak tapsolni, hogy január 31-én indul az átigazolási ablak, és a foci helyett a balhékról és a pereskedésekről kell olvasni.
De legalább a Las Palmasnak is modern lesz az edzőközpontja, ha már játékosokat nem lehet igazolni