Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Okoska
Capitá del Barça

2025.02.10. 05:17:21

Nekem az tetszett a legjobban, hogy a meccs után a sevvilla játékos a nyilatkozatnál a bírót szídta
sansz
Entrenador del Barça

2025.02.10. 00:54:20

szbsz írta:
2025.02.09. 23:34:31
A gól előtti szitu: https://streamff.com/v/b6a657d5 Nekem eléggé lesnek tűnik-tűnt meccs közben is, de végülis mindegy lett a végére szerencsére...
Nem volt les, de már emiatt sem lehet Arát elővenni, ha lassítva ezerszer nézve is annak tűnik, akkor milyen lehetett a pályán, ezredmásodperc alatt döntést hozva?

Szóval nem volt les, bevágtak a közvetítéskor egy animált felvételt, ahol kijött, hogy Ara (nem túlzás) kb egy egész centivel belógott. Egyébként itt vérprofi volt a Sevilla, nagyon tudatosan építettek a taktikánkra de úgy, hogy tudták nem sokszor tudják eljátszani. A mi középpályánk elől szambázik, addig ők 3 embert elől hagytak. Nyilván egy apró hiba és ez a 3 ember hatalmas hiány lett volna hátrébb a Sevillának. De kockáztattak és nyertek ezzel. Ketten direkt kiléptek egy nem túl nagy lesre, míg a harmadikra akire ment a játék nagyon figyelt.
Így is jól lépett Ara hátra a felvétel alapján kikockázva sem látom, hogy ne lett volna les, de el kell fogadni, hogy mégse volt az... Ez a taktikánkban benne van, mint a példa mutatja, nem is kell nagyot hibázni, kvázi hibázni se kell, ha nagyon ügyes az ellenfél. Azon viszont már elgondolkodnék, hogy Kounde, ha nem integetve szalad hátra, akkor oda ért volna-e a beadás elől menteni? Erről az integetésről baromira le kéne szokniuk a játékosoknak.

Amúgy többször nem működött a második félidőben a lestaktikánk, az utolsó 30 percben volt Inigo részéről félresikerült lesre állítás, ebből volt egy helyzet is. Ez a taktika áldás és átok is, ma végül nem fizettünk olyan nagy árat érte.

Mindenesetre nagyon kemény meccs volt. A Sevilla nagyon odatette magát, ezzel a játékkal simán ott lehetnének az első négyben (mellesleg pontok alapján nincsenek is olyan távol tőle).
Raphi, Pedri és Yamal megint pazar volt, amit csináltak.

Ami negatívum az Fermin. Oké, első labdaérintés, gól. Szóval jó csere volt, pláne, hogy Gavinak már volt két sárgalapos húzása, amiből csak egyet kapott. A gólhoz azért Fermin tette a legkevesebbet hozzá, de persze nem veszem el, ott kellett lennie.
Viszont 3:1nél, az ellenfél térfelén az a hajmeresztő "nem érdekel, ha mindketten beledöglünk" szerelés mire volt jó? Lehet mondani, hogy csak a lendület vitte, de könyörgöm, ezer ilyen van, ahol látszik, hogy mikor repül, húzza be minden lábát, csavarodik stb mindent elkövet, hogy ne okozzon sérülést. Fermint ez a legkevésbé sem érdekelte.
Nagyon hasznos csere, de nagyon nem szimpatikus nekem ez a csávó. Ő volt, aki képes volt a Real ellen a szurkolóikhoz menni hergelni őket, senki másról nem tudnám ezt elképzelni.
A klubhoz fanatikusan kötődik, ez jó, de a foci iránt, mint sportember semmi pozitív nincs benne.

