Ez végeredményben mit jelent? Csődbe mentek? Ilyen mértékben csökkenteni a bérkeretet nem lehetséges. Egy europai szinten is magasan jegyzet csapat így összezuhanjon az elképesztő.
Barca Igazolások
- Chino
- Llegenda del Barça
Mondjuk azért pár millió minden bizonnyal komolyan kifut. Közel 5 milliót alapból foglal Gündogan, sem Penát sem Szczesnyt nem tartanák meg 3. számúnak és nem is hiszem, hogy szeretnének azok lenni. Lenglet nagyon jól beépült az Atmába, simán el tudom képzelni, hogy pár millióért elviszik. (bár azt sm tartom elképzelhetetlennek, hogy kölcsönveszik, míg lejár a szerződése)FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.19. 07:05:06A lényeg
893 milliós bevételt várnak. Volt 100 milliós extra bevétel, amit Tebas tegnap elismert, extra papírokat kértek, mert kételjedtek a befektetőben, ami január 3-án érkezett csak meg.
Így 463 a megállapított, és 500 körül a tényleges.
Majd ha lesz 1 milliárdos bevétel 700 (UEFA) helyett lesz 500 megállapítva?
Lehetnek a piacon ingyenes játékisok, ha nem engedik beregisztrálni.
Belemehetünk egy újabb Olmo esetbe és egy újabb bohóckodásba.
Persze, egyre jobb a helyzetünk, de mikor lesz ennek vége?
Szerk: megmondom őszintén, azt vártam, hogy 1/1 lesz vagy 550 a megállapított, mint 625 volt a karoknál.
Úgy belefértek volna a hosszabbítások és egy két igazolás, azok helyére, akik távoznak, majd abból gazdálkodni, lejár Lewynek, De Jongnak, jöhetnek majd helyükre jobbak stb.
Így megint nem lehet tervezni, megint nem akar majd távozni senki, és ott leszünk nyáron, mint eddig. És nem látok kiutat, mert ha lesz 1 milliárdos bevétel, a számításaik alapján lehet nem lesz soha a bevétel 70%-a megállapítva, ami az irányelv.
Nekem az a bajom az ingyenes igazolásokkal, hogy a bérkeretben nagyobb helyet foglalnak, mint ha átigazolási összegért váltottak volna. Egy Tah például amúgy sem annyiért jönne ide focizni, mint amennyit a Leverkusenben kap, így viszont még magasabb lehet.
Forca Barca!!!!
-
- Entrenador del Barça
A lényeg
893 milliós bevételt várnak. Volt 100 milliós extra bevétel, amit Tebas tegnap elismert, extra papírokat kértek, mert kételjedtek a befektetőben, ami január 3-án érkezett csak meg.
Szerk: megmondom őszintén, azt vártam, hogy 1/1 lesz vagy 550 a megállapított, mint 625 volt a karoknál.
Úgy belefértek volna a hosszabbítások és egy két igazolás, azok helyére, akik távoznak, majd abból gazdálkodni, lejár Lewynek, De Jongnak, jöhetnek majd helyükre jobbak stb.
Így megint nem lehet tervezni, megint nem akar majd távozni senki, és ott leszünk nyáron, mint eddig. És nem látok kiutat, mert ha lesz 1 milliárdos bevétel, a számításaik alapján lehet nem lesz soha a bevétel 70%-a megállapítva, ami az irányelv.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
A Sevilla 684ezres szösszenete mi a fene?FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.18. 19:52:23https://barcauniversal.com/official-bar ... september/
463 millió az új bérsapka 426-ról.
Nem lesz itt nyáron sem nagyon igazolás
800+ milliós bevételt várnak a klubnál, aminek 70%-a (UEFA irányelv) 560 körül lenne. (Szerk: Most néztem, gazdasági jelentés 893 millió várt, aminek 70%-a 625, a ligánál ez 463)
Ez 650 milliós körüli bevétel 70%-a, (455)ami a Covid utáni évben volt.
