Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen. Teljesen más, amikor már csak kicsit ítélnek feléd a meccsen, szegénykém.Troym írta: ↑2025.02.17. 07:18:54Carlo Ancelotti nyilatkozat az előző szezonban:
“Xavi complaining about the referees? I am a professional. I'm not going to lower myself to that level out of respect for Spanish football... Complaining about referees is a level that is not for professionals.”
Mintha némileg változtatott volna a véleményén Carlo úr.
Konkrétan Bellinghamet szajkózta, aki a meccs után azt nyilatkozta, hogy ez csak egy enyhe dolog, mint a "joder" Spanyolországban, de nem merte kimondani, amit mondott, szóval tudja, hogy rossz fát tett a tűzre, csak most végre egyszer lekapcsolták érte.
Félidő után jöttem, mondogatták a madridisták milyen csalások történtek, én elhittem, de sejtettem, hogy röhögni fogok, ha visszanézem. Csak összefoglalót láttam akkor, már az is nagyon vicces volt, mert inkább a Madridnak fújtak, nemhogy ellenük, de ezt visszanézve, te jóságos ég... Camánál ez elég egyértelmű piros volt.Rumig írta: ↑2025.02.16. 17:04:50És akkor Cama elmaradt piros lapját a 28. percből ha jól láttam senki még csak meg se említette (találkoztam olyan összefoglalóval, amiben nem volt benne, lehet ezért). Nyújtott lábbal becsúszva, labdát nem érve sípcsonton talpalni az ellenfelet...Fermín múltkorija fele ennyire se volt egyértelmű piros, mint ez, aztán még sárgát se ért.
És akkor Cama elmaradt piros lapját a 28. percből ha jól láttam senki még csak meg se említette (találkoztam olyan összefoglalóval, amiben nem volt benne, lehet ezért). Nyújtott lábbal becsúszva, labdát nem érve sípcsonton talpalni az ellenfelet...
Én is így olvastam, és így látom.
Azért annyira vicces, hogy pont a Realosok vannak felháborodva a tizenegyes témán. 10 büntetőt ítéltek meg számukra az idei szezonban a bajnokságban, (minden második meccsen kaptak) ellenük kettőt, amik teljesen jogosak és mindegyik 2025-ben. Mi 4-et kaptunk (3 ellenünk), az Atmának 3-at fújtak be.bence0330 írta: ↑2025.02.15. 22:16:10Ja, nála átlagos és megszokott, illetve nála ezt jelenti a visszafogottság.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.15. 21:45:39Hozzá vannak szoktatva.
Most is azon megy a hiszti, hogy nem azt mondta, hogy f... you, hanem, hogy f... off.
Jaaa, és ez teljesen átlagos és megszokott?Világklasszis, clutch húzóember, részemről aranylabda szint, de nem egy szimpatikus figura. Viselkedni sem nagyon tud, meg eléggé hentel is.
De ez ma akkor is sokkoló volt, mikor azért kiabálnak csalást, mert Vini rendesen elrugaszkodva felugrik színészkedni kontakt nélkül, és az miért nem tizi, és mert letalpalja a játékosuk az ellenfelét, és az tizi. Ez nekem nagyon meghökkentő volt.
Egészen konkrétan mi ezt kb észre sem vennénk ezen a fórumon, annyira más sztenderdhez vagyunk szoktatva.Senki nem reklamálna ezekért. Talán a Bellingham esetért amíg nem tudjuk, mit mondott, addig megértettem a madridi értetlenséget, a testbeszédével tényleg nem volt gond, csak hát amit mondott, azzal igen.
Amúgy Vini tényleg nagyon jó volt, ezt el kell ismerni.
Remélem folytatódik ez a kiegyenlített bíráskodás végre, avagy ahogy a túloldalon mondanák, az ellenük való fújás. Ha kiegyenlített, akkor kevésbé zavar, hogy amúgy gyenge.
Jelentsd, aztán tiltsd le ahogy már mindenki megtette.
Ezt a nyílt és gonosz provokációt lehet jelenteni a moderátorok felé? Ha igen, én szeretném megtenni.