A csapat fantasztikus volt emberhátrányban. Sőt, még nyugodtabbak lettünk. Raphi elment GOD módba, és elkezdett sprintekben közlekedni, hogy két-három embernek tűnjön... Masszívabban védekeztünk, el is fogytak a nagyobb helyzetei a Sevillának. Ezelőtt egy ilyen emberhátrányban összeomlottunk volna...
Mindenesetre kemény meccs volt, a 4:1 jól mutat, de ez lehetett volna 1:2 is, ha csak egy igazán kicsit pechünk van. Fontos pontok, jó csapat ellen. 48,49,50. Itt még tényleg bármi lehet.
szbsz
Capitá del Barça

2025.02.09. 23:50:40

bence0330 írta:
2025.02.09. 23:39:45
szbsz írta:
A gól előtti szitu: https://streamff.com/v/b6a657d5 Nekem eléggé lesnek tűnik-tűnt meccs közben is, de végülis mindegy lett a végére szerencsére...
Én nem látom lesnek, de szerencsére ez a félautomata VAR mellett annyira már nem is lehet kérdés, a labda elrúgásának pillanatát is chip érzékeli asszem, szóval nem nagyon van ezeken mit vitatni - ez mondjuk egy eléggé jó dolog.
Hát a Saul Niqueznek vagy kicsodának kb. a gyepre vágott vonalon van a jobb térde, míg Ara bal válla durván egy méterrel előrébb van attól a videón, a megállított pillanatban. De lehet rosszkor állították meg, ez nem hivatalos VAR, szal idk...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.09. 23:39:45

szbsz írta:
Én nem látom lesnek, de szerencsére ez a félautomata VAR mellett annyira már nem is lehet kérdés, a labda elrúgásának pillanatát is chip érzékeli asszem, szóval nem nagyon van ezeken mit vitatni - ez mondjuk egy eléggé jó dolog.

Egyébként meg továbbra is eszement, amit művelünk, 25-ben 7 meccsünk volt legalább 4 góllal. Tényleg nem normális ez az egész, Flick egy vadállat, szerintem amióta focit néztem, nem volt így összerakva a csapat, Pep és top LE érában nagyságrendekkel jobb játékosokkal és kerettel sikerült ilyesmi focit tolni. Én szerintem ezt most jobban élvezem, mint a top 1-2 évünket az elmúlt másfél évtizedből, kivéve persze Messi csodálatát. Őt levéve egyértelműen jobban élvezem ezt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.02.09. 23:51:07-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
szbsz
Capitá del Barça

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Troym
Director del Fútbol

2025.02.09. 23:12:50

Nagyon szép győzelem, nagyot harcoltunk.

Araujo elvileg 3 hétre esik ki.

A másik érdekesség Yamal, aki 106 napja lőtt utoljára bajnoki gólt, eddig fel se tűnt.
“Another match for Lamine Yamal without scoring in the league. Barcelona's jewel has not scored for 106 days in La Liga.”

Ideje lenne kispadra tenni egy meccs erejéig pihenni.
gy
Jugador del Barça

2025.02.09. 23:11:18

Iszonyat nagyot ment ma jópár játékos, Rapha, Pedri, Inigo, mind top volt. De ahogy Flick is írta gyakorlatilag minden játékos közel hasonló formában van, és ez az ami extrán biztató lehet.. kettő pont, lehet menni a bajnokságért, a BLben ott vagyunk, kupában is állunk. Ez a forma mellé, sokat ígérhet
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gy 2025.02.09. 23:20:42-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2025.02.09. 23:10:23

Többet kaptam mint reméltem, emberhátrányban is szépen tartottuk magunkat. És a három pont a zsebben. Pedri nem kérdés hogy ficankolt de Inigo Martinez meg sokadjára az idényben kapitánya volt a várnak hátul mikor kellett és nem engedte az andaluzokat betörni.
Komoly kis rangadó volt még ha a Sevilla hátrébb is van de tartották magukat, de szerencsére a másodikban az elejét megtoltuk és eldöntöttük.

Túloldalon Gudeljt megemlítenem, elpusztíthatatlan volt a pali. Rég le kellett volna jöjjön de majd 80 percet vegigmelozott.