Jó lenne már így 4-5 év után megtudni, hogyan számolnak.
Örülhetünk, ha engedik regisztrálni az új szerződéseket.
Max ha lesz nagy értékű eladás...

Ez még változhat a bevételektől is, nem? Csak azt nézve hogy egy BL egyenes kieséses szakaszban menetelés, Spanyol Kupa győzelem, Bajnokság megnyerése nem aprópénz ami 1:1-ben sokat számítana, a Camp Nou visszatéréséről nem is beszélve. Persze jó lenne tudni hogy hogyan számolták, ha a 800+milliós bevétel csakTriplázással, kb 10 meccs Camp Nou-ban, jön ki akkor más a helyzet.
Szerintem ha ez így marad akkor ezzel azért már lehet majd kezdeni valamit, emellé:
*Tigrinhot mostmár hivatalosan is nagyon akarja a Palmerias, csak ő érte kapnánk 30m körül és lejönne a 4milliós fizetése(https://www.football-espana.net/2025/02 ... itor-roque)
*Inigo (€10m) vagy távozik, vagy ha hosszabbítunk vele akkor feltehetően jelentős fizetéscsökkentéssel(ha maradni akar tartalék hátvédként, amivel eddig sem volt baja)
*De Jong a jelenlegi teljesítményével sokkal piacképesebb mint hónapokkal ezelőtti állapotában volt, így ha nem akar fizetéscsökkentéssel hosszabbítani akkor nagyobb eséllyel lesz kérője megfelelő fizetésért, akár még pénzért is távozhatna
*Lengletet szinte biztos hogy viszi az Atleti, így az ő bére is felszabadul
*Christensen jelek szerint létszám feletti, nem hiszem hogy ő akadályt gördítene a távozáshoz, de jó lenne felépíteni és kipróbálni hogy mit tud a Flick-féle játékban VKP-ként mielőtt Casado-FDJ-vle 320 évre hosszabbítunk
*Kimennek a Messi-DJ stb tartozások, amikből ki tudja hány halmozódott össze a covid miatti fizuátütemezéssel
Ezeket persze ellensúlyozza a Pedri-Cubarsi-Gavi-Araujo és társaival hosszabbítás, de még egyéb nyári távozó sincs kizárva, Araujo pedig el tudom képzelni hogy távozik ha jön Tah.
Közel 40 millióval több költhető fizukra, nem tűnik felháborítóan alacsonynak, ha egyszer stadiont is építünk.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.18. 19:52:23https://barcauniversal.com/official-bar ... september/
800+ milliós bevételt várnak a klubnál, aminek 70%-a (UEFA irányelv) 560 körül lenne. (Szerk: Most néztem, gazdasági jelentés 893 millió várt, aminek 70%-a 625, a ligánál ez 463)
Amúgy nem ez a legfontosabb kérdés, hogy 426 vagy 463, hanem hogy jelen állás szerint mennyi lesz a tény 2025/2026-ban.
Mondok egy példát:
- Ha most 426m és mindenkinek a szerződése tartalmaz évről évre 5% béremelést, akkor rögtön 450-nél járunk
- Messi felé megszűnik a tartozás, ami most a költségvetés része, mennyi az annyi
- Mivel szeretnénk csökkenteni? Pl legyen Frenkie bére 16 millió, akkor ezentúl ha csak 10, rögtön ott van 6m keret, Lewa szerződésével mi lesz? Inigo? Hárman keresnek 60 milliót, amiből 40-re kéne csökkenteni, van-e terv?
- Ha csak 40 millió a büdzsé, akkor csak ingyenes igazolásokban szabad gondolkodni, tervezzenek újra, nem Gyökeressel, hanem Daviddel, HA csatárt akarunk például.
Szerintem sok lehetőségünk van, csak okosan kell költekezni.
Amúgy miért ördögtől való dolog egy nagyobb eladás? Szerintem a középpályáról egy nagyobb nevet el lehet adni, nem dől össze a világ, kb mindegyik játékosnak van 30-40 milliós piaci értéke.
