Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát pedig a helyzet az, hogy ezt be kellett fújni. Ez momentán a szabálykönyv, lehet nem egyetérteni, de akkor is ez. Nincs olyan, hogy tizenhatoson belül szabályos.csababarca írta: ↑2025.02.17. 22:58:32Tizi nálam nem az, pláne hogy vissza nem fújta be, de hát ez van.
Ott nem a lövő erővel volt (és van általában) a gond, hanem fejben. Ma szinte csak rossz döntést hozott, pl az említett szitunál telibeveri rüsztel és lesz, ami lesz. Kapkodott, fáradtnak tűnt, le kellett volna hozni.
Én is így voltam ezzel, de mintha ez a bő hét kihagyás inkább tompává, "életlenné" tette volna a csapatot. Fura. Mintha válogatott meccs utáni szenvedős forma lett volna.
Szerintem van benne anyag bőven, csak ez van, ha valaki stresszel, 4 hónapja nem lőtt gólt a Ligában. Görcsöl, és amúgy sem a helyzetkihasználás a fő erénye, de így meg pláne nem tud tiszta fejjel gondolkodni kapu előtt. Nem féltem, majd betalál és átlendül. Maga a lövőkéje szerintem remek.Andrsika írta: ↑2025.02.17. 23:10:46Csak én vettem észre, h Yamal lövő ereje nagyon tré?
Még az első félidőben volt egy nagy lehetősége ahol izomból oda tette volna ahova akarja e helyett ő 5 méterről a kapus kezébe helyezi… botrány volt az a meccs. Sztem a tizi jogos volt! A gól amit szereztek szintén..
Ráadásul néztem két képet és Saul becsúszásánál a bal lába ugyanúgy a levegőben volt. Ha azt a képet megállítják, ahogy Ferminnél tették, az is piros. Arról ne is beszéljünk, hogy sérülést okozott vele. Csak ez a baj a VAR-ral, hogy ami ilyen 50-50 % és szubjektív döntés, arra nem hívják ki a bírót, hogy döntse el. Igazából alapból a VAR vezeti a meccset. Ha kihívják a játékvezetőt, akkor már megvan a döntés, fent meghozták. Azt sem tudom mikor láttam olyat, hogy a bíró felülbírálja a videót. Pedig olyan bőszen hangoztatják, hogy megdönthetetlen és egyértelmű bizonyíték kell a változtatásra. Az NFL-ben például nagyon sokszor helybenhagyják a pályán hozott ítéletet, hiába videoznak. Ezzel itt kb. csak az időt húzzák. Ha kimegy a bíró nézegetni az kb. csak időhúzás.Andras Inieszta írta: ↑2025.02.10. 13:00:26Én is megnéztem most is többször, nekem is lesnek tűnik. Miért nem működött itt a VAR? Sajnos túl sok múlik ezen a technikán, nem lehet, hogy egyszer így, máskor meg úgy működjön. Ha pedig a VAR szobában hibáztak, akkor nem jól végzik a dolgukat. Bármi lehet, de az, hogy ezzel senki semmit sem tesz, az a ligára nézve gáz.
Amúgy más is mondta lejjebb, hogy hiába állították ki Fermínt, nem kellett aggódnunk, szerintem is idén végre erős mentálisan is a csapatunk. Jó ezt látni és végre idén élvezhető a foci, amit tolnak a srácok. (az az 1-2 gyenge meccs meg beleférhet Hansi és a sok tinédzser első közös szezonjába... Nem sokan vizionáltunk idénre BL meg bajnoki címet, szóval... Még bármi is lehet, de már most előrébb vagyunk, mint tavaly)
Én is megnéztem most is többször, nekem is lesnek tűnik. Miért nem működött itt a VAR? Sajnos túl sok múlik ezen a technikán, nem lehet, hogy egyszer így, máskor meg úgy működjön. Ha pedig a VAR szobában hibáztak, akkor nem jól végzik a dolgukat. Bármi lehet, de az, hogy ezzel senki semmit sem tesz, az a ligára nézve gáz.Zoldbela írta: ↑2025.02.10. 12:25:45Kikockáztam, egyértelmű les volt!szbsz írta: ↑2025.02.09. 23:34:31A gól előtti szitu: https://streamff.com/v/b6a657d5 Nekem eléggé lesnek tűnik-tűnt meccs közben is, de végülis mindegy lett a végére szerencsére...
Meccsen is lesnek tűnt, csak a VAR képnél volt 1 cm les, de lehet, hogy megint rosszkor állították meg a képet?? volt már ilyen..Zoldbela írta: ↑2025.02.10. 12:25:45Kikockáztam, egyértelmű les volt!szbsz írta: ↑2025.02.09. 23:34:31A gól előtti szitu: https://streamff.com/v/b6a657d5 Nekem eléggé lesnek tűnik-tűnt meccs közben is, de végülis mindegy lett a végére szerencsére...
Kikockáztam, egyértelmű les volt!szbsz írta: ↑2025.02.09. 23:34:31A gól előtti szitu: https://streamff.com/v/b6a657d5 Nekem eléggé lesnek tűnik-tűnt meccs közben is, de végülis mindegy lett a végére szerencsére...
Én úgy láttam, hogy az egyenlítő góljuknál épp Inígónak kellett volna megállítania Sault, de Inigi lesre akarta állítani és előre indult a felezővonal felé, amikor Saul előretört a kapunk felé és így tisztán kapta a labdát! Azaz Inigo hibájából születettl a gólpassz.Bob_Marley írta: ↑2025.02.09. 23:10:23Többet kaptam mint reméltem, emberhátrányban is szépen tartottuk magunkat. És a három pont a zsebben. Pedri nem kérdés hogy ficankolt de Inigo Martinez meg sokadjára az idényben kapitánya volt a várnak hátul mikor kellett és nem engedte az andaluzokat betörni.
Komoly kis rangadó volt még ha a Sevilla hátrébb is van de tartották magukat, de szerencsére a másodikban az elejét megtoltuk és eldöntöttük.
Túloldalon Gudeljt megemlítenem, elpusztíthatatlan volt a pali. Rég le kellett volna jöjjön de majd 80 percet vegigmelozott.
Eric Garcia formában van, védők Izaghija,mindig ott van ahová pont odaesik a labda![]()