Eric Garcia formában van, védők Izaghija,mindig ott van ahová pont odaesik a labda :)
Kép
Kép
Kép
gy
Jugador del Barça

2025.02.09. 23:10:13

Bob_Marley írta:
2025.02.09. 19:53:26
Lukebkiora nagyon kell figyelni,sajnos nem kerül elő a neve pedig a nagyon jó játékos és csatár, szelsonek lehetne hozni.
Lukebakio tényleg jó játékos, láttam sokszor, párszor élőben is a Herthas időszakából. A Herthaban anno nagyon szerettem. Viszont védekezni nem tud/szeret, úgyhogy itt nem volna jó, szerintem. Nem illene a Flick fociba. Persze mondjuk Yamal cseréjének jó is lehetne de pont azon a poszton tud játszani Rapha, Ferran... Csere jobbszélső, jó lenne ha ott tartanánk anyagilag hogy ezen érdemben gondolkodjon a klub... :)
Alcantara
Director del Fútbol

2025.02.09. 23:08:43

Szerintem ma mindenki jó szintet hozott, talán Gavi az aki negatív volt több agyatlan megmozdulással. Fermin legalább gólt lőtt. Nekem Inigo játéka tetszett legjobban Pedri után. Gudelj miről beszél közben??? Agyatlan.
davi10
Llegenda del Barça

2025.02.09. 23:08:29

Nagyon tetszett ez a mai is. Sérülés, piros lap, de egyben maradt a csapat. Nem kezdtük rosszul a meccset, de sokadik alkalom, ahol láthatóan belenyúl Flick a félidőben és ez hozza a meccset.
Emberhátrányban még talán stabilabbnak is tűnt a csapat. Pedri-t már nem tudom hova dicsérni, Olmo is nagyon tetszett. EG meg a szezon egyik kellemes meglepetése. Nem tudom, hogy a Girona-i kölcsön, vagy Flick miatt van, de kifejezetten hasznos tagja lett a csapatnak mindkét bevethető poszton.

Nagyon fontos 3 pont, reméljük ez a kis pihenő nem billenti ki a csapatot, mert most megint flow-ban vannak.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.02.09. 23:01:11

Pedri MOM
bence0330

2025.02.09. 22:59:56

Végül felőröltük őket, és a RM meccs után ma is elég stabilak voltunk emberhátrányban, ami hatalmas fegyvertény.

Részemről Pedri és Rapha a két legjobb volt, Pedri mindig zseni, a gólpassza is, Rapha szokásos 2 gólpont, amivel már 40 van neki, egy komoly góllal, meg az első gólban is komoly része volt. Yamal is vagány volt, csak kicsit most l'art pour l'art-nak éreztem a megmozdulásait, hogy magasabbra tegyem, illetve Baldé és a két második félidei belső védőnk is kifejezetten tetszett. Tek is egyre stabilabb. Lewy is megtette a magáét, az tipikusan az ő gólja volt.

Le a kalappal a fiúk előtt, ez lehetett volna nehezebb meccs. Flick nagyon összeszedte őket hátrányban is, kb semmi nem ingat meg minket egy ideje. Egyre inkább megoldásokat tudunk találni a nehéz helyzetekre, amire évek óta nem voltunk képesek. Még egy ilyen meccsből is gálát tudtunk csinálni a végére.

2 ponton belül a 3 nagy. :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.02.09. 23:08:04-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Bob_Marley
Presidente del Barça

2025.02.09. 19:53:26

Nyerni kell de ezt be kell írni minden héten,de ez bizony nehéz ügy lesz ma. Tico is alig tudta őket verni,RM simábban de azon kívül szerzik a pontokat becsülettel és menekülnek felfelé. És annyira sűrű a mezőny hogy biztosak lehetünk hogy égni fognak a közönség a Pizujanban meg űzni őket. Első gólt mi kell lőjjuk, mert a Sevilla ha vérszemet kap akkor húsz centit nőnek a lábak és mindenhová odaérnek. De a tegnapi iksszel zarkozhatunk és az ilyen extra kemény terepek kellenek ahhoz hogy a végén odaerhess. Lukebkiora nagyon kell figyelni,sajnos nem kerül elő a neve pedig a nagyon jó játékos és csatár, szelsonek lehetne hozni.