- szbsz
- Capitá del Barça
Idén nyáron szerencsére nem is kell százmilliókat költenie annak aki nagy neveket akar igazolni! Itt egy lista a legértékesebb lejáró szerődésű játékosokról: https://www.beinsports.com/en-us/soccer ... 2025-01-01FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.18. 19:52:23https://barcauniversal.com/official-bar ... september/
Ha engem kérdeztek Sané, KDB, David és Tah (mondjuk ő már lassan biztos) kell!
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Ez ettől bonyolultabb kérdés. Mondhatnám, hogy mikor Ernő volt az edző, akkor hány gólt rúgott a csapat, és mennyit rúg most. De te sem gondolod ezt komolyan.
-
- Entrenador del Barça
https://barcauniversal.com/official-bar ... september/
Én nem
Én megmondtam, hogy nem kell. Én már nyáron is megmondtam, hogy ne igazoljuk le Nico Williams-t. Nagyon túl van hájpolva. Amúgy jó játékos, de nem ilyen típusú támadókat szeretnék a csapatban látni. Inkább Isak-, Guirassy-típusúakat. Tah-ot meg biztosan nem 4. védőnek szánják.

Az megvan, h azért mert 4. számú védőnek jön még 9+ milliós fizetése lesz és jelenleg se tudjuk regisztrálni a játékosainkat? Akkor minek jöjjön???vg99 írta: ↑2025.02.18. 13:02:31Tah játéka nekem nagyon tetszik, okosan, elegánsan, jó ritmusban focizik,
szerintem abszolút passzol hozzánk.
Inigo most a legnagyobb mestere, vezére a védelmünknek, de benne van a korban.
Araujo viszont még kérdőjel, hogy neki ez a foci mennyire fekszik majd.
Ingyen mindenképp hoznám Tah-t.
Miközben csatárcseréink Ansu meg Pau...
Egy példa, hogy mennyire lutri még egy jó nevű sztárigazolás is: a mindenki által hőn vágyott Niko Williams 1 gól, 4 gólpassznál tart. Szerintem van olyan védőnk, akinek jobb statja van.
Ezzel csak szemléltetni akartam, hogy egy biztos teljesítményt egy bizonytalanért nem szabad elcserélni. Főleg ha utóbbi drágább.
Hagyjuk már ezt az Araujo illik-e ehhez a focihoz.vg99 írta: ↑2025.02.18. 13:02:31Tah játéka nekem nagyon tetszik, okosan, elegánsan, jó ritmusban focizik,
Tegnap "jól" bemutatta , h a Cubarsi meg Inigo mennyire illik ebbe a fociba...rengeteg több méteres belógás volt mindegyik védő részéről. Egy védő sincs a világon aki ebbe ne hibázna bele, ez egy lutri.
Cubarsi ráadásul tegnap lábbal is gyenge volt, pedig ebben top. A baj, h ilyen fiatalon is marha lassú(top szinten, nem megye2re gondolok).
Tah játéka nekem nagyon tetszik, okosan, elegánsan, jó ritmusban focizik,
Egyáltalán nem értek egyet. Szükség van belső védőre, mert van belőlük jelenleg 4, és többen instabilak. Emellett nem csak a mennyiségről van szó. Tah valamennyi belső védőnknél magasabb szinten van. Gyorsabb náluk, ami nálunk kiemelten fontos, mert nem behátrálva védekezünk, hanem feltolva, és elképesztően erős. Teljesen mindegy, hány játékosunk van a posztra, ha megszerezhetjük a legjobbat. Ez olyan, mint amikor a Portland nem draftolta le Michael Jordant, mert ott volt már nekik a posztra Drexler...Chino írta: ↑2025.02.18. 11:21:16Koundé jobbhátvédként is nagyon magas, klasszis teljesítményre képes, viszont ugyanúgy belső védő. Jelenleg NINCS SZÜKSÉG rá cb-ként, mert mindig van minimum 2-3 hadra fogható játékos azon a poszton. Hogy nem számít rá, akkor derülne ki, ha 4-5 belső védő egyszerre kidőlne, aminek azért még a közelében sem voltunk.