Mi a szívatás? Hogy végre nem tehetnek meg mindent, mert hófehérben vannak? Azt a bánásmódot kapják, mint eddig a többi csapat. Ha az gyenge játékvezetésként volt titulálva, akkor azt, de pont így következetes. Szerintem.LG írta: ↑2025.02.15. 22:06:39Itt a fórumon is gyakran kritizálva volt a spanyol játékvezetés, és sok ember véleménye az volt, hogy tenni kellene valamit ellene. Erre amikor a legfőbb rivális próbál meg valamit tenni ellene, és emiatt szivatni kezdik őket, most már nincs baj a játékvezetéssel? Ebben én nem érzek következetességet.
Én néztem a meccset, ezért nem értem mire gondolsz.
Ja, nála átlagos és megszokott, illetve nála ezt jelenti a visszafogottság.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.15. 21:45:39Hozzá vannak szoktatva.
Most is azon megy a hiszti, hogy nem azt mondta, hogy f... you, hanem, hogy f... off.
Jaaa, és ez teljesen átlagos és megszokott?
Láttam, de azok említésre sem érdemesek. Valverdéhez (asszem ő volt) sem értek hozzá, nem is reklamált ő sem, az nem is téma, illetve volt egy belőtt labdánál egy test elé szorított kéz, ráadásul ugrás közben, ami két különböző okból kifolyólag sem kéz. Egyik sem volt vitás eset semmilyen szabály szerint kb, mint tiszta sor volt.LG írta: ↑2025.02.15. 22:06:39Azért az általad említett vinis esetet leszámítva volt még több 11-es gyanús esetük ma, én már a piros előtt írtam, hogy úgy érzem, ma büntetni akarják őket. A kiállítás pedig érthetetlen volt, elsőre egy tök ártalmatlan szituációnak tűnt. Ha egy f*ck off-ozásért piros jár, akkor szerintem azért a legtöbb meccsen sokan idő előtt mennének zuhanyozni. Azt meg lehet mondani, hogy korábban sok minent megúszott, de játékvezetői szempontból nagyon nem professzionális hozzáállás, hogy régi dolgokat kompenzálunk. Meg az is furcsa egybeesés, hogy pont most akarják kompenzálni. A félidő végén meg Fran Garciát megrugdosták és kirakták a pályáról, azért sem járt semmi.
Itt a fórumon is gyakran kritizálva volt a spanyol játékvezetés, és sok ember véleménye az volt, hogy tenni kellene valamit ellene. Erre amikor a legfőbb rivális próbál meg valamit tenni ellene, és emiatt szivatni kezdik őket, most már nincs baj a játékvezetéssel? Ebben én nem érzek következetességet.
Azért az általad említett vinis esetet leszámítva volt még több 11-es gyanús esetük ma, én már a piros előtt írtam, hogy úgy érzem, ma büntetni akarják őket. A kiállítás pedig érthetetlen volt, elsőre egy tök ártalmatlan szituációnak tűnt. Ha egy f*ck off-ozásért piros jár, akkor szerintem azért a legtöbb meccsen sokan idő előtt mennének zuhanyozni. Azt meg lehet mondani, hogy korábban sok minent megúszott, de játékvezetői szempontból nagyon nem professzionális hozzáállás, hogy régi dolgokat kompenzálunk. Meg az is furcsa egybeesés, hogy pont most akarják kompenzálni. A félidő végén meg Fran Garciát megrugdosták és kirakták a pályáról, azért sem járt semmi.bence0330 írta: ↑2025.02.15. 21:19:47Abszolút olyan érzésre a dolog, mintha az lenne a csalás, hogy nem fújnak feléjük könnyebb síppal végre. A Bellingham eset remekül példázza, meg az is, hogy csak az elmúlt 1-2 hónapban mit úsztak meg, és most kaptak pér tényleg jogos ítéletet, amit lehet előtte megúsztak volna.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.15. 20:42:37Kemény hogy ott van a mérce hogy ha kiállítják a bírónak F*ck offozásért a játékost meg befújnak egy szabálytalanságot tizinek ellenük akkor az már hatalmas csalásnak minősül
Az Espanolos játékos hentelése volt kb az egyetlen komoly vitaalapjuk, az tényleg pirosat ért volna.