Lewa most aztán remélem kieli magát a Gudelj-Bade páros elég fizikális, nagy harc lesz ott középen és a birkozast a lengyelnek kéne nyernie,kulcs lenne ahogy az Alaves ellen most is kell tőle a gól a daraloban.
Kép
Kép
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2025.02.09. 19:43:01

Szczesny - Koundé, Araujo, Iñigo Martínez, Balde - De Jong, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Raphinha, Lewandowski
Kép
PR42
Jugador del Barça

2025.02.03. 09:54:22

bence0330 írta:
2025.02.02. 23:54:04
Nekem fogalmam nem lenne, ha dönteni kéne Inigo és Cubarsi közt, hogy melyiket tegyem ki a gálakezdőből.
Igen, egyetértek mindenben amit írtál.

Szerintem nagyon kényelmes luxus ez a kérdés, és eleve a KH kérdés nekünk.
Lehet szépen az ellenfélhez igazítani.
Vannak buszos csapatok, tényleg mélyen játszva, akár egy target man jellegű csatárral próbálnak hosszú labdákkal játszani. - Osasuna játszotta ezt ha jól emlékszem.

Vannak akik akik a Las Palmashoz vagy most az Alaveshez hasonlóan 4-4-2 mid-block-ot játszanak ellenünk. - Azt hiszem erre rájöttek a csapatok hogy működik ellenünk és valszeg egyre gyakoribb lesz a bajnokságban ez a játék képe.

Vannak letámadó csapatok akik próbálnak minket már a kapunk előtt megzavarni minden kirúgásnál és bedobásnál. - BL-ben láttuk gyakran ezt az ellenfelektől.

Inigo, Eric és Cubarsi kb egy kategória. Nem gyors, jól passzol, lát a pályán, kb labdabiztos.
Araujo gyors, erős, fizikális, nem annyira magabiztos a átvételekben és cselezésben, passzolni főleg biztos helyre szokott, ha előre rúgja általában pontatlan.
Christensen aduász mert ha egészséges akkor ügyes is, erős is, magas is, nem annyira lassú, és kb lát is. Cserébe mindig sérült.

Szóval meg kell nézni mit játszik az ellenfél, aztán hogy ki egészséges, és lehet válogatni.
BL-ben asszem nagyobb szükség lesz Araujora mint a Ligában. Bár fontos lenne hogy bírja a nyomást, amiben pont gyengébb, de a BL-ben lesznek támadók akiket csak ő tud megfogni, a lassabb, alacsonyabb és kevésbé fizikális Eric vagy Inigo kevésbé. Cserébe benne lesz a hiba Araujo játékában.

Gála kezdőt nem is tudnék mondani, túl sok faktor szól bele. Ha ellenféltől függetlenül kell nézni, mindenki egészséges és azonos formában akkor Christensen és Cubarsi nálam, de ez sose fog megtörténni :lol:
bence0330

2025.02.02. 23:54:04

PR42 írta:
2025.02.02. 23:25:09
Ez a meccs egy átlag 22/23 Xavi féle Barca meccsre hasonlított.
Látványilag szerencse, hogy ez inkább kivételként erősíti a szabályt, de persze ezt is meg kell tanulni, és fontos is. Persze a hátsó alakzatunk egy fél osztállyal gyengébb, mint akkor volt, de attól még Xavi jól össze is rakta.

Amúgy Araujót most éreztem a visszatérése óta először a csapat szerves részének, nem egy egyénileg kiváló játékosnak, aki úgy próbál valamit csinálni, főleg az egyéni képességeire hagyatkozva. Úgy tűnik, mostanra megérezte a Flick-féle lescsapdát, és ez nagyon sokat jelenthet, mert ő emellett nyilván visszaérni és random bravúros mentésekre is képes, a másik kettő rendszerben remek, egyénileg kifejezetten jó, de azért nem felső polcos védőnkkel szemben.

A 22/23-as nagy hármasból a védelemben 1 legalább a helyén van, így lehetnek nullára hozott meccseink talán kicsit többször.