Koundé-t semmi esetre sem akarják középre átcsoportosítani kiesés esetén, őt minden körülmények között szélsőként képzelik el. Talán az ő posztján van a legnagyobb minőségi romlás a kezdő-tartalék viszonyában. Ezért hívnám le Mingueza opcióját, de ha őt inkább nagy pénzért eladatjuk a Vigóval, hogy részesedjünk belőle, akkor viccen kívül hozzuk el Ratiut a Rayóból. De inkább Minguezára szavaznék, mert ő mindkét szélen jó. Valle a hétvégén egész jól játszott az olasz élvonalban. Lehet mélyíteni, de Koundé az alap szélsőnk, és nem akarjuk máshova rakni, ha nem muszáj.
Ez nem verseny. Nincs olyan, hogy ide nem kell, mert oda is kell. Több igazolásra is szükségünk van.
- Chino
- Llegenda del Barça
Koundé jobbhátvédként is nagyon magas, klasszis teljesítményre képes, viszont ugyanúgy belső védő. Jelenleg NINCS SZÜKSÉG rá cb-ként, mert mindig van minimum 2-3 hadra fogható játékos azon a poszton. Hogy nem számít rá, akkor derülne ki, ha 4-5 belső védő egyszerre kidőlne, aminek azért még a közelében sem voltunk. A válogatottban pedig miért ültessék a padra mikor ott van Saliba, Konaté, Upamecano, Pavard, elit játékosok a posztjukon, jobbhátvédjük pedig gyakorlatilag egy sincs.gránit írta: ↑2025.02.18. 07:15:24Koundé NEM része a belső védős rotációnak, nem ott számít rá Flick sem. Koundé, mint belső védő, NEM létezik jelenleg, ahogy a válogatottban is konstansan jobbszélső.menczel írta: ↑2025.02.17. 23:31:48Attól h Kounde-t a jobb szélen játszatják mert egy átlag feletti teljesítményt tud ott, attól még ő egy belső védő.
Felfogod mekkora pazarlás és luxus 5-6 belső bekk, amikor a csatárcseréink, Ferran, Pau és Ansu?? ÉS jövőre Lewa cseréje is kell. Ez nem Fifa, a bérkeret miatt mióta szenvedünk már...
Csatárigazolást már elég régóta sürgetek. Sajnos Isak valószínűleg most is elérhetetlen lenne. Ebben a szezonban is nagyon komolyan termel, ahogy az előzőben is. Több igazolásra is szükség van.
Nem valószínű hogy leszünk olyan helyzetben, hogy 4-5 védő legyen az orvosi szobában, az viszont könnyen elképzelhető, hogy elől 1 játékosunk kidől Yamal vagy Raphinha közül (ne adj' Isten mindkettő) esetleg úgy szét lesznek már hajtva, hogy komolyan visszaesik a teljesítményük. Még a braziltól sem várható el, hogy 60+ meccset letoljon egy szezonban, egy 17 éves gyerektől pláne, akit ráadásul folyamatosan rugdosnak.
Az előbbi már 36 meccsnél és közel 3000 játékpercnél jár, míg utóbbi 32 mérkőzésen 2600 percnél. És még a legpesszimistább esetben is hátravan kb. 20 meccs a szezonból, de lehet, hogy jóval több is. Többek között 3 Atletico, 1-2 Real, valószínűleg 2 PSG, aztán még ki tudja kik jöhetnek a BL-ben és mind véresen komoly.
Lewandowsinak legalább van egy cseréje, de 36 évesen ő is folyamatosan kezdő. Arról ne is beszéljünk, hogy jövőre, már nem lehet így számolni vele, míg a védőkkel igen, ergo nem lesz csatárunk.
Baldét nem is említem, aki ha lesérül van egy Gerard Martin, akit kb annyira lehet komolyan venni mint SD-t, akit te nem számolsz.