Hát, csak az összefoglalót láttam, de Mbappé gólja után vininek csak sikerült kifele ugatnia a szurkolóknak...torotam írta: ↑2025.02.15. 21:53:40Én néztem a meccset, semmire nem lehetett volna Vininek tizit adni. Nagyon könnyen dobta magát és több ízben szimulált is. De hogy jót is mondják róla, szerintem most fejben rendben volt, szokatlanul higgadt maradt, amikor meg kijött belőle a hiszti akkor is inkább a szögletzászlónak pöffögött és nem a bírónak. És ő volt szerintem a legjobb madridi spíler.
Az Ossasunanak a tizi jogos volt. Mezőnyben egy ennyire egyértelműen elkésett taposás simán szabi+sárga, a 16oson belül pedig tizi. Nincs is vita ebben, max Madridban.
A bírók elleni vádaskodás és folyamatos demagógiák ide vezettek, hogy a játékvezetők bemutatják, hogy ilyen amikor nem húnynak szemet minden alattomos húzásuknak. Karma ugyebár.
Én néztem a meccset, semmire nem lehetett volna Vininek tizit adni. Nagyon könnyen dobta magát és több ízben szimulált is. De hogy jót is mondják róla, szerintem most fejben rendben volt, szokatlanul higgadt maradt, amikor meg kijött belőle a hiszti akkor is inkább a szögletzászlónak pöffögött és nem a bírónak. És ő volt szerintem a legjobb madridi spíler.
Hozzá vannak szoktatva.bence0330 írta: ↑2025.02.15. 21:19:47Abszolút olyan érzésre a dolog, mintha az lenne a csalás, hogy nem fújnak feléjük könnyebb síppal végre. A Bellingham eset remekül példázza, meg az is, hogy csak az elmúlt 1-2 hónapban mit úsztak meg, és most kaptak pér tényleg jogos ítéletet, amit lehet előtte megúsztak volna.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.15. 20:42:37Kemény hogy ott van a mérce hogy ha kiállítják a bírónak F*ck offozásért a játékost meg befújnak egy szabálytalanságot tizinek ellenük akkor az már hatalmas csalásnak minősül
Az Espanolos játékos hentelése volt kb az egyetlen komoly vitaalapjuk, az tényleg pirosat ért volna.
Abszolút olyan érzésre a dolog, mintha az lenne a csalás, hogy nem fújnak feléjük könnyebb síppal végre. A Bellingham eset remekül példázza, meg az is, hogy csak az elmúlt 1-2 hónapban mit úsztak meg, és most kaptak pér tényleg jogos ítéletet, amit lehet előtte megúsztak volna.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.15. 20:42:37Kemény hogy ott van a mérce hogy ha kiállítják a bírónak F*ck offozásért a játékost meg befújnak egy szabálytalanságot tizinek ellenük akkor az már hatalmas csalásnak minősül
Menj még vissza Kr. e. időkre, hogy rátedd ezt is a Barcára.epping írta: ↑2025.02.15. 17:18:59A Guardiola és a post-Guardiola érában folyamamtosan 5-6-7 barca játékos állta körbe habzó szájjal a bírót minden egyes meccsen éveken keresztül. Valdes rendszeresen a kapujától rohant át a másik térfélre, hogy az arcába mondja a magáét. Ott nem volt ezzel gond, néha max egy sárgalap. Szánalmas a mai bíráskodás, és 3 meccse következetesen ez megy. Idén mi nem lehetünk bajnokok teljesen egyértelmű. Remélem a BLben megszomorítunk mindenkit, csak hogy fájjon. Abban úgyis van rutin.bence0330 írta: ↑2025.02.15. 17:13:36Nem követtem a félidőt, elhiszem, hogy bénán fúj alapvetően, de Bellingham akkor is megérdemelte, ha csak picit csúnyán nézett. Nagyon durva dolgokat úszik meg meccsről meccsre, főleg a mi Flick-Lewy stb féle eseteinkhez képest. Jó lenne, ha kicsit visszafogná magát, vagy ha nem, akkor végre méltóan büntetnék.
Megérdemelné ez a nyomorék liga, hogy kilépjünk, imádnám. Realos Tebas...