Megjegyzem, az szerencse, hogy Cubarsínak full mindegy, melyik oldalon játszik. A labdával kevésbé ügyes Arának szerintem többet számít kicsit a dolog.

Amúgy ugyanaz a kérdés bennem, mint a visszatérésekor, csak közben ugye kidőlt Inigo, így nem lett releváns a dolog: ki lesz a párja? Nekem fogalmam nem lenne, ha dönteni kéne Inigo és Cubarsi közt, hogy melyiket tegyem ki a gálakezdőből.
PR42
Jugador del Barça

2025.02.02. 23:25:09

Ez a meccs egy átlag 22/23 Xavi féle Barca meccsre hasonlított.
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.02.02. 22:35:33

andras953 írta:
2025.02.02. 19:16:30
Szerintem Szczesnyi jól védett és hárított kapuralövést is.Pedrit önmagához képest gyengébbnek láttam, DJ-ot javulgatónak, Fermint igyekezete ellenére gyengének, Garciát és Baldét szerencsésnek, hogy hiányosságaik rejtve maradhattak, Raphinhát fáradtnak. (Nem érdemes BL-győzelemről álmodozni, amíg egy Alaves legyőzése ekkora megpróbáltatás a csapatnak.)
Nem lehet minden meccset sok góllal megnyerni. Meg egyèbkènt is az ilyen tipusú csapatok ellen sose ment nekünk még Pep idejében is megszenvedtünk velük( akkor azért a team extra volt így nyertünk) én nem álmodoznék bl megnyerésről ugyanis ez keret sztem kevés oda ugyanakkor, ha kifognak egy jó napot bárkit képesek elverni. Sztem Garcia ès De Jong jól szállt be. Nekem a két szélső védő nem az igazi oké Koundé bele lett ebbe nevelve a válogatottban és nálunk is, de sztem CB poszton sokkal jobb lenne( gyors is) Balde nálam nem LB inkább bal szélső védekezése borzalmas még Martin is jobb ebben nála
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.02.02. 19:42:30

Lényeg a három pont, amúgy gyötrelmes volt.
Lamine szerintem se volt ma kiemelkedő, csak januárban voltak ennél jobb meccsei, de a többiekhez képest tényleg jobb volt.

A sorozatos hőbörgést, értetlenkedést azon, hogy az ellenfél odarúg, nem tudom értelmezni. EGyrészt az első 8 percben Gavi kétszer úgy ment oda, hogy labda környéken sincs, amiért sárgát kapott, kicsit szerencsétlenebb az alaveses, és karrierende, aztán meg jött a kamikaze mód megint. Ez nem vehemencia, meg küzdés kérdése, egyszerűen agyatlan.
Na de az alavesesek meg nyilván szintekkel képzetlenebbek, lassabbak testben, fejben, egyszerűen elkésnek, rossz ütemben nyúlnak oda. Nem láttam őket extrém durvának, de durvának se.
Egy Getafa szinttől nagyon messze voltak.

Örömteli a clean sheet, kapaszkodunk tapadunk, jó lesz ez.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Cseri
Entrenador del Barça

2025.02.02. 19:41:51

Jó tré meccs volt,de behúztuk,ilyenkor bosszantó,hogy az agyon nyert trikó meccset nem rántottuk be,mégiscsak közvetlen rivális. Jövőhéten a két madrid gyilkolja egymást és még közelebb jöhetünk hozzájuk.Végre újra van egy srác a csapatban aki zsugázik,és élmény a játéka,kapu előtt határozottabb lesz és sok örömet fog még okozni. Én hoki meccseken megnézném 9-ben,vagy hamis 9-ben is.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
bence0330

2025.02.02. 19:27:02

Nem nagyon értem a Yamal kritikákat, de lehet én néztem be valamit. Nyilván hibázott is, azt sem mondanám, hogy keveset, de szerintem egy támadónál ez alapvetően rendben van, Messi is sokat hibázott, csak nem azt jegyezzük meg. Egy támadó a védővel ellentétes, akinek sok tutit kell megoldania 0, vagy max 1 hibával, a támadónak meg nagyon nehéz passzokat, lövéseket, stb kell bevállalnia, amik természetes, hogy rossz százalékban jönnek mondjuk egy kp-s hatékonyságához képest.