Arra pedig nem számíthatunk, hogy az utánpótlásban van olyan, aki majd jövőre megoldhatja ezeket a dolgokat. Max, a 16 éves Toni Fernandez, aki mellesleg szintén jobbszélső.
Nem véletlen, hogy Flick is előre szeretett volna embert még ha egy belső védőt be is kell áldozni, ahogy nyáron is egy szélső volt a prioritás. Jelenleg sokkal égetőbb szükség van 3 poszt erősítésére, mint középső bekkre vadászni. Ha Tah ingyen jérkezik és belefér az FFP-be persze, hogy jöjjön, nyilván erősítés a csapatnak, de egy center (David?)-szélső-balbekk sokkal égetőbb.
Forca Barca!!!!
Koundé NEM része a belső védős rotációnak, nem ott számít rá Flick sem. Koundé, mint belső védő, NEM létezik jelenleg, ahogy a válogatottban is konstansan jobbszélső.menczel írta: ↑2025.02.17. 23:31:48Attól h Kounde-t a jobb szélen játszatják mert egy átlag feletti teljesítményt tud ott, attól még ő egy belső védő.
Felfogod mekkora pazarlás és luxus 5-6 belső bekk, amikor a csatárcseréink, Ferran, Pau és Ansu?? ÉS jövőre Lewa cseréje is kell. Ez nem Fifa, a bérkeret miatt mióta szenvedünk már...
Csatárigazolást már elég régóta sürgetek. Sajnos Isak valószínűleg most is elérhetetlen lenne. Ebben a szezonban is nagyon komolyan termel, ahogy az előzőben is. Több igazolásra is szükség van.
Attól h Kounde-t a jobb szélen játszatják mert egy átlag feletti teljesítményt tud ott, attól még ő egy belső védő.
Minden mással egyetértek, és ezzel is, csak annyit tennék hozzá, hogy igazából nincs nagy nyüzsgés körülötte, csak páran mondjuk, hogy hosszabbítani kellene vele, csökkentett fizuért. Ha a szezon meccseinek 60%-án legalább 45 percet játszik, akkor automatikusan meghosszabbodik a szerződése 12 hónappal, tehát szinte biztos, hogy hosszabbítani fog. Eddig 29 meccsen játszott legalább 45 percet a szezonban, még 7 ilyen meccs, és teljesül ez a záradék.Troym írta: ↑2025.02.16. 20:36:35Inigo körüli nyüzsgés is érthetetlen. 34 éves könyörgöm. Oké, hogy hasznos játékos jelenleg, de júni 30-ig van szerződése, 20.-án is elé lehet tenni egy 50% csökkentést +1 évvel, minek sietünk? Rettegünk, hogy elviszi valaki? Mégis milyen kockázatot futunk, hogy még nem adunk elé új szerződést?
https://www.msn.com/en-us/sports/other/ ... ngNewsSerp
https://www.transfermarkt.com/inigo-mar ... ler/158863
Csak az a kérdés, hogy a jelenlegi szerződése hosszabbítódik meg 1 évvel, vagy van lehetőség belenyúlni. Én felezném a fizuját, semmitől nem kell tartanunk, senki más nem fog neki 5 milliós fizetést adni, nemigen fognak ránk licitálni. És win-win lenne, mert jelen körülmények között mi sem nagyon találnánk ennyi pénzért hasonló minőséget, legfeljebb, ha a nyáron ingyenessé váló Schärt elhoznánk Newcastle-ből. De Martinez szerződése nagyon nagy valószínűséggel meg fog hosszabbítódni, nekem csak az nem derül ki a történetből, hogy van-e lehetőség csökkenteni az igen magas fizuját, vagy mindenképpen a jelenlegi kondíciók maradnak meg.
A korai hosszabbításokkal meg az is problémám, hogy ha lesérül az illető a szezon vége felé, akár egy évre, akkor szépen lábon lőttük magunkat. Mindenesetre Roque eladásában nagyon bízok, abból 1:1-ben már lehet építkezni, már ha lesz 1:1.
Az a baj, hogy a keret egyes tagjait 2 polccal többre értékeljük, mint amennyi a piaci értéke. Gavi egy hasznos játékos a rotációban, de nem több. Ő nem az új Xavi / Iniesta a rendszerben, inkább az új Seydou Keita, ha párhuzamot kell vonni, emiatt én sem értem miért kapott fizetésemelést, mert nem lett több / jobb a hozzáadott értéke, így én is simán ugyanannyit adtam volna, mint eddig keresett, az aláírási bónusz akkor is pár millió plusz.
Meg igenis zavaró, hogy Pedri nagyságrendekkel jobb és hasznosabb, mint Gavi, de mégis úgy kezeljük őket, mintha ugyanazt tennék a közösbe.
Vagy Fermin. Bírom, hogy hajtós kölyök, de volt 3-4 jó meccse idén (Csak így tovább, szurkolok meg minden!) itt tart, középpályán 5-6-7. ember, ennyi.
Inigo körüli nyüzsgés is érthetetlen. 34 éves könyörgöm. Oké, hogy hasznos játékos jelenleg, de júni 30-ig van szerződése, 20.-án is elé lehet tenni egy 50% csökkentést +1 évvel, minek sietünk? Rettegünk, hogy elviszi valaki? Mégis milyen kockázatot futunk, hogy még nem adunk elé új szerződést?
Yamal viszont más tészta. Dörzsölt ügynök, legnagyobb tehetség / sztárpalánta üres, biankó csekkek olajsejk csapatoktól. Nem azt mondom, hogy adjunk 30-40-50 milliókat neki, mert azt tuti megérti, hogy itt annyit senki nem kap, de csapaton belül igenis top3 fizetést kell neki adni.
Mendes nem fogja olcsón adni a dolgot. Nekem a tippem egy nála kifújó "sztárocska" ügyfelet ide kell hoznunk, hogy Yamal ügyet intézze. Mondok egy példát: hirtelen megszáll mindenkit az "ihlet" Decoéknál és elhozzuk teszem azt Goncalo Ramost Párizsból, hogy ők megvehessék Gyökerest mondjuk.
Amúgy szerintem egyetértetek, Troym és Peter, meg én is egyetértek azzal, amit írtok.
Yamalt meg kell tartani, nehéz lesz, és pont ezért nem szabad a peremembereknek magas túl fizetést adni, mert ez a kulcsemberek számára hivatkozási alap a csillagászati összegekre, és még igazuk is lenne. Egy Gavi ne keressen 9 milliót. Ha ő ennyit keres, Yamal mennyit kér majd? Aztán csodálkozunk majd, hogy nem férnek bele igazolások, meg vakargatjuk majd a fejünket, hogy a nagyágyúinkkal hogy hosszabbítsunk.
Yamalt meg kell tartani, nehéz lesz, és pont ezért nem szabad a peremembereknek magas túl fizetést adni, mert ez a kulcsemberek számára hivatkozási alap a csillagászati összegekre, és még igazuk is lenne. Egy Gavi ne keressen 9 milliót. Ha ő ennyit keres, Yamal mennyit kér majd? Aztán csodálkozunk majd, hogy nem férnek bele igazolások, meg vakargatjuk majd a fejünket, hogy a nagyágyúinkkal hogy hosszabbítsunk.
12-13 szerződésmódosítás?Peter írta: ↑2025.02.16. 17:31:10Az a 12-13 vinne haza fix-en 6 milliót, Yamal sem kapna fix fizuként többet, miközben egyéni és csapatszinten elért teljesítmények után minden szezon végén megfelelő jutalom jöhet ehhez hozzá.
Akkor lesz pénz, ha a srácok trófeákat hoznak, vagy minél tovább jutnak az ezekért vívott játékban.
Ebből a pénzből amit ők bogyóznak össze abból egy megfelelő premizálással mindenki jól járna, de leginkább a klub pénztárcája.