Egy jó támadónak sokat kell hibáznia, 1-1 csodameccsük persze lehet, amikor minden elsül nekik, de ez elég ritka. Lehet persze tötymörögni meg nem bevállalni semmit, akkor tök jó lesz a hatékonysága, de hát a focit gólra játsszák, amihez meredek dolgokkal kell próbálkozni. Yamal cselmutatóinak aránya kifejezetten gyenge, viszont rengeteget vállal be belőle, így az arány hiába gyenge, helyzeteket eredményez.

Önmagában Európa legjobb támadója alighanem Salah, meg lehet nézni, mennyit hibázik meccsenként. Rapha is, Yamal is. Ezt nem lehet máshogy.

Részemről ez Yamal 2. legjobb meccse volt a Betis után. Akkor volt körülötte csapat, most kapott maga mellé egy félig sérült Raphát, egy olyan amilyen Lewyt, és egy egész jó, de nem csúcson pörgő Pedrit és Koundét. A gólpassza mák volt, de előtte lehetett volna vagy 2 gólpassza ami tudatos, az első félidőt meg teljesen egyedül tartotta, 4-5 élményszámba menő mozdulata is volt a meccsen.
andras953
Jugador del Barça

2025.02.02. 19:16:30

Szerintem Szczesnyi jól védett és hárított kapuralövést is.Pedrit önmagához képest gyengébbnek láttam, DJ-ot javulgatónak, Fermint igyekezete ellenére gyengének, Garciát és Baldét szerencsésnek, hogy hiányosságaik rejtve maradhattak, Raphinhát fáradtnak. (Nem érdemes BL-győzelemről álmodozni, amíg egy Alaves legyőzése ekkora megpróbáltatás a csapatnak.)
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.02.02. 19:16:11

Nem tudok rájönni, mi az oka annak, hogy a kora délutáni meccsek általában hangulattalanok, azt még értem, hogy ebéd után álmosabb vagyok, de a játékosok is pontatlanabbak a szokásosnál, minden olyan döcögős, nincs folyamatos játék stb. Most is ez volt.
Cubarsi, Eric, Pedri és Raphinha tetszett, de szerintem Yamalt rotálni kellene, a gólpassza és a cselsorozata mellett viszonylag sok rossz megoldása, sikertelen csele is volt. Koundé többször is kritikus helyen adott el labdát vagy hagyta magát szerelni.
Amit végképp nem értek, hogy a szerethető csapat és a relatív sikerek ellenére sincs teltház, lyukak vannak a lelátón. A Nou Camp állítólag több mint százezres lesz, de kinek.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.02. 17:39:59

Nagyon gyenge meccs volt. A félidőben írtam is az élőben. Lewy megérdemli a dícséretet, nagyon gyors labda volt, élőben azt hittem, fölé lőtte.
Ha az nincs, nem is lövünk gólt. Ebben még fejlődni kell, nyomjuk az ellenfelet a kapujához, ha más nincs, ívelgessünk.
Az ellenfél edzője szerint, és szerintem is De Jong becserélése hozta a jobb játékot. Aggodalomra adhat okot, ha Casadoban ennyi volt, mostanában elég gyenge.
Remélem Araujo nem sérült le, tud valaki róla valamit?
Raphinha pénteken nem fejezte be az edzést, csoda, hogy ennyit is bírt. Ferran nagyon gyenge volt (ismét)a bal szélen, oda jó lett volna igazolni.
A bíráskodás kritikán aluli volt, ez csak hozzáállas kérdése. Jó lenne, ha kezdenének ezzel valamit. Osszanak ki pár sárgát a meccs elején a favágásért, időhúzásért, elég az is, hogy 10 emberrel védekeznek ezek a csapatok, ez (sem) tesz jót a nézettségnek.
Közben mennyi sárgával is fejeztük be a meccset?
Gondolkoztam rajta, hogy átkapcsolok valami Crystal Palace meccsre :)
Válasz küldése