Deco még életében nem dolgozott összesen annyit

Jelenleg talán ha 2-3 játékos szerződését tárgyalgatja, még csak nincs is igazolási időszak, szóval igazolni / eladni nem is kell, mire 12-13 játékoson végigmenne az nála 3 év.
Viszont Yamalnak meg idén kell valamit adni, szerintem a "jó lesz neked" Ferran pénzének a fele, az igencsak káros üzenet, én ezért mondom, hogy 2 út van: adunk 2 év hosszabbítást és kicsit kisebb pénzt, de jövő nyáron megint tárgyalunk, vagy adunk olyat, ami legalább Ferran és Fati bérének szintje, ha már tőle várjuk a csodát hétről hétre.
Az a 12-13 vinne haza fix-en 6 milliót, Yamal sem kapna fix fizuként többet, miközben egyéni és csapatszinten elért teljesítmények után minden szezon végén megfelelő jutalom jöhet ehhez hozzá.
Akkor lesz pénz, ha a srácok trófeákat hoznak, vagy minél tovább jutnak az ezekért vívott játékban.
Ebből a pénzből amit ők bogyóznak össze abból egy megfelelő premizálással mindenki jól járna, de leginkább a klub pénztárcája.
Egyébként éppen a sok fiatal miatt valamint az anyagi helyzetünk és a szakmai vonal egyenlege rendkívül kedvező lehetőséget biztosított (volna) Laportának a szerződések földön tartása tekintetében.
De ő 2030-ig amit lehet betonozott. Hurrá, sokat nem kellett előre gondolkodni, hiszen az égből eső helyett eurok potyognak Barcelona fölött.
Lehet persze ennek is örülni, de a sírás sincs kizárva mondjuk 27-28 nyarán, mire jóllaknak éppen az ifjak és amúgy sem ártana a vérfrissítés vagy csak egyszerűen változtatásra lehet szükség.
A csapatban 12-13 játékos visz haza minimum 9 milliót.dingdong írta: ↑2025.02.16. 14:38:12Igen persze Yamal élete első profi szerződése 18 évesen az innen induljon aztán majd meglepődünk ha egy igazi kis Neymart nevelünk belőle vagy ugy járunk vele mint Fatival. Nyugodtan rakjuk oda a többi fiatal Gavi, Pedri, Cubarsi környékére. A jövőnk ennyibe kerül.
A real-ban Lucas Vazquez és Mendy keres ennyit. Döntsük el, hogy az említett játékosok annyit tudnak-e nálunk és, hogy valóban Perez az akit követni kell.
Mégis hogy adod el Yamalnak, hogy "haver, neked elég lesz 7 millió, de azért írd már alá 5-6 évre és ha kérhetjük 1000 milliós kivásárlási záradékkal?"
Mendes az ügynöke!!
Szerintem már akkor jó üzletet kötünk, ha 10-15m között sikerül megtartani, az a 2-3. legmagasabb fizetés.
Amúgy most is profi szerződése van, csak ez még nem ő, hanem a szülei írták alá.
Ha félünk egy Fati ügytől, akkor írjunk alá vele 3 évet, nem 5-t, de akkor készüljünk fel 2027ben, hogy ismét tárgyalni kell.
Igen persze Yamal élete első profi szerződése 18 évesen az innen induljon aztán majd meglepődünk ha egy igazi kis Neymart nevelünk belőle vagy ugy járunk vele mint Fatival. Nyugodtan rakjuk oda a többi fiatal Gavi, Pedri, Cubarsi környékére. A jövőnk ennyibe kerül.Troym írta: ↑2025.02.16. 10:58:03- Ezzel szemben Yamal esetén a potenciál és csapaton belüli szerepe miatt ki kell fizetni akár br 10-15 milliót
De ebben sokkal jobb a Real, mert Perez nem érzelgősködik és mindenkinek annyit fizetnek, amennyit az új szerződése alatt ér nekik, nem annyit amennyit a mai napon
A real-ban Lucas Vazquez és Mendy keres ennyit. Döntsük el, hogy az említett játékosok annyit tudnak-e nálunk és, hogy valóban Perez az akit követni kell.
- Chino
- Llegenda del Barça
Azt nem tudni, hogy mennyit fizetnénk, ha nem lenne semmilyen megszorítás. Ez is mindig az aktuális vezetőségtől függ. Lehet, hogy elmennénk kicsit affelé, mint a Real, ahol a kétharmadának 10-20 millió fölött van a fizetése (bár annyira nem hiszem), vagy kb. ugyanitt maradnánk. Azt nem tudom Laporta első érájában milyenek voltak a bérek, de ha az igazolásokkal állítom párhuzamba, olyan elszálltak nem lehettek még az akkori árakhoz képest sem.gránit írta: ↑2025.02.16. 12:37:36Ha ilyen szabályok mellett 9 milliós fizetést adunk Gavinak, vajon mekkorát adnánk szabályok nélkül? Te magad is azt írod, hogy megérné ő a dupláját. Egyrészt, szerintem nem, másrészt, pont az általad írtak bizonyítják, hogy FFP nélkül bizony elszabadulna nálunk a pokol. Ismét. Megint. Ahogy az meg is történt akkor, amikor elengedték a kezünket.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.16. 12:29:09Ezzel csak ott a probléma, hogy tényként állítod be, hogy a La Liga miatt nem adunk 20 milliós fizetéseket peremembereknek, amikor nincs hivatalos információ a játékosok, pl. Gavi fizetéséről, te mondod meg otthonról, hogy nem érdemli meg, a meg sem határozott fizetését, és feltételezed, hogy többet is adnánk a feltételezettől.
Miközben nem fogadod el, hogy máshol nem ilyen szigorúak a szabályok, bárhol tudnak ilyen feltételezett fizetést adni egy keresett játékosnak, aki ráadásul ingyen érkezhetne egy másik Liga szabályai miatt.
Sehol máshol nem adnának neki ekkora fizetést, legfeljebb Szaúd-Arábiában, ahol trófeaként mutogatnák, hogy látjátok, hoztunk egy barcást. Minőségre menő top csapat nem fizetne neki ennyit. Vannak, akik sokat keresnek a Bayernben. De nem Gavik. A Gavik 1-6 millió között keresnek. Mi meg panaszkodunk, hogy nem tudunk igazolni, amikor boldog-boldogtalannak adnánk csillagászai fizetéseket.
Forca Barca!!!!
Ha ilyen szabályok mellett 9 milliós fizetést adunk Gavinak, vajon mekkorát adnánk szabályok nélkül? Te magad is azt írod, hogy megérné ő a dupláját. Egyrészt, szerintem nem, másrészt, pont az általad írtak bizonyítják, hogy FFP nélkül bizony elszabadulna nálunk a pokol. Ismét. Megint. Ahogy az meg is történt akkor, amikor elengedték a kezünket.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.16. 12:29:09Ezzel csak ott a probléma, hogy tényként állítod be, hogy a La Liga miatt nem adunk 20 milliós fizetéseket peremembereknek, amikor nincs hivatalos információ a játékosok, pl. Gavi fizetéséről, te mondod meg otthonról, hogy nem érdemli meg, a meg sem határozott fizetését, és feltételezed, hogy többet is adnánk a feltételezettől.
Miközben nem fogadod el, hogy máshol nem ilyen szigorúak a szabályok, bárhol tudnak ilyen feltételezett fizetést adni egy keresett játékosnak, aki ráadásul ingyen érkezhetne egy másik Liga szabályai miatt.
Sehol máshol nem adnának neki ekkora fizetést, legfeljebb Szaúd-Arábiában, ahol trófeaként mutogatnák, hogy látjátok, hoztunk egy barcást. Minőségre menő top csapat nem fizetne neki ennyit. Vannak, akik sokat keresnek a Bayernben. De nem Gavik. A Gavik 1-6 millió között keresnek. Mi meg panaszkodunk, hogy nem tudunk igazolni, amikor boldog-boldogtalannak adnánk csillagászai fizetéseket.